2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde randevum bugun cnm universte hastanesinde gecen hafta kaza oldu diye özele gitmistim bu randevumida ertelemek istemedim cunku doç. bakiyor
Hayirli guzel haberle gel cnm
Yoğurt yiyebilirsin biraz iyi gelir

isimler düşünülmeye başlamış :) benimde bir oğluşum olacak galiba zanlımca ben Ali Uraz istiyorum koymayı ama eşim Muhammed Ali diyor kızı ben koyduğumdan ses etmek pek istemiyorum ama muhammed zor bir isim bence

Alperen daha uygun bence

Ogl
Oğlum olsa Muhammed arda koyacaktim bende canım ama seçtiğiniz iki isimde çok güzel adıyla gelsin küçük prens

muzda iyi gelir canım geçmiş olsun

valla herkes isim düşünüyor bende eşimle anlaşma yapmıştım kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı erkekmiş
şimdi asla izin vermiyor konu hakkında fikir vermeme ama anladığım kadarıyla Yunus Emre yada Yusuf Ege koymak istiyor ben ikisinide sevdim ama ben koyacak olsam Aras olurdu ismi

doktordan çıktım, ikili taramanın sonucu cıktı diye
yahuu bana açıklama yapsanız olmaz mı
tamam sonucta sıkıntı yok gidebilirsin
bana bir şey söylemeniz için mi illa sıkıntı mı yaşamak lazım

Açıklama yapmadılar mi canim sen sormadan demesi lazim bana öyle kendi söyledi

Açıklama yapmadılar mi canim sen sormadan demesi lazim bana öyle kendi söyledi

ultrasyonla baktı önce, sonra bi saniye ikili tarama sonucun çıkmış ona bakayım dedi,
baktı , tamam sıkıntı yok, bu evrağı al 3lü tarama için kan ver dedi :/ arkamda bi sürü kişi vardı uzatmak istemedim
pazaresi özele başlayacağım , en azından sorduğumda trip atmazlar

Anladim canim özel daha iyi ya bende baslicam ins 1 eylulde ordada artik devam ederim en azindan ilgileniyorlar bende birazdan devlete gidicem cok bi beklentim yok valla

İyi yapmışsınız canım yarıda kesmekle, kanama olsa daha kötü olabilirdi Allah korusun. Ben de 5 yaşında oğlanda var, illaki benle bişeyler yapmak istiyor, benim için çok zor olurdu tatil. Annemlerle gönderiyorum onu eğlensin diye. Tatil herzaman olur, önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

Anladim canim özel daha iyi ya bende baslicam ins 1 eylulde ordada artik devam ederim en azindan ilgileniyorlar bende birazdan devlete gidicem cok bi beklentim yok valla

ilk cosugumda dedim nolacak bi doğum devlette doğrururum
36ci haftaya kadar gittim sonra dedim yooğğğ ben yapamam
özele başladım 38ci haftada, orda doğurdum cokta memnun kaldım,
bunda da devlette giriş olsun diye yine devlette başladım ama özelde devam edeceğim
sadece doktorda kararsızım bi

Kızlar bu arada dün doktora 3lü 4lü tarama yapıcaz mı diye sordum, 2li güzel çıktığı için gerek görmüyorum, 20. haftada detaylı ultrason yaparız dedi, ben de zaten öyle düşünüyordum iyi oldu bence

Taşır canım korkma hem çift isim koydugun için hiç problem olmaz merak etme bide daha çok var o zamana kadar belki kaç kez degsiir o isim fikirleriniz
Ben mesela doguma kadar yolu var koysam bile esim cok kararsız vazgeçer kesin diye hiç gitmiyorum üzerine az önce arkadaşımın oğlunu sevmeye geldim çocuğa yiğit dedim nasıl kafamda duruyorsa istediğim isim ama duracağım son ana kadar çok istersem kesin ya vazgecerim sonunda yada esim bi sey bulur bekleyeceğim sonuna kadar

Bizde isme karar verdik, Oğlumuz olursa eşim ben koyucam demişti, Ömer istiyoruz kısmet olursa hatta ömerim diye seviyoruz
Adıyla yaşasın inşallah. Rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler versin
Benimde 2li ve ultrason temiz çıktı. Doktorum 3lü yaptırmak istersen 18.haftanda gel dedi bende gerek var mı hocam,diğer çocuklarımda yaptırmadım dedim. Bana kalırsa sonuçların temiz gerek yok ama yine de aklımda kalmasın dersen yaparız dedi. Çoğu hamile bütün tahliller yapılsın istiyor,hasta istedikten sonra ben gerek yok diye ısrar edemem dedi. Ben yaptırmayacağım.Allah izin verirse 20. haftamda ayrıntılı ultrason yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…