2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçmiş olsun canım,Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin İnşallah. Öncelikle sen güçlü olmalısın ki bebeğin daha sıkı sarılsın sana. Eskiyi düşünme geçti gitti. Bol bol sıcak su iç ama yudum yudum hatta ağzına cam şeker al ve şeker ağzındayken yavaş yavaş iç. Bende çok sık faranjit olurum senede 2 3 kere antibiyotik kullanmak zorunda olduğum zamanlar olur. Ballı limonlu sıcak su, tavuklu un çorbası acı seversen o şekilde iç. Dualarımdasın ...

Cok cok geçmiş olsun cnm. Rabbim korktuğundan esirgesin insallah

Rabbim şifa versin canım kötü de bir salgın var iyi ki hemen Dr a gitmişsin

Canım çok geçmiş olsun Allah sizi birbirinize bağışlasın sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun Sağlıkla kavuşun inşallah

Olabilir canım

Kizlar dun dr a gitmistim sonuclar cikmis tatli yiyip gitmistim toktum glukoz 173 cıkmış ya tokluk sekeri en fazla kac olmali bilen var mi? Eritrosit lökosit falanda yuksek cıkmış 1 eylüle randevu aldim ins o zamana kadar bisey olmaz

Hahaha ya bir de her geçen gün büyüyorlar son gidişimde bir bütün olarak görebiliyorduk ekranda ama şimdi kolu ayrı bacağı ayrı kafası ayrı görülüyor sığmıyor ne kdar çabuk büyüyorlar

Canım tokluk kan şekeri 180’e kadar normal diye biliyorum. İçini ferah tut, Allah’a emanet bebişlerimiz. 1 Eylüle çok bir şey kalmadı, hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Canım tokluk kan şekeri 180’e kadar normal diye biliyorum. İçini ferah tut, Allah’a emanet bebişlerimiz. 1 Eylüle çok bir şey kalmadı, hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Ins oyledir canim ya tırstım acikcaai önceden yaptirdigimda 125 idi nasil fırlamış bu kadar ins sikintisiz bu süreçleri atlatiriz

Ins oyledir canim ya tırstım acikcaai önceden yaptirdigimda 125 idi nasil fırlamış bu kadar ins sikintisiz bu süreçleri atlatiriz
Ben de tokluk 180e kadar normal biliyorum canını sıkma, ama dikkat et canım kontrolden çıkmasın, bebeğin gelişimi önde miydi senin? Sanırım onun şekerle bi alakası olabiliyormuş ona bakıyomuş hemen doktorlar. Aman dikkat, sana da bebişe de sağlık diliyorum

Cnm yediğin tatlidan dolayi cikmistir büyük ihtimal ama dikkat et yinede sen

Allah yardımcın olsun cnm ikinizde iyi olun inşlh

Yok canım öyle önde falan değildi 2 veya 3 gun onde gidiyor bebiş.sagol canim ins

Canım ben yaklaşık iki haftadır sürekli hapşırıyorum ve burnum hep tıkalı Buda baş ağrısı yapıyor başta bende korktum ama bu haftalarda görünen gebelik nezlesi diye bişi varmış burun tıkanıklığı olarak sık görülüyormuş genelde nezle zannediyorlar mış gebeler videoda izledim

Cnm çıkmadimi test sonucun ?

Geçmiş olsun canım, buhar aletin varsa iyi gelir, azıcık okaliptüs damlat suyuna. Acil şifalar dilerim, bebeğin iyidir merak etme, o öyle güzel bir yerde ki, Allah korur onu orda

Geçmiş olsun canım, buhar aletin varsa iyi gelir, azıcık okaliptüs damlat suyuna. Acil şifalar dilerim, bebeğin iyidir merak etme, o öyle güzel bir yerde ki, Allah korur onu orda
Geçmiş olsun canım
Balli limonlu sıcak su iç canım faranjit bende de oldu geçirdi. Moralini yüksek tut, daha çabuk toparlamana yardımcı olur. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…