2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçmiş olsun canım. İnşallah basit bir griptir. Atlatırsın bir an önce

Rabbim korktuğumuza uğratmasın cnm insllah testin negatif gelir dualarim seninle

Kızlar ben kızımda bu emzirme sütyenini kullanmıştım, çok rahattı, 2 sene her gün tepe tepe kullandım, tabi haliyle lastikleri gevşedi vs. Yine aynısını buldum, az önce aldım, 3 rengi var ben ten rengi aldım yine daha kullanışlı oluyor renk olarak, emzirme sütyeni arayışındaysanız ( ki şimdiden bile giyilebilir çok rahat) bunu tavsiye ederim
Dün gece de alt iç çamaşırım çok rahatsız etti, lastikleri karnıma baskı yapıyor resmen, kızımda hiç hamile külodu kullanmamıştım ama bu oğlan beni zorluyor teyzeleri karnım daha sivri, kızımda daha yayvandı sanki, 3’lü Nbb’nin şu külotlarını aldım , bu da bir öneri olsun arayış içinde olan hamile arkadaşlarıma

Eklentiler

• 2CB789DC-7629-4378-B429-F3C59D4797D5.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 5EA535B3-68BD-4F4D-ABB3-188F59628C61.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 45
Hayırlı haberler alırsın inşallah negatiftir, içini ferah tutmaya çalış. Allah korusun bütün bebişleri esirgesin

Kızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
Bende ödeyecegim canim benimkine radyolog ve cocuk kalp doktoru bakacakmis onlardan aldım randevu doktorum oyle dedi aslında perinatologa giderdim eger ben yapmıyorum önerdiğim biri yok deseydi ki benim gideceğim perinatologda muayenesi 500 civari zaten o yüzden tamam dedim güveniyorum kendi doktoruma çünkü

Masallah canım benim bebisde 2 hafta önden gidiyor. Abiside öyleydi 36 haftada dogum yaptim 38 haftalık gibiydi.onde gitmesi erken doğum riski icin iyi oluyor erkende dogsalar gelisken oluyorlar . Insallah hep boyle olur.
Benimde önde canim bende şekerden korkuyorum açıkçası boyu falan hep uzun çıkıyor haftasına göre ama bakalım inşallah bisey çıkmaz oğlumda da böyle önden gitti gitti 30. Haftalarda normal ölçülerinde kalmıştı baya da geç doğdu hatta son ana kadar durmuştu

Günaydın canım.
Benimde sağ taraf yüksek oluyor. Kafası yada poposu diye düşünüyorum
Benimde sağ yüksek oluyor banada poposu gibi geldi ultrasonda o taraftayken bacaklarını olctu çünkü dikkat ettim

Canim o dediklerinin hepsini ben 7.haftamda yaşadım cok zor oldu hemen acile gittim bi baktim bana test yapiyorlar önlem amacli yapiyorlar herkese merak etme covid degildir ins benim negatif çıkmıştı benden de eşime gecmisti ama ikimizde negatif çıktık sen rahat ol ins covid degildir

kızlar ya erkek ismi bulabilidiniz mi farklı değişik bişeyler hep aynı isimler var güzeller ama koca bi nesile poyraz ayaz aras kerem diye bağrınca hepsi dönüp bakacak sizler değişik isimler bulabildiniz mi?
Ben yiğitte takılı kaldım ya yanına ek bulmak istiyorum ama bi turlu bulamadim ama o kadar içime geliyor ki isim bakalım vazgecmezsek koyacağım galiba

İnşallah degilsindir canım insallahhhh. Ben de ilk bebeğimde yıllar sonra hamile kalmıştım hamileykem çok büyük bir travma yaşamıştım babamı aniden kaybettik... Bebeğimizin alacak nefesi varsa Rabbim ol deyince oluyor biz ne desek ne kadar cabalasak kaygilansak boş... Yeter ki Rabbim nefes versin

ilk cocugum erkek, bunda da erkek hissediyordum erkek oldu
eşim kız olmadığı için hayal kırıklığına uğradı ama hayırlısı böyleymiş :)

Evet onde gidince doktor surekli sekerden supheleniyor. Ben oglumfa 3 doktora gitmistim son haftalar 3ude seker mi var dedi kiloda olunca ama seker çıkmamisti testlerde erken dollenme idi oglum.

ilk cocugum erkek, bunda da erkek hissediyordum erkek oldu
eşim kız olmadığı için hayal kırıklığına uğradı ama hayırlısı böyleymiş :)
Ayy benim eşimde baya hayal kırıklığı yasadi kiz kiyafeti ayakkabi filan almsiti yeni evliyken kızımız olursa giysin diyerekten ama 2 oglan nasip oldu :)

Ayy benim eşimde baya hayal kırıklığı yasadi kiz kiyafeti ayakkabi filan almsiti yeni evliyken kızımız olursa giysin diyerekten ama 2 oglan nasip oldu :)

adam ilerde cinsiyet değişebiliyormuş dedi, ama başka doktorda gördü o da kendinden aşırı emin erkek dedi
yani maalesef, baaşka baharlara artık, kaynanam da ilk kızı kim doğurursa ona bilezik takacağım dedi
biliyor kızım olmayacağını yerini yapaıyor

Evet onde gidince doktor surekli sekerden supheleniyor. Ben oglumfa 3 doktora gitmistim son haftalar 3ude seker mi var dedi kiloda olunca ama seker çıkmamisti testlerde erken dollenme idi oglum.
Benim hem erken döllenme hem şeker riskim var malesef yine de diyet yapmak istiyorum şimdiden tatli yiyemiyorum zaten ama ekmek ve meyveye sinir koymam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…