2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım güZel fikir helal olsun aynı fikirde olmanız çok güzel bir de anınız varmış alimete yi düşünücem birleşince de uydu

İnternetten araştırdığımda aile hekimi ya da takipli olduğumuz kadın doğum doktorunun sevk etmesi yeşil kod açması gerekiyor gibi bi şey yazıyordu. Kendimiz randevu alamıyoruz sanırım sevk olmadan
Devletteki kadin dogumdan randevu alayim o zaman insallah sevk yapar.
Ozeldeki doktorum.hemen ozel baska doktora yonlendirdi 600 -700 tl fiyatlar ve baska ilde git gel 1000 tlden fazla. Korona olma riski daha fazla napcam bilemedim

Canım bence Ömer olabilir

Canım bizde hiç öyle değildir ya büyükler isim önerir beğenmezsek ses etmezler hatta ablalarimin çocuklarında bir kaç isim arasında kalirdik kura cekerdik hangi isim çıkarsa onu koyardık bazen, babam zaten çok modern isimler önerir hep genelde de koyariz onun söylediklerini bence anne baba kadar kimsenin söz hakkıda olmamali onay anne ve babadan gelir ve karar verilir siz bu sefer öyle hareket edin kimseye aldırmayın

Canım biz hemen hemen bir ay önce kaynimin nişanını yaptık bulantili halimle gittim üstüne hafif hafif cok kiritmadan da oynadım valla müzik duyunca dayanamayanlardanim benbence oynayabilirsin sende hem bulantıyı da hep sorun ediyordun merak etme açık havada hiç zorlanmayacaksin için rahat olsun

İnternetten araştırdığımda aile hekimi ya da takipli olduğumuz kadın doğum doktorunun sevk etmesi yeşil kod açması gerekiyor gibi bi şey yazıyordu. Kendimiz randevu alamıyoruz sanırım sevk olmadan
Yok biz alamıyoruz malesef denedim olmadı sevk lazım ama ozeldeki doktoruma söyledim yok direkt alabilirsin dedi ama olmadı haftaya gidince soracağım verirse hemen alırım vermezsede devlete randevu aldim inşallah verir doktorlardan biri de uğraştırmazlar beni daha fazla

de benim doktor bunların hiç birinden bahsetmedi,
devlet hastanesi olduğu için midir acaba
Bende devlette 2li yaptırmak istiyorum dedim bana da hic bisi demedi ama sekreter elime kagit verdi kan verecegin yere ver dedi bak eke ekledim orda yaziyor benim burun kemigi var işaretli ense kalinligi da 1,4 yaziyor

Eklentiler

• 20210825_221338.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 37
Bende devlette 2li yaptırmak istiyorum dedim bana da hic bisi demedi ama sekreter elime kagit verdi kan verecegin yere ver dedi bak eke ekledim orda yaziyor benim burun kemigi var işaretli ense kalinligi da 1,4 yaziyor

bundan da vermedi
sadece haftası yazıyor bendekinde

ben haftat olarak 16+0
ultrasyonda 17+2 çıktı

iyidir ya da bak önde gidiyor dikkat etmemiz lazımdır desene

Bende muzik duyunca dayanamambide cok heveslendim ya pandemiden dolayi ertelendi geçen sene, şimdiden dualar ediyorum lütfen gelme bulantı diyeinşallah açık hava iyi gelir

Malesef canim anne babayı secemiyorsun diye bisey var ya onların zihniyetine bi yaştan sonra müdahale edemeyip ona göre hareket ediyoruz artık ben olsam önermek bile istemem kimseye hatta burada soran arkadaşlara bile bazen kara veremeyip yazmıyorum cok büyük sorumluluk anne babaya buna vebal olmak bile istemem ama kimseyi o kadar düşünceli yapamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…