Evet ya tatilde de yatılmıyor ki mecbur yürüyüş oluyor. Biz de hala kararsısız gidip gitmeme konusunda. bugun doktora gitmeden bilmeden ilişki durumu oldu çok şükür ki kanamam olmadı ama ağrım çok oldu yarıda kestik demek bundan dolayıymış. Aman sağlıklı olsunda hiç önemli değilBenim de plesanta aşağıdaymış. 20. haftaya kadar cinsellik kesinlikle yasak dedi. Onun dışında ayakta durma demedi uzun yol yasak dedi ama cinsellikte kanama çok olur kesinlikle diye üstüne vurgu yaptı. 20. haftadan sonra yukarıya çıkacaktır dedi. Biz de tatile gidecektik ama bu şekilde olunca vaz geçtik nolur nolmaz diye.
Evet canım sor mutlaka önemli birşey çünkü. Aspirini kes dedi mesela bana plesentadan dolayı. Birde vajinal ultrasonda daha iyi belli oluyormus bana o şekilde baktıCanım benim gecen sefer aşağıda dedi bebegin eşi için bugün gittim yani üç hafta sonra gitmiş oldum hiç birşey demedi bende unuttum sormayı çıktımı acaba yukarı ondanmi demedi haftaya kontrole istersen gelebilirsin dedi olmadı gidince bir sorayim
Ben 16+5 teyim. Bu zamana kadar yıkarı çıkması gerekirdi dedi. İnsallah çıkar normal doğumada engel erken doğumada sebep Allah korusun14.haftada bana da plasenta aşağıda ama yukarı çıkacak bebekle beraber dedi. Çoğu kişide bu dönemde aşağıda oluyormuş. İlişki bizde de yasak. İyi olsunlar da...
Özellikle bel ağrısı çok oluyor yürürken. Normal diye biliyorum bende. Hatta şöyle belimi çitlatma hissi hiç gitmiyor aklımdan kendimi zor tutuyorum
26 haftaya kadar normal cnm çok araştırdim hatta 20 haftadan önce plasenta previa teşhisi konulmuyor. İnşallah çıkar.Ben 16+5 teyim. Bu zamana kadar yıkarı çıkması gerekirdi dedi. İnsallah çıkar normal doğumada engel erken doğumada sebep Allah korusun
Sağol canım benim doğru diyosun yaşı çok büyük olanların bile Allah'ın izniyle sıkıntıları olmuyor ben de 34 um çok sayılmaz dimiCnm annem.teyzem filan hepsinde yas riski vardi ama cok şükür sıkıntı olmadi usg taramasi iyiysr hic sıkıntı yapma kendine insallah
Bende iğne ve coraspin kullanıyorum ama hiç öyle birsey demedi canım inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemide Allah'ın izniyle inşallah unutmam not alayım yine sorayım kesinEvet canım sor mutlaka önemli birşey çünkü. Aspirini kes dedi mesela bana plesentadan dolayı. Birde vajinal ultrasonda daha iyi belli oluyormus bana o şekilde baktı
Evet canım doğru hatırladınYerim onugözümde canlandı bıcır bıcır ❤ minik abla Kumsal ( adını doğru hatırladım umarim )
Tabi canim annem de teyzem de 39 idi teyzemin 5 annemin 4 numara idi cok şükür sıkıntı olmadi seninde olmaz insallah ❤Sağol canım benim doğru diyosun yaşı çok büyük olanların bile Allah'ın izniyle sıkıntıları olmuyor ben de 34 um çok sayılmaz dimiçok teşekkür ederim siz böyle yazdıkça içim rahatladı
Hareketsizliğe alıştı vücut canım o yüzden ağrıyor. Alıştırmak lazım yormadan kendimizi yavaş yavaşBu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mıbiraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı
Merhaba, bende 1 kez kimyasal gebelik geçirdim şimdide adetim 1 hafta geçti bugün beta hcg yaptırdım 35 çıktı 1 haftalık gecikmeye göre çok düşüktü, birde dünden beri bel ağrım başladı o yüzden kortum açıkçası dış gebelik mi acaba diye? Doktor muayenesi de oldum sorun yok dedi 2 gün sonra tekrar test yapacağım. Doktor kimyasal gebelikte dış gebelikte normal gebelikte olabilir dedi geç döllenme olduysa olabilirmiş. Bende merakla bekliyorum. Sizlerin heyecanlarını paylaşıyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Bende iki kez kimyasal gecirdim, çok düşükle başladım emindim kimyasal olduğundan yükselme de az azdı, keseyi gördük çok şükür, bayramdan sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz, sadece bir gün çok kanamam oldu düştü diye hastaneye gittim hala duruyordu kesede bozulmamıştı biraz da büyümüş dedi, zaten 3 gün vardı 2 muayene arasında, progestan verdi kullanıyorum hala çok şükür gecti i, sanırım kan sulandırıcı hap ve iğne kullandığım için oldu
Bu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mıbiraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı
Sağol canm inşallah. Ahh sorma çok yaramazHayırlısı olsun bakalim, ay maşallah prensese bıcır bicirdir
Genelde kizlar uslu olur derler ama seninki fena demekSağol canm inşallah. Ahh sorma çok yaramaz
Kızlar mı uslu olurmuş ?Genelde kizlar uslu olur derler ama seninki fena demek
Genelde erkek bebekler daha yaramaz olur derler ya cnm ondan dedim, demek seninki de yaramaz cimcimeKızlar mı uslu olurmuş ?Bu tezi ortaya atan kişi benim kızla tanışsın
Isim bulmak zor gercektenmrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Alperen olabilir canımmrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Cnm alperen ismi daha uyumlumrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?