Ne güzel ya maşallah miniğe iki oğlandan sonra bi prenses hayal edemiyorum bizimki de bi belli olsa hayırlısıyla bana da doktor kız gibi dedi ama kendimi kaptırmıyorum kesin olmadıkça iki oğlandan sonra kız bizim evde tam bi prenses olur galibaEvet canim iki oğlum var o yüzden hala bı tuhaf hissediyorum kız annesi olacağım cok şükür, sanki hiç olmayacakmisim gibi hissederdim hep nedense ama şükür rabbim nasip etti çok teşekkür ederim seninde minik oğlusun hayırla gelsin inşallah
Ya yerim onu ya bende götürmek istiyorum tecrübelerinizi bekleriz efenimYarın gidiyorum canım kısmetse ay kızımı bir görün, yarın kardeşini görmeye gideceğiz dedim hemen siyah kot eteği, siyah diz altı fileli çorapları üstüne de krem renk crop bluz çıkardı yarın kardeşi onu çok güzel görmeliymişgülmekten ölüyoruz sabahtan beri eşimle hummalı bir hazırlık var küçük hanımda inşallah kardeşi üzmez de yüzünü gözünü gösterir biraz
Yok canım bariz tekme değil yani dışarıdan görünmez ama ne gibi sanki biri çekiştiriyor gibi içeriden tık tık diyeTekme gibi mi hissediyorsun peki cnm? Bende bi kac gündür kıpırdama pit pit gibi hissediyorum sanki ama acaba diyorum damar atması mi gaz hareketi mi
Cok sevindim gecmis olsunMerhaba arkadaşlar, 4 gün önce amniyon sıvısı az demişti doktor diye yazmıştım buraya. Cuma gününden itibaren çok sıvı tükettim, nar suyu, kayısı suyu içtim, havuc, armut yedim. Onların etkisi mi yoksa başka doktor oldugu için mi bilemiyorum ama bugün gittiğim doktor sıvı normal düzeyde dedi.
Maşallah canım gözün aydın çok sevindim.Sağlıcakla gelsin çiçeğin...Kızlar hastaneden geldim rabbimin izniyle benimde bir kızım olacakmışhaberi alınca çok heyecanlandım ve mutlu oldum iki oglustan sonra kız annesi olmak heyecanlandırdı hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimiz alırız inşallah kucagimiza
Bende aynı durumdayım,2 oğlandan sonra gönlüm kız olmasını çok istiyor ama hayırlısı tabi. Bana da doktorum kıza benziyor dedi ama net bişey söylemediNe güzel ya maşallah miniğe iki oğlandan sonra bi prenses hayal edemiyorum bizimki de bi belli olsa hayırlısıyla bana da doktor kız gibi dedi ama kendimi kaptırmıyorum kesin olmadıkça iki oğlandan sonra kız bizim evde tam bi prenses olur galiba
Aynı hissiyatla yaşadım hep ama bak olacağım inşallahSağlıkla al canim.kuxagina insallah benim de iki oğlum olacak insallah. Soyle bir gelecege bakinca kiz annesi hic olmicak gibiyim
Ben de Ayliz diyorum
Tamam kesin ayliz yaptım şimdiden nüfus cüzdanı çıkarasim geldi
Canım sırt üstü uzan hemen kalkma yarim saat dinle kendini o zaman bak bakalım bebis nasıl hareket ediyorTekme gibi mi hissediyorsun peki cnm? Bende bi kac gündür kıpırdama pit pit gibi hissediyorum sanki ama acaba diyorum damar atması mi gaz hareketi mi
Ay ne kombinler hemdeYa yerim onu ya bende götürmek istiyorum tecrübelerinizi bekleriz efenimyalnız böyle kombin yapabiliyorsa bu yaşta tebrik ederim çoktan kendi tarzini oluşturmuş
Sağol canım benim Allah gönlüne göre versin senindeMaşallah canım gözün aydın çok sevindim.Sağlıcakla gelsin çiçeğin...
