- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Benim bebek erkek lakin sol tarafimda hep orasi sertlesiyor, ordan hissediyorumCanım günaydın, bebişin kız mı acababizim kız hep sol tarafı sertleştiriyor çünkü, ondan merak ettim
Nasil kayit açtırdın cnmCnm bende universte hastanesinde yaptıracağım onceden kayit actirdim arda bir ozel bir oraya gittim biz odeme yapayacagaz eğer dışardan Ayrintili icin gitmis olsaydim 500 tl ödeyecektim bende
Yigit , asaf , eymen deyincede hepsi döner bakar :)kızlar ya erkek ismi bulabilidiniz mi farklı değişik bişeyler hep aynı isimler var güzeller ama koca bi nesile poyraz ayaz aras kerem diye bağrınca hepsi dönüp bakacaksizler değişik isimler bulabildiniz mi?
benimde karnımda ufak ufak kasılma gibi sürtünme hissi oluyor değişik bişey bazende içerden sıpa gıdıklıyorr gibi hissediyorumBenim bebek erkek lakin sol tarafimda hep orasi sertlesiyor, ordan hissediyorum
Hamileliğin basinda cok fazla kiz hissediyordum ama teyzem göz irisinden bakti erkek dedi kabullendim erkeği doktorda erkek dedi. Tum belirtiler kız aslinda yuzde 80 erkek dedi ben hala yuzde 20 ihtimal.var mi diyorum :))Amin amin insllah cnm
Ben erkek bebek hissediyordum öylede oldu oğlumuz olacak inşllah Allahin izniyle
Iki tane kizim var esim ikinci kizima hamileyken israrla bu erkek diyordu ama benim icime hep kiz doğuyordu ve benim hisselerim doğru çıktıAnneler genelikle doğru hissediyorlar
Bebisleri hepsi Sağlıkla dogsunlar inşllah
Ben şükür 10 gunden fazla oldu hissediyorum kiloluyum bide. Hatta dun gece cok fazla sırt üstü uyumusum karnım da kipirmadanmasina uyandim ve baktim iyice sertlesmis karnim hemen yana döndüm:)benimde karnımda ufak ufak kasılma gibi sürtünme hissi oluyor değişik bişey bazende içerden sıpa gıdıklıyorr gibi hissediyorumdoktora sordum 14+5 te dün yani diyor ki şuan hissedemezsin 1 aya anca hissedersin şuan çok erken ben ilk hamileliğimde 16. haftada elimi koyduğumda bile seğirme gibi vurmalarını hissediyordum bilemedim bu bebiş ilk bebeğe göre daha sakin karnımda kararsızım ne hissettiğim konusunda :)
evet bu isimlerde var eşim yiğit çok istesi biz "Asil" karar verdik ama bakıyorum bu aralar "Asil" de çok var gibi tek isim taraftarıyım birde Kaan olabilir aynı isim hem telafusa takılma isim hoşuna gittiyse zamanla alışıyorsun.. Önemli olan içine sinmesi Mete de düşündük ama biz Metehan olarak düşündük.. Ben daha çok modern ve değişik isim koyma taraftarıyım sanırım koyamaycağım Asil olacak yine çok olan bi isimYigit , asaf , eymen deyincede hepsi döner bakar :)
Benimde erkek ve hic isim bulamiyorum
Esime bıraktım oda mete kağan diyor ama telafuzu zor olabilir , ğ den dolayi yurtdışında sorun olabilir diyorum
ayy maşallah barekallah ben sırt üstü yattığımda hiç hissetmiyorum yan yatarsam belki :) çok sevindim senin adına hareketli çocuk iyidir.. Benim ki çok sakin ultasonda baktığımızda bile herif keyfe keder hareket ediyorBen şükür 10 gunden fazla oldu hissediyorum kiloluyum bide. Hatta dun gece cok fazla sırt üstü uyumusum karnım da kipirmadanmasina uyandim ve baktim iyice sertlesmis karnim hemen yana döndüm:)
Canim hamile kalmadan once o doktora gitmiştim zaten muayene oldugunda kayitin yapılmış oluyor oylelikle arada bir gittim kii muayene icin ayrintilida lazim olur diye cnmNasil kayit açtırdın cnm
Cnm pipisi falan gördünmü eger gormediysen o ihtimal herzaman vardirHamileliğin basinda cok fazla kiz hissediyordum ama teyzem göz irisinden bakti erkek dedi kabullendim erkeği doktorda erkek dedi. Tum belirtiler kız aslinda yuzde 80 erkek dedi ben hala yuzde 20 ihtimal.var mi diyorum :))
Oğuzhan, metehan, uraz, ata, alp, alperen beğendiğim isimler.kızlar ya erkek ismi bulabilidiniz mi farklı değişik bişeyler hep aynı isimler var güzeller ama koca bi nesile poyraz ayaz aras kerem diye bağrınca hepsi dönüp bakacaksizler değişik isimler bulabildiniz mi?
