- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ay gerinmek acıtır ama ben hiç gerinmedim öğrendiğimden beri çokta gerinesim var ama, doğurayım ilk işim gerinmekCanım ben de esnerken değil de gerilirken çok canım acıyor. Mesela sabah uyandığımda refleks olarak geriliyorum direk kasıklarım göbeğim ağrıyor aynı sey hapsırınca da oluyor. Sabahları gerilmemek için tutuyorum kendimi . Normal esnerken hiç olmadı
İşte derdimi anlatamıyorum, şöyle söyleyeyim..
Mesela daha şimdiden doğuracağım zaman temizlik planım nasıl olur onu düşünüyorum. Eve biri gelicem desin evim tertemiz olmasına rağmen gene içim içimi yer bitirir şurayı da silseydim dur burayı da tekrar sileyim. Süpürülmemiş ev o kadar modumu düşürüyor ki asla mutlu olamıyorum yüzüm hiç gülmez. Doktora da gitmeyi planlıyorum bu konuyla ilgili. Mesela çamaşır seriyoruz ya kışın benim evimde Petek üstünde kimse çamaşır göremez seremem. Sersem 3 saatte koruyacağını bilsem de 3 gün de de kurusa önemli değil deyip boş odaya sererim gözden uzağa. Dağınıklık yapıyor gözüme batıyor diye. Yada işte evde ortalıkta bir tane şarj aleti bulamazsınız mobilyalar ve objeler dışında asla bırakmam çekmece içlerindedir. Böyle saçma sapan huylarım olduğu için süpürmemek benim için o gün tuvalete çıkmamışım gibi bişey öyle sıkıntı veriyor
Valla keşke öyle olsam. İnanın çok zor böyle olmak. İlerlemesinden korkuyorum opsesifliğe doğru giderse diye. Tek umudum ikinci çocukla beraber daha rahat ve relaks yaşamaya alışırım belki diyorum çünkü zaten yetişemem alışmak zorundayım.bana gelme o zaman, depresyone girersin
senin tam tersinim
Bence hemen doktorunu bilgilendir artık kan sulandırıcı covid olanların ilk tedavi yöntemi hiç bekleme canım yarın ilk iş git hastaneye çok geçmiş olsun tabi inşallah değilsindirEvet iyyim canım korkum sadece kan pıhılaşması buna önlem almam lazım
Sıkma canını tatlım her sülalede var kendileri sır küpü hayatta konuşmaz milletin peşine düşerYazık yaa cidden sanki ben naklen yayın yapmak zorundayım kendileri herşeyi gizli saklı yapan tipler bir deAllahım böyle insanlara sabretmeyi nasip etsin dicek bişey yok
Kuzum kaç yaşındasın bilmiyorum ama şöyle bir örnek vereyim işe ilk başladım evlendim falan neyse hergün temizlik yapıyorum işten geliyorum her yer tertemiz olacak o moddayım sonra baktım iş yerinde de takıntıya dönüyor bir abla farketti napıosun sen diye. Bak dedi ben senin yaptığını çok genç yaşta yaptım şimdi bel ağrısı sırt ağrısı hepsini fazlası ile yaşıyorum onunda bir kızım vardı çocuğu birgün yerden ufak toz toplarken bulmuş hatta evde o kadar temizlik yapıldığını göre göre çocukta başlamış ondan sonra biraz bırakmış ablamız çocuğun önünde bu kadar iş yapmayı yani çocuğa da etki ediyor. O öyle söyleyince baktım cidden çok yoruluyorum kendimi törpüledim cidden bende de bel falan gidiyormuş biraz daha yapsamİşte derdimi anlatamıyorum, şöyle söyleyeyim..
Mesela daha şimdiden doğuracağım zaman temizlik planım nasıl olur onu düşünüyorum. Eve biri gelicem desin evim tertemiz olmasına rağmen gene içim içimi yer bitirir şurayı da silseydim dur burayı da tekrar sileyim. Süpürülmemiş ev o kadar modumu düşürüyor ki asla mutlu olamıyorum yüzüm hiç gülmez. Doktora da gitmeyi planlıyorum bu konuyla ilgili. Mesela çamaşır seriyoruz ya kışın benim evimde Petek üstünde kimse çamaşır göremez seremem. Sersem 3 saatte koruyacağını bilsem de 3 gün de de kurusa önemli değil deyip boş odaya sererim gözden uzağa. Dağınıklık yapıyor gözüme batıyor diye. Yada işte evde ortalıkta bir tane şarj aleti bulamazsınız mobilyalar ve objeler dışında asla bırakmam çekmece içlerindedir. Böyle saçma sapan huylarım olduğu için süpürmemek benim için o gün tuvalete çıkmamışım gibi bişey öyle sıkıntı veriyor
Çok geçmiş olsun, inşallah negatif sonuç alırsınız. Allah bütün anneleri, çocukları ve bebişleri korusun inşallah
Ali koyduk canım bi arkadaş eksiz yiğit koymuştu 40 çıkmadan Mehmet ekledi yanınaAy Eki ne sakincasi yoksa söylermisin bende ekli koymayı istiyorum herkes bunu söylüyor yiğitler cok efe oluyor diye ama
Ben de senin gibiydim. Doğumdan sonra yapamadığım için pskolojim bozulmustu hattaİşte derdimi anlatamıyorum, şöyle söyleyeyim..
Size de çokk geçmiş olsun canım ben 6 gündür eşimin ailesiyleyim kimseye bir hastalık bulaşmadı benim olmayabilir de. Sizler de inşallah çabucak atlatırsınız inşallah sonuçtan bizi de haberdar et
merhaba bızımde belllı oldu erkek:)listenin en güncel halidir. Eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin....
