2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay aynısını benimkide yaptı ta eski komşularla piknik yapmışlar gruba resim atmışlar yorum yaptım bi baktım senelerdir görmediğim kadın hayırlı olsun yazmaya başladı grubun ortasında şok oldum kendini zorunda hissettiriyorlar insana hiç sevmem hesap kitap ama

Çıktın mı ne dedi doktor gördün mü bebişii
Pipiyi bile gördüm bu defa çok şükür ya iyiki gitmişim valla enfeksiyon da varmış ama kanda yüksek çıkmamış cok ileri değil dedi doktor.magnezyum demir fitil falan verdi ayaklarını açmış yatıyordu kuzum

Oyy maşallah minik erkeğe Enfeksiyon için geçmiş olsun canım, şükür ki yüksek çıkmamış Magnezyum olarak ne verdi doktorun? Şifa olsun yarasın bebişlere inşallah

Canım benim de senin aynısı ama bana sadece iğne ve aspirin verdiler folik asit falan demediler bu doktorlar niye böyle yaa içsem mi acaba bende
Soyleyincede doktorluga mi soyundun diyorlar, gerçekten bende anlamıyorum bazen doktorları, benim konuştuğum perinatologlardan sadece biri bu kararı verdi, Ortak bir görüş yok maalesef , geçmiş olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Amin canım inş kesinlikle ortak bi görüş yok hepsi kendi yorumunu yapıyor bizde ağzı açık dinliyoruz ne derlerse yapıyoruz Allah’a emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…