Canım çünkü gelişim aşamasında klitoris ve penis birbirine çok benziyor. Hatta klitoris için gelişimini tamamlamamış penis diyorlarKlitorisi görüp vajen kıvrımlarını görememesi mümkün mü kiben kendi muayenemde baya bildiğin pıttığını gördüm bizimkiler gibiydi. Daha ne pipisi kız kızdır o bence ya
valla ben bi tarhana çorbası içtim gitmeden doktr ultrasonu açınca benim ki zıplıyorduO zaman ben yiyeyim girmeden önce.
Yarım saat önce yesem olur mu?
İnşallah ya en azından 6 ay idare etse yeter sonrasında yatak alırım o önemli değil içime sine sine almak istiyorum almışken uzun yıllar rahatça kullansın diyorum bu yüzden bu defa yatak konusunda çok aheste aheste hareket edicemBiliyroum bunu cnm bundan dusmedi zaten oğlum erken döndüğü icin buna sigmadi rahat uyuyamadi. Bu besikler hakkinda memnun olan da var olmayanda insallah sen memnun olursun.
Bence güzel bir isim. Modern ve popüler... Adıyla yaşasın paşa,demir gibi sağlam karakterli ve hayırlı/sağlıklı evlat olsun inşallahkızlar biz oğlumuza Demir adını koyacağız, sizce nasıl ?
Klitorisi biliyorum da o haftada penis gibi gözükebilir mi beynim yandıCanım çünkü gelişim aşamasında klitoris ve penis birbirine çok benziyor. Hatta klitoris için gelişimini tamamlamamış penis diyorlarbende cinsiyet öğrenmeden önce erkek bebeğimin kız olduğunu zannetmiştim çünkü pıttık vardı bence ama değilmiş bak ekledim resmini de
Canım her doktor bu konuda farklı bir tutum sergiliyor kızımda gittiğim doktor 17. Haftamda kız dedi.Kızlar ben geldim doktordan, hem çok sevindim hem biraz canım sıkıldı. Çok şükür her şey yolunda, boyu uzamış, ağırlığı güzel, suyu çok iyi dedi gelişiminde hiç bi problem yok dedigel gelelim hala cinsiyeti kesin söylemiyo yüzde seksen kız dedi ama sen daha alışveriş yapma değişebilir dedi benim de moralim bozuldu. Herkesin doktoru 13.haftada söyledi benimki 16da hala yüzde veriyo, ultrason cihazı mı iyi değil desem diğer verileri nasıl kesin söylüyo, özel hastane bi de, acaba başka bi hastaneye mi gidip baktırsam diye düşünüyorum açıkçası, ona moralim bozuldu
Valla canım sorma ya, annemle gitmiştik, o da kız bu kız belli sen hiç kafanı yorma boşuna diyoCanım her doktor bu konuda farklı bir tutum sergiliyor kızımda gittiğim doktor 17. Haftamda kız dedi.
Şuan gittiğim doktor 11. Haftada erkek 13. Haftada alışveriş yapabilirsin kesin erkek dedi. Yani her doktor bu konuda farklı davranıyor. Canını sıkma ama ben kız olduğunu düşünüyorum pipiyi görüp söylememezlik yapmaz heralde ama boş gördüyse belki emin olmaya çalışıyor olabilir. Doktorları anlamak mümkün değil ne yazık ki..
Çok güzel canım, yalnız soğuk bir çocuk ve adam olacak. İsmin anlamını taşıyorlar, taşıyoruz hatta hepimizkızlar biz oğlumuza Demir adını koyacağız, sizce nasıl ?
Kızlar sadece pembe mi giyermişValla canım sorma ya, annemle gitmiştik, o da kız bu kız belli sen hiç kafanı yorma boşuna diyobi de bana demez mi kesin değil sakın hemen pembelere saldırma gıcık mıdır nedir
Ya komik gelecek belki ama yüzük falı yaptınız mıValla canım sorma ya, annemle gitmiştik, o da kız bu kız belli sen hiç kafanı yorma boşuna diyobi de bana demez mi kesin değil sakın hemen pembelere saldırma gıcık mıdır nedir
Ben çok severim Demir ismini çok yakışıyor bence, hatta oğlum olursa koyarım diyodum önceden ama benden önce kuzenim hamile kalıp doğurunca o koydu ben vazgeçtimkızlar biz oğlumuza Demir adını koyacağız, sizce nasıl ?
