Aynen rahatlatıyor insanı..Bazıları gamlı baykuş gibi:)Bende onu takip ediyorum ve dedigi gibi yapiyorum canim seviyorum o dr u
Canim git aile hekimine o sana rapor verir zaten riskli bir donemdeyiz birde grip olmussun direk yazar ne milletin agziyla ugrasiosun sabah nie ise gittin ki direk git aile hekimine rapor al yani kimseyle muhattap olma inan bak sen sinir oldugunla kalıyorsun ben artik kimseyi sallamiyorum valla çünkü kimse kimseyi düşünmüyor onlar gibi oldugunda degerli oluyorsun iyilikten maraz dogar diye bosuna dememişlerDevlet cnm yoksa kavga edemezdim diye düşünüyorummüdüre kadar çıktım artık tahammülüm kalmadı kendimde değilim birde kadının manyaklığı ile uğraştım
Ben kızımda kullandım cnm internetten almıştık gayet güzel şimdi gelecek kızım içinde kullanacağım.İyi kullanan olursa daha çok çocuk büyütür. Kızım nerdeyse 3-4 yaşına kadar yattı içinde.Mobilya alanlar pişman oldu.Bide topladığında çok az yer kaplıyor.Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?
Aynen ya valla bazilari da dedigi sozlere dikkat etmiyor.ben ozelde bi dr a gitmistlim 10.haftamda bana ne kadar gobegin var dediAynen rahatlatıyor insanı..Bazıları gamlı baykuş gibi:)
Hareket ettikçe daha rahatlarız canim iyi olmuş öne çekmen randevunu da korkma inşallah ogluşunu görüp geleceksinEvet ya elim de hep karnımda bi kıpırdanma oluyor sanki sonra gazdır o gaz deyip geçiştiriyorum çok net hissedene kadar da emin olamayacağım herhalde. Daha yolun yarına gelmedik ama şimdiden meraktan deliricez, ilerleyen dönemde ne yapacağız acaba
Eger bulantin yoksa soğanı ortadan kes üzerine karanfil batır yatak odana yatagina yakın bir yere koy biraz geç oldu ama aklına gelirse bidahaki geceye faydası olur inşallahKızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtımşimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi
Densiz oluyor bazıları .Banada bir dr benzer şey söyledi bebek rahat hareket edemez karnında kendine yer açmaya çalışıyor falan ..Duyanda 130 kiloyum sanır..Aynen ya valla bazilari da dedigi sozlere dikkat etmiyor.ben ozelde bi dr a gitmistlim 10.haftamda bana ne kadar gobegin var dedisonra cinsiyet derken lafi agzima tıkamıştı gobeginden bebegini goremiyoruz diye kac gun kafama taktim dediklerini esim artik gidip dr a saydiracakti oyle mi soylenir hamile birine cevap verememiştim saskinliktan goren de beni obez sanir 1.63 boyum var 75 kg idim o zaman zayıf degilim evet ama obezde degilim yani.hala sinir oluyorum hatirladikca o yuzden kaan kocatepe cok naif bir dr seviyorum onu
çok teşekkür ederim canım hangi marka aldın senBen kızımda kullandım cnm internetten almıştık gayet güzel şimdi gelecek kızım içinde kullanacağım.İyi kullanan olursa daha çok çocuk büyütür. Kızım nerdeyse 3-4 yaşına kadar yattı içinde.Mobilya alanlar pişman oldu.Bide topladığında çok az yer kaplıyor.
Canım 8 yıl oldu hiç bilmiyorum ama cibinliği falan vardı dönencesi sallama aparatları.Sağlam birşeydi.çok teşekkür ederim canım hangi marka aldın sen
Ben önceden her gün hissetmiyordum ama şu birkaç gündür sürekli hatta gün içinde ayakta hissettim dun doktordan sonra sanırım büyüdükçe güçlendikçe hissediyoruz sürekli artıkKızlar günaydın :)
her gün hareket hissediyor musunuz? Gerçi bu haftalarda hissettiklerimizin hareket olmadığını söylüyorlar, kas atması ya da gaz diyorlar. Ben mesela 2 gün önce oralarda kıpırtılar hissettim ama 1,5 gündür hissetmedim. Siz de nasıl, her gün mü hissediyorsunuz? 14+3’deyim ben.
anladım canım bende bakıyorum şimdi elele var pierrcardin var bide kanz bunlar baya sağlammışCanım 8 yıl oldu hiç bilmiyorum ama cibinliği falan vardı dönencesi sallama aparatları.Sağlam birşeydi.
