- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ben göktuğ dan yana oyumu kullaniyorummrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Ben Kerem diyorummrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Alperen bence. Hem telaffuzu kolay hem uyumlu ablasının isminemrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Benim en favori ismim Arel ama eşim babasının ismini koyduğu için ben sıramı savdım maalesef, Göktuğ deyince aklıma Gökalp geldi göklerin mavi gözlü yiğidi anlamında. Anlamını çok severimmrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Ben de alperen diyeceğimmrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Keremler çok yaramaz var biz de bi tane var ama ikisi gayet uyumlu olduBen Kerem diyorumHem anlamı da güzel Beren ve Kerem uyumlu da 3’lüden de Bertuğ diyorum
Ayy aynen gökalp geldi benim de aklıma isimleri görüncee çok güzel bi isimBenim en favori ismim Arel ama eşim babasının ismini koyduğu için ben sıramı savdım maalesef, Göktuğ deyince aklıma Gökalp geldi göklerin mavi gözlü yiğidi anlamında. Anlamını çok severimbenim oyum Göktuğ’a
Ben isimlerin kişiliği yansıttığına inanmıyorumKeremler çok yaramaz var biz de bi tane var ama ikisi gayet uyumlu oldu
Ben de Göktuğ ismini çok severim, iki arkadaşımın çocuğu var Göktuğ ikisi de çok hareketli çocuklarmrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
E bebekte bildiğim kadarı ile ocak ayı gibi de indirim oluyor bir de her ayın 28 in deKizlar Gunaydin baktimda e bebek de güzel indirim var acaba kışa doğru da boyle fiyatlar olurmu ben alayim diyorumda eşim erken diyor.
Oglum yaz bebesi idi uzun kollu patikli hic tulum yok o tarz seylrr alicsm insallah.
Bu konuda eşimi üzmek istemediğim için baskın olmuyorum, birde ufak bir yerde yaşıyoruz tüm arkadaşları babalarının isimlerini koydu sanırım koymazsa kendini kötü hissedecek. Yoksa ben koymayacağım desem koymam ama heveslenmiş elinden almak istemiyorumBen isimlerin kişiliği yansıttığına inanmıyorumSaçma geliyor, kişilik genlerden gelir sonuçta ve yetiştiği aile ortamında şekillenir, okulda da bu şekillenme devam eder Senin bulduğun isim çok güzelmiş bence, neden sadece eşinin dediği oluyor ki canım, en çok zahmeti sen çekiyorsun 9 ay karnında taşıyarak ve doğurarak bence daha baskın davranmalısın, kraliçeler böyle yapmaz Arel Batın olsun mesela
Şimdi ki neslin kızıda afacan oğludaGenelde kizlar uslu olur derler ama seninki fena demek
Anladım o zaman canım, çok olgun davranmışsın, inşallah kıymetin hep böyle bilinir o zamanBu konuda eşimi üzmek istemediğim için baskın olmuyorum, birde ufak bir yerde yaşıyoruz tüm arkadaşları babalarının isimlerini koydu sanırım koymazsa kendini kötü hissedecek. Yoksa ben koymayacağım desem koymam ama heveslenmiş elinden almak istemiyorum
Birde sağ olsun kayın babam çok iyidir çok severim özellikle bana karşı tutumunu beni hiç kırmaz, yorulmamı istemez eve temizlikçi gönderir hamileyim diye her hafta balık pişirip yemeğe davet eder falan filan.. uzar bu liste
Sevdiğim için kendisini, adını koymayalım diye diretmiyorum koysun bakalım istediğini
Amiiiin canım benim inşallah, sağlıkla doğsunlar hayırlı evlat olsunlarEvet canim iki oğlum var o yüzden hala bı tuhaf hissediyorum kız annesi olacağım cok şükür, sanki hiç olmayacakmisim gibi hissederdim hep nedense ama şükür rabbim nasip etti çok teşekkür ederim seninde minik oğlusun hayırla gelsin inşallah
Aminnn rabbim hepimize yardım etsin26 haftaya kadar normal cnm çok araştırdim hatta 20 haftadan önce plasenta previa teşhisi konulmuyor. İnşallah çıkar.
Beren ve Alperen cok uyumlu. Ama göktuğ da güzel isimmrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
İnsallah ya bu plesentadan adım atsam ağrım oluyor valla. İnsallah yukarı çıkar da tez zamandaKizlaaar bu haftalarda kasik agrisi cok normal surekli sanci seklindr olursa bir doktora danisin.
Ama yürüyünce, is yaptıktan sonra filan ise telas etmeyin.
Plesanta daha asagilarda yukarilara ciktikca kasik agrilari azalicak insallah .
Birde idrar yollari iltihabi olmamaya çalışın oda cok artıyor.
Düşününce bu haftalar bebek kucuk rahat olmamiz gerek diyoruz ama oyle degil.
24 25 haftadan sonra daha rahat olunuyor vucud tam alışıyor, plesanta yerlesmis oluyor yukarilara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?