valla ben bi tarhana çorbası içtim gitmeden doktr ultrasonu açınca benim ki zıplıyordu
Kızımda 23 haftada öğrendim hep bağdaş kurup oturdu şimdi bu evlatta aynısı çıktı. Gebelik süreci de aynı gidiyo buda kesin kızda göstermiyo bi türlüEleştirmeyin kuzuyu,yoga yapıyordurbeklemek de ayrı bir heyecan ama alışveriş yapma dürtüsü bitiriyor beni
Guzel cnm soyadinizla uyumluysa.kızlar biz oğlumuza Demir adını koyacağız, sizce nasıl ?
Bana da kesin erkek dedi ama bende bekliyorum cnm ya bi randevu daha, hani sonradan degisenler oluyomuş yaEvet canımcım ilk, zaten ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim ama daha bişey alma kesin değil deyince sinir oldum
Kız mi acaba cnm belki saklıyordurCanım evlat yine bağdaş kurmuş oturuyoryine göstermedi
Gözün aydın canım..Çok güzel bir haber ...Kızlar hastaneden geldim rabbimin izniyle benimde bir kızım olacakmışhaberi alınca çok heyecanlandım ve mutlu oldum iki oglustan sonra kız annesi olmak heyecanlandırdı hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimiz alırız inşallah kucagimiza
Banada erkek dedi.Kız çıktı canım..Değişebilir.Bana da kesin erkek dedi ama bende bekliyorum cnm ya bi randevu daha, hani sonradan degisenler oluyomuş ya
Bu kadar olur doktor erkek dediğinde ki isim listem oğuzhan mete arda:)Guzel cnm soyadinizla uyumluysa.
Bende oğuzhan istiyorum
Esim mete kağan
Oglum ömer arda
Doktorum 12 de erkeğe benziyor dedi, 14 de kesin dedi ama görcez bakalim, benim yaşayan ilk bebeğim olucak cinsiyet farketmez ama oğlum diye seviyorum vallaBanada erkek dedi.Kız çıktı canım..Değişebilir.
Kızımda böyleydi canm bnada kız gibi geliyoKız mi acaba cnm belki saklıyordur
Sağol canım çok şükür Rabbime Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesinGözün aydın canım..Çok güzel bir haber ...
Masallah canim prensesin sağlıkla gelsin inşallahKızlar hastaneden geldim rabbimin izniyle benimde bir kızım olacakmışhaberi alınca çok heyecanlandım ve mutlu oldum iki oglustan sonra kız annesi olmak heyecanlandırdı hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimiz alırız inşallah kucagimiza
Bende çocuğu kaç hafta oğlum diye sevdim :) gönlünden geçen neyse o olsun canım.. sağlıkla inşallah..Doktorum 12 de erkeğe benziyor dedi, 14 de kesin dedi ama görcez bakalim, benim yaşayan ilk bebeğim olucak cinsiyet farketmez ama oğlum diye seviyorum valla
Aynen cnm sağlıklı olsun da,ne güzel kizsa kizina sana yoldaş olur, erkekse farklı bi cinsiyet olur, rabbim saglikli hayırlı evlat eylesin insKızımda böyleydi canm bnada kız gibi geliyosağlıklı gelsinde inşallah
Doğunca göreceksin kız bir başka..Sağol canım çok şükür Rabbime Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin
Gönlüm sadece sağlıklı hayırlı evlat olmasi cnm, geçmişimde kötü bi tecrübe var, o yüzden önemli değil benim için cinsiyet, ama eşim baya meraklı erkek evlat, şimdiden hayaller kuruyorBende çocuğu kaç hafta oğlum diye sevdim :) gönlünden geçen neyse o olsun canım.. sağlıkla inşallah..
Benimde kesinleşti isim iki tane var aklımda ayliz ada yada feryal ada kararsızımkızlar biz oğlumuza Demir adını koyacağız, sizce nasıl ?
Cooook teşekkür ederim canım benim valla bı heyecan bastı bende Rus takvimi kız demişti tuttu çin yanıldı yüzük testide kızdı son zamanlarda niyeyse hep kız hissettim hepimizin sağlıkla gelsin inşallahMasallah canim prensesin sağlıkla gelsin inşallahkiz annesi olmak cok güzel
Aynen canm ondan cinsiyete fazla takılmıyorum ne olursa kabulüm ama insan bilmek istiyo yinedeAynen cnm sağlıklı olsun da,ne güzel kizsa kizina sana yoldaş olur, erkekse farklı bi cinsiyet olur, rabbim saglikli hayırlı evlat eylesin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?