bugün bi yazı okudum hamile ve korona olan biriyle ilgili yanii aman bilmiyorum benimki çok net ol dedi bir de tüp bebek benim kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden bir tık içim rahatBana önceden olma demisti şimdi ol dedi hala kafam karışık cok duyuyorum etrafımda hastalık bebek olunca karar veremiyorum doğunca olacağım galiba
Canim.mesela nasil besleniyorsun.Kızlar yiyip içmeniz ne durumda? İçim bulanıyor doğru düzgün beslenemiyorum diye düşünüyorum bu da haliyle vicdani bir yük oluşturuyor bence16+2 günlüğüz bugün. Çocuğum aç kalıyor mudur içim içimi yiyor dengeli beslenemiyorum bunu hissediyorum
Canım ben de peynirimi sütümü, kuruyemişimi eksik etmemeye çalışıyorum. Sabahları zar zor kahvaltımı ediyorum ama mesela öğlen düzenli olarak bir şey yiyemiyorum belki yoğurt ya da meyve. Akşamları da zorluyorum kendimi aç kalmamak için. Meyve de azar azar yiyorum. Sabah öğle akşam dört başı mamur yiyemediğim için sanırım kendimi kötü hissediyorumCanim.mesela nasil besleniyorsun.
Ben yiyorum ama azar azar şu 2 gundur daha iyiyim sanki meyve kuruyemis bunlari eksik etmemeye calisiyorum.ekmek beyaz ekmek yerine tam bugday yiyorum sadece sabahlari ekmek yiyorum.
Bebek her sekilde senden besini alıyor ben oğlum da 9 ay dogru düzgün yiyemedim
Kg olarak cok iyi dogdu.
Tabi hep benden aldığı icin saçım cok döküldü, bir dişimi cektirmek zorunda kaldim.
Kuzum ben ekşsi tuzlu yiyorum erkekmişHayırlısı yaa bakalım herşey hurafe işte ben tatlı da yiyorum baya erkek derler ama işte belli olmazzzen kisa zamanda belli olur insallah ta uc bes parca bisey alabilir biz de
Canım ben bugün bir şey keşfettim çok uzun mesela 5 6bi saat bir şey yemeyim ya da sabaha kalkınca hemen kahvaltı etmeyim midem ağır bulanıyor ama yiyince sık sık yediğimde daha az öğürme yaşıyorum. Birde su içmemişsem baş ağrısı ve bulantı yine başlıyor. Zor da olsa elinin altında sürekli atıştırmalık olsun tüketmeye çalışKızlar yiyip içmeniz ne durumda? İçim bulanıyor doğru düzgün beslenemiyorum diye düşünüyorum bu da haliyle vicdani bir yük oluşturuyor bence16+2 günlüğüz bugün. Çocuğum aç kalıyor mudur içim içimi yiyor dengeli beslenemiyorum bunu hissediyorum
Bak yine çürüten biri dahaaKuzum ben ekşsi tuzlu yiyorum erkekmiştatlı var içerde bak mesela yüzüne bakasım gelmedi daha herkea gözümün önünde yedi canım bile çekmedi ekşi vişne suyu içtim
Çok teşekkür ederim ama şu an isim isim hatırlamıyorum ama folik asidi kesinlikle kullanacaksın dediler. Şehir hastanesi perinatoloğu iğne kullanma dedi hatta coraspin de ama kendi dr um senin geçmiş düşükler in var riske atmayalım bir sorun teşkil etmez zararlı bir şey değil. Hatta kanın pıhtılaşma derecesi için tahlil yaptılar o kadar iğne ve coraspine rağmen normal değerdeydiHangi genlerde çıktı sizde pıhtılaşma, mthfr homozigot benim banada folik asit B12 verdiler gebelik sonuna kadar kullanmak için,birde iğne vuruyorum.gecmis olsun
Benim de uzun süreli açlıktan sonra içim bayılıyor sanki, ama şöyle iştahlı iştahlı yemek yiyemiyorum. Hele yumurta yaptıysam tamamen işkenceye dönüşüyor yutarken zorlanıyorumCanım ben bugün bir şey keşfettim çok uzun mesela 5 6bi saat bir şey yemeyim ya da sabaha kalkınca hemen kahvaltı etmeyim midem ağır bulanıyor ama yiyince sık sık yediğimde daha az öğürme yaşıyorum. Birde su içmemişsem baş ağrısı ve bulantı yine başlıyor. Zor da olsa elinin altında sürekli atıştırmalık olsun tüketmeye çalış