Metehan ve Uras benimde beğendiğim isimler ama yeni nesilde zorluk çok yaşayacaklar gibi Uras&Uraz ve Edis&Ediz olarak sonu s ve z ile biten ikilide yazılan isimler de çocuklar büyüyünce kodlamak zorunda kalmasınlar diye net isim arıyorum ahmet mehmet gibi tabi böyle eski isim değildeOğuzhan, metehan, uraz, ata, alp, alperen beğendiğim isimler.
mina ve lila çok güzel benim de kızım olsaydı eşim pek istemiyordu ama almila istiyordum.. :) Fikir amaçlı Mina yerine Mila&Lila çok uyumlu olabilir çağırırken Lilaaa Milaa Gel çok iyi ya bu arada tek yumurta ikizi mi ?Benim tek yumurta ikizi. 14.haftayı gördük ama cinsiyetini göremedik. Fetal dna yaptırdık orada çıkacak artık bekliyoruz heyecanla. Yiğit- Alp, Aren-Karan, Aras-uras, ela-Eliz, Beren-Deren, mina-lila şimdilik bulduğumuz isimlerikiz diye illa uyumlu koymak geçiyor içimden. Sağlıkla gelsinler de daha çok var düşünürüz bol bol
Sevindim canım maşallah maşallahKızlar teşekkür ederim düşündüğünüz için çok yorucu bir gündü giremedim buraya bir türlü anlatıyorum.
çok şükür oğlum gayet keyfi yerinde gözüküyordu ilk haftalarda da olduğu gibi 2 haftaya yakın önden gidiyor 17+4 günlük gözüküyor ultrasondaplasentamız üst duvarda, amnion sıvımız iyi, kanama alanımız yok, oğluş 15 cm uzunluğunda
4 lü taramaya girecek misin dedi ben diğer taramalara girmemiştim biliyorsunuz, bi sıkıntı çıksa tedavisi var mı dedim hayır ne yazık ki sıkıntı doğrulanırsa aldırma şansın var sadece aldırmayacaksan yapmayalım dedi yapmadık. 28 Eylül de ayrıntılı ultrason için gideceğim. O vakte kadar nasıl dayanacağız bakalım görmeden bebişi
Evet tek yumurta ikizi. Mila da olabilir değerlendirelim bunu da teşekkürlermina ve lila çok güzel benim de kızım olsaydı eşim pek istemiyordu ama almila istiyordum.. :) Fikir amaçlı Mina yerine Mila&Lila çok uyumlu olabilir çağırırken Lilaaa Milaa Gel çok iyi ya bu arada tek yumurta ikizi mi ?
Aren Karan, Mina Lila güzelmişBenim tek yumurta ikizi. 14.haftayı gördük ama cinsiyetini göremedik. Fetal dna yaptırdık orada çıkacak artık bekliyoruz heyecanla. Yiğit- Alp, Aren-Karan, Aras-uras, ela-Eliz, Beren-Deren, mina-lila şimdilik bulduğumuz isimlerikiz diye illa uyumlu koymak geçiyor içimden. Sağlıkla gelsinler de daha çok var düşünürüz bol bol
İnşallah negatif çıkar canım hemen düşürme moralini bebiş üzülmesin, temaslı mıydın? Acil şifalar diliyorumKizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin.
Duanizi esirgemeyin, insallah negatiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?