2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
valla benim de hiiiç aklıma bile gelmiyo

alperen daha hoş geldi bana adında ğ ü ç ş falan olduğunda yurtdışında vs çok zor oluyor tecrübeyle sabit

canım bir şikayetin var mıydı neden bakıldı rahim ağzına? rutin olarak bakmıyorlar benim bildiğim bir erken doğum öyküsü veya rahatsızlık yoksa

canım bir şikayetin var mıydı neden bakıldı rahim ağzına? rutin olarak bakmıyorlar benim bildiğim bir erken doğum öyküsü veya rahatsızlık yoksa
Ağrılarım vardı canım, yürüsem hemen aşağıda dolgunluk hissi sık idrara çıkma oluyordu. Kontrol etti doktor plesenta aşağıda çıktı

Amiiin insallah mecbur evet sizin işiniz daha zor

Merhaba arkadaşlar, dün geceden beri çok yoğun safra kesesi ağrısı çekiyorum ve maalesef sırtıma vuruyor ağrısı, Daha önce hiç yaşamamıştım, başına böyle bir şey gelen var mı? Hastanelerin durumu malum, korkuyorum da hemen gitmeye

Canim ben şunu anladim az önce buyuk sehirlerde devlete muayenetede gidilmez hic iyi degildi ben simdi anladim

Kızlar ben dr a gittim bebis iiymis yine cinsiyet sordum pipi göremiyorum dedi.yalniz devlette cihaz cok kötüydü bana değil dr a dönüktü bebisi goremedim zaten ultrason cihazi cok kotu dedi cinsiyeti soruncada.yine sil baştan kan idrar istediler ya kolumu patlatti resmen kan alırken gercekten büyük şehirde devlet hastanesi de sıkıntıymış ya da bana oylesi denk geldi neyseki bebek iiymis cok sukur aşıdan sonra icim rahat etti.sevk etmedi etmiyorlarmis ben bi cacik anlamadim özele gidicem galiba

Ben varım canım ilk hamileliğimde yoğun sırt ağrısı ve nefes alamama şikayeti ile gittim.Karnımın üstünde öyle yoğun aağrı vardı ki düşük yapıyorum sanmıştım.Ultrasyonda safra kesesi taşlarının oynadığını gördü dr.Serum ve ağrı kesici yapmıştı.Bazı yiyecekleri kısman lazım..Doğumdan sonra ameliyat olmuştum.Sürekli mide bulantısı ağrı ve halsizlik yapıyordu.

Aynen canım ben de aynı fikirdeyim yaptırmıycam

Aynen canım ilk oğlumu 9,aya kadar aradık Kaan kesin olacaktı ama başına bir isim istedim hep son ayında doğuma günler kala babam eymeni önerdi eşimle düşündük araştırdık anlaminida beğendik koyduk ikinci oğlumda hep Ayaz da israrliydim baştan sona kadar o oldu eşim üçüncü erkek olursa karışma ben koyacağım dedi kız oldu yine been koyacağım sanriim bakalım zman neler gösterecek daha değişir belkide benimde fikrim Allah bilir ama ayliz adaya bitiyorum bence koyayım ben onusende daha dur çok isim çıkacak karşına isim onerenler falan olacak ama güzel bir dönem ya çok heyecanlı

Amin insallah cnm rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Kızlar ikili test sonuçlarım böyle.
Doktor sonuçlar iyi dedi.
Bu testlerin doğruluk oranı %70 dedi eğer istersen amniyosentez yaptırabilirsin dedi.
Yaş riskini anlattı ama benim yaşım 25 ve herkeste bu değerler çıkıyor zaten değil mi?
Yaptırmak istemediğimi söyledim.
Sizce doğru mu yaptım? O 1 ihtimal her zaman var tabi ki ama sonuçlarım kötü değil ense kalınlığı da aynı şekilde 1.4.
Ne diyorsunuz?
Devlet hastaneleri bu işlemi yapmıyor zaten değil mi? Merkezler mi yapıyor sadece?
Burun kemiği bilinmiyor diye yazıyor bir sıkıntı mı o dedim yok hayır dedi bu arada.
Devlet hastanesi olduğu için çoğu yer böyle yazıyormuş diye okudum internette de.

Aynen canım ben de aynı fikirdeyim yaptırmıycam
Kızımda 2’li taramadan sonra sonucum iyi çıkınca doktorum direkt ayrıntılı usg için yönlendirmişti beni , bunda da öyle oldu. Özele gideceğim, kızımda gittiğim perinatoloğa yine. Hatta 4 Eylül’e ( aynı zamanda doğum günüm ) randevumu aldım bile, 17+3 olacağım o gün inşallah her şey yine güzel geçer, sağlıklıdır oğluşum ( hala kız çocuktan sonra oğlum demek tuhaf henüz tam alışamadım )

Şükür cnm bebisin iyiymiş bende universte hastanesine gittim bugun özelin ultrasuna kurban olam ben doktor doç.diye gittim ozele gittigimi soylemiyorum doktor biraz sinirleniyor ikili test yaptirmadik dedi oysaki ozelde yaptirmistim soyleyemedim ozman dedi doktor 4 lu test icin kan alalim sonrada deteyli icin tarih vereyim dedi bende birsey diyemedim tamam dedim
Bunda da 4 lu nasil cikacak diye kafayi takacağım neyse insllah guzel sonuclar alirim
Senden neden kan aldilar cnm

Ben Alim Can diye düşündüm ama eşim metehan istiyor isim hakkı annelerindir bence :)
Alim metehan olsun biz sevgili olduğumuzdan beri hayallerimizde Ömer ismi vardı, yunus Emre dizisini izledik cok hoşumuza gitti ya yunus Emre olsun ya Ömer diyoduk, eşim Ömeri seçti, benim için cok fark etmiyor ikisi de güzel dedim

Ağrılarım vardı canım, yürüsem hemen aşağıda dolgunluk hissi sık idrara çıkma oluyordu. Kontrol etti doktor plesenta aşağıda çıktı
Su sıralar aynı şikayetlerim oluyor benimde, daha hareketliyim bu ara, bende dikkat edeyim biraz daha

Sonuçların iyi gözüküyor canım sadece burun kemiğini doktor göremiyor mu neden net bir şey demedi, o kafama takıldı, bence ayrıntılı usg’ye mutlaka gir, orada kalp kapakçığından ayak ucundaki damara kadar hepsine bakıyor perinatolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…