Hazırlarken her kapağını paketini açtığımızda anı bir koku oluyor o yüzden yiyemiyoruz bence kokusu kesiyor eşime hafta sonu kahvaltı hazırlıyorum kendim yiyemiyorum meselaKesinlikle öyle arkadaşıma kahvaltıya gittim hazır sofra yedim yine bişiyler bence evde hazırlarken hem yorulup hep tiksiniyoruz yiyemiyoruz
Aynen zaten hamile kalmisiz oyle konusmanin anlami yok o yuzden bazi dr lari anlayamiyorumDensiz oluyor bazıları .Banada bir dr benzer şey söyledi bebek rahat hareket edemez karnında kendine yer açmaya çalışıyor falan ..Duyanda 130 kiloyum sanır..
Gercekten doğumdan sonra içilen çay kahve ta içime kadar gidiyor sanki en zevk aldığım şeydi ama tek hastanede böyle rahat icebilmistim eve geçince hep ya soğudu yada cocuk başkasında diye tedirgin icislerBende normalde çok aramam ama hamileyken nedense istiyorum sanki migdemi rahatlatıyor... Doğumun en güzel yanlarından birisi de doğumdan hemen sonra (sezeryan) kahve icirmislerdi banahayatımda tadı o kadar güzel gelen kahve hatirlamiyorum
Böyle empati yoksunu insanlar doktor olmasa olamasa keşke.. En hassas olduğumuz dönemde bizi psikolojik olarak rahat ettirmeleri gerekirken ihtisas yapmış insanların bu hadsizliği gerçekten çok can sıkıcı canım kaale almamak en iyisi.Aynen ya valla bazilari da dedigi sozlere dikkat etmiyor.ben ozelde bi dr a gitmistlim 10.haftamda bana ne kadar gobegin var dedisonra cinsiyet derken lafi agzima tıkamıştı gobeginden bebegini goremiyoruz diye kac gun kafama taktim dediklerini esim artik gidip dr a saydiracakti oyle mi soylenir hamile birine cevap verememiştim saskinliktan goren de beni obez sanir 1.63 boyum var 75 kg idim o zaman zayıf degilim evet ama obezde degilim yani.hala sinir oluyorum hatirladikca o yuzden kaan kocatepe cok naif bir dr seviyorum onu
Aynen oyle canim dr olmuslar ama insan olduklari supheli Allah akil ihsan etsin ne diim. Aynen ya kaan kocatepenin hafta hafta gebeliğini her hafta dinlerim cok faydali oluyor onu dinleyince bu hafta mesela kasik agrim mi var normal oldugunu anliyorsun boyle dr lar da iyiki varBöyle empati yoksunu insanlar doktor olmasa olamasa keşke.. En hassas olduğumuz dönemde bizi psikolojik olarak rahat ettirmeleri gerekirken ihtisas yapmış insanların bu halsizliği gerçekten çok can sıkıcı canım kaale almamak en iyisi.Kaan Kocatepe gerçekten çok naif, rahatlatıcı bi doktor. Aklıma takılan bi konu olursa muhakkak onun sitesine bakıyorum. Doktor gibi değil de evden biri gibi her şeyi aşırıya kaçmadan korkutmadan açıklıyor
Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?
Allah insanlık nasip etsin canım öylesine inşallahAynen oyle canim dr olmuslar ama insan olduklari supheli Allah akil ihsan etsin ne diim. Aynen ya kaan kocatepenin hafta hafta gebeliğini her hafta dinlerim cok faydali oluyor onu dinleyince bu hafta mesela kasik agrim mi var normal oldugunu anliyorsun boyle dr lar da iyiki var
Aynen canımAllah insanlık nasip etsin canım öylesine inşallahGerçekten Kaan Kocatepe’nin videoları, makaleleri lütuf gibi geliyor bana Detaylıca anlatıyor içim rahatlıyor o zaman, yaşadıklarım normalmiş demek ki diyorum Muayenesi uzak olmasa keşke gidebilsem çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?