2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Terbiyesiz ya sikayet et canım ya sikayet vara yada doktor yorumlarında hic sevmiyorum böyle hadsiz insanları ki özellikle kadın dogumcular bazen öyle konuşuyor yazık yani

anladım canım bende bakıyorum şimdi elele var pierrcardin var bide kanz bunlar baya sağlammış
Piercardini beğenmiştim ben ama babama resim attım yanlış almış gerçekten çok hafifti magazada görmüştüm canim birde yandan fermuarlı modeller var cocuk oradan çıkabiliyor ona dikkat et çünkü az buyuyup ağırlaşıyor bebek yatirirken ta dipten alıp koymak çok zor oluyor kendi pit pit çıkıyor oradan çok kolay oluyor

Canım hamile olduğun için ayda bir kere kontrol hakkin var bunu kullanabilirsin rapor almana bile gerek yok ogun doktora muayne olduğuna dair bir kağıt yeterli ben bu sekilde kullanıyorum. Bunu da çalıştığım kurumun ik personelinden öğrendim.

tamam canım sende kullandın mı 4 yaşa kadar ?

Terbiyesiz ya sikayet et canım ya sikayet vara yada doktor yorumlarında hic sevmiyorum böyle hadsiz insanları ki özellikle kadın dogumcular bazen öyle konuşuyor yazık yani
Aman onun icin kılımi kipirdatmam canim normalde ugrasirim da aman Allah a havale ettim ben

Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?
Ablam senelerdir kullanıyor çok memnun ben de onu tercih edeceğim.
YouTube'dan video falan seyredebilirsin gerçekten çok kullanışlı görünüyor

tamam canım sende kullandın mı 4 yaşa kadar ?
Ben 2 yaşında kaldırdım canim koyup alması çok zor olunca bide bizim odasında yatağı var oraya almak istedim ama tekrar kullanacağım hic kırık yırtık yok cok sağlam su an için

Gecmis olsun cnm rabbim şifanı versin bol bol sivi tüket
Ya cnm kizimi doğum yaptığımda okadar kisiden bekledik biri belki termosta cay getirirde içeriz diye kimse getirmedi anaciğimla çok bekledikrabbim kimseye muhtac etmesin
Ne guzel düşünceli bir annenizin arkadasi varmis Allah razi olsun ondan

Ben önceden her gün hissetmiyordum ama şu birkaç gündür sürekli hatta gün içinde ayakta hissettim dun doktordan sonra sanırım büyüdükçe güçlendikçe hissediyoruz sürekli artık
Sen 17. Haftadaymışsın canım ben daha 15’deyim... o zaman 2 - 2,5 haftaya daha net hissedicem o zaman, öyle anlıyorum...

Canım şiddetle tavsiye ederim bi tarif var yap mutlaka 5 tane sarımsağı soy ez böle bi bardağın altıyla bastırarak ezebilirsin sonra büyük boy kahve fincanının içine koy 5 ini de üzerine zeytinyağı doldur 5 saat beklemesi gerekiyor onu gece yatarken ayağının altına sürüp çorap giy gerçekten çok etkili hiç bir zararı da yok istersen birkaç gün sonra süzüp dolapta saklayabilirsin uzun süre duruyor

Canım özel sektörde çalışıyorum yasalarda geçen kurallar benim çalıştığım yerde çok geçerli değil maalesef.

Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?
Merhaba canım. Ben ilk oğlumda baby2go almıştım çok memnun kaldım. 2 kademeliydi,alt değiştirme için de ayrı bir kısmı vardı. 6 yaşına kadar onu kullandık. yıkadım Katlayıp kaldırdım aynı yatağı 2.oğlumda da kullandım. Park yatak mobilyalara göre hem daha hafif hemde tekerlekli olduğu için çekmesi kolay oluyor.

Kahvesiz aslaya nazar değdi kız 2 aydır kahve içemiyordum tiksinmiştim yeni yeni başladım günde bir fincan şekersiz Türk kahvesine
Ama zaten doktorum günde 1 fincan şekersiz Türk kahvesini kendisi söyledi ben sormadan içebilirsin diye özellikle baş ağrısı çekenler günde 1 fincan içmeli

Kizlar besik konusini bende düşünüyorum oglumda cilek baby cotton buyuyen karyola aldim cokda kullandim boyu korumasi filan cok rhaatti.
2 yildieda onu karyolaya cevirdim kullaniyorum oglumu bir iki yil daha idare eder diyorum.
Bir yandanda ogluma baza alip bebeğe besigi mi kursam diyorum
Yada bebege park yatak mi alsam baya kararsiz kaldik. Tayinciyiz 2 sene sonea insallah tayinimiz cikacak.

Valla iyilikten maraz doğuyor birde keyfi izinde değil senelik iznimi kullandım bundan sonra ne upraşcam alırım raporumu bebeğimde korkuyorum ben ne halde acaba ben bu haldeyim

Hareket ettikçe daha rahatlarız canim iyi olmuş öne çekmen randevunu da korkma inşallah ogluşunu görüp geleceksin ne zaman gidiyorsun
Yarın gidiyorum canım kısmetse ay kızımı bir görün, yarın kardeşini görmeye gideceğiz dedim hemen siyah kot eteği, siyah diz altı fileli çorapları üstüne de krem renk crop bluz çıkardı yarın kardeşi onu çok güzel görmeliymiş gülmekten ölüyoruz sabahtan beri eşimle hummalı bir hazırlık var küçük hanımda inşallah kardeşi üzmez de yüzünü gözünü gösterir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…