Ben multivitamin başladım ama hiçbir tesiri olmadı sanki, dinç olamadım yine deCanım bulantı konusunda berbatım hep bulanıyor midem yiyip içebiliyorum ama bulantı hep orda hep aklımda. Halsizliğim devam zaten havalar da aşırı sıcak sağlık diliyorum artık yoruldum gerçekten güçsüzlükten. Kan değerlerim de yine iyi çıktı multivitamin başlarsam belki biraz daha dinç olurum
Amin canım inşallahAmiin kuzum benim hepimiz sağlıkla alalım inşallahbenim ilk çocuğum ve tüp bebek ve çocuğunuz olmaz seviyelerinden geldiğimiz için inan hiç demiyorum kız erkek hepsi kabulümüz eşimle yeterki sağlıklı olsun bu yolda emek veren bekleyen herkesinki
Senden de Allah razı olsun canımŞifa olsun inşallah bebişlerimize yarasın yediklerimizÇok teşekkür ederim vallahi Allah razı olsun içimi rahatlattın canım Sağsalim kucağımıza alalım inşallah sağlıkla kolaylıkla hepimiz
Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz değil mi annelik böyle bir şeyCanım bende bundan muzdaribim bulantım azaldı ama hala var ama inanılmaz bi iştahsızlığım var sürekli meyve, kuru meyve, kuru yemiş, ekmek, domates ve patates yiyorum vitamin alıyorum günlük çok iyi bi beslenme sayılmaz ama meyve yediğüm için biraz içim rahatlıyor aslında et yumurta yoğurt falan yememiz lazım
Ateşlenip, burun tıkanıklığı boğaz ağrısı yaşadıysanız tat kaybınızın olması normal. Burun ve dil birlikte çalışan organlardır. Burnumuz tıkandığı zaman tat alamayız. Kesin olarak covid olduğunuzu bilemeyiz. Çok geçmiş olsunCanlar 5 gün önce çok kötüydüm ateşim vardı yazmıştım size ama sonrasında birden iyi oldum yalnız 3 gündür koku tat kaybım var kesinlikle koku alamıyorum biranda gitti. Bu kesin covid olduğum anlamına mı gelir sizce
Valla tebrik ediyorum eğer ki Yumurta yiýebiliyorsan ben oğluma böle yapamıyorum kac aydir asıl evdeki de besinsiz kaldı benim o zamanBenim de uzun süreli açlıktan sonra içim bayılıyor sanki, ama şöyle iştahlı iştahlı yemek yiyemiyorum. Hele yumurta yaptıysam tamamen işkenceye dönüşüyor yutarken zorlanıyorumSiz bana göre tecrübeli annelersiniz inşallah bebek benden alıyordur alması gerekeni
Canım bir test yaptır istersen eğer sinüzit gibi bir problemin yoksa ya da geçmişte de grip olduğunda koku kaybın olmuyorsa covıd olabilir. Geçen yıl kız kardeşim oldu hamileliğinin başında ve bir arkadaşım Dr ları hemen ekstra vitamin başlattı. Zaten pozitifte olsan ilaç kullanmıyorsun ama takviye veriyorlar. Çok çok geçmiş olsunCanlar 5 gün önce çok kötüydüm ateşim vardı yazmıştım size ama sonrasında birden iyi oldum yalnız 3 gündür koku tat kaybım var kesinlikle koku alamıyorum biranda gitti. Bu kesin covid olduğum anlamına mı gelir sizce
Ateşlenip, burun tıkanıklığı boğaz ağrısı yaşadıysanız tat kaybınızın olması normal. Burun ve dil birlikte çalışan organlardır. Burnumuz tıkandığı zaman tat alamayız. Kesin olarak covid olduğunuzu bilemeyiz. Çok geçmiş olsun
Canım burnum tıkalı gibi sesim nezle gibi ama burnum açık hiç tıkanmıyor da akmıyor da saçma bir durum üzerinden 5 gün geçti yaptırsam negatif çıkar muhtemelenCanım bir test yaptır istersen eğer sinüzit gibi bir problemin yoksa ya da geçmişte de grip olduğunda koku kaybın olmuyorsa covıd olabilir. Geçen yıl kız kardeşim oldu hamileliğinin başında ve bir arkadaşım Dr ları hemen ekstra vitamin başlattı. Zaten pozitifte olsan ilaç kullanmıyorsun ama takviye veriyorlar. Çok çok geçmiş olsun
