2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay bende aynı şeyi düşünüyodum şimdi. Çocuğum var ama göremiyorum özledim ya of. Hadi bakalım şimdi onu görünce bikaç gün leyla gibi gezersin
Evet dayanırım az geçen ultrason fotosuda cok iyi değildi kesmedi beni 10 gün

Canim viomi v2 pro kullanan biri olarak önermiyorum. Bozuldu tamiri olmadi iade ettik. Ayni sey bir tanidiginda basina geldi benden hemen sonra. Guncelleme hatalari oluyor ve calismiyor. Viomiden uzak dur heleki v2 prodan.
Mi vacumm mop pro alicam cnm herkes bundan memnun 9 cm boyu arkadasta var ölçtük benimde hep 10 11 cnm koltuk dolap altlari iyi olcak insallah. Oglumun alerjisi icinde iyi gelcek insallah.

merhaba,
benim yapacağım deneme bitti ve konuyu Mavi ayy isimli anne adayına devrettim. Tabloda ki değişiklikler için ona mesaj yazar mısınız?

Cnm oglumdada 110 kg idim bundada oglumu 18 haftada hissetim bunu 15inci haftada kg ile.alakasi yok bebeğin plesantasinin yerlesimi ,ic karin ile alakali.

Bende bir komsuma hamile.oldugumu soyledim tembihledimde abla kimseye deme diye nolur nolmaz.dedim.
Tatile gittim geldim herkese demis .
Simdi sabah komsunun biri cinsiyet sordu dedim net belli degil filan yüzde 90 ddi sonucta doktor bari biraz cinsiyeti saklayayim.

Evet haklısın canım işte elimden geleni yapmaya çalışacağım bende umarım bu yolda başarılı olurum en az zararla kurtarırım kendimi

Benim esim oyle ev daginiksa adam mutsuz benim plesanta previa riskim olunca haftada 1 anca supuruodum o gun doktor is yapma dedi hemen robot supurge aldik gelcek bakalim bence sende al imkanim varsa.

Benim esim oyle ev daginiksa adam mutsuz benim plesanta previa riskim olunca haftada 1 anca supuruodum o gun doktor is yapma dedi hemen robot supurge aldik gelcek bakalim bence sende al imkanim varsa.
Şart oldu almak zaten doğurmadan alayım ama işte diyorum ya eşimin inadı > tüm imkanlar

Kızlar ben aşımı oldum artık Allah a emanetiz bebeğimle bir de fetal dna yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende sizin gibi
Merhaba canım 1.dozumu bende hamileliğimi bilmeden olmuştum 2.yi yakında olucam Allah korusun herkesi fetal DNA neden yaptırdın bende cuma yaptırmıştım sonuç bekliyorum

Merhaba canım 1.dozumu bende hamileliğimi bilmeden olmuştum 2.yi yakında olucam Allah korusun herkesi fetal DNA neden yaptırdın bende cuma yaptırmıştım sonuç bekliyorum
Aminn inşallah hepimizii canım benim benim doktorum önerdi direk içimiz rahat etsin diye kabul ettik biz de öyle ikili için kan falan vermedim yani sağlıklı sonuçlarımız çıksn inşallah hepimizin siz neden yaptırmıştınız ?

Hayırlı haberler inşallah benim ikili test sonucum biraz riskli çıktı o yüzden yaptırdım yaptıran herkes iyi sonuçlar alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…