2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ne güzel ya maşallah miniğe iki oğlandan sonra bi prenses hayal edemiyorum bizimki de bi belli olsa hayırlısıyla bana da doktor kız gibi dedi ama kendimi kaptırmıyorum kesin olmadıkça iki oğlandan sonra kız bizim evde tam bi prenses olur galiba

Ya yerim onu ya bende götürmek istiyorum tecrübelerinizi bekleriz efenim yalnız böyle kombin yapabiliyorsa bu yaşta tebrik ederim çoktan kendi tarzini oluşturmuş

Tekme gibi mi hissediyorsun peki cnm? Bende bi kac gündür kıpırdama pit pit gibi hissediyorum sanki ama acaba diyorum damar atması mi gaz hareketi mi
Yok canım bariz tekme değil yani dışarıdan görünmez ama ne gibi sanki biri çekiştiriyor gibi içeriden tık tık diye

Cok sevindim gecmis olsun

Maşallah canım gözün aydın çok sevindim.Sağlıcakla gelsin çiçeğin...
Bende aynı durumdayım,2 oğlandan sonra gönlüm kız olmasını çok istiyor ama hayırlısı tabi. Bana da doktorum kıza benziyor dedi ama net bişey söylemedi

Sağlıkla al canim.kuxagina insallah benim de iki oğlum olacak insallah. Soyle bir gelecege bakinca kiz annesi hic olmicak gibiyim
Aynı hissiyatla yaşadım hep ama bak olacağım inşallah sende üçüncüyü yaparsan inşallah olur seninde sağlıklı hayırlı bı kız evladin

Tekme gibi mi hissediyorsun peki cnm? Bende bi kac gündür kıpırdama pit pit gibi hissediyorum sanki ama acaba diyorum damar atması mi gaz hareketi mi
Canım sırt üstü uzan hemen kalkma yarim saat dinle kendini o zaman bak bakalım bebis nasıl hareket ediyor

Ya yerim onu ya bende götürmek istiyorum tecrübelerinizi bekleriz efenim yalnız böyle kombin yapabiliyorsa bu yaşta tebrik ederim çoktan kendi tarzini oluşturmuş
Ay ne kombinler hemde
Fileli çorapların her rengi vardır tütü eteklerin her rengi başka birşey giymez kolay kolay
Parfümü durur çantasında hep nereye gitsek bir fıs sıkar güzel kokmalıymış ben 21 yaşında anne olunca işte kutu bebekleri gibi süsleyip durdum çocuğu böyle oldu benden ötürü bunlar hep şimdi söylenemiyorum bile çocuğa onları alıştıran benim

Sağol canım benim Allah gönlüne göre versin seninde

Sağol canım valla benimki masallah açık açık gosterdi hep, doktor almista almış bacak arasının fotosunu insallah sanada nasip olur sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Deme bana demeee iki oglan anasiyim benim kızım olsa da farksız olmazdı kesin ama oğlumda cok acayip şekilde oyle babasının parfümü ortakcisi nasil kokuyor nasıl bide sıkıyor kendisi bulup

Kızlar benim yaş riski 1.259 çıkmıştı doktor amniyosentez önerdi kabul etmedim sizce çok mu düşük bide özele gidiyorum doktor bana ayrintiliya kesin gir dedi perinatoloji ye git dedi de sevk verecekmisin dedim yok direkt randevu al dedi İstanbul Zeynep Kamile ama denedim sevk olmadan alinamiyormus özeller sevk verebiliyor dimi söylesem tekrar verirmi

Canım sırt üstü uzan hemen kalkma yarim saat dinle kendini o zaman bak bakalım bebis nasıl hareket ediyor
Denedim cnm bi kıpırdama oluyor sanki, kaybettiğim kizimda olmuyordu hiç, bunda var gibi geliyor, ay cok heycanlandim ya

Ay ne güzel valla cok özendim

Diğer riskler nasil peki cnm? Benim bildiğim herkese yaş riski çıkabiliyor önemli olan diğerleri

Denedim cnm bi kıpırdama oluyor sanki, kaybettiğim kizimda olmuyordu hiç, bunda var gibi geliyor, ay cok heycanlandim ya
Kesin bebektir canım gözün aydın ben masallah epeydir hissediyorum tekme değilse bile resmen karnımın içinde dönüyor hareket ediyor hepsini hissediyorum cok hareketli olacak sanrim benim prensesim

Diğer riskler nasil peki cnm? Benim bildiğim herkese yaş riski çıkabiliyor önemli olan diğerleri
Diğerlerinde sorun görmedi sadece yaş riski yüzünden direkt amniyosentez onerince hayır dedim Allah'ın izniyle birşey yoktur diye düşünüyorum bide devlet Hastanesi'nde yaptırdım ikiliyi ben yüzdelik risk ve yaş riski yazıyordu zaten yaşı riskli buldu doktor da burada çoğu kişinin hemen hemen aynı degerdeydi sanki doktorlarida sorun görmemişti degilmi benmi yanlş hatırlıyorum

Kesin bebektir canım gözün aydın ben masallah epeydir hissediyorum tekme değilse bile resmen karnımın içinde dönüyor hareket ediyor hepsini hissediyorum cok hareketli olacak sanrim benim prensesim
Öyle dönüp hareket gibi değil benim ama kıpırdama gibi, böyle değişik bişey ya, ama yinede mutlu oldum valla Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…