Yaaa ben sabah istemeden yapıyorumAy gerinmek acıtır ama ben hiç gerinmedim öğrendiğimden beri çokta gerinesim var ama, doğurayım ilk işim gerinmek
Ben 12. Haftaya kadar süpürgeyi elime vurmadım. Eşim süpürdü haftada 1.Grubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Kanama alanım vardı doktor son gidişimde dikkatli olmak şartıyla artık bir sorun yok demişti ya, bende artık evi süpürüp silmeye başladım. Hemen hemen hergün süpürüp siliyorum ama kasık ağrılarım oluyor. Siz ne sıklıkta yapıyorsunuz bu işi? Kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum ama hergün yapmak zorunda kalıyorum bugün alt katı yapıyorsam yarın üst katı yapıyorum.
siz ne yapıyorsunuz, ne sıklıkta yapıyorsunuz, kasıklarım bu sebeple mi ağrıyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Yanlıs yapıyorsun yazık sana ya.ev cok pis olsa bile ben sabrediyorum. Canımdan kıymetlimi? Hamile olmasak neyse ama Allah korusun . Haftada 1 bile beni çok yoruyor belimin ağrısından 2 gün çekiyorum. Maddi gücünüz el veriyorsa robot alın en azından günlüğü alır çokta memnun herkes. Ben kocamı ikna edemedim henüz ama edicemValla işte öyle zor ki şu temizlik takıntısı olayı. Birde sanki kendimi bilmiyormuş gibi dubleks de oturuyorum hayatımda kendime yaptığım en büyük kötülük. Gencecik yaşımda temizlik derdine kendimi mahvediyorum. Annemin ve eşimin süpürge açtığımdan haberleri yok. 1 hafta önce temizlik oldu evde cam kapı pencere dolap içi dolap dışı aklına ne gelirse. Halılar yıkandı serildi, koltuklar yıkandı sandalyeler yıkandı. Ve ben şu 1 haftada 5 kez ev süpürüp sildim. 1 kere süpürdüm sanıyorlar. Yani o detaylı temizlik sonrası bile süpürüp sildim hep temiz evi az kirlensin kendime nasıl mukayyet olacağımı bilmiyorum
Hadi gözün aydın cnm rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin prensesiniHerkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
İşte bende öyleyim.Valla işte öyle zor ki şu temizlik takıntısı olayı. Birde sanki kendimi bilmiyormuş gibi dubleks de oturuyorum hayatımda kendime yaptığım en büyük kötülük. Gencecik yaşımda temizlik derdine kendimi mahvediyorum. Annemin ve eşimin süpürge açtığımdan haberleri yok. 1 hafta önce temizlik oldu evde cam kapı pencere dolap içi dolap dışı aklına ne gelirse. Halılar yıkandı serildi, koltuklar yıkandı sandalyeler yıkandı. Ve ben şu 1 haftada 5 kez ev süpürüp sildim. 1 kere süpürdüm sanıyorlar. Yani o detaylı temizlik sonrası bile süpürüp sildim hep temiz evi az kirlensin kendime nasıl mukayyet olacağımı bilmiyorum
Eşim sen onun süpürmesini beğenmezsin kalkar kendin süpürürsün bende kırarım o robotu diyor inada bindi işYanlıs yapıyorsun yazık sana ya.ev cok pis olsa bile ben sabrediyorum. Canımdan kıymetlimi? Hamile olmasak neyse ama Allah korusun . Haftada 1 bile beni çok yoruyor belimin ağrısından 2 gün çekiyorum. Maddi gücünüz el veriyorsa robot alın en azından günlüğü alır çokta memnun herkes. Ben kocamı ikna edemedim henüz ama edicem
Valla bende eşime evi satalım daha küçük eve geçelim diyorum 1 aydır 300 m2 ye yakın çünkü. Ama yok sizin yorumları okuyunca kafama koydum yapmayacağım haftada 1 e aniden düşüremem belki ama 2 ye en azından düşürücemİşte bende öyleyim.kirlenmesin diye temizliyorum robot süpürge al kesinlikle annemde dubleks evde oturuyor 200 metrekare ev.seni o kadar iyi anlıyorum ki normal şartlarda ben bu evi günlük yukarıdan aşağı silip supururdum. Benim burda kaldığım çok belli olurdu ama şu an o kadar saldimki...çünkü ilk gebeliğim de bu yüzden dört ay yattım çok kotu günlerdi...temizlik ve düzen aşkımi nasip olursa seneye saklıyorum...doya doya yemek yiyip temizlik yapıp denize girmeyi o kadar çok özledim ki
Değmez kızım bu kadar yıpratma kendini25 yaşındayım ama en az 5 yıldır böyleyim. Kızımda en ufak dağınıklıkta anne çok dağılmış ev diyor çünkü alışkın değil dağınık ev görmeye ama dediğiniz gibi belim de fıtık var zaten. Törpülemem lazım biliyorum ikinci çocukla yapamayıp törpülerim diye düşünmüştüm kendi kendime ama eğer öyle olmaz ise bi çözüm bulmak zorundayım.
Hayırlı olsun canım sevindimHerkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Arkadan gelip kızları geçti resmen erkeklerNe kadar çok erkek olduHayırlı olsun
Valla ya erkek bebişler aldı başını gidiyoNe kadar çok erkek olduHayırlı olsun
Evet yaa eşitlenmiş neredeyse durumArkadan gelip kızları geçti resmen erkekler
Allahım ne güzel haber sabah sabah çok çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinHerkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Benimkide acaba ondan mı değişti cocuuumEvet yaa eşitlenmiş neredeyse durum
Gözün aydınHerkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Ay bende aynı şeyi düşünüyodum şimdi. Çocuğum var ama göremiyorumKızlar dayanamadim doktora geldim kokulu akintim vardi bir haftadır inşallah bebeğimi görebilirim doktor ilac yazıp göndermezkendimi aşıklar gibi hissediyorum sevgilimi özledim diye kadının kapısına gider gibi bir heyecan geldim sabah
Ohh üstünden büyüükk bi yük kalktı, gözün aydın canım. Sağlıkla kavuş güzel kızına ❤Herkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Evet canım 1/56 risk vardı.Hayırlı olsun canım sevindimrisk mi vardı ondan mı yaptırmıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?