2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende öyle biliyorum cnm, ultrason bulguları nasil? Diğer arkadaşlar da yorum yapar bence sıkıntı yoktur, içini ferah tut

Öyle dönüp hareket gibi değil benim ama kıpırdama gibi, böyle değişik bişey ya, ama yinede mutlu oldum valla Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
İnşallah canım aminnn artık hissedersin sende gün içinde özelikle yemek yedikten sonra uzan bol bol hissedersin Allah'ın izniyle

Yerim onu gözümde canlandı bıcır bıcır ❤ minik abla Kumsal ( adını doğru hatırladım umarim)

Ultrasonda hiç sorun yoktu canım herşey yolundaydı inşallah çok teşekkür ederim
İçini ferah tut cnm yaş riskinden bişey olmaz, hem burda diğer riskleri yüksek çıkan arkadaslardan da güzel haberler aldık hep, önemli olan ultrason bulguları zaten

Kızlar, geçenlerde yazmıştım. Karnım büyümedi diye. Şu 3 gün içinde ne oldu bilmiyorum resmen hamile olarak görünüyorum artık bu hafta daha mı hızlı büyümeye başlıyorlar acaba
Benim de öyle canım ya bi anda çıktı sanki sabahları yine aynı belli değil ama akşama doğru kocaman oluyor sanki

Kızlar bugun doktoruma gittik, alttan muayene etti rahim ağzı kısalığım yokmuş o baskı normalmiş. Ama plesenta aşağıdaymış ilişki kesinlikle yasak dedi. Çok iş yapma ayakta durma dedi. İyiki gitmişim çok önemli birşey çünkü. Böyle giderse Allah korusun erken doğum riskin olabilir ilerde dedi. İnsallah plesanta yukarıya çıkar Bebişin herseyini gördük elhamdulillah pipisini bile gördük dönüp duruyor minnak tatile gitme planımız vardı 8 saatlik yola izin vermedi arada dinlenerek gidebilirsin dedi. Sizinde aklınızda olsun uzun yolculukta koltuğu yatırarak gidicem daha az yorulmak için bide sürekli mola ver bol su iç dedi bakalım

İçini ferah tut cnm yaş riskinden bişey olmaz, hem burda diğer riskleri yüksek çıkan arkadaslardan da güzel haberler aldık hep, önemli olan ultrason bulguları zaten
Haklısın canım bosvermek en iyisi inşallah ayrintilidanda güzel sonuclar alırız hepimiz

Benim de plesanta aşağıdaymış. 20. haftaya kadar cinsellik kesinlikle yasak dedi. Onun dışında ayakta durma demedi uzun yol yasak dedi ama cinsellikte kanama çok olur kesinlikle diye üstüne vurgu yaptı. 20. haftadan sonra yukarıya çıkacaktır dedi. Biz de tatile gidecektik ama bu şekilde olunca vaz geçtik nolur nolmaz diye.

Canım benim gecen sefer aşağıda dedi bebegin eşi için bugün gittim yani üç hafta sonra gitmiş oldum hiç birşey demedi bende unuttum sormayı çıktımı acaba yukarı ondanmi demedi haftaya kontrole istersen gelebilirsin dedi olmadı gidince bir sorayim

Bu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı biraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı

Bu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı biraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı
Benimde oluyor cnm ayakta kalinca, doktoruma kasık ağrısını sormuştum, normal rahim büyüyor demişti

Cnm annem.teyzem filan hepsinde yas riski vardi ama cok şükür sıkıntı olmadi usg taramasi iyiysr hic sıkıntı yapma kendine insallah

14.haftada bana da plasenta aşağıda ama yukarı çıkacak bebekle beraber dedi. Çoğu kişide bu dönemde aşağıda oluyormuş. İlişki bizde de yasak. İyi olsunlar da...
Özellikle bel ağrısı çok oluyor yürürken. Normal diye biliyorum bende. Hatta şöyle belimi çitlatma hissi hiç gitmiyor aklımdan kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…