Bende öyle biliyorum cnm, ultrason bulguları nasil? Diğer arkadaşlar da yorum yapar bence sıkıntı yoktur, içini ferah tutDiğerlerinde sorun görmedi sadece yaş riski yüzünden direkt amniyosentez onerince hayır dedim Allah'ın izniyle birşey yoktur diye düşünüyorum bide devlet Hastanesi'nde yaptırdım ikiliyi ben yüzdelik risk ve yaş riski yazıyordu zaten yaşı riskli buldu doktor da burada çoğu kişinin hemen hemen aynı degerdeydi sanki doktorlarida sorun görmemişti degilmi benmi yanlş hatırlıyorum
İnşallah canım aminnn artık hissedersin sende gün içinde özelikle yemek yedikten sonra uzan bol bol hissedersin Allah'ın izniyleÖyle dönüp hareket gibi değil benim ama kıpırdama gibi, böyle değişik bişey ya, ama yinede mutlu oldum vallaRabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
Ultrasonda hiç sorun yoktu canım herşey yolundaydı inşallah çok teşekkür ederimBende öyle biliyorum cnm, ultrason bulguları nasil? Diğer arkadaşlar da yorum yapar bence sıkıntı yoktur, içini ferah tut
Yerim onuAy ne kombinler hemde
Fileli çorapların her rengi vardır tütü eteklerin her rengi başka birşey giymez kolay kolay
Parfümü durur çantasında hep nereye gitsek bir fıs sıkar güzel kokmalıymışben 21 yaşında anne olunca işte kutu bebekleri gibi süsleyip durdum çocuğu böyle oldu benden ötürü bunlar hep şimdi söylenemiyorum bile çocuğa onları alıştıran benim
Canım yaş riski çok önemsenmiyor diye hatırladım ben.Ultrasonda hiç sorun yoktu canım herşey yolundaydı inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah cnm inşallah heyecanla bekliyorum, uykudan uyandır beni miniğim tekmenle diyorumİnşallah canım aminnn artık hissedersin sende gün içinde özelikle yemek yedikten sonra uzan bol bol hissedersin Allah'ın izniyle
İçini ferah tut cnm yaş riskinden bişey olmaz, hem burda diğer riskleri yüksek çıkan arkadaslardan da güzel haberler aldık hep, önemli olan ultrason bulguları zatenUltrasonda hiç sorun yoktu canım herşey yolundaydı inşallah çok teşekkür ederim
Benim de öyle canım ya bi anda çıktı sanki sabahları yine aynı belli değil ama akşama doğru kocaman oluyor sankiKızlar, geçenlerde yazmıştım. Karnım büyümedi diye. Şu 3 gün içinde ne oldu bilmiyorum resmen hamile olarak görünüyorum artıkbu hafta daha mı hızlı büyümeye başlıyorlar acaba
Evet benimde sabah daha az akşama kocaman oluyorBenim de öyle canım ya bi anda çıktı sanki sabahları yine aynı belli değil ama akşama doğru kocaman oluyor sanki
Dimi canim bende öyle hatırlıyorum çok teşekkür ederimCanım yaş riski çok önemsenmiyor diye hatırladım ben.
