Tabi cnm haklısın, ben doktoruma bi kac kez sordum kesin erkek dedi ama yine de bi sonraki randevuyu bekliyorum iyice kesin olsun diyorum, senin kızın kac yaşında cnmAynen canm ondan cinsiyete fazla takılmıyorum ne olursa kabulüm ama insan bilmek istiyo yinede
Benimde çin takvimi erkek rus takvimi kız gösteriyo bakalım ne olacakTabi cnm haklısın, ben doktoruma bi kac kez sordum kesin erkek dedi ama yine de bi sonraki randevuyu bekliyorum iyice kesin olsun diyorum, senin kızın kac yaşında cnm
tavsiye ederim benim ki doktor hanımı epey güldürdü çok hareketli maşallah hiç yerinde durmuyor dedi doktorumuznapsam ben de gitmeden içsem mi ki
Benim oyum Ayliz’e o zamanBenimde kesinleşti isim iki tane var aklımda ayliz ada yada feryal ada kararsızım
Oğuzhan güzel benceGuzel cnm soyadinizla uyumluysa.
Bende oğuzhan istiyorum
Esim mete kağan
Oglum ömer arda
Oyumu Ayliz Ada’dan yana kullandımBenimde kesinleşti isim iki tane var aklımda ayliz ada yada feryal ada kararsızım
Senin 2 oğlun vardı galiba canım, 3.nün kız olmasına sevindimCooook teşekkür ederim canım benim valla bı heyecan bastı bende Rus takvimi kız demişti tuttu çin yanıldı yüzük testide kızdı son zamanlarda niyeyse hep kız hissettim hepimizin sağlıkla gelsin inşallah
Dimi canim son zamanlarda benimde favori ismim o bakalım büyük ihtimalle onu koyacağım tabi esiminde fikri önemli bakalım onun aklı da varmı isimBenim oyum Ayliz’e o zaman
Çoğunluk ondan yanaysa kesin o olacak o zamanOyumu Ayliz Ada’dan yana kullandım
Demir güzel isim canım adıyla büyüsün kuzucuk şimdiden ha bak metehanida değerlendirebilirsin maşallah akıllı ve uslu oluyorlar çokta caliskanOğuzhan güzel benceBen bu ismi beğenirim, yakın akrabalarından birinin ismi ondan eledim. Soyadımız Karadeniz Demir Karadeniz nasıl kulağa hoş geliyor mu ? Eşimin , benim ve kızımın 2’şer tane ismi var ama ben oğluma tek isim koymak istiyorum, okul hayatım boyunca hangi ismi kullanıyorsun sorusundan bıktım
hea bir de benim ve kızımın adı da D harfi ile başlıyorD harfini seviyorum galiba
Evet canim iki oğlum var o yüzden hala bı tuhaf hissediyorum kız annesi olacağım cok şükür, sanki hiç olmayacakmisim gibi hissederdim hep nedense ama şükür rabbim nasip etti çok teşekkür ederim seninde minik oğlusun hayırla gelsin inşallahSenin 2 oğlun vardı galiba canım, 3.nün kız olmasına sevindimbenim de oğlum yeni olacak nasipse ama kız anne ilişkisi bir başka sanki
Hayırlısı olsun bakalim, ay maşallah prensese bıcır bicirdirBenimde çin takvimi erkek rus takvimi kız gösteriyo bakalım ne olacak3 yaşında canm
Bakalim hangisini kurcazBu kadar olur doktor erkek dediğinde ki isim listem oğuzhan mete arda:)
Gayet uyumlu olmuş canim .Oğuzhan güzel benceBen bu ismi beğenirim, yakın akrabalarından birinin ismi ondan eledim. Soyadımız Karadeniz Demir Karadeniz nasıl kulağa hoş geliyor mu ? Eşimin , benim ve kızımın 2’şer tane ismi var ama ben oğluma tek isim koymak istiyorum, okul hayatım boyunca hangi ismi kullanıyorsun sorusundan bıktım
hea bir de benim ve kızımın adı da D harfi ile başlıyorD harfini seviyorum galiba
Sağlıkla al canim.kuxagina insallah benim de iki oğlum olacak insallah. Soyle bir gelecege bakinca kiz annesi hic olmicak gibiyimEvet canim iki oğlum var o yüzden hala bı tuhaf hissediyorum kız annesi olacağım cok şükür, sanki hiç olmayacakmisim gibi hissederdim hep nedense ama şükür rabbim nasip etti çok teşekkür ederim seninde minik oğlusun hayırla gelsin inşallah
Ben de Ayliz diyorumÇoğunluk ondan yanaysa kesin o olacak o zaman
Gercekten cok önemli böyle şeyler birde ben akşam doğum yaptım yemek falan da yok e odaya çıkıp kendjmize gelene kadar saat 12 yi bulmuştu insan arıyor boyle şeyleri Allah aratmasın ama bunda hastane cok uzak evlerimize bu defa çok mümkün olmaz galiba belki gelmez bile kimse pandemidenGecmis olsun cnm rabbim şifanı versin bol bol sivi tüket
Ya cnm kizimi doğum yaptığımda okadar kisiden bekledik biri belki termosta cay getirirde içeriz diye kimse getirmedi anaciğimla çok bekledikrabbim kimseye muhtac etmesin
Ne guzel düşünceli bir annenizin arkadasi varmis Allah razi olsun ondan
Evet canım ben senin haftalarda belli belirsiz 3 4 günde bir dinleyince kendimi akşamları oyle hissediyordum yemek yada meyve ye hafif uzun otur dinle o zaman oluyordu geneldeSen 17. Haftadaymışsın canım ben daha 15’deyim... o zaman 2 - 2,5 haftaya daha net hissedicem o zaman, öyle anlıyorum...
Tekme gibi mi hissediyorsun peki cnm? Bende bi kac gündür kıpırdama pit pit gibi hissediyorum sanki ama acaba diyorum damar atması mi gaz hareketi miEvet canım ben senin haftalarda belli belirsiz 3 4 günde bir dinleyince kendimi akşamları oyle hissediyordum yemek yada meyve ye hafif uzun otur dinle o zaman oluyordu genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?