Bende aynı durumdayım,2 oğlandan sonra gönlüm kız olmasını çok istiyor ama hayırlısı tabi. Bana da doktorum kıza benziyor dedi ama net bişey söylemedi
Sağol canım valla benimki masallah açık açık gosterdi hep, doktor almista almış bacak arasının fotosunuNe güzel ya maşallah miniğe iki oğlandan sonra bi prenses hayal edemiyorum bizimki de bi belli olsa hayırlısıyla bana da doktor kız gibi dedi ama kendimi kaptırmıyorum kesin olmadıkça iki oğlandan sonra kız bizim evde tam bi prenses olur galiba
Deme bana demeee iki oglan anasiyimAy ne kombinler hemde
Fileli çorapların her rengi vardır tütü eteklerin her rengi başka birşey giymez kolay kolay
Parfümü durur çantasında hep nereye gitsek bir fıs sıkar güzel kokmalıymışben 21 yaşında anne olunca işte kutu bebekleri gibi süsleyip durdum çocuğu böyle oldu benden ötürü bunlar hep şimdi söylenemiyorum bile çocuğa onları alıştıran benim
Denedim cnm bi kıpırdama oluyor sanki, kaybettiğim kizimda olmuyordu hiç, bunda var gibi geliyor, ay cok heycanlandim yaCanım sırt üstü uzan hemen kalkma yarim saat dinle kendini o zaman bak bakalım bebis nasıl hareket ediyor
Ay ne güzel valla cok özendimAy ne kombinler hemde
Fileli çorapların her rengi vardır tütü eteklerin her rengi başka birşey giymez kolay kolay
Parfümü durur çantasında hep nereye gitsek bir fıs sıkar güzel kokmalıymışben 21 yaşında anne olunca işte kutu bebekleri gibi süsleyip durdum çocuğu böyle oldu benden ötürü bunlar hep şimdi söylenemiyorum bile çocuğa onları alıştıran benim
Diğer riskler nasil peki cnm? Benim bildiğim herkese yaş riski çıkabiliyor önemli olan diğerleriKızlar benim yaş riski 1.259 çıkmıştı doktor amniyosentez önerdi kabul etmedim sizce çok mu düşük bide özele gidiyorum doktor bana ayrintiliya kesin gir dedi perinatoloji ye git dedi de sevk verecekmisin dedim yok direkt randevu al dedi İstanbul Zeynep Kamile ama denedim sevk olmadan alinamiyormus özeller sevk verebiliyor dimi söylesem tekrar verirmi
Kesin bebektir canım gözün aydın ben masallah epeydir hissediyorum tekme değilse bile resmen karnımın içinde dönüyor hareket ediyor hepsini hissediyorum cok hareketli olacak sanrim benim prensesimDenedim cnm bi kıpırdama oluyor sanki, kaybettiğim kizimda olmuyordu hiç, bunda var gibi geliyor, ay cok heycanlandim ya
Diğerlerinde sorun görmedi sadece yaş riski yüzünden direkt amniyosentez onerince hayır dedim Allah'ın izniyle birşey yoktur diye düşünüyorum bide devlet Hastanesi'nde yaptırdım ikiliyi ben yüzdelik risk ve yaş riski yazıyordu zaten yaşı riskli buldu doktor da burada çoğu kişinin hemen hemen aynı degerdeydi sanki doktorlarida sorun görmemişti degilmi benmi yanlş hatırlıyorumDiğer riskler nasil peki cnm? Benim bildiğim herkese yaş riski çıkabiliyor önemli olan diğerleri
Öyle dönüp hareket gibi değil benim ama kıpırdama gibi, böyle değişik bişey ya, ama yinede mutlu oldum vallaKesin bebektir canım gözün aydın ben masallah epeydir hissediyorum tekme değilse bile resmen karnımın içinde dönüyor hareket ediyor hepsini hissediyorum cok hareketli olacak sanrim benim prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?