Ben mi yumurtayı yiyorum, yumurta mı beni yiyor orası tartışılır amaValla tebrik ediyorum eğer ki Yumurta yiýebiliyorsan ben oğluma böle yapamıyorum kac aydir asıl evdeki de besinsiz kaldı benim o zamançok takılmayın 9 ay bile kusan insanların çocukları besleniyor hic bisey olmaz ki ben bu bulantiya rağmen acıktıgimda cok daha kötü bir bulanti oluyor yine mecbur yemek zorunda kalıyorum bir şekilde ihtiyacı olanı alıyordur senden
Siz yine de doktorunuzla görüşüp gerekiyorsa önlem alın. Test negatif çıksa bile belirtilere göre bir yol izlerler. Üstelik şu an hassas bir konumdasınız.Canım burnum tıkalı değil koku kaybım da yüzde yüz. Acaba covidsem kan sulandırıcı kullanmak istiyorum baya da geçti nasıl emin olurum ki
O zaman sakin netten bakma böyle şeylere hiç korkmaBen mi yumurtayı yiyorum, yumurta mı beni yiyor orası tartışılır amaNefes almadan yutmaya çalışıyorum yoksa çiğnerken öğürüyorum Netten baktım bu konuya, hep felaket senaryoları var Siz tecrübelisiniz, söyledikleriniz, yaşadıklarınız kıymetli
Bol C vitamini alıp bol bol su içmeye çalışın, üzerinden zaman geçmiş zaten düzelmeye yakınsınızdır Allahın izniyleCanım burnum tıkalı gibi sesim nezle gibi ama burnum açık hiç tıkanmıyor da akmıyor da saçma bir durum üzerinden 5 gün geçti yaptırsam negatif çıkar muhtemelen
Çok teşekkür ederimO zaman sakin netten bakma böyle şeylere hiç korkma
Evet iyyim canım korkum sadece kan pıhılaşması buna önlem almam lazımBol C vitamini alıp bol bol su içmeye çalışın, üzerinden zaman geçmiş zaten düzelmeye yakınsınızdır Allahın izniyle
Canım geçmiş olsun gün aşırı 100mg lık corasprin içebilirsn ya da yarım yarım her gün , doktorum bana onun zararı yok faydası var dedi bilgin olsun aşı olanlara da öneriyorlar corona olanlara da veriyorlar yine de bir doktora danışmakta fayda varEvet iyyim canım korkum sadece kan pıhılaşması buna önlem almam lazım
Doktora sorma imkanın varsa eğer belki önlem olarak kan sulandırıcı kullanmanı tavsiye eder. İçini ferah tut canım inşallah sorunsuzca hallolurEvet iyyim canım korkum sadece kan pıhılaşması buna önlem almam lazım
Canım hiç kendini kötü hissetme, ben daha bikaç gün önce diyetisyene gittim, aynı şeyi sordum, dediği şu, bebeğin senden her türlü beslenir sakın bunun için endişelenme, ama o sendeki stokları tükettiği için sen aslında kendin için iyi beslenmelisin dedi. Sen mümkün olduğunca kendini iyi beslemeye çalış, her besin grubundan az da olsa yemeye çalış ki bebiş gelince sen de o da sağlıklı olunCanım ben de peynirimi sütümü, kuruyemişimi eksik etmemeye çalışıyorum. Sabahları zar zor kahvaltımı ediyorum ama mesela öğlen düzenli olarak bir şey yiyemiyorum belki yoğurt ya da meyve. Akşamları da zorluyorum kendimi aç kalmamak için. Meyve de azar azar yiyorum. Sabah öğle akşam dört başı mamur yiyemediğim için sanırım kendimi kötü hissediyorum
Çok çok geçmiş olsun canım bol ılık limonlu ballı su tüket iyi gelir ter attırır daha çabuk rahatlarsın inşallahCanım burnum tıkalı gibi sesim nezle gibi ama burnum açık hiç tıkanmıyor da akmıyor da saçma bir durum üzerinden 5 gün geçti yaptırsam negatif çıkar muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?