Evet ya bir de ayakta gezince nasıl baskı yapıyor alttanÇok normal canım ben de aynı öyleyim..dolu dolu yaptıktan 5 dak sonra bile tekrar çişim geliyor bazen
Canım benim oğlum Yiğit yanına ek getirdik ama biraz hırçın çokça tatlı oluyolarYaa bende yiğit koymak istiyorum nasıl huyu sence isme özel etkisini hissediyormusun birde eki var mı yanında
Benimde önceki gebeliklerimde olmamıştı bazen çığlık atıyorum acıyla hapşırmaya korkuyorum ama pek önemsememiştim bence önemli bişi değildir yaaYaa nedir acaba bu ya kızımda hiç olmamıştı eminim olsa unutmazdım böyle bişeyi ben.
Canım kesinlikle o kadar sık süpürmemeni zorlamamanı öneririm bence süpürmeyle bişi olmaz ama Allah korusun bişi olsa vicdan azabı bende süpürge yapınca belim ağrıyor tedirgin oluyorum haftada bir falan süpürüyorumGrubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Kanama alanım vardı doktor son gidişimde dikkatli olmak şartıyla artık bir sorun yok demişti ya, bende artık evi süpürüp silmeye başladım. Hemen hemen hergün süpürüp siliyorum ama kasık ağrılarım oluyor. Siz ne sıklıkta yapıyorsunuz bu işi? Kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum ama hergün yapmak zorunda kalıyorum bugün alt katı yapıyorsam yarın üst katı yapıyorum.
siz ne yapıyorsunuz, ne sıklıkta yapıyorsunuz, kasıklarım bu sebeple mi ağrıyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Allah razi olsun canim sen nasilsin. Esimin bademcikleri sisti. Ondan kucuk ogluma gecti atesler icinde iki gecedir cok fenaydi simdi daha iyi cok sukur. Bende onlar icin ayakta geziniyorum oyle iste. Pasa nasil prenseslerin nasilA AnnemAnnemm nasilsin cnm epeydir yoksun bebis nasil
Çok güldüm yaa açmamak en iyisiymişKesinlikle söyle canım geldiler zir ziriya arıyor kapıyı çalıyor uyuyordum kalkmadım uyanınca da uyuyordum dinlenmem lazım dedim geçtim gelecekler yani şaka gibi
Hareketli bir cocuk oğlum.Yaa bende yiğit koymak istiyorum nasıl huyu sence isme özel etkisini hissediyormusun birde eki var mı yanında
Cnm senin robot supurgen ne dunden beri basim döndü robot supurge bakmaktanCanım kesinlikle o kadar sık süpürmemeni zorlamamanı öneririm bence süpürmeyle bişi olmaz ama Allah korusun bişi olsa vicdan azabı bende süpürge yapınca belim ağrıyor tedirgin oluyorum haftada bir falan süpürüyorumRobot süpürgem var günlük onu çalıştırıryorum bazen günde iki
Esim umreye gitti alti aylikken. Doktor gezinmemem gerektigini soyledigi halde sulale kalabalik oldugu icin geceli gunduzlu yemekli pastali misafirim oldu. Mecbur temizlikte yapmak zorundayim. Ne oldu sekiz aylik dogdu oglum o gece bile misafirim vardi. Bunda cocuklarimi doyurup yemegimi yapip camasir yika katla topla as. Hergun evi silip temizleyen kesinlikle temizlik hastasi olan ben. Haftada bir kendimi zorlamadan supuruyorum oda dinlene dinlene. Cunki bunun ecrini cektim biliyorum dogdugunda kordon dolanmisti. Mucizem benim oCanım kesinlikle o kadar sık süpürmemeni zorlamamanı öneririm bence süpürmeyle bişi olmaz ama Allah korusun bişi olsa vicdan azabı bende süpürge yapınca belim ağrıyor tedirgin oluyorum haftada bir falan süpürüyorumRobot süpürgem var günlük onu çalıştırıryorum bazen günde iki
