Geçmiş olsun canım. İnşallah basit bir griptir. Atlatırsın bir an önceKizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin.
Duanizi esirgemeyin, insallah negatiftir
Rabbim korktuğumuza uğratmasın cnm insllah testin negatif gelir dualarim seninleKizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin.
Hayırlı haberler alırsın inşallah negatiftir, içini ferah tutmaya çalış. Allah korusun bütün bebişleri esirgesinKizlar merhabalar.
Bende ödeyecegim canim benimkine radyolog ve cocuk kalp doktoru bakacakmis onlardan aldım randevu doktorum oyle dedi aslında perinatologa giderdim eger ben yapmıyorum önerdiğim biri yok deseydi ki benim gideceğim perinatologda muayenesi 500 civari zaten o yüzden tamam dedim güveniyorum kendi doktoruma çünküKızlar ayrıntılı usg için gün aldım, 500 tl ödememiz gerekiyormuş. Ben kızımda cüzi bir miktar ödemiştim hatırlıyorum sizde de böyle mi fiyatlar ?
sağlıkla gelsinlerde tekse genelde iiki kız yada iki erkek oluyorlarmış :) sağlıkla gelsinlerde kız erkek hepsini belirlemişsiniz siz :) ama erkekte yiğit - alp hoşuma gitti :)Evet tek yumurta ikizi. Mila da olabilir değerlendirelim bunu da teşekkürler
Benimde önde canim bende şekerden korkuyorum açıkçası boyu falan hep uzun çıkıyor haftasına göre ama bakalım inşallah bisey çıkmaz oğlumda da böyle önden gitti gitti 30. Haftalarda normal ölçülerinde kalmıştı baya da geç doğdu hatta son ana kadar durmuştuMasallah canım benim bebisde 2 hafta önden gidiyor. Abiside öyleydi 36 haftada dogum yaptim 38 haftalık gibiydi.onde gitmesi erken doğum riski icin iyi oluyor erkende dogsalar gelisken oluyorlar . Insallah hep boyle olur.
Benimde sağ yüksek oluyor banada poposu gibi geldi ultrasonda o taraftayken bacaklarını olctu çünkü dikkat ettimGünaydın canım.
Benimde sağ taraf yüksek oluyor. Kafası yada poposu diye düşünüyorum
Tam göbek deligimizin hizasindalar su an galiba uygulamada oyle demisti geçenlerdeYa yukarı çıktı mi artık bebeklerimiz
Canim o dediklerinin hepsini ben 7.haftamda yaşadım cok zor oldu hemen acile gittim bi baktim bana test yapiyorlar önlem amacli yapiyorlar herkese merak etme covid degildir ins benim negatif çıkmıştı benden de eşime gecmisti ama ikimizde negatif çıktık sen rahat ol ins covid degildirKizlar merhabalar.
Ben 17.haftamdayim uygulamada 3 veya 4 parmak alttaymis rahim canim oyle yaziyor cidden de baktim siskinlik ordaYa yukarı çıktı mi artık bebeklerimiz
Ben yiğitte takılı kaldım ya yanına ek bulmak istiyorum ama bi turlu bulamadim ama o kadar içime geliyor ki isim bakalım vazgecmezsek koyacağım galibakızlar ya erkek ismi bulabilidiniz mi farklı değişik bişeyler hep aynı isimler var güzeller ama koca bi nesile poyraz ayaz aras kerem diye bağrınca hepsi dönüp bakacaksizler değişik isimler bulabildiniz mi?
Benim de normal muayene ücretim 375 tl dün iki de idrar verdim 600 tl ödedim, ben kızımda olanla aradaki farkı görünce sormak istedim teşekkür ederimBenim normal muayanem 350 lira cnm riskli gebelik uzmanı doktorum, bence normal fiyat
İnşallah degilsindir canım insallahhhh. Ben de ilk bebeğimde yıllar sonra hamile kalmıştım hamileykem çok büyük bir travma yaşamıştım babamı aniden kaybettik... Bebeğimizin alacak nefesi varsa Rabbim ol deyince oluyor biz ne desek ne kadar cabalasak kaygilansak boş... Yeter ki Rabbim nefes versinKizlar merhabalar.
Perinatolog değil radyoloji uzmanı dedi doktorum, Medicana ya gidiyorum zaten ayrıntılıya da gene orada gireceğim.Oğlumda 4 sene önce 500 vermistim. Peritanolog mu yoksa ayni doktorun mu ?
hemen hemen cinsiyetler bellidir hepimizde hayırlı evlatlar olsunlar inşallah siz ne hissettiniz cinsiyet olarak ne oldu ? ilk çocuğunuz varsa kız mı erkek mi çok heyecanlı bekleyiş..
Biz Eşimle farklı hisler içindeydik eşim erkek diyordu ben kız diyorudum.. Bi kızımız var çok şükür kızıma bi kız kardeş olur diye düşündüm emme velakin rabbim bize erkek uygun görmüş eşimin tahmini tuttu :) yani şuan için 1 kız 1 erkek yola devam ediyoruz..
Sizde durumlar neydi komik diyologlarınız oldu mu ? :)
Evet onde gidince doktor surekli sekerden supheleniyor. Ben oglumfa 3 doktora gitmistim son haftalar 3ude seker mi var dedi kiloda olunca ama seker çıkmamisti testlerde erken dollenme idi oglum.Benimde önde canim bende şekerden korkuyorum açıkçası boyu falan hep uzun çıkıyor haftasına göre ama bakalım inşallah bisey çıkmaz oğlumda da böyle önden gitti gitti 30. Haftalarda normal ölçülerinde kalmıştı baya da geç doğdu hatta son ana kadar durmuştu
Ayy benim eşimde baya hayal kırıklığı yasadi kiz kiyafeti ayakkabi filan almsiti yeni evliyken kızımız olursa giysin diyerekten ama 2 oglan nasip oldu :)ilk cocugum erkek, bunda da erkek hissediyordum erkek oldu
eşim kız olmadığı için hayal kırıklığına uğradı ama hayırlısı böyleymiş :)
Ayy benim eşimde baya hayal kırıklığı yasadi kiz kiyafeti ayakkabi filan almsiti yeni evliyken kızımız olursa giysin diyerekten ama 2 oglan nasip oldu :)
Benim hem erken döllenme hem şeker riskim var malesef yine de diyet yapmak istiyorum şimdiden tatli yiyemiyorum zaten ama ekmek ve meyveye sinir koymam lazımEvet onde gidince doktor surekli sekerden supheleniyor. Ben oglumfa 3 doktora gitmistim son haftalar 3ude seker mi var dedi kiloda olunca ama seker çıkmamisti testlerde erken dollenme idi oglum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?