2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım kesinlikle o kadar sık süpürmemeni zorlamamanı öneririm bence süpürmeyle bişi olmaz ama Allah korusun bişi olsa vicdan azabı bende süpürge yapınca belim ağrıyor tedirgin oluyorum haftada bir falan süpürüyorum Robot süpürgem var günlük onu çalıştırıryorum bazen günde iki

A AnnemAnnemm nasilsin cnm epeydir yoksun bebis nasil
Allah razi olsun canim sen nasilsin. Esimin bademcikleri sisti. Ondan kucuk ogluma gecti atesler icinde iki gecedir cok fenaydi simdi daha iyi cok sukur. Bende onlar icin ayakta geziniyorum oyle iste. Pasa nasil prenseslerin nasil

Yaa bende yiğit koymak istiyorum nasıl huyu sence isme özel etkisini hissediyormusun birde eki var mı yanında
Hareketli bir cocuk oğlum.
Huyu suyu guzel bence. Anlayisli ve sevgi dolu bir cocuk. Beni cok yorduğunu söyleyemem. Akilli ve espirili ayy kiz ben oğlumu öveerimm sabaha kadar

Cnm senin robot supurgen ne dunden beri basim döndü robot supurge bakmaktan

Esim umreye gitti alti aylikken. Doktor gezinmemem gerektigini soyledigi halde sulale kalabalik oldugu icin geceli gunduzlu yemekli pastali misafirim oldu. Mecbur temizlikte yapmak zorundayim. Ne oldu sekiz aylik dogdu oglum o gece bile misafirim vardi. Bunda cocuklarimi doyurup yemegimi yapip camasir yika katla topla as. Hergun evi silip temizleyen kesinlikle temizlik hastasi olan ben. Haftada bir kendimi zorlamadan supuruyorum oda dinlene dinlene. Cunki bunun ecrini cektim biliyorum dogdugunda kordon dolanmisti. Mucizem benim o hersey oldugu kadar. Dogduktan sonra eskisi gibi yapariz zaten. Full uyuyorum birde firsat buldukca. Okullar acilcak kosturma baslicak yine. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize gerisi temizlik falan oldugu kadar yapcak bisey yok

Hangi genlerde çıktı sizde pıhtılaşma, mthfr homozigot benim banada folik asit B12 verdiler gebelik sonuna kadar kullanmak için,birde iğne vuruyorum.gecmis olsun
Canım benim de senin aynısı ama bana sadece iğne ve aspirin verdiler folik asit falan demediler bu doktorlar niye böyle yaa içsem mi acaba bende

Allah razi olsun canim sen nasilsin. Esimin bademcikleri sisti. Ondan kucuk ogluma gecti atesler icinde iki gecedir cok fenaydi simdi daha iyi cok sukur. Bende onlar icin ayakta geziniyorum oyle iste. Pasa nasil prenseslerin nasil
Geçmiş olsun cnm boğaz agrisi zor ben evlendigimde aldırmıştım bademciklerimi cok rahatladim bal limon zencefili ilik bir cay yap cnm faydasi olacaktır
Prensesler iyi teyzesi pasayida pazartesi görmüştüm en son iyidir teyzesi oda
Doktor kontrolune gitmedin demi canim

İksirden aldim geldim yaptim canim zencefil devamli iciyoruz. Esimin yastan dolayi kanama olursa durduramayiz diye hicbir doktor cesaret edip alamiyor bademciklerini ayin ikisinde kontrolum canim. Bnde heycanla bekliyorum.

Canım yekta, Yaser, çağan, Kaan, gibi isimleride değerlendirebilirsin
Evet canim cok güzel isimler teşekkürler çağan isimi duydum bir kac yerde kulaga hoş geliyor
Ah ne güzel ki öyle büyük bir kızınız var benim annemde uzakta kayınvalidem de çalışıyor yardım eden kimsemde yok işler mecbur bana kalıyor
11 yaşında cnm şükür yardim ediyorbenimde yanimda kimsem yok cnm iyiki diyorum kizlarim var bazen küçük bile anne sen dur ben yaparim diyor
Sen kendini yormadan yavas yap cnm bosver canindan bebisten daha değerli değil iş

İksirden aldim geldim yaptim canim zencefil devamli iciyoruz. Esimin yastan dolayi kanama olursa durduramayiz diye hicbir doktor cesaret edip alamiyor bademciklerini ayin ikisinde kontrolum canim. Bnde heycanla bekliyorum.
Rabbim şifasını versin cnm.
Prensesini görmeme az kalmis hayirla saglikla görmeyi nasip etsin rabbim

Cnm senin robot supurgen ne dunden beri basim döndü robot supurge bakmaktan
Canım benim ki xiaomi vacuum mob ben çok memnunum güzel süpürüyor silme özelliği de var ama ben alalı o kadar çok oldu ki haritası çok iyi değil şuan alsam biraz daha üst modelini alırdım haritası daha iyi olan mesela istersen halıları seçiyorsun halıya gelince mop çalışmıyor sadece ıslak zemini siliyor falan böyle modeller çıktı uygun fiyatlı olsun süpürüp dursun dersen benim ki iyi hiç performansı da düşmedi benimkinin pro olanı var o daha iyi harita anlamında fiyat da çok far etmiyor ama almışken iyi olsun dersen üst modellere bak v3 falan daha iyi

Dikkat kuzum yani tabiki once kendi guvenligimiz insanin annesi kardesine esine olmuyo guven nerden bulascagi belli olmaz Allah a emanetiz hepimiz. Bana asi da ol dedi sen olmayi dusunmuyomusub ?
Bana önceden olma demisti şimdi ol dedi hala kafam karışık cok duyuyorum etrafımda hastalık bebek olunca karar veremiyorum doğunca olacağım galiba

Hareketli bir cocuk oğlum.
Huyu suyu guzel bence. Anlayisli ve sevgi dolu bir cocuk. Beni cok yorduğunu söyleyemem. Akilli ve espirili ayy kiz ben oğlumu öveerimm sabaha kadar
Ay olsun annesi ya kim övmez ki canlarımız feda onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…