teşekkürler bilgi için canımNeyi alacağını bilemem ama baby plusun modelini alma canim cok sert kumaşı aşırı ses yapıyordu yataktan kalkarken yanimdan sesine uyaniyordu bebek
Terbiyesiz ya sikayet et canım ya sikayet vara yada doktor yorumlarında hic sevmiyorum böyle hadsiz insanları ki özellikle kadın dogumcular bazen öyle konuşuyor yazık yaniAynen ya valla bazilari da dedigi sozlere dikkat etmiyor.ben ozelde bi dr a gitmistlim 10.haftamda bana ne kadar gobegin var dedisonra cinsiyet derken lafi agzima tıkamıştı gobeginden bebegini goremiyoruz diye kac gun kafama taktim dediklerini esim artik gidip dr a saydiracakti oyle mi soylenir hamile birine cevap verememiştim saskinliktan goren de beni obez sanir 1.63 boyum var 75 kg idim o zaman zayıf degilim evet ama obezde degilim yani.hala sinir oluyorum hatirladikca o yuzden kaan kocatepe cok naif bir dr seviyorum onu
Piercardini beğenmiştim ben ama babama resim attım yanlış almış gerçekten çok hafifti magazada görmüştüm canim birde yandan fermuarlı modeller var cocuk oradan çıkabiliyor ona dikkat et çünkü az buyuyup ağırlaşıyor bebek yatirirken ta dipten alıp koymak çok zor oluyor kendi pit pit çıkıyor oradan çok kolay oluyoranladım canım bende bakıyorum şimdi elele var pierrcardin var bide kanz bunlar baya sağlammış
Canım hamile olduğun için ayda bir kere kontrol hakkin var bunu kullanabilirsin rapor almana bile gerek yok ogun doktora muayne olduğuna dair bir kağıt yeterli ben bu sekilde kullanıyorum. Bunu da çalıştığım kurumun ik personelinden öğrendim.Aynı benim gibi olmuşsun cnm bende sorun çıkarmasınlar diye o halimle sürüne sürene geldim işe sesim bile çıkmıyordu inan.Banyo yap diyecektim zaten yapmışsın.Buharında iyice kal sinüzlerini açsın.Oda iyi geliyor.Malesef hem hamilelik hem anlayışsız insanlarla çalışmak çok zor.Daha önce yazmıştımya yalnızca 1 gün gelmedim diye bana seni doğuma kadar ücretsiz izne yollayalım diyebildi burdaki gerizekalı.Kendileri ha bire kontrolde işim var çocuğum hasta o oldu bu oldu..Ya sabır..
tamam canım sende kullandın mı 4 yaşa kadar ?Piercardini beğenmiştim ben ama babama resim attım yanlış almış gerçekten çok hafifti magazada görmüştüm canim birde yandan fermuarlı modeller var cocuk oradan çıkabiliyor ona dikkat et çünkü az buyuyup ağırlaşıyor bebek yatirirken ta dipten alıp koymak çok zor oluyor kendi pit pit çıkıyor oradan çok kolay oluyor
O damar atması gerçekten bebek mi peki?Cnm ilk bebek ise zor gibi hareket hissetmen. Ama boyle damar atmasi , seğirmesi gibi hissedebilirsin.
Ben 16+0 im bugun ve 2inci cocuk 1 haftadır net hissediyorum. 4 gündür hergun hissediyorum ozellikle yorulup oturursam
Aman onun icin kılımi kipirdatmam canim normalde ugrasirim da aman Allah a havale ettim benTerbiyesiz ya sikayet et canım ya sikayet vara yada doktor yorumlarında hic sevmiyorum böyle hadsiz insanları ki özellikle kadın dogumcular bazen öyle konuşuyor yazık yani
Ablam senelerdir kullanıyor çok memnun ben de onu tercih edeceğim.Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?
Ben 2 yaşında kaldırdım canim koyup alması çok zor olunca bide bizim odasında yatağı var oraya almak istedim ama tekrar kullanacağım hic kırık yırtık yok cok sağlam su an içintamam canım sende kullandın mı 4 yaşa kadar ?
