2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya insanlar bir tuhaf bebe olana kadar ne zaman olacak olsa cinsiyet merak ederler valla ben kimseye ne zaman çocuk düşünüyorsun derim ne başka bir şey sorarım insanları neden zor durumda bırakalım belkş cevap vermek konuşmak istemezler

Cok değişik ama etrafta bu var sen hamile kalınca senin hiç mahremin kalmıyor gibi sınırsız oluyor bazı insanlar buna biz mi izim veriyoruz bilmiyorum ama ilk hamileligimde salak gibi sevinçten herkese sorduğuna cevap veriyordum sonra bu durum doğum yaptıktan sonra emzirmeye bebeğe kayinca ve karnımı herkesin son aylarda dokunmaya çalışmasıyla ayiktim aslında gecen bahsetmiştim doğum zamanı yaklaştıkça arayıp sadece doğurdun mu diye soruyorlar diye aynı hadsizlik böyle devam ediyor bence gerçekten yüz vermeyin görünce anlaşılır rahatsız olduğunuz

Yazık yaa cidden sanki ben naklen yayın yapmak zorundayım kendileri herşeyi gizli saklı yapan tipler bir de Allahım böyle insanlara sabretmeyi nasip etsin dicek bişey yok

Evet hatırlıyorum cevapta vermiştim bende bu konuya ama işte böyle sıcağı sıcağına başıma yine gelince delirdim Allah hepimize sabır versin biz aynılarını yapsak ne hadsizliğimiz kalır ne meraklılığımız kalır yani şimdi eminim en kötü benim söylemedim diye ama umrumda değil benim akrabam mı ya napiyim terslerim dediğin gibi bişey derlerse

Çok çok teşekkür ederim canımm içime su serptin Allah razı olsun Allahım evladından güldürsün yüzünü inşallah Kafama gerçekten çok takıyordum bu konuyu, şimdi en azından stres yapmadan yemeye çalışıcam

Yazık yaa cidden sanki ben naklen yayın yapmak zorundayım kendileri herşeyi gizli saklı yapan tipler bir de Allahım böyle insanlara sabretmeyi nasip etsin dicek bişey yok
Canım boşvermeye çalış, kendini strese sokma İnsanlarımız maalesef böyle İnan hepimizin başında var böyleleri..

Olabilir canım ben kovid olduğumda koku tat tamamen gitti sarımsağı burnuma soksam kokusu gelmiyordu hatta yiyordum ne yediğimi anlamıyordum sirke içtim su içer gibi sadece yediklerim boğazımı yakıyordu ağızda tat hiç yoktu

Başkasının hayatına saygı duymayı öğrenemeyenler. Yok ne zaman evleneceksin, ne zaman çocuk yapacaksın, ikinci ne zaman bitmiyor sonu gelmiyor. Amaç dedikodu bence. Konu lazımdır. Takma boşver. Çünkü bunun sonu gelemeyecek maalesef.

Aynen yaa 12. Haftadan önce içim rahattı depolardan alıyor diye ama şimdi biz yemeyince ona da gitmiyor gibi geliyor bende merakla kontrolü bekliyorum büyümüş mü diye inş sorunsuz tamamlarız hamileliğimiz

Canım burnum tıkalı gibi sesim nezle gibi ama burnum açık hiç tıkanmıyor da akmıyor da saçma bir durum üzerinden 5 gün geçti yaptırsam negatif çıkar muhtemelen
Canım korkutmak istemem ama benim de 5 gün başlamıştı tat koku kaybı ama covidsen bence şanslısın ayakta geçirmiş oluyorsun çok şükür ama istersen bi git yine de test yaptır belki kan sulandırıcı verirler

Canım ben de esnerken değil de gerilirken çok canım acıyor. Mesela sabah uyandığımda refleks olarak geriliyorum direk kasıklarım göbeğim ağrıyor aynı sey hapsırınca da oluyor. Sabahları gerilmemek için tutuyorum kendimi . Normal esnerken hiç olmadı

Aynen yaa 12. Haftadan önce içim rahattı depolardan alıyor diye ama şimdi biz yemeyince ona da gitmiyor gibi geliyor bende merakla kontrolü bekliyorum büyümüş mü diye inş sorunsuz tamamlarız hamileliğimiz
İnşallah canım sorunsuz, sağlıkla doğsun hepsi inşallah büyüsünler serpilsinler Aynı fikirdeyim 12.haftadan beri içim içimi yiyor sanki içerde aç kalıyormuş gibi hissediyorum İnşallah rahatça yiyebiliriz artık bizde

bir doktor tezini çürütmek istiyorum,

ilk cocgumda 85 kilo ile hamile kaldım ve doğduğu güne kadar hissetmedim
ne tekme ne hareket hiç bir şey, doktora sorduğumdaa kilolusun asla hissetmezsin demişti

şimdi 95 kilo ile hamile kaldım ve 16ci haftam hafiften hissediyorum

demek kilo değil bebek ile alakalı

Ahh amin canım ne güzel duaların , Allah senden de razı olsun inşallah hepimiz en sağlıklı şekilde kavuşuruz yavrularımıza

Ben covid geçirdiğimde tat koku gitmedi bemde , eşimde gitmişti ama Çok enteresan herkesin farklı oluyor bünyeye göre ya da mikroba ne kadar maruz kaldığına göre galiba değişiyor Bu cuma da randevu aldım kızlar aşı için, biontech olacağım, merak edenler için bir etkisi oldu mu diye gelişmeleri yazarım…

Evet geldi ama ben çok takıntılıyım ev süpürülmüş silinmiş olmazsa çok mutsuz ve modum düşük oluyor. Arkadaşlarım Safiye diyor
Mutsuz olmaktansa bende en azından süpürüp siliyorum işte elimde değil keşke olsa.

İşte derdimi anlatamıyorum, şöyle söyleyeyim..
Mesela daha şimdiden doğuracağım zaman temizlik planım nasıl olur onu düşünüyorum. Eve biri gelicem desin evim tertemiz olmasına rağmen gene içim içimi yer bitirir şurayı da silseydim dur burayı da tekrar sileyim. Süpürülmemiş ev o kadar modumu düşürüyor ki asla mutlu olamıyorum yüzüm hiç gülmez. Doktora da gitmeyi planlıyorum bu konuyla ilgili. Mesela çamaşır seriyoruz ya kışın benim evimde Petek üstünde kimse çamaşır göremez seremem. Sersem 3 saatte koruyacağını bilsem de 3 gün de de kurusa önemli değil deyip boş odaya sererim gözden uzağa. Dağınıklık yapıyor gözüme batıyor diye. Yada işte evde ortalıkta bir tane şarj aleti bulamazsınız mobilyalar ve objeler dışında asla bırakmam çekmece içlerindedir. Böyle saçma sapan huylarım olduğu için süpürmemek benim için o gün tuvalete çıkmamışım gibi bişey öyle sıkıntı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…