2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben göktuğ dan yana oyumu kullaniyorum

Kızlar herkese gunaydin gecen hafta pazartesi dr a gidip malum aşımı da olmuştum bugun icinde simdilik bulundugum yere yakin devlet hastanesine gidicem 15.50 de randevum var. Icim rahat etsin bebis iyi mi diye gidicem bir de detayli icin sevk isticem bu konuyu soran arkadas vardı galiba burda kimdi hatirlamiyorum ama devlette sevk olmadan devletteki perinatologa randevu alinmiyor eger olmazsa ben de ozele gidicem zaten esime yakin bir yerde ozel hastaneden de 1 eylul icin randevu aldim bu ara surekli bebisi gorcem ins

Ben Kerem diyorum Hem anlamı da güzel Beren ve Kerem uyumlu da 3’lüden de Bertuğ diyorum

Alperen bence. Hem telaffuzu kolay hem uyumlu ablasının ismine

Benim en favori ismim Arel ama eşim babasının ismini koyduğu için ben sıramı savdım maalesef, Göktuğ deyince aklıma Gökalp geldi göklerin mavi gözlü yiğidi anlamında. Anlamını çok severim benim oyum Göktuğ’a

Ben de alperen diyeceğim ne koyarsanız koyun adıyla yaşasın inşallah

Kızlar 3 buçuk hafta oldu bugün randevum var 2 de. Oğlumu çook özledim
Yalnız 2 saat yol gideceğim ve benim şuan karnım ağrıyor tuvaletten çıkamıyorum. Hayattaki şansıma bakar mısınız
16 hafta kabızlık çek, kalk bugün bağırsakları boz. Olacak iş değil ağlayacağım nerdeyse

Ayy aynen gökalp geldi benim de aklıma isimleri görüncee çok güzel bi isim göktuğ da güzel alperen de cikolatagofret

Keremler çok yaramaz var biz de bi tane var ama ikisi gayet uyumlu oldu
Ben isimlerin kişiliği yansıttığına inanmıyorum Saçma geliyor, kişilik genlerden gelir sonuçta ve yetiştiği aile ortamında şekillenir, okulda da bu şekillenme devam eder Senin bulduğun isim çok güzelmiş bence, neden sadece eşinin dediği oluyor ki canım, en çok zahmeti sen çekiyorsun 9 ay karnında taşıyarak ve doğurarak bence daha baskın davranmalısın, kraliçeler böyle yapmaz Arel Batın olsun mesela

Ben de Göktuğ ismini çok severim, iki arkadaşımın çocuğu var Göktuğ ikisi de çok hareketli çocuklar ama sanki Beren e Alperen hem söylemesi kolay hem daha uyumlu gibi, ismiyle uzun ömürlü olsun inşallah

Kizlar Gunaydin baktimda e bebek de güzel indirim var acaba kışa doğru da boyle fiyatlar olurmu ben alayim diyorumda eşim erken diyor.
Oglum yaz bebesi idi uzun kollu patikli hic tulum yok o tarz seylrr alicsm insallah.
E bebekte bildiğim kadarı ile ocak ayı gibi de indirim oluyor bir de her ayın 28 in de

Bu konuda eşimi üzmek istemediğim için baskın olmuyorum, birde ufak bir yerde yaşıyoruz tüm arkadaşları babalarının isimlerini koydu sanırım koymazsa kendini kötü hissedecek. Yoksa ben koymayacağım desem koymam ama heveslenmiş elinden almak istemiyorum
Birde sağ olsun kayın babam çok iyidir çok severim özellikle bana karşı tutumunu beni hiç kırmaz, yorulmamı istemez eve temizlikçi gönderir hamileyim diye her hafta balık pişirip yemeğe davet eder falan filan.. uzar bu liste
Sevdiğim için kendisini, adını koymayalım diye diretmiyorum koysun bakalım istediğini

Anladım o zaman canım, çok olgun davranmışsın, inşallah kıymetin hep böyle bilinir o zaman Ne olacak yani adı annesi Batın diyordun en son ? Ya bu isim koymak, bulmak meselesi çok zor bir karar bir de kendi çocuğun olunca, keşke isimleriyle doğsalar ellerinde falan geçici dövme olsa isimleri yazsa olmaz mı yani

Amiiiin canım benim inşallah, sağlıkla doğsunlar hayırlı evlat olsunlar hissettiğin duyguyu çok iyi anlıyorum, ilk bebeğimde cinsiyet önemli değildi benim için hep hayırlısı neyse o olsun ve yeter ki sağlıklı olsun diye dua ettim. Bu bebeğimde de öyle ama içten içe bir de oğlum olsa keşke diye bir hissim vardı ama niyeyse kesin olmaz dedim, hani birşeyi çok istersin genelde olmaz ya İnsan iki cinsiyeti de tatmak istiyor, merak ediyor Ama kız olsaydı da üzülmezdim asla çünkü kız çocuğu çok başka hele bir anne için , ilerde anlayacaksın inşallah

Beren ve Alperen cok uyumlu. Ama göktuğ da güzel isim

İnsallah ya bu plesentadan adım atsam ağrım oluyor valla. İnsallah yukarı çıkar da tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…