Sağolasın kuzum Allah razı olsınGecmis olsun cnm rabbim şifanı versin bol bol sivi tüket
Ya cnm kizimi doğum yaptığımda okadar kisiden bekledik biri belki termosta cay getirirde içeriz diye kimse getirmedi anaciğimla çok bekledikrabbim kimseye muhtac etmesin
Ne guzel düşünceli bir annenizin arkadasi varmis Allah razi olsun ondan
Bunu da yapayım canım çünkü ilaç almadığım için ağır geçiyor Allah hepimizi korusun kendi akılsızşığımı çekiyorum terli terli rüzgarda uyuya kalmışım üstüme bir şey almadanCanım şiddetle tavsiye ederim bi tarif var yap mutlaka 5 tane sarımsağı soy ez böle bi bardağın altıyla bastırarak ezebilirsin sonra büyük boy kahve fincanının içine koy 5 ini de üzerine zeytinyağı doldur 5 saat beklemesi gerekiyor onu gece yatarken ayağının altına sürüp çorap giy gerçekten çok etkili hiç bir zararı da yok istersen birkaç gün sonra süzüp dolapta saklayabilirsin uzun süre duruyor
Ben anne yanı alacağım şimdi 1 yaşına kadar rahat yatar, hoş arkadaşım 3 yaşına kadar yatırdıKizlar besik konusini bende düşünüyorum oglumda cilek baby cotton buyuyen karyola aldim cokda kullandim boyu korumasi filan cok rhaatti.
2 yildieda onu karyolaya cevirdim kullaniyorum oglumu bir iki yil daha idare eder diyorum.
Bir yandanda ogluma baza alip bebeğe besigi mi kursam diyorum
Yada bebege park yatak mi alsam baya kararsiz kaldik. Tayinciyiz 2 sene sonea insallah tayinimiz cikacak.
Yaa hiç duymamıştımHani hamielik belirtisi gibi bisey bebegun iyi olduğuna dair. O damar atmasini hissedince eskiler bebek canlandi der sevinirlermis
Ablam senelerdir kullanıyor çok memnun ben de onu tercih edeceğim.
YouTube'dan video falan seyredebilirsin gerçekten çok kullanışlı görünüyor
Ben 2 yaşında kaldırdım canim koyup alması çok zor olunca bide bizim odasında yatağı var oraya almak istedim ama tekrar kullanacağım hic kırık yırtık yok cok sağlam su an için
teşekkür ederim kızlar bilgiler içinMerhaba canım. Ben ilk oğlumda baby2go almıştım çok memnun kaldım. 2 kademeliydi,alt değiştirme için de ayrı bir kısmı vardı. 6 yaşına kadar onu kullandık. yıkadım Katlayıp kaldırdım aynı yatağı 2.oğlumda da kullandım. Park yatak mobilyalara göre hem daha hafif hemde tekerlekli olduğu için çekmesi kolay oluyor.
Oglum gibi olursa anne yani kullanamam been oğlum 20 gunlukken döndü düştü aşırı hareketliydi sepet besikde dahi duramadı.Ben anne yanı alacağım şimdi 1 yaşına kadar rahat yatar, hoş arkadaşım 3 yaşına kadar yatırdıodasına da iki kapılı bir dolap yeter tamam oldu bitti yatağı az büyüyünce almaya karar verdim
Benim bahsettiğim anne yanı bu şekilde, iki kademeli daha alçağa da indirilebiliyor yatağı düşmesi imkansız yani. Sepet beşikte gördüğüm hiç bir çocuk durmuyor ya alan depoya kaldırıyor kullanılmadan çok şahit oldum. Bu yataktan yana şansımı deneyeceğim bir, kızımda oda takımı almıştık beşiğini attık bile baza aldık bunda aynı şeyi yaşamamak için acele etmeyip almayacağım yatakOglum gibi olursa anne yani kullanamam been oğlum 20 gunlukken döndü düştü aşırı hareketliydi sepet besikde dahi duramadı.
Canim bizimde bir odamiz boşta eşim oda alalim diyor bir dolap bitane montessori yatak alalim ddiyor esim bende kararsızımKizlar besik konusini bende düşünüyorum oglumda cilek baby cotton buyuyen karyola aldim cokda kullandim boyu korumasi filan cok rhaatti.
2 yildieda onu karyolaya cevirdim kullaniyorum oglumu bir iki yil daha idare eder diyorum.
Yada bebege park yatak mi alsam baya kararsiz kaldik. Tayinciyiz 2 sene sonea insallah tayinimiz cikacak.
