2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay gerinmek acıtır ama ben hiç gerinmedim öğrendiğimden beri çokta gerinesim var ama, doğurayım ilk işim gerinmek
Yaaa ben sabah istemeden yapıyorum acaip rahatlıyorum şuan sadece bacaklarımı geriyorum göbişi tutuyorum öyle acım olmuyor

Ben 12. Haftaya kadar süpürgeyi elime vurmadım. Eşim süpürdü haftada 1.
Artık ben süpürüyorum ama süpürgenin gücünü azaltıyorum belimi hiç kırmıyorum hafif hafif yavas yavas dinlene dinlene süpürüyorum. Ve haftada bir yapıyorum zaten hemen kasıklarıma sancı giriyor valla yaz oldugu için camlar açık hemencecik kirleniyor ev. Kış gelse rahatlarız

Yanlıs yapıyorsun yazık sana ya.ev cok pis olsa bile ben sabrediyorum. Canımdan kıymetlimi? Hamile olmasak neyse ama Allah korusun . Haftada 1 bile beni çok yoruyor belimin ağrısından 2 gün çekiyorum. Maddi gücünüz el veriyorsa robot alın en azından günlüğü alır çokta memnun herkes. Ben kocamı ikna edemedim henüz ama edicem

İşte bende öyleyim.kirlenmesin diye temizliyorumrobot süpürge al kesinlikleannemde dubleks evde oturuyor 200 metrekare ev.seni o kadar iyi anlıyorum kinormal şartlarda ben bu evi günlük yukarıdan aşağı silip supururdum. Benim burda kaldığım çok belli olurdu ama şu an o kadar saldimki...çünkü ilk gebeliğim de bu yüzden dört ay yattım çok kotu günlerdi...temizlik ve düzen aşkımi nasip olursa seneye saklıyorum...doya doya yemek yiyip temizlik yapıp denize girmeyi o kadar çok özledim ki

Eşim sen onun süpürmesini beğenmezsin kalkar kendin süpürürsün bende kırarım o robotu diyor inada bindi iş alıcam ya bana yazık olmadı annemlere aldırırım yapacak bişey yok gençliğim soluyor

Valla bende eşime evi satalım daha küçük eve geçelim diyorum 1 aydır 300 m2 ye yakın çünkü. Ama yok sizin yorumları okuyunca kafama koydum yapmayacağım haftada 1 e aniden düşüremem belki ama 2 ye en azından düşürücem

Değmez kızım bu kadar yıpratma kendini bizde de ben eşimle bazen tartışırım, müze gibi evde yaşayamam ben derim, biz çocuklu bir aileyiz dağılabilir sonra toplarız derim Ki bir Başak burcuyum eşim benden titizdir, mutfakta yerde bir saç teli görse peçeteyi ıslatır üşenmez alır, ben de gülerim karşısında pisliği ben de sevmem ama dozunda olmalı her şey, kendi sağlığını düşün

Kızlar dayanamadim doktora geldim kokulu akintim vardi bir haftadır inşallah bebeğimi görebilirim doktor ilac yazıp göndermez kendimi aşıklar gibi hissediyorum sevgilimi özledim diye kadının kapısına gider gibi bir heyecan geldim sabah

Herkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Gözün aydın darısı başımıza inşallah. Ben de test yaptırdım sonucu bekliyorum. Daha 4 gün oldu. 10 15güne çıkar sonucunuz demişlerdi. Sizin kaç günde çıktı ?

Ay bende aynı şeyi düşünüyodum şimdi. Çocuğum var ama göremiyorum özledim ya of. Hadi bakalım şimdi onu görünce bikaç gün leyla gibi gezersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…