2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Devletteki kadin dogumdan randevu alayim o zaman insallah sevk yapar.
Ozeldeki doktorum.hemen ozel baska doktora yonlendirdi 600 -700 tl fiyatlar ve baska ilde git gel 1000 tlden fazla. Korona olma riski daha fazla napcam bilemedim
İnşallah sorunsuzca hallolur sevk işi canım aile hekimine de sorabilirsin, o kayıt açarsa Mhrs’den sen randevu alabiliyormuşsun araştırdığım kadarıyla
Benim gittiğim hastanede de 600 liraymış detaylı ultrason, sanırım 600’den başlıyor semt semt değişiyor fiyatlar.

emilyinpariss canim sen ne yaptin merak ettim bebis iyimiymis?

emilyinpariss canım nasıl geçti muayene ?
Kızlar teşekkür ederim düşündüğünüz için çok yorucu bir gündü giremedim buraya bir türlü anlatıyorum.
çok şükür oğlum gayet keyfi yerinde gözüküyordu ilk haftalarda da olduğu gibi 2 haftaya yakın önden gidiyor 17+4 günlük gözüküyor ultrasonda plasentamız üst duvarda, amnion sıvımız iyi, kanama alanımız yok, oğluş 15 cm uzunluğunda
4 lü taramaya girecek misin dedi ben diğer taramalara girmemiştim biliyorsunuz, bi sıkıntı çıksa tedavisi var mı dedim hayır ne yazık ki sıkıntı doğrulanırsa aldırma şansın var sadece aldırmayacaksan yapmayalım dedi yapmadık. 28 Eylül de ayrıntılı ultrason için gideceğim. O vakte kadar nasıl dayanacağız bakalım görmeden bebişi

Kızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?

Cok sevindim canim dayanamazsan gidersin canım

bende aynı mantıkla yaptırmadım 2li testi bazen yanlış çıkıyor yok yere insanı huzursuz ediyor doktoruma dedim rabbim ne verirse kabulum ozmn hiç yaptırma dedi ultrasonda sıkıntımız yoktu şükür

Masallah canım benim bebisde 2 hafta önden gidiyor. Abiside öyleydi 36 haftada dogum yaptim 38 haftalık gibiydi.onde gitmesi erken doğum riski icin iyi oluyor erkende dogsalar gelisken oluyorlar . Insallah hep boyle olur.

Kızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
bende kızımda 350 tl civarıydı bundan 5 yıl evvel şimdi 650 olmuş fiyatlar fiyatlar yüksek ama en uygun fiyat 650 tlydi dğer hastahanelerde sordum 1200-1800 arası fiyatlar değişiyordu 650 eski gittiğim doktorum diyince hemen ona gittim nasılsa bildiğim güzel doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…