2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Eleştirmeyin kuzuyu,yoga yapıyordur beklemek de ayrı bir heyecan ama alışveriş yapma dürtüsü bitiriyor beni
Kızımda 23 haftada öğrendim hep bağdaş kurup oturdu şimdi bu evlatta aynısı çıktı. Gebelik süreci de aynı gidiyo buda kesin kızda göstermiyo bi türlü

Evet canımcım ilk, zaten ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim ama daha bişey alma kesin değil deyince sinir oldum
Bana da kesin erkek dedi ama bende bekliyorum cnm ya bi randevu daha, hani sonradan degisenler oluyomuş ya

Gözün aydın canım..Çok güzel bir haber ...

Masallah canim prensesin sağlıkla gelsin inşallah kiz annesi olmak cok güzel

Doktorum 12 de erkeğe benziyor dedi, 14 de kesin dedi ama görcez bakalim, benim yaşayan ilk bebeğim olucak cinsiyet farketmez ama oğlum diye seviyorum valla
Bende çocuğu kaç hafta oğlum diye sevdim :) gönlünden geçen neyse o olsun canım.. sağlıkla inşallah..

Bende çocuğu kaç hafta oğlum diye sevdim :) gönlünden geçen neyse o olsun canım.. sağlıkla inşallah..
Gönlüm sadece sağlıklı hayırlı evlat olmasi cnm, geçmişimde kötü bi tecrübe var, o yüzden önemli değil benim için cinsiyet, ama eşim baya meraklı erkek evlat, şimdiden hayaller kuruyor

Masallah canim prensesin sağlıkla gelsin inşallah kiz annesi olmak cok güzel
Cooook teşekkür ederim canım benim valla bı heyecan bastı bende Rus takvimi kız demişti tuttu çin yanıldı yüzük testide kızdı son zamanlarda niyeyse hep kız hissettim hepimizin sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…