2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet ya tatilde de yatılmıyor ki mecbur yürüyüş oluyor. Biz de hala kararsısız gidip gitmeme konusunda. bugun doktora gitmeden bilmeden ilişki durumu oldu çok şükür ki kanamam olmadı ama ağrım çok oldu yarıda kestik demek bundan dolayıymış. Aman sağlıklı olsunda hiç önemli değil

Evet canım sor mutlaka önemli birşey çünkü. Aspirini kes dedi mesela bana plesentadan dolayı. Birde vajinal ultrasonda daha iyi belli oluyormus bana o şekilde baktı

Ben 16+5 teyim. Bu zamana kadar yıkarı çıkması gerekirdi dedi. İnsallah çıkar normal doğumada engel erken doğumada sebep Allah korusun

Cnm annem.teyzem filan hepsinde yas riski vardi ama cok şükür sıkıntı olmadi usg taramasi iyiysr hic sıkıntı yapma kendine insallah
Sağol canım benim doğru diyosun yaşı çok büyük olanların bile Allah'ın izniyle sıkıntıları olmuyor ben de 34 um çok sayılmaz dimiçok teşekkür ederim siz böyle yazdıkça içim rahatladı

Evet canım sor mutlaka önemli birşey çünkü. Aspirini kes dedi mesela bana plesentadan dolayı. Birde vajinal ultrasonda daha iyi belli oluyormus bana o şekilde baktı
Bende iğne ve coraspin kullanıyorum ama hiç öyle birsey demedi canım inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemide Allah'ın izniyle inşallah unutmam not alayım yine sorayım kesin

Tabi canim annem de teyzem de 39 idi teyzemin 5 annemin 4 numara idi cok şükür sıkıntı olmadi seninde olmaz insallah ❤

Bu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı biraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı
Hareketsizliğe alıştı vücut canım o yüzden ağrıyor. Alıştırmak lazım yormadan kendimizi yavaş yavaş

Kizlaaar bu haftalarda kasik agrisi cok normal surekli sanci seklindr olursa bir doktora danisin.
Ama yürüyünce, is yaptıktan sonra filan ise telas etmeyin.
Plesanta daha asagilarda yukarilara ciktikca kasik agrilari azalicak insallah .
Birde idrar yollari iltihabi olmamaya çalışın oda cok artıyor.
Düşününce bu haftalar bebek kucuk rahat olmamiz gerek diyoruz ama oyle degil.
24 25 haftadan sonra daha rahat olunuyor vucud tam alışıyor, plesanta yerlesmis oluyor yukarilara.

Merhaba, bende 1 kez kimyasal gebelik geçirdim şimdide adetim 1 hafta geçti bugün beta hcg yaptırdım 35 çıktı 1 haftalık gecikmeye göre çok düşüktü, birde dünden beri bel ağrım başladı o yüzden kortum açıkçası dış gebelik mi acaba diye? Doktor muayenesi de oldum sorun yok dedi 2 gün sonra tekrar test yapacağım. Doktor kimyasal gebelikte dış gebelikte normal gebelikte olabilir dedi geç döllenme olduysa olabilirmiş. Bende merakla bekliyorum. Sizlerin heyecanlarını paylaşıyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı biraz yürüyüş yapalım dedik eşimle, yavaş yavaş kendimi yormadan yürüdüm halbuki, belim kopuyor, kasıklaram da ağrımaya başladı

Benimde oluyor .özellikle kasık ağrım.adet olacakmışım gibi .bazen sağ bazen sol kasığım ağrıyor.ayakta kalırsam biraz yürüyüş yaparsamda belim ağrıyo.

Isim bulmak zor gercekten
Bu 3 lu arasinda alperen cok hosuma gitti.

Cnm alperen ismi daha uyumlu
Bizde oglumuza isim bulamiyoruz doğuma kadar surmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…