2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Devlet cnm yoksa kavga edemezdim diye düşünüyorum müdüre kadar çıktım artık tahammülüm kalmadı kendimde değilim birde kadının manyaklığı ile uğraştım
Canim git aile hekimine o sana rapor verir zaten riskli bir donemdeyiz birde grip olmussun direk yazar ne milletin agziyla ugrasiosun sabah nie ise gittin ki direk git aile hekimine rapor al yani kimseyle muhattap olma inan bak sen sinir oldugunla kalıyorsun ben artik kimseyi sallamiyorum valla çünkü kimse kimseyi düşünmüyor onlar gibi oldugunda degerli oluyorsun iyilikten maraz dogar diye bosuna dememişler

Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?
Ben kızımda kullandım cnm internetten almıştık gayet güzel şimdi gelecek kızım içinde kullanacağım.İyi kullanan olursa daha çok çocuk büyütür. Kızım nerdeyse 3-4 yaşına kadar yattı içinde.Mobilya alanlar pişman oldu.Bide topladığında çok az yer kaplıyor.

Aynen rahatlatıyor insanı..Bazıları gamlı baykuş gibi:)
Aynen ya valla bazilari da dedigi sozlere dikkat etmiyor.ben ozelde bi dr a gitmistlim 10.haftamda bana ne kadar gobegin var dedi sonra cinsiyet derken lafi agzima tıkamıştı gobeginden bebegini goremiyoruz diye kac gun kafama taktim dediklerini esim artik gidip dr a saydiracakti oyle mi soylenir hamile birine cevap verememiştim saskinliktan goren de beni obez sanir 1.63 boyum var 75 kg idim o zaman zayıf degilim evet ama obezde degilim yani.hala sinir oluyorum hatirladikca o yuzden kaan kocatepe cok naif bir dr seviyorum onu

Hareket ettikçe daha rahatlarız canim iyi olmuş öne çekmen randevunu da korkma inşallah ogluşunu görüp geleceksin ne zaman gidiyorsun

Eger bulantin yoksa soğanı ortadan kes üzerine karanfil batır yatak odana yatagina yakın bir yere koy biraz geç oldu ama aklına gelirse bidahaki geceye faydası olur inşallah

Densiz oluyor bazıları .Banada bir dr benzer şey söyledi bebek rahat hareket edemez karnında kendine yer açmaya çalışıyor falan ..Duyanda 130 kiloyum sanır..

çok teşekkür ederim canım hangi marka aldın sen

Ben önceden her gün hissetmiyordum ama şu birkaç gündür sürekli hatta gün içinde ayakta hissettim dun doktordan sonra sanırım büyüdükçe güçlendikçe hissediyoruz sürekli artık

Kesinlikle öyle arkadaşıma kahvaltıya gittim hazır sofra yedim yine bişiyler bence evde hazırlarken hem yorulup hep tiksiniyoruz yiyemiyoruz
Hazırlarken her kapağını paketini açtığımızda anı bir koku oluyor o yüzden yiyemiyoruz bence kokusu kesiyor eşime hafta sonu kahvaltı hazırlıyorum kendim yiyemiyorum mesela

Densiz oluyor bazıları .Banada bir dr benzer şey söyledi bebek rahat hareket edemez karnında kendine yer açmaya çalışıyor falan ..Duyanda 130 kiloyum sanır..
Aynen zaten hamile kalmisiz oyle konusmanin anlami yok o yuzden bazi dr lari anlayamiyorum

Gercekten doğumdan sonra içilen çay kahve ta içime kadar gidiyor sanki en zevk aldığım şeydi ama tek hastanede böyle rahat icebilmistim eve geçince hep ya soğudu yada cocuk başkasında diye tedirgin icisler kacta doğum yaparsak yapalım mutlaka hastaneye bi çay bi corba istemek lazım annemin arkadaşı getirmisti gece 12 de hiç unutmam kadina hala dua ederim

Böyle empati yoksunu insanlar doktor olmasa olamasa keşke.. En hassas olduğumuz dönemde bizi psikolojik olarak rahat ettirmeleri gerekirken ihtisas yapmış insanların bu hadsizliği gerçekten çok can sıkıcı canım kaale almamak en iyisi. Kaan Kocatepe gerçekten çok naif, rahatlatıcı bi doktor. Aklıma takılan bi konu olursa muhakkak onun sitesine bakıyorum. Doktor gibi değil de evden biri gibi her şeyi aşırıya kaçmadan korkutmadan açıklıyor

Aynen oyle canim dr olmuslar ama insan olduklari supheli Allah akil ihsan etsin ne diim. Aynen ya kaan kocatepenin hafta hafta gebeliğini her hafta dinlerim cok faydali oluyor onu dinleyince bu hafta mesela kasik agrim mi var normal oldugunu anliyorsun boyle dr lar da iyiki var

Neyi alacağını bilemem ama baby plusun modelini alma canim cok sert kumaşı aşırı ses yapıyordu yataktan kalkarken yanimdan sesine uyaniyordu bebek
Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?

Allah insanlık nasip etsin canım öylesine inşallah Gerçekten Kaan Kocatepe’nin videoları, makaleleri lütuf gibi geliyor bana Detaylıca anlatıyor içim rahatlıyor o zaman, yaşadıklarım normalmiş demek ki diyorum Muayenesi uzak olmasa keşke gidebilsem çok isterdim

Aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…