2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen canm ondan cinsiyete fazla takılmıyorum ne olursa kabulüm ama insan bilmek istiyo yinede
Tabi cnm haklısın, ben doktoruma bi kac kez sordum kesin erkek dedi ama yine de bi sonraki randevuyu bekliyorum iyice kesin olsun diyorum, senin kızın kac yaşında cnm

Tabi cnm haklısın, ben doktoruma bi kac kez sordum kesin erkek dedi ama yine de bi sonraki randevuyu bekliyorum iyice kesin olsun diyorum, senin kızın kac yaşında cnm
Benimde çin takvimi erkek rus takvimi kız gösteriyo bakalım ne olacak 3 yaşında canm

Guzel cnm soyadinizla uyumluysa.
Bende oğuzhan istiyorum
Esim mete kağan
Oglum ömer arda
Oğuzhan güzel bence Ben bu ismi beğenirim, yakın akrabalarından birinin ismi ondan eledim. Soyadımız Karadeniz Demir Karadeniz nasıl kulağa hoş geliyor mu ? Eşimin , benim ve kızımın 2’şer tane ismi var ama ben oğluma tek isim koymak istiyorum, okul hayatım boyunca hangi ismi kullanıyorsun sorusundan bıktım

hea bir de benim ve kızımın adı da D harfi ile başlıyor D harfini seviyorum galiba

Senin 2 oğlun vardı galiba canım, 3.nün kız olmasına sevindim benim de oğlum yeni olacak nasipse ama kız anne ilişkisi bir başka sanki

Demir güzel isim canım adıyla büyüsün kuzucuk şimdiden ha bak metehanida değerlendirebilirsin maşallah akıllı ve uslu oluyorlar çokta caliskan

Senin 2 oğlun vardı galiba canım, 3.nün kız olmasına sevindim benim de oğlum yeni olacak nasipse ama kız anne ilişkisi bir başka sanki
Evet canim iki oğlum var o yüzden hala bı tuhaf hissediyorum kız annesi olacağım cok şükür, sanki hiç olmayacakmisim gibi hissederdim hep nedense ama şükür rabbim nasip etti çok teşekkür ederim seninde minik oğlusun hayırla gelsin inşallah

Gayet uyumlu olmuş canim .
Oglumun ilk erkek oldugunu ogrendigimde yiğit olsun dedim
Bundada ilk ögrendigim an aklima oguzhan geldi.
Oglumu ben koyunca bunda Esim karar versin dedim ama oğuzhan demeye basladim bile bebege :)

Sağlıkla al canim.kuxagina insallah benim de iki oğlum olacak insallah. Soyle bir gelecege bakinca kiz annesi hic olmicak gibiyim

Gercekten cok önemli böyle şeyler birde ben akşam doğum yaptım yemek falan da yok e odaya çıkıp kendjmize gelene kadar saat 12 yi bulmuştu insan arıyor boyle şeyleri Allah aratmasın ama bunda hastane cok uzak evlerimize bu defa çok mümkün olmaz galiba belki gelmez bile kimse pandemiden

Sen 17. Haftadaymışsın canım ben daha 15’deyim... o zaman 2 - 2,5 haftaya daha net hissedicem o zaman, öyle anlıyorum...
Evet canım ben senin haftalarda belli belirsiz 3 4 günde bir dinleyince kendimi akşamları oyle hissediyordum yemek yada meyve ye hafif uzun otur dinle o zaman oluyordu genelde

Evet canım ben senin haftalarda belli belirsiz 3 4 günde bir dinleyince kendimi akşamları oyle hissediyordum yemek yada meyve ye hafif uzun otur dinle o zaman oluyordu genelde
Tekme gibi mi hissediyorsun peki cnm? Bende bi kac gündür kıpırdama pit pit gibi hissediyorum sanki ama acaba diyorum damar atması mi gaz hareketi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…