2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Klitorisi görüp vajen kıvrımlarını görememesi mümkün mü ki ben kendi muayenemde baya bildiğin pıttığını gördüm bizimkiler gibiydi. Daha ne pipisi kız kızdır o bence ya
Canım çünkü gelişim aşamasında klitoris ve penis birbirine çok benziyor. Hatta klitoris için gelişimini tamamlamamış penis diyorlar bende cinsiyet öğrenmeden önce erkek bebeğimin kız olduğunu zannetmiştim çünkü pıttık vardı bence ama değilmiş bak ekledim resmini de

Eklentiler

• E57EAAAC-5BCF-4D11-9319-F8C52C823CF2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 91
  • BA606C23-28CA-4F75-BDC9-D81844E55E21.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 88
Biliyroum bunu cnm bundan dusmedi zaten oğlum erken döndüğü icin buna sigmadi rahat uyuyamadi. Bu besikler hakkinda memnun olan da var olmayanda insallah sen memnun olursun.
İnşallah ya en azından 6 ay idare etse yeter sonrasında yatak alırım o önemli değil içime sine sine almak istiyorum almışken uzun yıllar rahatça kullansın diyorum bu yüzden bu defa yatak konusunda çok aheste aheste hareket edicem

Klitorisi biliyorum da o haftada penis gibi gözükebilir mi beynim yandı penisi zor görüyoruz klitoris nerden çıktı neyse doktorlarımız daha iyi bilir hayırlısı diyelim

Canım her doktor bu konuda farklı bir tutum sergiliyor kızımda gittiğim doktor 17. Haftamda kız dedi.
Şuan gittiğim doktor 11. Haftada erkek 13. Haftada alışveriş yapabilirsin kesin erkek dedi. Yani her doktor bu konuda farklı davranıyor. Canını sıkma ama ben kız olduğunu düşünüyorum pipiyi görüp söylememezlik yapmaz heralde ama boş gördüyse belki emin olmaya çalışıyor olabilir. Doktorları anlamak mümkün değil ne yazık ki..

Valla canım sorma ya, annemle gitmiştik, o da kız bu kız belli sen hiç kafanı yorma boşuna diyo bi de bana demez mi kesin değil sakın hemen pembelere saldırma gıcık mıdır nedir

kızlar biz oğlumuza Demir adını koyacağız, sizce nasıl ?
Çok güzel canım, yalnız soğuk bir çocuk ve adam olacak. İsmin anlamını taşıyorlar, taşıyoruz hatta hepimiz
Rüzgarlar da çok esip gürleyen tipler olurlar mesela
Ben de Ece’yim, arkadaş çevremde bulunduğum ortamda illa bir şıklık yarışmasının içinde buluyorum kendimi. Tepeden tırnağa detay detay düşünür hazırlarım kıyafetlerimi ertesi gün için. O kraliçe ruhu içimde var çünkü. Daha detay vermiyorum hem biri okusa ben olduğumu anlar hem de Ece koyacaklar vazgeçmesin

Valla canım sorma ya, annemle gitmiştik, o da kız bu kız belli sen hiç kafanı yorma boşuna diyo bi de bana demez mi kesin değil sakın hemen pembelere saldırma gıcık mıdır nedir
Ya komik gelecek belki ama yüzük falı yaptınız mı
Bana bir kız iki erkek çıkıyor hep bir kızım var 2 numaram da erkek 3 numarayı düşünmüyorum ama bir düşük yaptım belki oda odur diyorum ..

Klitorisi biliyorum da o haftada penis gibi gözükebilir mi beynim yandı penisi zor görüyoruz klitoris nerden çıktı neyse doktorlarımız daha iyi bilir hayırlısı diyelim
Valla ben bundan sonraki kontrolde net bi şekilde anlamıştım pipiyi dr gösterdiğinde 12+4tü hayırlısıııı

16 haftalik hamilelikte klitoris ve pipi ayırt edilebilir düzeyde olduğu için genelde bu haftada net söyler doktorlar. Belki doktorun tecrübesi ile alakalıdır.

Yok canım yapmadım, valla Allah razı olsun hepinizden baya canım sıkılmıştı hem yazdık hem güldük derken kafam dağıldı rahatladım artık ne olursa olsun 3 hafta sonra görürüz inşallah, olmadı doğumda kesin öğreniriz

Ahh ahhh en sevdiğim şeydi Türk kahvesi aylardır eşime bile yapamıyorum o kadar midem bulanıyor kokusundan kim derdi ki kahveden tiksinicem.doğursamda bol bol içsem :)
Ahhh tiksinmesem gunde 1-2 bardak kesin icerdim galiba. Allah tarafndan tiksindim o kdr zorki isyerinde aksama kdr herkes iciyor resmen midem bulaniyor. O mis gibi gelen koku bana artik iskence. Ve kolonya kokusuna tahammülum yok ne zaman duzelecek bu

Ayrıntılıya gireceksen eğer 20. Haftada net belli olur o zaman canım

Bence güzel bir isim. Modern ve popüler... Adıyla yaşasın paşa,demir gibi sağlam karakterli ve hayırlı/sağlıklı evlat olsun inşallah

Ben çok severim Demir ismini çok yakışıyor bence, hatta oğlum olursa koyarım diyodum önceden ama benden önce kuzenim hamile kalıp doğurunca o koydu ben vazgeçtim

Çok havalı,karizmatik bi genç adam canlanıyor gözümde Demir deyince ismiyle büyüsün, hayırlı evlat olsun❤
Kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…