Gecmis olsun cnm rabbim şifanı versin bol bol sivi tüketKızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtımşimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi
Ya cnm kizimi doğum yaptığımda okadar kisiden bekledik biri belki termosta cay getirirde içeriz diye kimse getirmedi anaciğimla çok bekledikGercekten doğumdan sonra içilen çay kahve ta içime kadar gidiyor sanki en zevk aldığım şeydi ama tek hastanede böyle rahat icebilmistim eve geçince hep ya soğudu yada cocuk başkasında diye tedirgin icislerkacta doğum yaparsak yapalım mutlaka hastaneye bi çay bi corba istemek lazım annemin arkadaşı getirmisti gece 12 de hiç unutmam kadina hala dua ederim
Sen 17. Haftadaymışsın canım ben daha 15’deyim... o zaman 2 - 2,5 haftaya daha net hissedicem o zaman, öyle anlıyorum...Ben önceden her gün hissetmiyordum ama şu birkaç gündür sürekli hatta gün içinde ayakta hissettim dun doktordan sonra sanırım büyüdükçe güçlendikçe hissediyoruz sürekli artık
Canım şiddetle tavsiye ederim bi tarif var yap mutlaka 5 tane sarımsağı soy ez böle bi bardağın altıyla bastırarak ezebilirsin sonra büyük boy kahve fincanının içine koy 5 ini de üzerine zeytinyağı doldur 5 saat beklemesi gerekiyor onu gece yatarken ayağının altına sürüp çorap giy gerçekten çok etkili hiç bir zararı da yok istersen birkaç gün sonra süzüp dolapta saklayabilirsin uzun süre duruyorKızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtımşimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi
Canım özel sektörde çalışıyorum yasalarda geçen kurallar benim çalıştığım yerde çok geçerli değil maalesef.Canım hamile olduğun için ayda bir kere kontrol hakkin var bunu kullanabilirsin rapor almana bile gerek yok ogun doktora muayne olduğuna dair bir kağıt yeterli ben bu sekilde kullanıyorum. Bunu da çalıştığım kurumun ik personelinden öğrendim.
Merhaba canım. Ben ilk oğlumda baby2go almıştım çok memnun kaldım. 2 kademeliydi,alt değiştirme için de ayrı bir kısmı vardı. 6 yaşına kadar onu kullandık. yıkadım Katlayıp kaldırdım aynı yatağı 2.oğlumda da kullandım. Park yatak mobilyalara göre hem daha hafif hemde tekerlekli olduğu için çekmesi kolay oluyor.Merhaba biraz erken olacak ama bu park yataklar hakkında bilginiz var mı kullanışlı mı kullanan anneler tavsiye ediyor mu ?
Hani hamielik belirtisi gibi bisey bebegun iyi olduğuna dair. O damar atmasini hissedince eskiler bebek canlandi der sevinirlermisO damar atması gerçekten bebek mi peki?
Kahvesiz aslaya nazar değdi kız 2 aydır kahve içemiyordum tiksinmiştim yeni yeni başladım günde bir fincan şekersiz Türk kahvesineÇok güzel bir kahve , çok severimAma içinde birçok karışım olduğu için riske atma derim, hamile kaldığımdan beri hiç kahve içmedim neredeyse , krize girmeyiz ya gerçi emilyinpariss kahvesiz yapamaz gazlı içecek bile içmiyorum ben valla, yavrum için değer…
Valla iyilikten maraz doğuyor birde keyfi izinde değil senelik iznimi kullandım bundan sonra ne upraşcam alırım raporumu bebeğimde korkuyorum ben ne halde acaba ben bu haldeyimCanim git aile hekimine o sana rapor verir zaten riskli bir donemdeyiz birde grip olmussun direk yazar ne milletin agziyla ugrasiosun sabah nie ise gittin ki direk git aile hekimine rapor al yani kimseyle muhattap olma inan bak sen sinir oldugunla kalıyorsun ben artik kimseyi sallamiyorum valla çünkü kimse kimseyi düşünmüyor onlar gibi oldugunda degerli oluyorsun iyilikten maraz dogar diye bosuna dememişler
Yarın gidiyorum canım kısmetse ay kızımı bir görün, yarın kardeşini görmeye gideceğiz dedim hemen siyah kot eteği, siyah diz altı fileli çorapları üstüne de krem renk crop bluz çıkardı yarın kardeşi onu çok güzel görmeliymişHareket ettikçe daha rahatlarız canim iyi olmuş öne çekmen randevunu da korkma inşallah ogluşunu görüp geleceksinne zaman gidiyorsun
Bulantım yok canım şu an bu gece deneyeyimEger bulantin yoksa soğanı ortadan kes üzerine karanfil batır yatak odana yatagina yakın bir yere koy biraz geç oldu ama aklına gelirse bidahaki geceye faydası olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?