Ya ozman çok heycanli senin için cnmYok bir sonraki kontrolde 16. Haftayı geçmiş olacak o zaman bakalım dedi ama belki özelde doktor söyler
Amin amin cnm saglikla gelsinler insllah bebislerimizAmin canim amin. Ben 4lu yaptirmadim gerek de yok zaten 2liden sonra ablamda hep 2li en dogru sonucu veriyor dedi.bende gerek duymadim artik gerisi takdiri ilahi canim.ins saglikla saglikli sekilde bebislerimizi dogururuz
YaaYa ozman çok heycanli senin için cnm
Benim devleteki doktor cinsiyeti soyledim mi dedi yok dedim tabi ozele gittigim icin biliyordum teyit ettirmek icin yok dedim erkek dedi kadin ben aa gercekten mi dedimay biz bu kadinlar cok fenayiiz demi
Ben yaşamadım ama çok yakınım hamileyken yaşadı safra kesesi de daha önceden olan taş bebek büyüdükçe yer daraldığı için kendini belli ediyor demişlerdi yumurta mayali şeyler bikac şey daha yememeye dikkat ediyordu malesef müdahale edilmiyor galiba bebek varken ama gitseniz iyi olur en azından ileri mi derece olarak bilirsiniz veya söylerler neye dikkat etmeniz gerektiğini çok geçmiş olsun ağrısı çok zordur mutlakaMerhaba arkadaşlar, dün geceden beri çok yoğun safra kesesi ağrısı çekiyorum ve maalesef sırtıma vuruyor ağrısı, Daha önce hiç yaşamamıştım, başına böyle bir şey gelen var mı? Hastanelerin durumu malum, korkuyorum da hemen gitmeye
Aynen kuzum ya zaten yiğitin mali meydandaydiYaaiyi yapmışsın en azından kesin olduğunu gördün
Bakalım inşallah öğrenirim bende. Bakalım ne diyecekler
Cok guzelmis ismi beğendim ben valla ya bide büyükler malum karışmadan durmazlar oglumda çok güzel bi isim seçmiştim Ahmet sait idi sait isminin anlamı çok hoşumuza gitmişti sırf biz soyelyemeyiz sait çok zor kimsede yok diye koyarken bi sürü yorum yapıp vazgecirdiler önceden seçmek bizde ondan da tehlikeli hala kaldı içimde o isim zaten amaç bence kimsede olmaması ben koyarken bana sevmediğim birini bi şeyi cagristiriyorsa direk vazgeçerim mesela ama değişik yani karışacak her şekilde yer buluyorlarAynen canım ilk oğlumu 9,aya kadar aradık Kaan kesin olacaktı ama başına bir isim istedim hep son ayında doğuma günler kala babam eymeni önerdi eşimle düşündük araştırdık anlaminida beğendik koyduk ikinci oğlumda hep Ayaz da israrliydim baştan sona kadar o oldu eşim üçüncü erkek olursa karışma ben koyacağım dedi kız oldu yine been koyacağım sanriim bakalım zman neler gösterecek daha değişir belkide benimde fikrim Allah bilir ama ayliz adaya bitiyorum bence koyayım ben onu sende daha dur çok isim çıkacak karşına isim onerenler falan olacak ama güzel bir dönem ya çok heyecanlı
Canımm bi sorun olmaz bence hamileyken egzersiz, pilates öneriyorlar. Oynamak da egzersiz sayılır bi neviKizlar bişey sorucam ama gülmeyin ya pazartesi akşamı yeğenlerimin sünneti var ben biraz oynamak istiyorum ama korkuyorum bebegime bi sıkıntı vermez demi? Zaten öyle hoplaya hoplaya oynayamam da hevesim kalmasın diyorum
Demi kendimi cok yormadan olabilir,küçük dayilarinin sünnetine oğlum da oynasinCanımm bi sorun olmaz bence hamileyken egzersiz, pilates öneriyorlar. Oynamak da egzersiz sayılır bi neviO da oynar içerden
Yorulmadan, dinlene dinlene oynarsın canımm senin mutlu olman, deşarj olman bebişe ekstra iyi gelicektirDemi kendimi cok yormadan olabilir,küçük dayilarinin sünnetine oğlum da oynasin
İnternetten araştırdığımda aile hekimi ya da takipli olduğumuz kadın doğum doktorunun sevk etmesi yeşil kod açması gerekiyor gibi bi şey yazıyordu. Kendimiz randevu alamıyoruz sanırım sevk olmadanKizlar sehir hastanesinde perinatoloji bölümüne nasil randevu alabilirz?
Geçmiş olsun canım,ihmâl etme mutlaka git doktora. Korkuĺacak bişey yok sonuçta hamilelik kontrolleri içinde gidiyoruz hastaneye.Rabbim esirgesin...Merhaba arkadaşlar, dün geceden beri çok yoğun safra kesesi ağrısı çekiyorum ve maalesef sırtıma vuruyor ağrısı, Daha önce hiç yaşamamıştım, başına böyle bir şey gelen var mı? Hastanelerin durumu malum, korkuyorum da hemen gitmeye
Canım sonuçların iyiyse hiç canını sıkma.Ben 2li test için gittiğimde ense kalınlığını söyledi ve gösterdi. Ama burun kemiği ile ilgili bişey söylemedi benimde aklıma gelmedi sormak. Test sonuçlarını göstermek için gittiğimde hocam geçen sefer burun kemiğini görmüşmüydünüz bişey söylemediniz dedim tekrar bakalım dedi. Dedi ki bizdeki cihazlar radyolojinin ki kadar detaylı değil ama burun kemiği var dedi ben bakınca anlamasam da gösterdi biyerler.Kızlar ikili test sonuçlarım böyle.
