Benimde randevum bugun cnm universte hastanesinde gecen hafta kaza oldu diye özele gitmistim bu randevumida ertelemek istemedim cunku doç. bakiyorKızlar 3 buçuk hafta oldu bugün randevum var 2 de. Oğlumu çook özledim
Yalnız 2 saat yol gideceğim ve benim şuan karnım ağrıyor tuvaletten çıkamıyorum. Hayattaki şansıma bakar mısınız
16 hafta kabızlık çek, kalk bugün bağırsakları boz. Olacak iş değil ağlayacağım nerdeyse
Alperen daha uygun bencemrb hamınlar bana bir fikir verin sevabınıza bir kızım var şimdide oğlum olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz çok arada kaldık en son secenekleri 3 e düşürmeyi başardık kızımın adı beren oğlan için bertuğ göktuğ alperen sizce hangisi
Oğlum olsa Muhammed arda koyacaktim bende canım ama seçtiğiniz iki isimde çok güzel adıyla gelsin küçük prensisimler düşünülmeye başlamış :) benimde bir oğluşum olacak galiba zanlımca ben Ali Uraz istiyorum koymayı ama eşim Muhammed Ali diyor kızı ben koyduğumdan ses etmek pek istemiyorum ama muhammed zor bir isim bence
muzda iyi gelir canım geçmiş olsunKızlar 3 buçuk hafta oldu bugün randevum var 2 de. Oğlumu çook özledim
Yalnız 2 saat yol gideceğim ve benim şuan karnım ağrıyor tuvaletten çıkamıyorum. Hayattaki şansıma bakar mısınız
16 hafta kabızlık çek, kalk bugün bağırsakları boz. Olacak iş değil ağlayacağım nerdeyse
Ah cnm benimde komşularım geldi bugun canim bisey cekmisti onlar yapti ben biraz dolandim suan adim atamiyorum vay halimeeeİnsallah ya bu plesentadan adım atsam ağrım oluyor valla. İnsallah yukarı çıkar da tez zamanda
isim güzelde işde taşıyamazsa diye korkum :)Ogl
Oğlum olsa Muhammed arda koyacaktim bende canım ama seçtiğiniz iki isimde çok güzel adıyla gelsin küçük prens
Açıklama yapmadılar mi canim sen sormadan demesi lazim bana öyle kendi söyledidoktordan çıktım, ikili taramanın sonucu cıktı diye
yahuu bana açıklama yapsanız olmaz mı
tamam sonucta sıkıntı yok gidebilirsin
bana bir şey söylemeniz için mi illa sıkıntı mı yaşamak lazım
Açıklama yapmadılar mi canim sen sormadan demesi lazim bana öyle kendi söyledi
Taşır canım korkma hem çift isim koydugun için hiç problem olmaz merak etme bide daha çok var o zamana kadar belki kaç kez degsiir o isim fikirlerinizisim güzelde işde taşıyamazsa diye korkum :)
Anladim canim özel daha iyi ya bende baslicam ins 1 eylulde ordada artik devam ederim en azindan ilgileniyorlar bende birazdan devlete gidicem cok bi beklentim yok vallaultrasyonla baktı önce, sonra bi saniye ikili tarama sonucun çıkmış ona bakayım dedi,
baktı , tamam sıkıntı yok, bu evrağı al 3lü tarama için kan ver dedi :/ arkamda bi sürü kişi vardı uzatmak istemedim
pazaresi özele başlayacağım , en azından sorduğumda trip atmazlar
İyi yapmışsınız canım yarıda kesmekle, kanama olsa daha kötü olabilirdi Allah korusun. Ben de 5 yaşında oğlanda var, illaki benle bişeyler yapmak istiyor, benim için çok zor olurdu tatil. Annemlerle gönderiyorum onu eğlensin diye. Tatil herzaman olur, önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallahEvet ya tatilde de yatılmıyor ki mecbur yürüyüş oluyor. Biz de hala kararsısız gidip gitmeme konusunda. bugun doktora gitmeden bilmeden ilişki durumu oldu çok şükür ki kanamam olmadı ama ağrım çok oldu yarıda kestik demek bundan dolayıymış. Aman sağlıklı olsunda hiç önemli değil
Anladim canim özel daha iyi ya bende baslicam ins 1 eylulde ordada artik devam ederim en azindan ilgileniyorlar bende birazdan devlete gidicem cok bi beklentim yok valla
Ben mesela doguma kadar yolu var koysam bile esim cok kararsız vazgeçer kesin diye hiç gitmiyorum üzerineTaşır canım korkma hem çift isim koydugun için hiç problem olmaz merak etme bide daha çok var o zamana kadar belki kaç kez degsiir o isim fikirleriniz
Adıyla yaşasın inşallah. Rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler versinBizde isme karar verdik, Oğlumuz olursa eşim ben koyucam demişti, Ömer istiyoruz kısmet olursa hatta ömerim diye seviyoruz
Benimde 2li ve ultrason temiz çıktı. Doktorum 3lü yaptırmak istersen 18.haftanda gel dedi bende gerek var mı hocam,diğer çocuklarımda yaptırmadım dedim. Bana kalırsa sonuçların temiz gerek yok ama yine de aklımda kalmasın dersen yaparız dedi. Çoğu hamile bütün tahliller yapılsın istiyor,hasta istedikten sonra ben gerek yok diye ısrar edemem dedi. Ben yaptırmayacağım.Allah izin verirse 20. haftamda ayrıntılı ultrason yapılacak.Kızlar bu arada dün doktora 3lü 4lü tarama yapıcaz mı diye sordum, 2li güzel çıktığı için gerek görmüyorum, 20. haftada detaylı ultrason yaparız dedi, ben de zaten öyle düşünüyordum iyi oldu bence
bakalım bakalım :) değişir umarım eşiminde fikri ali uraz daha çok istiyorum çünkü ben :)Taşır canım korkma hem çift isim koydugun için hiç problem olmaz merak etme bide daha çok var o zamana kadar belki kaç kez degsiir o isim fikirleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?