İnsan merak ediyor cnm ama sağlığı yerindeymis ona sevin, bence de senin bebeğin kizUyuyor da demedi aslında, bi nokta var o klitoris olabilir ama bazen penis geç gelişiyor öyle de olabilir dedi, neyse sağlığı yerinde ya buna şükür napalımkız olursa adını nazlı koyarız artık
Ben de aynı şeyi düşündüm ya onu görüp nasıl onu goremiyorumKlitorisi görüp vajen kıvrımlarını görememesi mümkün mü kiben kendi muayenemde baya bildiğin pıttığını gördüm bizimkiler gibiydi. Daha ne pipisi kız kızdır o bence ya
Biliyroum bunu cnm bundan dusmedi zaten oğlum erken döndüğü icin buna sigmadi rahat uyuyamadi. Bu besikler hakkinda memnun olan da var olmayanda insallah sen memnun olursun.Benim bahsettiğim anne yanı bu şekilde, iki kademeli daha alçağa da indirilebiliyor yatağı düşmesi imkansız yani. Sepet beşikte gördüğüm hiç bir çocuk durmuyor ya alan depoya kaldırıyor kullanılmadan çok şahit oldum. Bu yataktan yana şansımı deneyeceğim bir, kızımda oda takımı almıştık beşiğini attık bile baza aldık bunda aynı şeyi yaşamamak için acele etmeyip almayacağım yatak
Hareketli olması daha iyi çünkü benimki götünü dönmüş yatıyordu sallaya sallaya ancak çevirdik çok hareketli olunca da uğraştırıyor ama uygun açı bulunuyor bir şekildeKızlar bu arada yarın kontrole gideceğim inşallah.
Bebişin kendisini göstermesi için çikolata yiyip hareketlenmesi mi daha iyi yoksa hareketsiz olması mı?
O zaman ben yiyeyim girmeden önce.Hareketli olması daha iyi çünkü benimki götünü dönmüş yatıyordu sallaya sallaya ancak çevirdik çok hareketli olunca da uğraştırıyor ama uygun açı bulunuyor bir şekildehadi bakalım pıttıklar çıksın meydaneee
Sağlığı yerinde olsun da nasıl olsa öğreneceksin. Gönlünden geçen olur inşallahKızlar ben geldim doktordan, hem çok sevindim hem biraz canım sıkıldı. Çok şükür her şey yolunda, boyu uzamış, ağırlığı güzel, suyu çok iyi dedi gelişiminde hiç bi problem yok dedigel gelelim hala cinsiyeti kesin söylemiyo yüzde seksen kız dedi ama sen daha alışveriş yapma değişebilir dedi benim de moralim bozuldu. Herkesin doktoru 13.haftada söyledi benimki 16da hala yüzde veriyo, ultrason cihazı mı iyi değil desem diğer verileri nasıl kesin söylüyo, özel hastane bi de, acaba başka bi hastaneye mi gidip baktırsam diye düşünüyorum açıkçası, ona moralim bozuldu
O dediğinden bende istiyorum Rabbim nasip ederse...2 pipiliden sonra 1 pıttıkHareketli olması daha iyi çünkü benimki götünü dönmüş yatıyordu sallaya sallaya ancak çevirdik çok hareketli olunca da uğraştırıyor ama uygun açı bulunuyor bir şekildehadi bakalım pıttıklar çıksın meydaneee
10 dakika önce yesen bile olur hemen tadına varıyorlarO zaman ben yiyeyim girmeden önce.
Yarım saat önce yesem olur mu?
Olurr vişne suyu da gerçekten hareketlendiriyorO zaman ben yiyeyim girmeden önce.
Yarım saat önce yesem olur mu?
Ay canım inşallah yaa ne zaman gideceksin doktoraO dediğinden bende istiyorum Rabbim nasip ederse...2 pipiliden sonra 1 pıttık
Evet canımcım ilk, zaten ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim ama daha bişey alma kesin değil deyince sinir oldumİnsan merak ediyor cnm ama sağlığı yerindeymis ona sevin, bence de senin bebeğin kizilk bebeğin miydi
Amin canım hepimizin inşallah, sağlıklı olsunlar daSağlığı yerinde olsun da nasıl olsa öğreneceksin. Gönlünden geçen olur inşallah
Şaka bir yana Hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle.Cuma günü gittim kontrole kıza benzetti ama netbişey söylemedi. 1 ay sonra diğer kontrol, bakalım durumlar nasıl gelişecek?Ay canım inşallah yaa ne zaman gideceksin doktora
Ay g*t yazmışım çok pardon popo desek daha iyi olurdu üzgünümHareketli olması daha iyi çünkü benimki götünü dönmüş yatıyordu sallaya sallaya ancak çevirdik çok hareketli olunca da uğraştırıyor ama uygun açı bulunuyor bir şekildehadi bakalım pıttıklar çıksın meydaneee
Hayırlı sağlıklı gönlüne göre tatlı mı tatlı bir kızın olur inşallahŞaka bir yana Hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle.Cuma günü gittim kontrole kıza benzetti ama netbişey söylemedi. 1 ay sonra diğer kontrol, bakalım durumlar nasıl gelişecek?
Eleştirmeyin kuzuyu,yoga yapıyordurCanım evlat yine bağdaş kurmuş oturuyoryine göstermedi
Ayy ne güzel bir dua bu,bana da çokça Amin demek düşer.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşallah canımHayırlı sağlıklı gönlüne göre tatlı mı tatlı bir kızın olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?