2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın kızlar, bebişlerimizle güzel bi gün olsun inşallah bende dünden beri şöyle bi durum var, sırtüstü yattığımda bebeğin sertliğini yüksekliğini hissediyordum, yine öyle ama iki gündür sol taraf bi tık daha yüksek, normal mi bu sizce?

Benim de oyle canim yatinca cok cikmiyor gobegim ama sol hafif daha yüksek bende kafasi herhalde orda diye yorum yapmıştım

Günaydın canım.
Benimde sağ taraf yüksek oluyor. Kafası yada poposu diye düşünüyorum

Kızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
Benim normal muayanem 350 lira cnm riskli gebelik uzmanı doktorum, bence normal fiyat

Ya yukarı çıktı mi artık bebeklerimiz

hemen hemen cinsiyetler bellidir hepimizde hayırlı evlatlar olsunlar inşallah siz ne hissettiniz cinsiyet olarak ne oldu ? ilk çocuğunuz varsa kız mı erkek mi çok heyecanlı bekleyiş..

Biz Eşimle farklı hisler içindeydik eşim erkek diyordu ben kız diyorudum.. Bi kızımız var çok şükür kızıma bi kız kardeş olur diye düşündüm emme velakin rabbim bize erkek uygun görmüş eşimin tahmini tuttu :) yani şuan için 1 kız 1 erkek yola devam ediyoruz..

Sizde durumlar neydi komik diyologlarınız oldu mu ? :)

Canım günaydın, bebişin kız mı acaba bizim kız hep sol tarafı sertleştiriyor çünkü, ondan merak ettim

Amin canım sağlıkla doğsun yavrularımız
bizim kızımız olacak Allah nasip ederse, fetal dna testiyle öğrendik cinsiyetini. Tanıdık eş dost Bize hep oğlunuz olacak diyorlardı, sanırım ondan dolayı kız olduğunu öğrenince küçük bi şok geçirdik ilk çocuğumuz hiç önemli değil ywter ki sağlıkla doğsun eşim daha çok çalışmam lazım deyip duruyor kız çocuklarını parasız bırakmamak gerektiğini düşünüyor

Amin amin insllah cnm
Ben erkek bebek hissediyordum öylede oldu oğlumuz olacak inşllah Allahin izniyle
Iki tane kizim var esim ikinci kizima hamileyken israrla bu erkek diyordu ama benim icime hep kiz doğuyordu ve benim hisselerim doğru çıktı Anneler genelikle doğru hissediyorlar
Bebisleri hepsi Sağlıkla dogsunlar inşllah

Kızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
Cnm bende universte hastanesinde yaptıracağım onceden kayit actirdim arda bir ozel bir oraya gittim biz odeme yapayacagaz eğer dışardan Ayrintili icin gitmis olsaydim 500 tl ödeyecektim bende

Günaydın cnm ben daha hamile olmadan hissiyatım kızdı hatta öyle ki geçen sene lcw hediye çeki tanımlamıştı onla pembe bir bebek battaniyesi ve pembe badi almıştım.Ama hamileliğim başından beri herkes erkek dedi yüzük testi falan karnımın şekli iş aile herkesin dediği erkekti dr erkek gibi diyince tmm erkek dedim ama fetal dna da kız çıktı..Açıkçası kızım olsun istiyordum.Gönlüme göre verdi yaradan..

benimde bi kızım var evet kız çocuklarının kıyafet takıntısı hiç bitmiyor 4 yaşından sonra başlıyorlar kendi zevklerine göre elbise ve etek seçmeye ama yetişkin elbiselerinden daha pahalı oluyor elbiseleri :) ama çok tatlı oluyorlar çok seçenekleri var :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
benim hislerim hiç tutmadı benim eşimin hisleri çok kuvveetlidir kızımda da kız olsun dedi kız hissetti bunda da erkek dedi öyle oldu sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil rabbim hayırlısını versin.
çok şükür büyük nimet rabbim isteyen herkese gönlüne göre bi kız çocuğun nasip etsin benim kızım var 2. de kız olacak diye hissettim belki de öyle istedim bilmiyorum ne istediğimi de bilmiyorum ama kızım olduğu için kendimi hep şanslı hissediyorum inşallah büyüyünce yanıltmaz beni. :) oğlum doğduğunda da inşallah hayırlı bi evlat olur büyüdüklerinde iyi insan olsunlar ... biz sadece erkek ismi bulmakta zorlanıyoruz. :) kız ismi çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…