Cinsiyeti bellli oldumu acabaCekirdek gibi olan melek olan kizimdi. Yuvarlak olanda simdiki bebeğim
Ömer ismini çoook severim, kayınbiraderimin ismi olmasa ben de düşünürdüm, ismiyle sağlıkla yaşasın paşamızÖmer olucak inşallah cnmsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah hepimize
İnşallah sorunsuzca hallolur sevk işi canım aile hekimine de sorabilirsin, o kayıt açarsa Mhrs’den sen randevu alabiliyormuşsun araştırdığım kadarıylaDevletteki kadin dogumdan randevu alayim o zaman insallah sevk yapar.
Ozeldeki doktorum.hemen ozel baska doktora yonlendirdi 600 -700 tl fiyatlar ve baska ilde git gel 1000 tlden fazla. Korona olma riski daha fazla napcam bilemedim
Bu size görünen sonuç doktorunuza gittiğinizde o size grafiksele döküp öyle yorum yapıyorEki Görüntüle 2906461 ikili tarama sonucundan anlayan varmı kızlar.
Anladım inşallah kötü bişi cıkmaz korkuyorum da.Bu size görünen sonuç doktorunuza gittiğinizde o size grafiksele döküp öyle yorum yapıyor
İnşallah bu şekilde anlaşılmaz yapılan yorumlara da takılmayın doktorunuz rahatlatır sizi. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin.Anladım inşallah kötü bişi cıkmaz korkuyorum da.
Amin canım Allah razı olsun.İnşallah bu şekilde anlaşılmaz yapılan yorumlara da takılmayın doktorunuz rahatlatır sizi. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin insallah cnm inşallahÖmer ismini çoook severim, kayınbiraderimin ismi olmasa ben de düşünürdüm, ismiyle sağlıkla yaşasın paşamız
emilyinpariss canim sen ne yaptin merak ettim bebis iyimiymis?
Kızlar teşekkür ederim düşündüğünüz için çok yorucu bir gündü giremedim buraya bir türlü anlatıyorum.
Cok sevindim canimKızlar teşekkür ederim düşündüğünüz için çok yorucu bir gündü giremedim buraya bir türlü anlatıyorum.
çok şükür oğlum gayet keyfi yerinde gözüküyordu ilk haftalarda da olduğu gibi 2 haftaya yakın önden gidiyor 17+4 günlük gözüküyor ultrasondaplasentamız üst duvarda, amnion sıvımız iyi, kanama alanımız yok, oğluş 15 cm uzunluğunda
4 lü taramaya girecek misin dedi ben diğer taramalara girmemiştim biliyorsunuz, bi sıkıntı çıksa tedavisi var mı dedim hayır ne yazık ki sıkıntı doğrulanırsa aldırma şansın var sadece aldırmayacaksan yapmayalım dedi yapmadık. 28 Eylül de ayrıntılı ultrason için gideceğim. O vakte kadar nasıl dayanacağız bakalım görmeden bebişi
erkek ismi çok zor ya secenek az hiçbiri içime sinmiyorCnm alperen ismi daha uyumlu
Bizde oglumuza isim bulamiyoruz doğuma kadar surmez inşallah
kerem bende düşündüm ama eşim asla istemiyor kötü anıları var bu isimle ilgiliBen Kerem diyorumHem anlamı da güzel Beren ve Kerem uyumlu da 3’lüden de Bertuğ diyorum
haklısınız özellikle göktuğ çok değişik bir hal alıyoralperen daha hoş geldi bana adında ğ ü ç ş falan olduğunda yurtdışında vs çok zor oluyor tecrübeyle sabit
bende aynı mantıkla yaptırmadım 2li testi bazen yanlış çıkıyor yok yere insanı huzursuz ediyor doktoruma dedim rabbim ne verirse kabulum ozmn hiç yaptırma dedi ultrasonda sıkıntımız yoktu şükürKızlar teşekkür ederim düşündüğünüz için çok yorucu bir gündü giremedim buraya bir türlü anlatıyorum.
çok şükür oğlum gayet keyfi yerinde gözüküyordu ilk haftalarda da olduğu gibi 2 haftaya yakın önden gidiyor 17+4 günlük gözüküyor ultrasondaplasentamız üst duvarda, amnion sıvımız iyi, kanama alanımız yok, oğluş 15 cm uzunluğunda
4 lü taramaya girecek misin dedi ben diğer taramalara girmemiştim biliyorsunuz, bi sıkıntı çıksa tedavisi var mı dedim hayır ne yazık ki sıkıntı doğrulanırsa aldırma şansın var sadece aldırmayacaksan yapmayalım dedi yapmadık. 28 Eylül de ayrıntılı ultrason için gideceğim. O vakte kadar nasıl dayanacağız bakalım görmeden bebişi
Masallah canım benim bebisde 2 hafta önden gidiyor. Abiside öyleydi 36 haftada dogum yaptim 38 haftalık gibiydi.onde gitmesi erken doğum riski icin iyi oluyor erkende dogsalar gelisken oluyorlar . Insallah hep boyle olur.Kızlar teşekkür ederim düşündüğünüz için çok yorucu bir gündü giremedim buraya bir türlü anlatıyorum.
Oğlumda 4 sene önce 500 vermistim. Peritanolog mu yoksa ayni doktorun mu ?Kızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
Benim ki 600 lira. Bu fiyatlar normal sanırım.Kızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
bende kızımda 350 tl civarıydı bundan 5 yıl evvel şimdi 650 olmuş fiyatlar fiyatlar yüksek ama en uygun fiyat 650 tlydi dğer hastahanelerde sordum 1200-1800 arası fiyatlar değişiyordu 650 eski gittiğim doktorum diyince hemen ona gittim nasılsa bildiğim güzel doktorKızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?