Oğluma bende büyüyen karyola beşik almıştım, 6 sene tepe tepe kullandı. Sonra ona baza aldık, karyolayi da henüz kaldirmamistik. Belki kullanırım diyordum ikinci bebegim için ama vazgeçtim. Park beşik alacağım. Sanki haksızlık yapacakmisim gibi geldi, içim rahat etmedi .Kizlar besik konusini bende düşünüyorum oglumda cilek baby cotton buyuyen karyola aldim cokda kullandim boyu korumasi filan cok rhaatti.
Başka bir hastaneye git istersen ya da azıcık daha bekleKızlar ben geldim doktordan, hem çok sevindim hem biraz canım sıkıldı. Çok şükür her şey yolunda, boyu uzamış, ağırlığı güzel, suyu çok iyi dedi gelişiminde hiç bi problem yok dedigel gelelim hala cinsiyeti kesin söylemiyo yüzde seksen kız dedi ama sen daha alışveriş yapma değişebilir dedi benim de moralim bozuldu. Herkesin doktoru 13.haftada söyledi benimki 16da hala yüzde veriyo, ultrason cihazı mı iyi değil desem diğer verileri nasıl kesin söylüyo, özel hastane bi de, acaba başka bi hastaneye mi gidip baktırsam diye düşünüyorum açıkçası, ona moralim bozuldu
Uyuyor muydu ondan mı göremedi?Kızlar ben geldim doktordan, hem çok sevindim hem biraz canım sıkıldı. Çok şükür her şey yolunda, boyu uzamış, ağırlığı güzel, suyu çok iyi dedi gelişiminde hiç bi problem yok dedigel gelelim hala cinsiyeti kesin söylemiyo yüzde seksen kız dedi ama sen daha alışveriş yapma değişebilir dedi benim de moralim bozuldu. Herkesin doktoru 13.haftada söyledi benimki 16da hala yüzde veriyo, ultrason cihazı mı iyi değil desem diğer verileri nasıl kesin söylüyo, özel hastane bi de, acaba başka bi hastaneye mi gidip baktırsam diye düşünüyorum açıkçası, ona moralim bozuldu
Oh çok şükür canım çok sevindim gerçektenMerhaba arkadaşlar, 4 gün önce amniyon sıvısı az demişti doktor diye yazmıştım buraya. Cuma gününden itibaren çok sıvı tükettim, nar suyu, kayısı suyu içtim, havuc, armut yedim. Onların etkisi mi yoksa başka doktor oldugu için mi bilemiyorum ama bugün gittiğim doktor sıvı normal düzeyde dedi.
benimde özel sektör canım bu senin en doğal hakkin çook sıkıntı olacağını düşünüyorsan rapor alabilirsin kafan rahat etmiş olur hiç moral bozmaya değmez.Canım özel sektörde çalışıyorum yasalarda geçen kurallar benim çalıştığım yerde çok geçerli değil maalesef.
Aynen canım çok şükür, ama bugün çok umutlu gittim ya hayal kırıklığına uğradım, kesin kız dese bana dünyalar benim olacaktı, hayırlısı artık belki giderim başka bi hastaneyeBaşka bir hastaneye git istersen ya da azıcık daha bekle
Çok şükür iyiymiş ya bu bile yeter
Aynen öyle canim kendini ve bebegini düşün gerisi boşValla iyilikten maraz doğuyor birde keyfi izinde değil senelik iznimi kullandım bundan sonra ne upraşcam alırım raporumu bebeğimde korkuyorum ben ne halde acaba ben bu haldeyim
Uyuyor da demedi aslında, bi nokta var o klitoris olabilir ama bazen penis geç gelişiyor öyle de olabilir dedi, neyse sağlığı yerinde ya buna şükür napalımUyuyor muydu ondan mı göremedi?
Madem bi yarım saat bekle deyip,araya hasta alıp bidaha seni cagirsaydi.
Kardeşimin 19 haftalık, 2 doktora gitti yok göstermiyor.
Sağlığında sıkıntı yokmuş ya,cinsiyeti eninde sonunda öğreneceksin.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Bence senin kız değil doktor nazlıUyuyor da demedi aslında, bi nokta var o klitoris olabilir ama bazen penis geç gelişiyor öyle de olabilir dedi, neyse sağlığı yerinde ya buna şükür napalımkız olursa adını nazlı koyarız artık
Klitorisi görüp vajen kıvrımlarını görememesi mümkün mü kiUyuyor da demedi aslında, bi nokta var o klitoris olabilir ama bazen penis geç gelişiyor öyle de olabilir dedi, neyse sağlığı yerinde ya buna şükür napalımkız olursa adını nazlı koyarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?