- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Hadi insallah cnm.beranerce dikkat edelim bi an öncede alalim ucunuAy aynı şey benimkininde ucu bitmiste ölemedim bi turlu alacağım bende 14 ünde randevum var Eylül 1 de niyet ettim dikkat etmeye
Geçmiş olsun canım,Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin İnşallah. Öncelikle sen güçlü olmalısın ki bebeğin daha sıkı sarılsın sana. Eskiyi düşünme geçti gitti. Bol bol sıcak su iç ama yudum yudum hatta ağzına cam şeker al ve şeker ağzındayken yavaş yavaş iç. Bende çok sık faranjit olurum senede 2 3 kere antibiyotik kullanmak zorunda olduğum zamanlar olur. Ballı limonlu sıcak su, tavuklu un çorbası acı seversen o şekilde iç. Dualarımdasın ...Faranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Cok cok geçmiş olsun cnm. Rabbim korktuğundan esirgesin insallahFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Rabbim şifa versin canım kötü de bir salgın var iyi ki hemen Dr a gitmişsinFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Canım çok geçmiş olsunFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Olabilir canımBüyükşehirler de böyle sanırım canım ya, belki de sana öylesi denk geldi, ben hem özele hem de devlete gidiyorum. Özel de evet bebeğin herşeyini çok güzel görüyorsun, ama devlet hastanesindeki doktorum her gittiğim de kollarını bacaklarını kalp atışını gösterip dinletiyor. Bence doktorlardan doktora değişiyor bu durum.
HahahaFındık gibi olacak desenebenim oğlan geçen gece babaannemle kalacağım diye tutturdu orada kaldı aksam eve geldim sessizlikte dinledim diye mi bilmiyorum uyuyuncaya kadar kudurdu cocuk karnımda hic bu kadar uzun süre hissetmemiştim bende meydan abim gitti bana kaldı deme şeklidir galiba oda
Canım tokluk kan şekeri 180’e kadar normal diye biliyorum. İçini ferah tut, Allah’a emanet bebişlerimiz. 1 Eylüle çok bir şey kalmadı, hayırlı haberlerle dönersin inşallahKizlar dun dr a gitmistim sonuclar cikmis tatli yiyip gitmistim toktum glukoz 173 cıkmış ya tokluk sekeri en fazla kac olmali bilen var mi? Eritrosit lökosit falanda yuksek cıkmış 1 eylüle randevu aldim ins o zamana kadar bisey olmaz
Ins oyledir canim ya tırstım acikcaai önceden yaptirdigimda 125 idi nasil fırlamış bu kadarCanım tokluk kan şekeri 180’e kadar normal diye biliyorum. İçini ferah tut, Allah’a emanet bebişlerimiz. 1 Eylüle çok bir şey kalmadı, hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Ben de tokluk 180e kadar normal biliyorum canını sıkma, ama dikkat et canım kontrolden çıkmasın, bebeğin gelişimi önde miydi senin? Sanırım onun şekerle bi alakası olabiliyormuş ona bakıyomuş hemen doktorlar. Aman dikkat, sana da bebişe de sağlık diliyorumIns oyledir canim ya tırstım acikcaai önceden yaptirdigimda 125 idi nasil fırlamış bu kadarins sikintisiz bu süreçleri atlatiriz
Cnm yediğin tatlidan dolayi cikmistir büyük ihtimal ama dikkat et yinede senKizlar dun dr a gitmistim sonuclar cikmis tatli yiyip gitmistim toktum glukoz 173 cıkmış ya tokluk sekeri en fazla kac olmali bilen var mi? Eritrosit lökosit falanda yuksek cıkmış 1 eylüle randevu aldim ins o zamana kadar bisey olmaz
Allah yardımcın olsun cnmFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Yok canım öyle önde falan değildi 2 veya 3 gun onde gidiyor bebiş.sagol canim insBen de tokluk 180e kadar normal biliyorum canını sıkma, ama dikkat et canım kontrolden çıkmasın, bebeğin gelişimi önde miydi senin? Sanırım onun şekerle bi alakası olabiliyormuş ona bakıyomuş hemen doktorlar. Aman dikkat, sana da bebişe de sağlık diliyorum
Umarım canim dikkat edicem diyete giricem artık tatlı falanda yemicemCnm yediğin tatlidan dolayi cikmistir büyük ihtimal ama dikkat et yinede sen
Canım ben yaklaşık iki haftadır sürekli hapşırıyorum ve burnum hep tıkalı Buda baş ağrısı yapıyor başta bende korktum ama bu haftalarda görünen gebelik nezlesi diye bişi varmış burun tıkanıklığı olarak sık görülüyormuş genelde nezle zannediyorlar mış gebeler videoda izledimKizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin.
Duanizi esirgemeyin, insallah negatiftir
Cnm çıkmadimi test sonucun ?Kizlar merhabalar.
Dün burun tıkanıklığı, geniz akintisi ve hapşurmam başladi.. aksam 7den sabah 4e kadar uyuyakaldim baygin gibi. Bugun hemen KBB ye gittim ve delta varyanti olabilecegini soyledi, test yaptirdim.
Nolur dua edin negatif çiksin. İkinci doz aşima iki gün kalmişti sadece ve ben yillarimi verdim gebe kalabilmek iciin.
Duanizi esirgemeyin, insallah negatiftir
Geçmiş olsun canım, buhar aletin varsa iyi gelir, azıcık okaliptüs damlat suyuna. Acil şifalar dilerim, bebeğin iyidir merak etme, o öyle güzel bir yerde ki, Allah korur onu ordaFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım, buhar aletin varsa iyi gelir, azıcık okaliptüs damlat suyuna. Acil şifalar dilerim, bebeğin iyidir merak etme, o öyle güzel bir yerde ki, Allah korur onu orda
Geçmiş olsun canım, buhar aletin varsa iyi gelir, azıcık okaliptüs damlat suyuna. Acil şifalar dilerim, bebeğin iyidir merak etme, o öyle güzel bir yerde ki, Allah korur onu orda
Balli limonlu sıcak su iç canım faranjit bende de oldu geçirdi. Moralini yüksek tut, daha çabuk toparlamana yardımcı olur. Allah şifa versinGeçmiş olsun canım, buhar aletin varsa iyi gelir, azıcık okaliptüs damlat suyuna. Acil şifalar dilerim, bebeğin iyidir merak etme, o öyle güzel bir yerde ki, Allah korur onu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?