2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben multivitamin başladım ama hiçbir tesiri olmadı sanki, dinç olamadım yine de İnşallah size iyi gelir, yarasın bebişlere

Amin canım inşallah Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok. Rabbim kimseyi evlat ve evlat hasreti ile sınamasın

Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz değil mi annelik böyle bir şey Ben de azar azar yemeye zorluyorum her şeyden ama yeterli geliyor mu içim rahat etmiyor. Vitamin de kullanıyoruz inşallah dengeliyordur Bi sonraki kontrole kadar içim içimi yiyerek bekleyeceğim belli oldu

Ateşlenip, burun tıkanıklığı boğaz ağrısı yaşadıysanız tat kaybınızın olması normal. Burun ve dil birlikte çalışan organlardır. Burnumuz tıkandığı zaman tat alamayız. Kesin olarak covid olduğunuzu bilemeyiz. Çok geçmiş olsun

Valla tebrik ediyorum eğer ki Yumurta yiýebiliyorsan ben oğluma böle yapamıyorum kac aydir asıl evdeki de besinsiz kaldı benim o zaman çok takılmayın 9 ay bile kusan insanların çocukları besleniyor hic bisey olmaz ki ben bu bulantiya rağmen acıktıgimda cok daha kötü bir bulanti oluyor yine mecbur yemek zorunda kalıyorum bir şekilde ihtiyacı olanı alıyordur senden

Canım bir test yaptır istersen eğer sinüzit gibi bir problemin yoksa ya da geçmişte de grip olduğunda koku kaybın olmuyorsa covıd olabilir. Geçen yıl kız kardeşim oldu hamileliğinin başında ve bir arkadaşım Dr ları hemen ekstra vitamin başlattı. Zaten pozitifte olsan ilaç kullanmıyorsun ama takviye veriyorlar. Çok çok geçmiş olsun

Canım burnum tıkalı değil koku kaybım da yüzde yüz. Acaba covidsem kan sulandırıcı kullanmak istiyorum baya da geçti nasıl emin olurum ki

Canım burnum tıkalı gibi sesim nezle gibi ama burnum açık hiç tıkanmıyor da akmıyor da saçma bir durum üzerinden 5 gün geçti yaptırsam negatif çıkar muhtemelen

Ben mi yumurtayı yiyorum, yumurta mı beni yiyor orası tartışılır ama Nefes almadan yutmaya çalışıyorum yoksa çiğnerken öğürüyorum Netten baktım bu konuya, hep felaket senaryoları var Siz tecrübelisiniz, söyledikleriniz, yaşadıklarınız kıymetli

Canım burnum tıkalı değil koku kaybım da yüzde yüz. Acaba covidsem kan sulandırıcı kullanmak istiyorum baya da geçti nasıl emin olurum ki
Siz yine de doktorunuzla görüşüp gerekiyorsa önlem alın. Test negatif çıksa bile belirtilere göre bir yol izlerler. Üstelik şu an hassas bir konumdasınız.

O zaman sakin netten bakma böyle şeylere hiç korkma

Canım burnum tıkalı gibi sesim nezle gibi ama burnum açık hiç tıkanmıyor da akmıyor da saçma bir durum üzerinden 5 gün geçti yaptırsam negatif çıkar muhtemelen
Bol C vitamini alıp bol bol su içmeye çalışın, üzerinden zaman geçmiş zaten düzelmeye yakınsınızdır Allahın izniyle

Evet iyyim canım korkum sadece kan pıhılaşması buna önlem almam lazım
Canım geçmiş olsun gün aşırı 100mg lık corasprin içebilirsn ya da yarım yarım her gün , doktorum bana onun zararı yok faydası var dedi bilgin olsun aşı olanlara da öneriyorlar corona olanlara da veriyorlar yine de bir doktora danışmakta fayda var

Yaa kıızlar alın size akraba terörü yinee size de yazıyım sinirim geçsn dedim bu saatte eşimin kız kuzeni arıyo cinsiyeti ne oldu diye ben doktora gitcem demiştim geçen hafta bana sormuyo kalkıo onu arıo ki hiç aramaz yaniii öyle. Söylemedim ben de tam belli olmadan çünkü bana dediler kesin erkek bilmem ne sinirimi bozmuşlardı resmen aratıyo anası öğrenmek için eşimde pat diye söyledi kız ben zor durumda kaldım şimdii dicem belli olmadığı için söylemedimm amaan merak ne kötü bişey ya kimseye yapmıcağım işler başıma gelio resmen işleri güçleri yok bu saate bizim bebeğin cinsiyetine düşmüşler

Canım hiç kendini kötü hissetme, ben daha bikaç gün önce diyetisyene gittim, aynı şeyi sordum, dediği şu, bebeğin senden her türlü beslenir sakın bunun için endişelenme, ama o sendeki stokları tükettiği için sen aslında kendin için iyi beslenmelisin dedi. Sen mümkün olduğunca kendini iyi beslemeye çalış, her besin grubundan az da olsa yemeye çalış ki bebiş gelince sen de o da sağlıklı olun hiç canını sıkma

Çok çok geçmiş olsun canım bol ılık limonlu ballı su tüket iyi gelir ter attırır daha çabuk rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…