2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sağolasın kuzum Allah razı olsın

Bunu da yapayım canım çünkü ilaç almadığım için ağır geçiyor Allah hepimizi korusun kendi akılsızşığımı çekiyorum terli terli rüzgarda uyuya kalmışım üstüme bir şey almadan

Ben anne yanı alacağım şimdi 1 yaşına kadar rahat yatar, hoş arkadaşım 3 yaşına kadar yatırdı odasına da iki kapılı bir dolap yeter tamam oldu bitti yatağı az büyüyünce almaya karar verdim

Ablam senelerdir kullanıyor çok memnun ben de onu tercih edeceğim.
YouTube'dan video falan seyredebilirsin gerçekten çok kullanışlı görünüyor

Ben 2 yaşında kaldırdım canim koyup alması çok zor olunca bide bizim odasında yatağı var oraya almak istedim ama tekrar kullanacağım hic kırık yırtık yok cok sağlam su an için

teşekkür ederim kızlar bilgiler için

Oglum gibi olursa anne yani kullanamam been oğlum 20 gunlukken döndü düştü aşırı hareketliydi sepet besikde dahi duramadı.

Oglum gibi olursa anne yani kullanamam been oğlum 20 gunlukken döndü düştü aşırı hareketliydi sepet besikde dahi duramadı.
Benim bahsettiğim anne yanı bu şekilde, iki kademeli daha alçağa da indirilebiliyor yatağı düşmesi imkansız yani. Sepet beşikte gördüğüm hiç bir çocuk durmuyor ya alan depoya kaldırıyor kullanılmadan çok şahit oldum. Bu yataktan yana şansımı deneyeceğim bir, kızımda oda takımı almıştık beşiğini attık bile baza aldık bunda aynı şeyi yaşamamak için acele etmeyip almayacağım yatak

Eklentiler

• E9DC851F-BB42-4B3A-8523-5420A090F161.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 36
Canim bizimde bir odamiz boşta eşim oda alalim diyor bir dolap bitane montessori yatak alalim ddiyor esim bende kararsızım
Tayinci iseniz cnm park yatak alin senin icinde rahat olir benim kardeslerim tayinci cocuklarina oyle yaptilar

Merhaba arkadaşlar, 4 gün önce amniyon sıvısı az demişti doktor diye yazmıştım buraya. Cuma gününden itibaren çok sıvı tükettim, nar suyu, kayısı suyu içtim, havuc, armut yedim. Onların etkisi mi yoksa başka doktor oldugu için mi bilemiyorum ama bugün gittiğim doktor sıvı normal düzeyde dedi.

Kızlar ben geldim doktordan, hem çok sevindim hem biraz canım sıkıldı. Çok şükür her şey yolunda, boyu uzamış, ağırlığı güzel, suyu çok iyi dedi gelişiminde hiç bi problem yok dedi gel gelelim hala cinsiyeti kesin söylemiyo yüzde seksen kız dedi ama sen daha alışveriş yapma değişebilir dedi benim de moralim bozuldu. Herkesin doktoru 13.haftada söyledi benimki 16da hala yüzde veriyo, ultrason cihazı mı iyi değil desem diğer verileri nasıl kesin söylüyo, özel hastane bi de, acaba başka bi hastaneye mi gidip baktırsam diye düşünüyorum açıkçası, ona moralim bozuldu

Oğluma bende büyüyen karyola beşik almıştım, 6 sene tepe tepe kullandı. Sonra ona baza aldık, karyolayi da henüz kaldirmamistik. Belki kullanırım diyordum ikinci bebegim için ama vazgeçtim. Park beşik alacağım. Sanki haksızlık yapacakmisim gibi geldi, içim rahat etmedi .

Başka bir hastaneye git istersen ya da azıcık daha bekle
Çok şükür iyiymiş ya bu bile yeter

Uyuyor muydu ondan mı göremedi?
Madem bi yarım saat bekle deyip,araya hasta alıp bidaha seni cagirsaydi.
Kardeşimin 19 haftalık, 2 doktora gitti yok göstermiyor.
Sağlığında sıkıntı yokmuş ya,cinsiyeti eninde sonunda öğreneceksin.

Oh çok şükür canım çok sevindim gerçekten

Canım özel sektörde çalışıyorum yasalarda geçen kurallar benim çalıştığım yerde çok geçerli değil maalesef.
benimde özel sektör canım bu senin en doğal hakkin çook sıkıntı olacağını düşünüyorsan rapor alabilirsin kafan rahat etmiş olur hiç moral bozmaya değmez.

Başka bir hastaneye git istersen ya da azıcık daha bekle
Çok şükür iyiymiş ya bu bile yeter
Aynen canım çok şükür, ama bugün çok umutlu gittim ya hayal kırıklığına uğradım, kesin kız dese bana dünyalar benim olacaktı, hayırlısı artık belki giderim başka bi hastaneye

Uyuyor da demedi aslında, bi nokta var o klitoris olabilir ama bazen penis geç gelişiyor öyle de olabilir dedi, neyse sağlığı yerinde ya buna şükür napalım kız olursa adını nazlı koyarız artık

Uyuyor da demedi aslında, bi nokta var o klitoris olabilir ama bazen penis geç gelişiyor öyle de olabilir dedi, neyse sağlığı yerinde ya buna şükür napalım kız olursa adını nazlı koyarız artık
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Bence senin kız değil doktor nazlı Allah gönlüne göre versin İnşallah sağlıkla hayırla...

Klitorisi görüp vajen kıvrımlarını görememesi mümkün mü ki ben kendi muayenemde baya bildiğin pıttığını gördüm bizimkiler gibiydi. Daha ne pipisi kız kızdır o bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…