Valla ben bundan sonraki kontrolde net bi şekilde anlamıştım pipiyi dr gösterdiğinde 12+4tüKlitorisi biliyorum da o haftada penis gibi gözükebilir mi beynim yandıpenisi zor görüyoruz klitoris nerden çıktı neyse doktorlarımız daha iyi bilir hayırlısı diyelim
Çok havalı,karizmatik bi genç adam canlanıyor gözümde Demir deyincekızlar biz oğlumuza Demir adını koyacağız, sizce nasıl ?
Ayy sorma bana da doktorun cinsi denk geldi kısmetKızlar sadece pembe mi giyermişsinir bozucuymuş cidden ama relax
16 haftalik hamilelikte klitoris ve pipi ayırt edilebilir düzeyde olduğu için genelde bu haftada net söyler doktorlar. Belki doktorun tecrübesi ile alakalıdır.Valla canım sorma ya, annemle gitmiştik, o da kız bu kız belli sen hiç kafanı yorma boşuna diyobi de bana demez mi kesin değil sakın hemen pembelere saldırma gıcık mıdır nedir
Yok canım yapmadım, valla Allah razı olsun hepinizden baya canım sıkılmıştı hem yazdık hem güldük derken kafam dağıldı rahatladım artık ne olursa olsun 3 hafta sonra görürüz inşallah, olmadı doğumda kesin öğrenirizYa komik gelecek belki ama yüzük falı yaptınız mı
Bana bir kız iki erkek çıkıyor hep bir kızım var 2 numaram da erkek 3 numarayı düşünmüyorum ama bir düşük yaptım belki oda odur diyorum ..
Ahhh tiksinmesem gunde 1-2 bardak kesin icerdim galiba. Allah tarafndan tiksindim o kdr zorki isyerinde aksama kdr herkes iciyor resmen midem bulaniyor. O mis gibi gelen koku bana artik iskence. Ve kolonya kokusuna tahammülum yok ne zaman duzelecek buAhh ahhh en sevdiğim şeydi Türk kahvesi aylardır eşime bile yapamıyorum o kadar midem bulanıyor kokusundankim derdi ki kahveden tiksinicem.doğursamda bol bol içsem :)
Ayrıntılıya gireceksen eğer 20. Haftada net belli olur o zaman canımYok canım yapmadım, valla Allah razı olsun hepinizden baya canım sıkılmıştı hem yazdık hem güldük derken kafam dağıldı rahatladım artık ne olursa olsun 3 hafta sonra görürüz inşallah, olmadı doğumda kesin öğreniriz
Bence güzel bir isim. Modern ve popüler... Adıyla yaşasın paşa,demir gibi sağlam karakterli ve hayırlı/sağlıklı evlat olsun inşallah
Çok güzel canım, yalnız soğuk bir çocuk ve adam olacak. İsmin anlamını taşıyorlar, taşıyoruz hatta hepimiz
Rüzgarlar da çok esip gürleyen tipler olurlar mesela
Ben de Ece’yim, arkadaş çevremde bulunduğum ortamda illa bir şıklık yarışmasının içinde buluyorum kendimi. Tepeden tırnağa detay detay düşünür hazırlarım kıyafetlerimi ertesi gün için. O kraliçe ruhu içimde var çünkü. Daha detay vermiyorum hem biri okusa ben olduğumu anlar hem de Ece koyacaklar vazgeçmesin
Ben çok severim Demir ismini çok yakışıyor bence, hatta oğlum olursa koyarım diyodum önceden ama benden önce kuzenim hamile kalıp doğurunca o koydu ben vazgeçtim
Kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkürlerÇok havalı,karizmatik bi genç adam canlanıyor gözümde Demir deyinceismiyle büyüsün, hayırlı evlat olsun❤
Süper o zaman teşekkür ederim10 dakika önce yesen bile olur hemen tadına varıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?