Çıktın mı ne dedi doktor gördün mü bebişiiEvet dayanırım az geçen ultrason fotosuda cok iyi değildi kesmedi beni 10 gün
Geçmiş olsuuunKızlar ben aşımı oldum artık Allah a emanetiz bebeğimlebir de fetal dna yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende sizin gibi
Aslında yukarıda anket varya ona katılsak tek tek bakmaktansa sizin için daha kolay olur isimler gözüküyor ordaMaşallah hayırlı olsun yeni cinsiyetler akşam eklerim kızlar ☺☺
İnşallah canımKızlar ben aşımı oldum artık Allah a emanetiz bebeğimlebir de fetal dna yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende sizin gibi
Gözün aydın cnm cok sevindimHerkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Teşekkürler cnm ..Gözün aydın cnm cok sevindim
Ay aynısını benimkide yaptı ta eski komşularla piknik yapmışlar gruba resim atmışlar yorum yaptım bi baktım senelerdir görmediğim kadın hayırlı olsun yazmaya başladı grubun ortasında şok oldumBende bir komsuma hamile.oldugumu soyledim tembihledimde abla kimseye deme diye nolur nolmaz.dedim.
Tatile gittim geldim herkese demis .
Simdi sabah komsunun biri cinsiyet sordu dedim net belli degil filan yüzde 90 ddi sonucta doktorbari biraz cinsiyeti saklayayim.
Biontech oldum canimİnşallah canımhangi aşıyı yaptırdın?
Ya ben sen zannettim herhalde profil resmi değişti diye bu kadar denk gelir
Pipiyi bile gördüm bu defaÇıktın mı ne dedi doktor gördün mü bebişii
Ya ben sen zannettim herhalde profil resmi değişti diye bu kadar denk gelir
Oyy maşallah minik erkeğePipiyi bile gördüm bu defaçok şükür ya iyiki gitmişim valla enfeksiyon da varmış ama kanda yüksek çıkmamış cok ileri değil dedi doktor.magnezyum demir fitil falan verdi ayaklarını açmış yatıyordu kuzum
Soyleyincede doktorluga mi soyundun diyorlar, gerçekten bende anlamıyorum bazen doktorları, benim konuştuğum perinatologlardan sadece biri bu kararı verdi, Ortak bir görüş yok maalesefCanım benim de senin aynısı ama bana sadece iğne ve aspirin verdiler folik asit falan demediler bu doktorlar niye böyle yaa içsem mi acaba bende
Amin canım inş kesinlikle ortak bi görüş yok hepsi kendi yorumunu yapıyor bizde ağzı açık dinliyoruz ne derlerse yapıyoruz Allah’a emanetizSoyleyincede doktorluga mi soyundun diyorlar, gerçekten bende anlamıyorum bazen doktorları, benim konuştuğum perinatologlardan sadece biri bu kararı verdi, Ortak bir görüş yok maalesef, geçmiş olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Gözün aydın canım Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insHerkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?