Haklısın canım bosvermek en iyisi inşallah ayrintilidanda güzel sonuclar alırız hepimizİçini ferah tut cnm yaş riskinden bişey olmaz, hem burda diğer riskleri yüksek çıkan arkadaslardan da güzel haberler aldık hep, önemli olan ultrason bulguları zaten
Benim de plesanta aşağıdaymış. 20. haftaya kadar cinsellik kesinlikle yasak dedi. Onun dışında ayakta durma demedi uzun yol yasak dedi ama cinsellikte kanama çok olur kesinlikle diye üstüne vurgu yaptı. 20. haftadan sonra yukarıya çıkacaktır dedi. Biz de tatile gidecektik ama bu şekilde olunca vaz geçtik nolur nolmaz diye.Kızlar bugun doktoruma gittik, alttan muayene etti rahim ağzı kısalığım yokmuş o baskı normalmiş. Ama plesenta aşağıdaymış ilişki kesinlikle yasak dedi. Çok iş yapma ayakta durma dedi. İyiki gitmişim çok önemli birşey çünkü. Böyle giderse Allah korusun erken doğum riskin olabilir ilerde dedi. İnsallah plesanta yukarıya çıkarBebişin herseyini gördük elhamdulillah pipisini bile gördük dönüp duruyor minnak tatile gitme planımız vardı 8 saatlik yola izin vermedi arada dinlenerek gidebilirsin dedi. Sizinde aklınızda olsun uzun yolculukta koltuğu yatırarak gidicem daha az yorulmak için bide sürekli mola ver bol su iç dedi bakalım
Canım benim gecen sefer aşağıda dedi bebegin eşi için bugün gittim yani üç hafta sonra gitmiş oldum hiç birşey demedi bende unuttum sormayı çıktımı acaba yukarı ondanmi demedi haftaya kontrole istersen gelebilirsin dedi olmadı gidince bir sorayimKızlar bugun doktoruma gittik, alttan muayene etti rahim ağzı kısalığım yokmuş o baskı normalmiş. Ama plesenta aşağıdaymış ilişki kesinlikle yasak dedi. Çok iş yapma ayakta durma dedi. İyiki gitmişim çok önemli birşey çünkü. Böyle giderse Allah korusun erken doğum riskin olabilir ilerde dedi. İnsallah plesanta yukarıya çıkarBebişin herseyini gördük elhamdulillah pipisini bile gördük dönüp duruyor minnak tatile gitme planımız vardı 8 saatlik yola izin vermedi arada dinlenerek gidebilirsin dedi. Sizinde aklınızda olsun uzun yolculukta koltuğu yatırarak gidicem daha az yorulmak için bide sürekli mola ver bol su iç dedi bakalım
Benimde oluyor cnm ayakta kalinca, doktoruma kasık ağrısını sormuştum, normal rahim büyüyor demiştiBu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mıbiraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı
Evet rahmimin olduğu yer semsert zaten, sağlıkla büyüsünler de çekeriz her türlü acıyı sancıyıBenimde oluyor cnm ayakta kalinca, doktoruma kasık ağrısını sormuştum, normal rahim büyüyor demişti
Cnm annem.teyzem filan hepsinde yas riski vardi ama cok şükür sıkıntı olmadi usg taramasi iyiysr hic sıkıntı yapma kendine insallahDiğerlerinde sorun görmedi sadece yaş riski yüzünden direkt amniyosentez onerince hayır dedim Allah'ın izniyle birşey yoktur diye düşünüyorum bide devlet Hastanesi'nde yaptırdım ikiliyi ben yüzdelik risk ve yaş riski yazıyordu zaten yaşı riskli buldu doktor da burada çoğu kişinin hemen hemen aynı degerdeydi sanki doktorlarida sorun görmemişti degilmi benmi yanlş hatırlıyorum
14.haftada bana da plasenta aşağıda ama yukarı çıkacak bebekle beraber dedi. Çoğu kişide bu dönemde aşağıda oluyormuş. İlişki bizde de yasak. İyi olsunlar da...Kızlar bugun doktoruma gittik, alttan muayene etti rahim ağzı kısalığım yokmuş o baskı normalmiş. Ama plesenta aşağıdaymış ilişki kesinlikle yasak dedi. Çok iş yapma ayakta durma dedi. İyiki gitmişim çok önemli birşey çünkü. Böyle giderse Allah korusun erken doğum riskin olabilir ilerde dedi. İnsallah plesanta yukarıya çıkarBebişin herseyini gördük elhamdulillah pipisini bile gördük dönüp duruyor minnak tatile gitme planımız vardı 8 saatlik yola izin vermedi arada dinlenerek gidebilirsin dedi. Sizinde aklınızda olsun uzun yolculukta koltuğu yatırarak gidicem daha az yorulmak için bide sürekli mola ver bol su iç dedi bakalım
Özellikle bel ağrısı çok oluyor yürürken. Normal diye biliyorum bende. Hatta şöyle belimi çitlatma hissi hiç gitmiyor aklımdan kendimi zor tutuyorumBu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mıbiraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?