2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Uyuyor da demedi aslında, bi nokta var o klitoris olabilir ama bazen penis geç gelişiyor öyle de olabilir dedi, neyse sağlığı yerinde ya buna şükür napalım kız olursa adını nazlı koyarız artık
İnsan merak ediyor cnm ama sağlığı yerindeymis ona sevin, bence de senin bebeğin kizilk bebeğin miydi

Klitorisi görüp vajen kıvrımlarını görememesi mümkün mü ki ben kendi muayenemde baya bildiğin pıttığını gördüm bizimkiler gibiydi. Daha ne pipisi kız kızdır o bence ya
Ben de aynı şeyi düşündüm ya onu görüp nasıl onu goremiyorum
Pıttık
Umarım bende görürüm bir pıttık

Kızlar bu arada yarın kontrole gideceğim inşallah.
Bebişin kendisini göstermesi için çikolata yiyip hareketlenmesi mi daha iyi yoksa hareketsiz olması mı?

Biliyroum bunu cnm bundan dusmedi zaten oğlum erken döndüğü icin buna sigmadi rahat uyuyamadi. Bu besikler hakkinda memnun olan da var olmayanda insallah sen memnun olursun.

Kızlar bu arada yarın kontrole gideceğim inşallah.
Bebişin kendisini göstermesi için çikolata yiyip hareketlenmesi mi daha iyi yoksa hareketsiz olması mı?
Hareketli olması daha iyi çünkü benimki götünü dönmüş yatıyordu sallaya sallaya ancak çevirdik çok hareketli olunca da uğraştırıyor ama uygun açı bulunuyor bir şekilde hadi bakalım pıttıklar çıksın meydaneee

O zaman ben yiyeyim girmeden önce.
Yarım saat önce yesem olur mu?

Sağlığı yerinde olsun da nasıl olsa öğreneceksin. Gönlünden geçen olur inşallah

O dediğinden bende istiyorum Rabbim nasip ederse...2 pipiliden sonra 1 pıttık

İnsan merak ediyor cnm ama sağlığı yerindeymis ona sevin, bence de senin bebeğin kizilk bebeğin miydi
Evet canımcım ilk, zaten ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim ama daha bişey alma kesin değil deyince sinir oldum

Ay canım inşallah yaa ne zaman gideceksin doktora
Şaka bir yana Hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle.Cuma günü gittim kontrole kıza benzetti ama netbişey söylemedi. 1 ay sonra diğer kontrol, bakalım durumlar nasıl gelişecek?

Ay g*t yazmışım çok pardon popo desek daha iyi olurdu üzgünüm

Şaka bir yana Hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle.Cuma günü gittim kontrole kıza benzetti ama netbişey söylemedi. 1 ay sonra diğer kontrol, bakalım durumlar nasıl gelişecek?
Hayırlı sağlıklı gönlüne göre tatlı mı tatlı bir kızın olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…