oğlumun adı Arın cinsiyetimiz belli değil kızım olursa Duru koyacağım ikisi de saf ve temiz anlamında ama oğlum olursa ne koyarız bilemiyoruz aklımda bir kaç isim var ama onları da eşim beğenmiyorkızlar ya erkek ismi bulabilidiniz mi farklı değişik bişeyler hep aynı isimler var güzeller ama koca bi nesile poyraz ayaz aras kerem diye bağrınca hepsi dönüp bakacaksizler değişik isimler bulabildiniz mi?
Ben iki doktora gittim ikiside şekerden yana bişey söylemedi, erken döllenme dediler ki bu doğru. Adetimin bittiği günden hamile kaldım ben bir tek o zaman korunmamıştık çünkü erken yumurtlamışımEvet onde gidince doktor surekli sekerden supheleniyor. Ben oglumfa 3 doktora gitmistim son haftalar 3ude seker mi var dedi kiloda olunca ama seker çıkmamisti testlerde erken dollenme idi oglum.
Gecmis olsun canim. İcini ferah tut. Aynisi gecen benim basimada geldi doktor varyant olabilir dedi korkuttu. Test yaptim negatif cikti. Seninde oyle cikicak inşaallah. Gecmis olsun.Kizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin.
Duanizi esirgemeyin, insallah negatiftir
Canım gecmiş olsun. Korkma noreal grip salgını var şuanda muhtemelen öyledir içini ferah tut.Kizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin.
Hamile kilotu kullanıyorum 1 haftadir Ayy oh be dünya varmıs dedim gerkekten çok rahat.Kızlar ben kızımda bu emzirme sütyenini kullanmıştım, çok rahattı, 2 sene her gün tepe tepe kullandım, tabi haliyle lastikleri gevşedi vs. Yine aynısını buldum, az önce aldım, 3 rengi var ben ten rengi aldım yine daha kullanışlı oluyor renk olarak, emzirme sütyeni arayışındaysanız ( ki şimdiden bile giyilebilir çok rahat) bunu tavsiye ederim
Dün gece de alt iç çamaşırım çok rahatsız etti, lastikleri karnıma baskı yapıyor resmen, kızımda hiç hamile külodu kullanmamıştım ama bu oğlan beni zorluyor teyzelerikarnım daha sivri, kızımda daha yayvandı sanki, 3’lü Nbb’nin şu külotlarını aldım , bu da bir öneri olsun arayış içinde olan hamile arkadaşlarıma
Talha Yigit arkadaşımın oğlunun adı. Ben çok uyumlu bulurum bu iki ismi.Ben yiğitte takılı kaldım ya yanına ek bulmak istiyorum ama bi turlu bulamadim ama o kadar içime geliyor ki isim bakalım vazgecmezsek koyacağım galiba
Geçmiş olsun canım, inşallah bast bir allerji ya da nezledirKizlar merhabalar.
Bnmde var canim korkuyorum tatli bende yemiyorum ama meyve yiyiyorum seker aletimin ucu bitmis alip hergun olcmeyi dusunuyorumBenim hem erken döllenme hem şeker riskim var malesef yine de diyet yapmak istiyorum şimdiden tatli yiyemiyorum zaten ama ekmek ve meyveye sinir koymam lazım
bizde bi ara yiğit düşündük hatta yanına kerem düşündük alp düşündük Asil Düşündük sadece Asil olsun dedik sonra :)Ben yiğitte takılı kaldım ya yanına ek bulmak istiyorum ama bi turlu bulamadim ama o kadar içime geliyor ki isim bakalım vazgecmezsek koyacağım galiba
Gözün aydın cnm. Özelin gözünü seveyim gerçekten ...Merhaba kızlar.
Dün bahsetmiştim doktorum sonuçlarım iyi çıkmasına rağmen amniyosentez yapabiliriz deyince gerçekten aşırı saçma geldi ve burun kemiğiyle ilgili de net bir şey duyamayinca bugün özele gittim.
Doktorum önce kendisi bakıp ardından başka bir doktorda da teyit ettirdi ben endişeli olduğum için. Çok şükür burun kemiğini gördüler. Ense kalınlığı da 2'nin altında dedi sonradan gelen doktor.