Canim viomi v2 pro kullanan biri olarak önermiyorum. Bozuldu tamiri olmadi iade ettik. Ayni sey bir tanidiginda basina geldi benden hemen sonra. Guncelleme hatalari oluyor ve calismiyor. Viomiden uzak dur heleki v2 prodan.Canim.hergun cok fazla ben hrgun sadece mutfağı aliyorum masada yemek yediğimiz icin. Esimle haftasonu guzelce dip kose yapıyoruz ufak tefekleride girgirla yapiyoruz. Karar verdik robot süpürge alicaz cevrede cok kullanan var memnunlae baya.
Ilk oğlumun cinsiyeti ogrneir ogrenme yiğit olsun dedim oldu da şükür.
Bundada oğuzhan diyorum biraz dusunelim diyor esim. Düşününce de isim bulamiyoruz erkek ismi cok az gerçekten.
Oy severim ben o ablayi. Kiz kardesime hamile iken annem cok yardim ederdim, doğduktan sonra ikinci annem diyordu bana :)
Insanin ilk aklina gelen oluyor genelde o isim. Oğuzhan ilk aklima gelen mesela.
Benim bu hamileligim butun hurafeleri ortaya cikardi. Eksi yiyorum, oglumdan farkli hamilelik yasiyorum , ayaklarimin alti yaniyor amaaa bebek kiz değil erkek :)
Yumuşacık inaan cok iş görür almalisin mutlaka
Viomi v2 dusunuyorum bende koltuklarimin yükseliği 10 cm rahat girer dimi cnm altina.
Evet canım bilgilendir bizi mutlaka gerçekten kovid in her bünyeye etkisi farklı eşimle aynı anfçda geçirdik onunda bir gün hafif gitti tat koku ertesi gün düzeldi benim koku hissimin tam olarak yerine gelmesi 2 ayı bulduBen covid geçirdiğimde tat koku gitmedi bemde , eşimde gitmişti amaÇok enteresan herkesin farklı oluyor bünyeye göre ya da mikroba ne kadar maruz kaldığına göre galiba değişiyor Bu cuma da randevu aldım kızlar aşı için, biontech olacağım, merak edenler için bir etkisi oldu mu diye gelişmeleri yazarım…
Ay Allah razı olsun canım. Dikkat ediyorum,Rabbim esirgesin...Bir an emojiler arasında masallah butonu aradımaman dikkatli ol bacım dinlenerek yap
benim bebeğimin cinsiyeti de erkeklistenin en güncel halidir. Eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin....
Ne kadar çok erkek oldumerhaba bızımde belllı oldu erkek:)
25 yaşındayım ama en az 5 yıldır böyleyim. Kızımda en ufak dağınıklıkta anne çok dağılmış ev diyor çünkü alışkın değil dağınık ev görmeye ama dediğiniz gibi belim de fıtık var zaten. Törpülemem lazım biliyorum ikinci çocukla yapamayıp törpülerim diye düşünmüştüm kendi kendime ama eğer öyle olmaz ise bi çözüm bulmak zorundayım.Kuzum kaç yaşındasın bilmiyorum ama şöyle bir örnek vereyim işe ilk başladım evlendim falan neyse hergün temizlik yapıyorum işten geliyorum her yer tertemiz olacak o moddayım sonra baktım iş yerinde de takıntıya dönüyor bir abla farketti napıosun sen diye. Bak dedi ben senin yaptığını çok genç yaşta yaptım şimdi bel ağrısı sırt ağrısı hepsini fazlası ile yaşıyorum onunda bir kızım vardı çocuğu birgün yerden ufak toz toplarken bulmuş hatta evde o kadar temizlik yapıldığını göre göre çocukta başlamış ondan sonra biraz bırakmış ablamız çocuğun önünde bu kadar iş yapmayı yani çocuğa da etki ediyor. O öyle söyleyince baktım cidden çok yoruluyorum kendimi törpüledim cidden bende de bel falan gidiyormuş biraz daha yapsamsende aklına temizlik gelince başka bir uğraş bulmaya çalış elinden geldiğince
Valla işte öyle zor ki şu temizlik takıntısı olayı. Birde sanki kendimi bilmiyormuş gibi dubleks de oturuyorum hayatımda kendime yaptığım en büyük kötülük. Gencecik yaşımda temizlik derdine kendimi mahvediyorum. Annemin ve eşimin süpürge açtığımdan haberleri yok. 1 hafta önce temizlik oldu evde cam kapı pencere dolap içi dolap dışı aklına ne gelirse. Halılar yıkandı serildi, koltuklar yıkandı sandalyeler yıkandı. Ve ben şu 1 haftada 5 kez ev süpürüp sildim. 1 kere süpürdüm sanıyorlar. Yani o detaylı temizlik sonrası bile süpürüp sildim hep temiz evi az kirlensin kendime nasıl mukayyet olacağımı bilmiyorumBen de senin gibiydim. Doğumdan sonra yapamadığım için pskolojim bozulmustu hattaama şimdi yeniden hamileyim. Annemde yazlıkta kalıyorum halılari kaldırdık. Halılı evi temizlemek daha zor oluyor. Benimde halı kaldırıp temizleme huyum var maalesef yoksa içime sinmiyor kendi evimde de günlük robot kullanıyordum... Seni o kadar iyi anlıyorum ki...bu yüzden benim eşimle aram bile bozuldu ilk evlendigimizde işe gitmeden önce temizliyordum gelip yine temizliyordum... sonra sadece akşam gelince günlük silmeye başladım... Şimdi çocukla ise gidince nasıl olacak bilmiyorum.ustelik evde bakıcı çocuk kv falanda olacak. Pskolojim pert olacak ama çocuğum mutlu olsunda gerisi hiç önemli değil artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?