İyidir inşallah annesi sen içini ferah tutmaya çalış, onlar sandığımızdan daha güçlüKızlar iyi geceler. Yarın sabah kontrolüm var. 5 gündür grip geçiriyorum ilk 3 günü ağırdı ilaç başladık. Çok tedirginim bugünde boğazımda kuru kaşıntı ve öksürük kaldıinşallah bebeğim iyidir
Çok çok olsun Rabbim şifa versin. Bu aralar kimle konuşsam hasta sanırım mevsim geçişi... kendini hiç üzme bebeğin artık büyüdü o kadarcik şeyden etkilenmez sen hiç korkma.Faranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Ilık su iç istersen iyi gelir belkiBugün çatır çutur buz yedim canım çok çekmişti. Şimdide boğazım aciyor psikolojik mi bilmiyorum. Cok pişmanım
Toklugu bilmiyorum canım ama lökosit idrar yolu enfeksiyonu diye biliyorumKizlar dun dr a gitmistim sonuclar cikmis tatli yiyip gitmistim toktum glukoz 173 cıkmış ya tokluk sekeri en fazla kac olmali bilen var mi? Eritrosit lökosit falanda yuksek cıkmış 1 eylüle randevu aldim ins o zamana kadar bisey olmaz
Evet gerçekten ya bebek gibi tamamı görünüyordu şimdi kafa ayrı bacaklar ayrı cok tatlılar benimkinin eli sürekli kafasında inşallah uyku pozisyonudur o da uyuyan bi bebek olur oglum allahim aminHahahaya bir de her geçen gün büyüyorlar son gidişimde bir bütün olarak görebiliyorduk ekranda ama şimdi kolu ayrı bacağı ayrı kafası ayrı görülüyor sığmıyor ne kdar çabuk büyüyorlar
Ben bebek gibi takılıyorum sırtıma havlu falan koyuyorum usutunce basta dikkat et canım kendine çok hassas oluyoruz ama inşallah bisey olmaz psikolojiktir senin hemen kötüye yormaBugün çatır çutur buz yedim canım çok çekmişti. Şimdide boğazım aciyor psikolojik mi bilmiyorum. Cok pişmanım
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin.Kızlar iyi geceler. Yarın sabah kontrolüm var. 5 gündür grip geçiriyorum ilk 3 günü ağırdı ilaç başladık. Çok tedirginim bugünde boğazımda kuru kaşıntı ve öksürük kaldıinşallah bebeğim iyidir
Her hastanenin kapsadığı farklı olur canım onu hastaneyle konusmalisinKizlar özel hastanelerin doğum paketleri oluyormuş. Bilgisi olan var mı. Neleri kapsıyor mesela.
Faranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Cnm pekmezli tereyağ sende ic cnm iyi gelir birde zeytinyagin icine inicir iyi geliyordu galiba astima cnm hem zararida olmazAllah hepinizden kat kat razi olsunHala cok kotuyum astim ilacsiz nefes alamiyorum. Burnum cok kanadi. Artik oksurmekten bogazimdan kan geliyo. Herseyi ictim ama bes dk bogazimda durmuyo. Sabahtan beri kesintisiz kusuyorum artik takatım kalmadi. Birkere covid atlattim ölümden döndüm enn agir sekilde atlattim. Rabbim ikinci kez yakalatmamistir insaAllah. Cok korkuyorum. Berilyumm sanada cok gecmis olsun Rabbim yavrunun iyi haberini almayi nasip etsin sabaha kus gibi ol dualarim seninle. Hepiniz Allaha emanet olu
Insallah bir an önce rahatlarsın canim en azından hastaneye gitsen serum falan verseler ne demişti doktor test yaptırdın mi su an çok moral bulman lazım senin kendine iyi gelecek şeyler yapmaya çalış yattığın yerde uyu dinlen geçecek inşallah insan hastayken hic geçmeyecek gibi hissediyor ama inan geçiyor bilemiyoruz saglikliykenki halimiziAllah hepinizden kat kat razi olsunHala cok kotuyum astim ilacsiz nefes alamiyorum. Burnum cok kanadi. Artik oksurmekten bogazimdan kan geliyo. Herseyi ictim ama bes dk bogazimda durmuyo. Sabahtan beri kesintisiz kusuyorum artik takatım kalmadi. Birkere covid atlattim ölümden döndüm enn agir sekilde atlattim. Rabbim ikinci kez yakalatmamistir insaAllah. Cok korkuyorum. Berilyumm sanada cok gecmis olsun Rabbim yavrunun iyi haberini almayi nasip etsin sabaha kus gibi ol dualarim seninle. Hepiniz Allaha emanet olu
Canım önemli birşey değil takma kafana, benim de bakıldı tahlillere şimdi sen de okuyunca baktım glukoz negatif diyor ama değer yazmamışlar rakam olarak kaçta bilmiyorumKizlar dun dr a gitmistim sonuclar cikmis tatli yiyip gitmistim toktum glukoz 173 cıkmış ya tokluk sekeri en fazla kac olmali bilen var mi? Eritrosit lökosit falanda yuksek cıkmış 1 eylüle randevu aldim ins o zamana kadar bisey olmaz
Bizim kızımdan kraftın travel sistem bebek arabamız var, baston arabası da var ama Almanya da fiyatların çok ucuz olması ve akrabamızın olması avantajıyla ergobaby bebek arabası getirttik hem çok portatif hem kullanışlı tek elle kapanıp açılabiliyor. Travel sistemden biz memnun kalmadık açıkçası şuan ki aklım olsa boşu boşuna o paraları o arabalara vermezdim. Öküz gibiler arabaya bile sığdıramıyorsun kolay kolay. Kullanımı kolay bişey tercih edinbebek alışverişi için erken geliyor,
zaten ilk oğlumdan dolayı herşey tam, tek eksiğim bebek arabası
onu da normalde almak istemiyorum ama gözüme kestiridiğim her model çaktırmadan 20-30 artıyor
erkenden bi tek onu mu alsam acaba
siz hangi modeli alacaksınız ?
Canım niye böyle düşünüyorsun tamam korkuyorsun biliyorum bende korkuyorum benimde kaybım oldu ama karnında bebeği ile kaza geçirenler ameliyat olanlar bile var bebeklerine hiç birşey olmadanFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Bizim kızımdan kraftın travel sistem bebek arabamız var, baston arabası da var ama Almanya da fiyatların çok ucuz olması ve akrabamızın olması avantajıyla ergobaby bebek arabası getirttik hem çok portatif hem kullanışlı tek elle kapanıp açılabiliyor. Travel sistemden biz memnun kalmadık açıkçası şuan ki aklım olsa boşu boşuna o paraları o arabalara vermezdim. Öküz gibiler arabaya bile sığdıramıyorsun kolay kolay. Kullanımı kolay bişey tercih edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?