Canım benim de senin aynısı ama bana sadece iğne ve aspirin verdiler folik asit falan demediler bu doktorlar niye böyle yaa içsem mi acaba bendeHangi genlerde çıktı sizde pıhtılaşma, mthfr homozigot benim banada folik asit B12 verdiler gebelik sonuna kadar kullanmak için,birde iğne vuruyorum.gecmis olsun
Geçmiş olsun cnm boğaz agrisi zor ben evlendigimde aldırmıştım bademciklerimi cok rahatladim bal limon zencefili ilik bir cay yap cnm faydasi olacaktırAllah razi olsun canim sen nasilsin. Esimin bademcikleri sisti. Ondan kucuk ogluma gecti atesler icinde iki gecedir cok fenaydi simdi daha iyi cok sukur. Bende onlar icin ayakta geziniyorum oyle iste. Pasa nasil prenseslerin nasil
İksirden aldim geldim yaptim canim zencefil devamli iciyoruz. Esimin yastan dolayi kanama olursa durduramayiz diye hicbir doktor cesaret edip alamiyor bademcikleriniGeçmiş olsun cnm boğaz agrisi zor ben evlendigimde aldırmıştım bademciklerimi cok rahatladim bal limon zencefili ilik bir cay yap cnm faydasi olacaktır
Prensesler iyi teyzesi pasayida pazartesi görmüştüm en son iyidir teyzesi oda
Doktor kontrolune gitmedin demi canim
Evet canim cok güzel isimler teşekkürler çağan isimi duydum bir kac yerde kulaga hoş geliyorCanım yekta, Yaser, çağan, Kaan, gibi isimleride değerlendirebilirsin
11 yaşında cnm şükür yardim ediyorAh ne güzel ki öyle büyük bir kızınız varbenim annemde uzakta kayınvalidem de çalışıyor yardım eden kimsemde yok işler mecbur bana kalıyor
Rabbim şifasını versin cnm.İksirden aldim geldim yaptim canim zencefil devamli iciyoruz. Esimin yastan dolayi kanama olursa durduramayiz diye hicbir doktor cesaret edip alamiyor bademcikleriniayin ikisinde kontrolum canim. Bnde heycanla bekliyorum.
Canım benim ki xiaomi vacuum mob ben çok memnunum güzel süpürüyor silme özelliği de var ama ben alalı o kadar çok oldu ki haritası çok iyi değil şuan alsam biraz daha üst modelini alırdım haritası daha iyi olan mesela istersen halıları seçiyorsun halıya gelince mop çalışmıyor sadece ıslak zemini siliyor falan böyle modeller çıktı uygun fiyatlı olsun süpürüp dursun dersen benim ki iyi hiç performansı da düşmedi benimkinin pro olanı var o daha iyi harita anlamında fiyat da çok far etmiyor ama almışken iyi olsun dersen üst modellere bak v3 falan daha iyiCnm senin robot supurgen ne dunden beri basim döndü robot supurge bakmaktan
Bana önceden olma demisti şimdi ol dedi hala kafam karışık cok duyuyorum etrafımda hastalık bebek olunca karar veremiyorum doğunca olacağım galibaDikkat kuzum yani tabiki once kendi guvenligimiz insanin annesi kardesine esine olmuyo guven nerden bulascagi belli olmaz Allah a emanetiz hepimiz. Bana asi da ol dedi sen olmayi dusunmuyomusub ?
Ay Eki ne sakincasi yoksa söylermisin bende ekli koymayı istiyorum herkes bunu söylüyor yiğitler cok efe oluyor diye amaCanım benim oğlum Yiğit yanına ek getirdik ama biraz hırçın çokça tatlı oluyolar☺☺
Ay olsun annesi ya kim övmez ki canlarımız feda onlaraHareketli bir cocuk oğlum.
Huyu suyu guzel bence. Anlayisli ve sevgi dolu bir cocuk. Beni cok yorduğunu söyleyemem. Akilli ve espirili ayy kiz ben oğlumu öveerimm sabaha kadar
Anladım canım iyi yapmışsınAçmadım kapıyı sonrada aradim dinleniyordum ben öyle her işimi yapamıyorum evde misafir ağırlayacak kadar tarzı bisey söyledim sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?