Ya insanlar bir tuhaf bebe olana kadar ne zaman olacak olsa cinsiyet merak ederler valla ben kimseye ne zaman çocuk düşünüyorsun derim ne başka bir şey sorarım insanları neden zor durumda bırakalım belkş cevap vermek konuşmak istemezlerYaa kıızlar alın size akraba terörü yineesize de yazıyım sinirim geçsn dedim bu saatte eşimin kız kuzeni arıyo cinsiyeti ne oldu diye ben doktora gitcem demiştim geçen hafta bana sormuyo kalkıo onu arıo ki hiç aramaz yaniii öyle. Söylemedim ben de tam belli olmadan çünkü bana dediler kesin erkek bilmem ne sinirimi bozmuşlardı resmen aratıyo anası öğrenmek için eşimde pat diye söyledi kız ben zor durumda kaldım şimdii dicem belli olmadığı için söylemedimm amaan merak ne kötü bişey ya kimseye yapmıcağım işler başıma gelio resmen işleri güçleri yok bu saate bizim bebeğin cinsiyetine düşmüşler
Cok değişik ama etrafta bu var sen hamile kalınca senin hiç mahremin kalmıyor gibi sınırsız oluyor bazı insanlar buna biz mi izim veriyoruz bilmiyorum ama ilk hamileligimde salak gibi sevinçten herkese sorduğuna cevap veriyordum sonra bu durum doğum yaptıktan sonra emzirmeye bebeğe kayinca ve karnımı herkesin son aylarda dokunmaya çalışmasıyla ayiktim aslında gecen bahsetmiştim doğum zamanı yaklaştıkça arayıp sadece doğurdun mu diye soruyorlar diye aynı hadsizlik böyle devam ediyor bence gerçekten yüz vermeyin görünce anlaşılır rahatsız olduğunuzYaa kıızlar alın size akraba terörü yineesize de yazıyım sinirim geçsn dedim bu saatte eşimin kız kuzeni arıyo cinsiyeti ne oldu diye ben doktora gitcem demiştim geçen hafta bana sormuyo kalkıo onu arıo ki hiç aramaz yaniii öyle. Söylemedim ben de tam belli olmadan çünkü bana dediler kesin erkek bilmem ne sinirimi bozmuşlardı resmen aratıyo anası öğrenmek için eşimde pat diye söyledi kız ben zor durumda kaldım şimdii dicem belli olmadığı için söylemedimm amaan merak ne kötü bişey ya kimseye yapmıcağım işler başıma gelio resmen işleri güçleri yok bu saate bizim bebeğin cinsiyetine düşmüşler
Yazık yaa cidden sanki ben naklen yayın yapmak zorundayım kendileri herşeyi gizli saklı yapan tipler bir deYa insanlar bir tuhaf bebe olana kadar ne zaman olacak olsa cinsiyet merak ederler valla ben kimseye ne zaman çocuk düşünüyorsun derim ne başka bir şey sorarım insanları neden zor durumda bırakalım belkş cevap vermek konuşmak istemezler
Evet hatırlıyorum cevapta vermiştim bende bu konuya ama işte böyle sıcağı sıcağına başıma yine gelince delirdimCok değişik ama etrafta bu var sen hamile kalınca senin hiç mahremin kalmıyor gibi sınırsız oluyor bazı insanlar buna biz mi izim veriyoruz bilmiyorum ama ilk hamileligimde salak gibi sevinçten herkese sorduğuna cevap veriyordum sonra bu durum doğum yaptıktan sonra emzirmeye bebeğe kayinca ve karnımı herkesin son aylarda dokunmaya çalışmasıyla ayiktim aslında gecen bahsetmiştim doğum zamanı yaklaştıkça arayıp sadece doğurdun mu diye soruyorlar diye aynı hadsizlik böyle devam ediyor bence gerçekten yüz vermeyin görünce anlaşılır rahatsız olduğunuz
Çok çok teşekkür ederim canımm içime su serptin Allah razı olsunCanım hiç kendini kötü hissetme, ben daha bikaç gün önce diyetisyene gittim, aynı şeyi sordum, dediği şu, bebeğin senden her türlü beslenir sakın bunun için endişelenme, ama o sendeki stokları tükettiği için sen aslında kendin için iyi beslenmelisin dedi. Sen mümkün olduğunca kendini iyi beslemeye çalış, her besin grubundan az da olsa yemeye çalış ki bebiş gelince sen de o da sağlıklı olunhiç canını sıkma
Canım boşvermeye çalış, kendini strese sokmaYazık yaa cidden sanki ben naklen yayın yapmak zorundayım kendileri herşeyi gizli saklı yapan tipler bir deAllahım böyle insanlara sabretmeyi nasip etsin dicek bişey yok
Olabilir canım ben kovid olduğumda koku tat tamamen gitti sarımsağı burnuma soksam kokusu gelmiyordu hatta yiyordum ne yediğimi anlamıyordum sirke içtim su içer gibi sadece yediklerim boğazımı yakıyordu ağızda tat hiç yoktuCanlar 5 gün önce çok kötüydüm ateşim vardı yazmıştım size ama sonrasında birden iyi oldum yalnız 3 gündür koku tat kaybım var kesinlikle koku alamıyorum biranda gitti. Bu kesin covid olduğum anlamına mı gelir sizce
Başkasının hayatına saygı duymayı öğrenemeyenler. Yok ne zaman evleneceksin, ne zaman çocuk yapacaksın, ikinci ne zaman bitmiyor sonu gelmiyor. Amaç dedikodu bence. Konu lazımdır. Takma boşver. Çünkü bunun sonu gelemeyecek maalesef.Yazık yaa cidden sanki ben naklen yayın yapmak zorundayım kendileri herşeyi gizli saklı yapan tipler bir deAllahım böyle insanlara sabretmeyi nasip etsin dicek bişey yok
Aynen yaa 12. Haftadan önce içim rahattı depolardan alıyor diye ama şimdi biz yemeyince ona da gitmiyor gibi geliyor bende merakla kontrolü bekliyorum büyümüş mü diye inş sorunsuz tamamlarız hamileliğimizHepimiz aynı şeyi düşünüyoruz değil mi annelik böyle bir şeyBen de azar azar yemeye zorluyorum her şeyden ama yeterli geliyor mu içim rahat etmiyor. Vitamin de kullanıyoruz inşallah dengeliyordur Bi sonraki kontrole kadar içim içimi yiyerek bekleyeceğim belli oldu
Sulandırılmış elma sirkesiyle silsene
Sirkeli suyla yikamayı denedin mi canım
Ben de gittim kaşıntım olduğunu söyledim travazol krem verdi bana 1 kere sürmeme rağmen acayip rahatlattı.