Doktorumun önerisini onlar da garip buldu. Yaş riskinde yazan değeri de komik buldular daha 25 yaşında olduğum için.
Belki kemiği görmedikleri için böyle bir değer girmişlerdir dedi.
Cinsiyet için daha erken dedi doktor. elleri ayakları var çok şükür. Artık tam şekillenmiş kafası falanVe ilk kez hareket ederken gördüm miniği çok güzel bir duyguydu. Durup durup ayaklarından güç alıp yukarı atıyordu kendisini
Kızlarrr kızlar
Sabah fındık ezmesi yedim her yerimden tepikleniyorum şuannn. Dışarıdan göründü resmen göbeğim kıpraştı
Kaç defa çikolata yedim hiç böyle olmadı benim oğlan fındık ezmeci demek
Darısı hissetmeyi bekleyen herkesin başına
ben dün okadar oynadım ki bişi olmadı şükür :)Kizlar bişey sorucam ama gülmeyin ya pazartesi akşamı yeğenlerimin sünneti var ben biraz oynamak istiyorum ama korkuyorum bebegime bi sıkıntı vermez demi? Zaten öyle hoplaya hoplaya oynayamam da hevesim kalmasın diyorum
Maşallah cnm hadi gozun aydin olsunMerhaba kızlar.
Dün bahsetmiştim doktorum sonuçlarım iyi çıkmasına rağmen amniyosentez yapabiliriz deyince gerçekten aşırı saçma geldi ve burun kemiğiyle ilgili de net bir şey duyamayinca bugün özele gittim.
Doktorum önce kendisi bakıp ardından başka bir doktorda da teyit ettirdi ben endişeli olduğum için. Çok şükür burun kemiğini gördüler. Ense kalınlığı da 2'nin altında dedi sonradan gelen doktor.
Doktorumun önerisini onlar da garip buldu. Yaş riskinde yazan değeri de komik buldular daha 25 yaşında olduğum için.
Belki kemiği görmedikleri için böyle bir değer girmişlerdir dedi.
Cinsiyet için daha erken dedi doktor. elleri ayakları var çok şükür. Artık tam şekillenmiş kafası falanVe ilk kez hareket ederken gördüm miniği çok güzel bir duyguydu. Durup durup ayaklarından güç alıp yukarı atıyordu kendisini
Kesinlikle öyle kesinlikle.Gözün aydın cnm. Özelin gözünü seveyim gerçekten ...
Sağol canım benimMaşallah cnm hadi gozun aydin olsun
Cinsiyetide söyleseymiş tam olurmus neyse sağlık olsun
Çok geçmiş olsun canım bunların hepsi bende de vardı uyku dışında kbb ye gittim. İlaç başladı aşırı derece de sinüsler im dolmuş ilaçlar etki etmezse test yapalım dedi ilaçlar iyi geldi şükür bugün 3. Günüm. İnşallah senin negatif çıkar gribal bir salgın var bu araKizlar merhabalar.
YaaNedirYani Gözün aydın canım,hareketlerini görmek çok tuhaf yapıyor insanı. Bende kontrolümde doktor söylemeden ayaklarını kollarını oynattığını farkettim. Hatta sordum hareket mi ediyor bana mı öyle geliyor diye. Evet çok hareketli şimdiden dedi güldü(sanırım geçmiş olsun demek istedi)
Gönlüne göre anlayışlı bi doktor bulursun inşallah. Şu süreçte zaten stresli oluyoruz bizi aydınlatacak açıklamalar yapılmasi insanı cok rahatlatıyor.Kesinlikle öyle kesinlikle.
Devlette devam etsem de doktorumu değiştirmek istiyorum açıkçası.
Demir ilacımı içemediğimi söylememe rağmen değiştirmedi mesela. Bu doktordan rica ettim sağ olsun suya karıştırılan formunu verdi de kullanmaya başladım.
Vitamin ilacını kendin yiyeceklerden alıyorsan gerek yok alamadığın durumda ilaca başvurulur dedi.
Diğeri de direkt dayamıştı ilacı.
Böyle farklar görünce insan daha da sinirleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?