Doktor sonuçlar iyi dedi.
Bu testlerin doğruluk oranı %70 dedi eğer istersen amniyosentez yaptırabilirsin dedi.
Yaş riskini anlattı ama benim yaşım 25 ve herkeste bu değerler çıkıyor zaten değil mi?
Yaptırmak istemediğimi söyledim.
Sizce doğru mu yaptım? O 1 ihtimal her zaman var tabi ki ama sonuçlarım kötü değil ense kalınlığı da aynı şekilde 1.4.
Ne diyorsunuz?
Devlet hastaneleri bu işlemi yapmıyor zaten değil mi? Merkezler mi yapıyor sadece?
Burun kemiği bilinmiyor diye yazıyor bir sıkıntı mı o dedim yok hayır dedi bu arada.
Devlet hastanesi olduğu için çoğu yer böyle yazıyormuş diye okudum internette de.
Eki Görüntüle 2906330
Takma canım takma rahat ol. Rabbim esirgesin bişey yokturBunda da 4 lu nasil cikacak diye kafayi takacağımneyse insllah guzel sonuclar alirim
Senden neden kan aldilar cnm
Fena değil garanticiyizYa ozman çok heycanli senin için cnm
Benim devleteki doktor cinsiyeti soyledim mi dedi yok dedim tabi ozele gittigim icin biliyordum teyit ettirmek icin yok dedim erkek dedi kadin ben aa gercekten mi dedimay biz bu kadinlar cok fenayiiz demi
Kendini çok yormadan,yeni gelin gibi salına salına,nazlı nazlı oyna canımKizlar bişey sorucam ama gülmeyin ya pazartesi akşamı yeğenlerimin sünneti var ben biraz oynamak istiyorum ama korkuyorum bebegime bi sıkıntı vermez demi? Zaten öyle hoplaya hoplaya oynayamam da hevesim kalmasın diyorum
Evet benim de aynı şekilde oldu.Canım sonuçların iyiyse hiç canını sıkma.Ben 2li test için gittiğimde ense kalınlığını söyledi ve gösterdi. Ama burun kemiği ile ilgili bişey söylemedi benimde aklıma gelmedi sormak. Test sonuçlarını göstermek için gittiğimde hocam geçen sefer burun kemiğini görmüşmüydünüz bişey söylemediniz dedim tekrar bakalım dedi. Dedi ki bizdeki cihazlar radyolojinin ki kadar detaylı değil ama burun kemiği var dedi ben bakınca anlamasam da gösterdi biyerler.
Hangi şehir canımKizlar sehir hastanesinde perinatoloji bölümüne nasil randevu alabilirz?
Ay inşallah bakalımAynen kuzum ya zaten yiğitin mali meydandaydi
Insllah cnm gonlundekini nasip eder rabbim gitmeden çikolata ve meyvesuyu,su ic cnm hic oturma hareket et insllah gosteriri.minnos
Öyle cnm zaten ayakta kalinca hemen rahatsız ediyor, dinlene dinlene oynarız oğlumlaYorulmadan, dinlene dinlene oynarsın canımm senin mutlu olman, deşarj olman bebişe ekstra iyi gelicektir
Öyle yapicam cnm dinlene dinlene oynarımGeçmiş olsun canım,ihmâl etme mutlaka git doktora. Korkuĺacak bişey yok sonuçta hamilelik kontrolleri içinde gidiyoruz hastaneye.Rabbim esirgesin...
Canım sonuçların iyiyse hiç canını sıkma.Ben 2li test için gittiğimde ense kalınlığını söyledi ve gösterdi. Ama burun kemiği ile ilgili bişey söylemedi benimde aklıma gelmedi sormak. Test sonuçlarını göstermek için gittiğimde hocam geçen sefer burun kemiğini görmüşmüydünüz bişey söylemediniz dedim tekrar bakalım dedi. Dedi ki bizdeki cihazlar radyolojinin ki kadar detaylı değil ama burun kemiği var dedi ben bakınca anlamasam da gösterdi biyerler.
Takma canım takma rahat ol. Rabbim esirgesin bişey yoktur
Fena değil garanticiyiz
Kendini çok yormadan,yeni gelin gibi salına salına,nazlı nazlı oyna canım
İnşallah onda da her şey çok güzel çıkar canımcım, oğluşuna sağlıkla kavuşursunKızımda 2’li taramadan sonra sonucum iyi çıkınca doktorum direkt ayrıntılı usg için yönlendirmişti beni , bunda da öyle oldu. Özele gideceğim, kızımda gittiğim perinatoloğa yine. Hatta 4 Eylül’e ( aynı zamanda doğum günüm) randevumu aldım bile, 17+3 olacağım o gün inşallah her şey yine güzel geçer, sağlıklıdır oğluşum ( hala kız çocuktan sonra oğlum demek tuhaf henüz tam alışamadım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?