Bak yine çürüten biri dahaaben de çok vişne suyu içiyorum o ekşiyemi girio
Senden fazlaca alır kuzum. Böyle doya doya yemek yeme bende de yok hemen kesiliyorum tıkanıyorum. Ama gün içinde bir porsiyonda olsa meyve süt ya da yoğurt tüketmeye çalışıyorum sonunda kusacak olsam bile yiyorum. Bebek bizden alınca bizde ki depolar boşalıuor hamilelik sonrası için bu yeme zorunluluğuBenim de uzun süreli açlıktan sonra içim bayılıyor sanki, ama şöyle iştahlı iştahlı yemek yiyemiyorum. Hele yumurta yaptıysam tamamen işkenceye dönüşüyor yutarken zorlanıyorumSiz bana göre tecrübeli annelersiniz inşallah bebek benden alıyordur alması gerekeni
Aaa bende ki dee öyle yaaa valla ama hiç ekşi diye düşünmemiştimBendeki mayhoş canım ev yapımı şekeri fazla yok
Amin inşallah canım rabbim gönlündekini sana hayırlı etsinAaa bende ki dee öyle yaaa valla ama hiç ekşi diye düşünmemiştimtatlı ekşi eşit bende o zaman işin gırgırı bunlar yaaa sağlıklı olsunlar tabi kii
Amiin kuzum benim hepimiz sağlıkla alalım inşallahAmin inşallah canım rabbim gönlündekini sana hayırlı etsininsanoğluyuz sağlıklı olsun derken içimizden geçiyor cinsiyeti de şu olsun diye hayırlı sağlıklı mutlu evlatlarımız olur inşallah. Sağ salim şubat ayında buraya doğum yaptık bebeklerimize iyi diye mesajlar yazarız
Şifa olsun inşallah bebişlerimize yarasın yediklerimizSenden fazlaca alır kuzum. Böyle doya doya yemek yeme bende de yok hemen kesiliyorum tıkanıyorum. Ama gün içinde bir porsiyonda olsa meyve süt ya da yoğurt tüketmeye çalışıyorum sonunda kusacak olsam bile yiyorum. Bebek bizden alınca bizde ki depolar boşalıuor hamilelik sonrası için bu yeme zorunluluğu
Aminnn insaAllah canımmRabbim şifasını versin cnm.
Prensesini görmeme az kalmis hayirla saglikla görmeyi nasip etsin rabbim
Canım bende bundan muzdaribim bulantım azaldı ama hala var ama inanılmaz bi iştahsızlığım var sürekli meyve, kuru meyve, kuru yemiş, ekmek, domates ve patates yiyorum vitamin alıyorum günlük çok iyi bi beslenme sayılmaz ama meyve yediğüm için biraz içim rahatlıyor aslında et yumurta yoğurt falan yememiz lazımKızlar yiyip içmeniz ne durumda? İçim bulanıyor doğru düzgün beslenemiyorum diye düşünüyorum bu da haliyle vicdani bir yük oluşturuyor bence16+2 günlüğüz bugün. Çocuğum aç kalıyor mudur içim içimi yiyor dengeli beslenemiyorum bunu hissediyorum
Canım bulantı konusunda berbatım hep bulanıyor midem yiyip içebiliyorum ama bulantı hep orda hep aklımda. Halsizliğim devam zaten havalar da aşırı sıcak sağlık diliyorum artık yoruldum gerçekten güçsüzlükten. Kan değerlerim de yine iyi çıktı multivitamin başlarsam belki biraz daha dinç olurumKızlar yiyip içmeniz ne durumda? İçim bulanıyor doğru düzgün beslenemiyorum diye düşünüyorum bu da haliyle vicdani bir yük oluşturuyor bence16+2 günlüğüz bugün. Çocuğum aç kalıyor mudur içim içimi yiyor dengeli beslenemiyorum bunu hissediyorum
Çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin inşallah, fazla üşütünce de burun tıkanıklığına bağlı koku alamama oluyor, kokuyu alamayınca insan tat da alamıyor. İnşallah üşütmeye bağlıdırCanlar 5 gün önce çok kötüydüm ateşim vardı yazmıştım size ama sonrasında birden iyi oldum yalnız 3 gündür koku tat kaybım var kesinlikle koku alamıyorum biranda gitti. Bu kesin covid olduğum anlamına mı gelir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?