Kesinlikle öyleGönlüne göre anlayışlı bi doktor bulursun inşallah. Şu süreçte zaten stresli oluyoruz bizi aydınlatacak açıklamalar yapılmasi insanı cok rahatlatıyor.
Efe-Yiğit -Mert -Yağız -Ege favori isimlerim . Oğlumun adı Ali EfeMerhaba 15 haftalık bebeğimiz le kesin erkek olarak cinsiyetimi belli olmustur erkek isimleri fikrinizi alabilirmiyim
Ya bugün hiç durmuyor gerçekten birde ultrasona göre 18 haftaya yakın olduğundan sanırım baya baya hissettiriyor kendini. Çok heyecanlıyım unutmuşum bu hisleri benerkek bebek daha güçlü hareket ediyor bence. Sanırım kemik yapısı daha güçlü oluyor. Tadını çıkar bol bol.
2 gündür sürekli olarak pıtırtılar duyuyorum bende. Henüz tekme boyutuna geçemedik
Bizim kız da ayak ayak üstüne atıyordu gördüğümüzde, babası hayret etti, ne büyük bir mucize gerçekten, Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin. İnsan her gün görmek istiyor, ta bir ay sonraya randevu verdi, üzülüyorum büyüdüğünü gözümle göremiyorum diyeYaa
Aynen ben de doktor kontrol ederken fark edip sordum senin gibi hareket mi ediyor diye evet dedi.
O kadar tuhaf ve güzel bir duygu ki.
Tam bir bebek artık.
Resmen kendisini yukarı atıp zıplıyordu bayıldım o haline.
Eşim de ilk kez gördü. O da çok sevindi.
Sağlıkla alalım kucaklarimizda da böyle oynadıklarına şahit olalım Allah'ın izniyle
Büyükşehirler de böyle sanırım canım ya, belki de sana öylesi denk geldi, ben hem özele hem de devlete gidiyorum. Özel de evet bebeğin herşeyini çok güzel görüyorsun, ama devlet hastanesindeki doktorum her gittiğim de kollarını bacaklarını kalp atışını gösterip dinletiyor. Bence doktorlardan doktora değişiyor bu durum.Kızlar ben dr a gittim bebis iiymis yine cinsiyet sordum pipi göremiyorum dedi.yalniz devlette cihaz cok kötüydü bana değil dr a dönüktü bebisi goremedim zaten ultrason cihazi cok kotu dedi cinsiyeti soruncada.yine sil baştan kan idrar istediler ya kolumu patlatti resmen kan alırken gercekten büyük şehirde devlet hastanesi de sıkıntıymış ya da bana oylesi denk geldi neyseki bebek iiymis cok sukur aşıdan sonra icim rahat etti.sevk etmedi etmiyorlarmis ben bi cacik anlamadim özele gidicem galiba
Gerçekten öyle.Bizim kız da ayak ayak üstüne atıyordu gördüğümüzde, babası hayret etti, ne büyük bir mucize gerçekten, Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin. İnsan her gün görmek istiyor, ta bir ay sonraya randevu verdi, üzülüyorum büyüdüğünü gözümle göremiyorum diyekarnımız büyüyor ordan anlıyoruz
Rabbim yardımcın olsun Şafi isminin hürmetine şifa versin. Eminim mesajını gören kimse dua etmeden geçmeyecek. İnşallah atlatacaksın bebeğinle.Faranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
İyi düşün iyi olsun canım Allahın izniyle bişey olmaz bebeğine ..Acil şifalar dilerim..Sürekli ya şafi de...Faranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Rabbim yardımcın olsun cnm ya Şafi ismiyle sifa versin inşallah, dualarım bebeğim ve seninle, sağlıkla kucagina almayı nasip etsin rabbim..Faranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Allah şifa versin canım bende gribim iki gündür burun ve geniz akıntım var insanin kaybı olunca çok korkuyor seni çok iyi anlıyorum korkma korkmayalım daha doğrusu insallah sağlıkla sıhhatle alacağız kucağımıza Allah'ım bize bağışlasın yavrularımızıFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Canım Allah şifa versin, seni de bebeğini de korusun, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah, korkma içini ferah tutmaya çalış, rabbim senin yanında olur her zaman, Allah'a emanet olun ikiniz deFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
AYNI ŞEYLERİ YAŞAMIŞIZ :)ilk cocugum erkek, bunda da erkek hissediyordum erkek oldu
eşim kız olmadığı için hayal kırıklığına uğradı ama hayırlısı böyleymiş :)
Yeğenimin adı Talha koymam sanırım yaCanım gecmiş olsun. Korkma noreal grip salgını var şuanda muhtemelen öyledir içini ferah tut.
Ayrıca tek doz aşı bile senin ağır geçirmeni büyük oranda engeller covit olsan bile hemen atlatırsın.
Hamile kilotu kullanıyorum 1 haftadir Ayy oh be dünya varmıs dedim gerkekten çok rahat.
Talha Yigit arkadaşımın oğlunun adı. Ben çok uyumlu bulurum bu iki ismi.
Ay aynı şey benimkininde ucu bitmiste ölemedim bi turlu alacağım bende 14 ünde randevum var Eylül 1 de niyet ettim dikkat etmeyeBnmde var canim korkuyorum tatli bende yemiyorum ama meyve yiyiyorum seker aletimin ucu bitmis alip hergun olcmeyi dusunuyorum
Fındık gibi olacak deseneKızlarrr kızlar
Sabah fındık ezmesi yedim her yerimden tepikleniyorum şuannn. Dışarıdan göründü resmen göbeğim kıpraştı
Kaç defa çikolata yedim hiç böyle olmadı benim oğlan fındık ezmeci demek
Darısı hissetmeyi bekleyen herkesin başına
Asilde cok guzel bence kerem benimde aklıma geliyor ama alp asker er anlamında galiba ben anlamlara takigim hem cesur mert hem asker olsa çok mu ağır olur diye vazgeçmiştim alptenbizde bi ara yiğit düşündük hatta yanına kerem düşündük alp düşündük Asil Düşündük sadece Asil olsun dedik sonra :)
Canim benim rabbim acil şifalar versin inşallahFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?