Canım korkutmak istemem ama benim de 5 gün başlamıştı tat koku kaybı ama covidsen bence şanslısın ayakta geçirmiş oluyorsun çok şükür ama istersen bi git yine de test yaptır belki kan sulandırıcı verirlerCanım burnum tıkalı gibi sesim nezle gibi ama burnum açık hiç tıkanmıyor da akmıyor da saçma bir durum üzerinden 5 gün geçti yaptırsam negatif çıkar muhtemelen
Canım ben de esnerken değil de gerilirken çok canım acıyor. Mesela sabah uyandığımda refleks olarak geriliyorum direk kasıklarım göbeğim ağrıyor aynı sey hapsırınca da oluyor. Sabahları gerilmemek için tutuyorum kendimi . Normal esnerken hiç olmadıKızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım kontrolü olanlar, cinsiyet öğrenenler, oğluş haberleri..
Hepsi için gözünüz Aydın diyorum
Yalnız yardımınıza ihtiyacım var, bu akşam esnerken karnımın içinden bişey etimi kopardı sanki. Öyle bir zıpladım ki o esnada herkes dönüp bana baktı. Annem erkek çocukta olur bende de olmuştu dedi ama geçen bir defa daha oldu esnerken arabadaydım gene karnımda bişey etimi kopardı içerden sanki. Değişik bişey anlam veremiyorum. Nedir bu? Fikri olan var mı kafayı üşüteceğim..
hiç denemedim, ama deniyeyim kokusu mokusu umurumda değil
yeter ki kaşıntısı gecsin
İnşallah canım sorunsuz, sağlıkla doğsun hepsi inşallah büyüsünler serpilsinlerAynen yaa 12. Haftadan önce içim rahattı depolardan alıyor diye ama şimdi biz yemeyince ona da gitmiyor gibi geliyor bende merakla kontrolü bekliyorum büyümüş mü diye inş sorunsuz tamamlarız hamileliğimiz
İnşallah rahatlatır doktora gidene kadarhiç denemedim, ama deniyeyim kokusu mokusu umurumda değil
yeter ki kaşıntısı gecsin
Ahh amin canım ne güzel dualarınÇok çok teşekkür ederim canımm içime su serptin Allah razı olsunAllahım evladından güldürsün yüzünü inşallah Kafama gerçekten çok takıyordum bu konuyu, şimdi en azından stres yapmadan yemeye çalışıcam
Ben covid geçirdiğimde tat koku gitmedi bemde , eşimde gitmişti amaOlabilir canım ben kovid olduğumda koku tat tamamen gitti sarımsağı burnuma soksam kokusu gelmiyordu hatta yiyordum ne yediğimi anlamıyordum sirke içtim su içer gibi sadece yediklerim boğazımı yakıyordu ağızda tat hiç yoktu
Evet geldi ama ben çok takıntılıyım ev süpürülmüş silinmiş olmazsa çok mutsuz ve modum düşük oluyor. Arkadaşlarım Safiye diyorCanım hergün yapıp neden kendini bu kadar yoruyorsun? Hem sana daha geçen hafta yardımcı gelmedi mi yanlış mı hatırlıyorum?
Ben 3 günde bir süpürüyorum, haftada bir siliyorum. Eşim 15 te bir hali kaldırıp kanepe,dolap arkasi temizliyor. Hatta az önce süpürüp sildim şuanda belim kopuyor ağrıdan.
İşte derdimi anlatamıyorum, şöyle söyleyeyim..Canım kesinlikle o kadar sık süpürmemeni zorlamamanı öneririm bence süpürmeyle bişi olmaz ama Allah korusun bişi olsa vicdan azabı bende süpürge yapınca belim ağrıyor tedirgin oluyorum haftada bir falan süpürüyorumRobot süpürgem var günlük onu çalıştırıryorum bazen günde iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?