2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar ya erkek ismi bulabilidiniz mi farklı değişik bişeyler hep aynı isimler var güzeller ama koca bi nesile poyraz ayaz aras kerem diye bağrınca hepsi dönüp bakacak sizler değişik isimler bulabildiniz mi?

kızlar ya erkek ismi bulabilidiniz mi farklı değişik bişeyler hep aynı isimler var güzeller ama koca bi nesile poyraz ayaz aras kerem diye bağrınca hepsi dönüp bakacak sizler değişik isimler bulabildiniz mi?
Yigit , asaf , eymen deyincede hepsi döner bakar :)
Benimde erkek ve hic isim bulamiyorum
Esime bıraktım oda mete kağan diyor ama telafuzu zor olabilir , ğ den dolayi yurtdışında sorun olabilir diyorum

Benim bebek erkek lakin sol tarafimda hep orasi sertlesiyor, ordan hissediyorum
benimde karnımda ufak ufak kasılma gibi sürtünme hissi oluyor değişik bişey bazende içerden sıpa gıdıklıyorr gibi hissediyorum doktora sordum 14+5 te dün yani diyor ki şuan hissedemezsin 1 aya anca hissedersin şuan çok erken ben ilk hamileliğimde 16. haftada elimi koyduğumda bile seğirme gibi vurmalarını hissediyordum bilemedim bu bebiş ilk bebeğe göre daha sakin karnımda kararsızım ne hissettiğim konusunda :)

Hamileliğin basinda cok fazla kiz hissediyordum ama teyzem göz irisinden bakti erkek dedi kabullendim erkeği doktorda erkek dedi. Tum belirtiler kız aslinda yuzde 80 erkek dedi ben hala yuzde 20 ihtimal.var mi diyorum :))

Ben şükür 10 gunden fazla oldu hissediyorum kiloluyum bide. Hatta dun gece cok fazla sırt üstü uyumusum karnım da kipirmadanmasina uyandim ve baktim iyice sertlesmis karnim hemen yana döndüm:)

Yigit , asaf , eymen deyincede hepsi döner bakar :)
Benimde erkek ve hic isim bulamiyorum
Esime bıraktım oda mete kağan diyor ama telafuzu zor olabilir , ğ den dolayi yurtdışında sorun olabilir diyorum
evet bu isimlerde var eşim yiğit çok istesi biz "Asil" karar verdik ama bakıyorum bu aralar "Asil" de çok var gibi tek isim taraftarıyım birde Kaan olabilir aynı isim hem telafusa takılma isim hoşuna gittiyse zamanla alışıyorsun.. Önemli olan içine sinmesi Mete de düşündük ama biz Metehan olarak düşündük.. Ben daha çok modern ve değişik isim koyma taraftarıyım sanırım koyamaycağım Asil olacak yine çok olan bi isim

Ben şükür 10 gunden fazla oldu hissediyorum kiloluyum bide. Hatta dun gece cok fazla sırt üstü uyumusum karnım da kipirmadanmasina uyandim ve baktim iyice sertlesmis karnim hemen yana döndüm:)
ayy maşallah barekallah ben sırt üstü yattığımda hiç hissetmiyorum yan yatarsam belki :) çok sevindim senin adına hareketli çocuk iyidir.. Benim ki çok sakin ultasonda baktığımızda bile herif keyfe keder hareket ediyor

Hamileliğin basinda cok fazla kiz hissediyordum ama teyzem göz irisinden bakti erkek dedi kabullendim erkeği doktorda erkek dedi. Tum belirtiler kız aslinda yuzde 80 erkek dedi ben hala yuzde 20 ihtimal.var mi diyorum :))
Cnm pipisi falan gördünmü eger gormediysen o ihtimal herzaman vardir

Oğuzhan, metehan, uraz, ata, alp, alperen beğendiğim isimler.

Oğuzhan, metehan, uraz, ata, alp, alperen beğendiğim isimler.
Metehan ve Uras benimde beğendiğim isimler ama yeni nesilde zorluk çok yaşayacaklar gibi Uras&Uraz ve Edis&Ediz olarak sonu s ve z ile biten ikilide yazılan isimler de çocuklar büyüyünce kodlamak zorunda kalmasınlar diye net isim arıyorum ahmet mehmet gibi tabi böyle eski isim değilde yeni modern isimler

Benim tek yumurta ikizi. 14.haftayı gördük ama cinsiyetini göremedik. Fetal dna yaptırdık orada çıkacak artık bekliyoruz heyecanla. Yiğit- Alp, Aren-Karan, Aras-uras, ela-Eliz, Beren-Deren, mina-lila şimdilik bulduğumuz isimler ikiz diye illa uyumlu koymak geçiyor içimden. Sağlıkla gelsinler de daha çok var düşünürüz bol bol

Kizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin .
Duanizi esirgemeyin, insallah negatiftir

mina ve lila çok güzel benim de kızım olsaydı eşim pek istemiyordu ama almila istiyordum.. :) Fikir amaçlı Mina yerine Mila&Lila çok uyumlu olabilir çağırırken Lilaaa Milaa Gel çok iyi ya bu arada tek yumurta ikizi mi ?

Sevindim canım maşallah maşallah

Evet tek yumurta ikizi. Mila da olabilir değerlendirelim bunu da teşekkürler

Aren Karan, Mina Lila güzelmiş

İnşallah negatif çıkar canım hemen düşürme moralini bebiş üzülmesin, temaslı mıydın? Acil şifalar diliyorum biran önce iyileş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…