Evet dayanırım az geçen ultrason fotosuda cok iyi değildi kesmedi beni 10 günAy bende aynı şeyi düşünüyodum şimdi. Çocuğum var ama göremiyorumözledim ya of. Hadi bakalım şimdi onu görünce bikaç gün leyla gibi gezersin
O zaman çok çok sevindim canımEvet canım 1/56 risk vardı.
Çok sağol canım darısı başına geçen hafta pazartesi verdim bugün sabah aradılar.Gözün aydındarısı başımıza inşallah. Ben de test yaptırdım sonucu bekliyorum. Daha 4 gün oldu. 10 15güne çıkar sonucunuz demişlerdi. Sizin kaç günde çıktı ?
Erkek olarak yazarmisinizlistenin en güncel halidir. Eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin....
Amin cnm hepimize inşallah.Allahım ne güzel haber sabah sabah çok çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Mi vacumm mop pro alicam cnm herkes bundan memnun 9 cm boyu arkadasta var ölçtük benimde hep 10 11 cnm koltuk dolap altlari iyi olcak insallah. Oglumun alerjisi icinde iyi gelcek insallah.Canim viomi v2 pro kullanan biri olarak önermiyorum. Bozuldu tamiri olmadi iade ettik. Ayni sey bir tanidiginda basina geldi benden hemen sonra. Guncelleme hatalari oluyor ve calismiyor. Viomiden uzak dur heleki v2 prodan.
listenin en güncel halidir. Eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin....
Cnm oglumdada 110 kg idim bundada oglumu 18 haftada hissetim bunu 15inci haftada kg ile.alakasi yok bebeğin plesantasinin yerlesimi ,ic karin ile alakali.bir doktor tezini çürütmek istiyorum,
ilk cocgumda 85 kilo ile hamile kaldım ve doğduğu güne kadar hissetmedim
ne tekme ne hareket hiç bir şey, doktora sorduğumdaa kilolusun asla hissetmezsin demişti
şimdi 95 kilo ile hamile kaldım ve 16ci haftam hafiften hissediyorum
demek kilo değil bebek ile alakalı
Bende bir komsuma hamile.oldugumu soyledim tembihledimde abla kimseye deme diye nolur nolmaz.dedim.Cok değişik ama etrafta bu var sen hamile kalınca senin hiç mahremin kalmıyor gibi sınırsız oluyor bazı insanlar buna biz mi izim veriyoruz bilmiyorum ama ilk hamileligimde salak gibi sevinçten herkese sorduğuna cevap veriyordum sonra bu durum doğum yaptıktan sonra emzirmeye bebeğe kayinca ve karnımı herkesin son aylarda dokunmaya çalışmasıyla ayiktim aslında gecen bahsetmiştim doğum zamanı yaklaştıkça arayıp sadece doğurdun mu diye soruyorlar diye aynı hadsizlik böyle devam ediyor bence gerçekten yüz vermeyin görünce anlaşılır rahatsız olduğunuz
Evet haklısın canım işte elimden geleni yapmaya çalışacağım bende umarım bu yolda başarılı olurum en az zararla kurtarırım kendimiDeğmez kızım bu kadar yıpratma kendinibizde de ben eşimle bazen tartışırım, müze gibi evde yaşayamam ben derim, biz çocuklu bir aileyiz dağılabilir sonra toplarız derim Ki bir Başak burcuyum eşim benden titizdir, mutfakta yerde bir saç teli görse peçeteyi ıslatır üşenmez alır, ben de gülerim karşısında pisliği ben de sevmem ama dozunda olmalı her şey, kendi sağlığını düşün
Benim esim oyle ev daginiksa adam mutsuzEvet geldi ama ben çok takıntılıyım ev süpürülmüş silinmiş olmazsa çok mutsuz ve modum düşük oluyor. Arkadaşlarım Safiye diyor
Mutsuz olmaktansa bende en azından süpürüp siliyorum işte elimde değil keşke olsa.
Şart oldu almak zaten doğurmadan alayım ama işte diyorum ya eşimin inadı > tüm imkanlarBenim esim oyle ev daginiksa adam mutsuzbenim plesanta previa riskim olunca haftada 1 anca supuruodum o gun doktor is yapma dedi hemen robot supurge aldik gelcek bakalim bence sende al imkanim varsa.
Merhaba canım 1.dozumu bende hamileliğimi bilmeden olmuştum 2.yi yakında olucam Allah korusun herkesiKızlar ben aşımı oldum artık Allah a emanetiz bebeğimlebir de fetal dna yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende sizin gibi
Aminn inşallah hepimizii canım benimMerhaba canım 1.dozumu bende hamileliğimi bilmeden olmuştum 2.yi yakında olucam Allah korusun herkesifetal DNA neden yaptırdın bende cuma yaptırmıştım sonuç bekliyorum
Hayırlı haberler inşallahAminn inşallah hepimizii canım benimbenim doktorum önerdi direk içimiz rahat etsin diye kabul ettik biz de öyle ikili için kan falan vermedim yani sağlıklı sonuçlarımız çıksn inşallah hepimizin siz neden yaptırmıştınız ?
Hayırlı haberlerimizi paylaşalım inşallahHayırlı haberler inşallahbenim ikili test sonucum biraz riskli çıktı o yüzden yaptırdım yaptıran herkes iyi sonuçlar alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?