Canım hastaneye gitme şansım yok mu? Bi serum takarlar ilaç verirler takviye bişey yaparlar, daha çabuk toparlanırsın, evde yaptığın şeyler yeterli gelmiyor olabilir, fırsatın varsa bi gitsen ne iyi olur, umarım biran önce iyi olursunAllah hepinizden kat kat razi olsunHala cok kotuyum astim ilacsiz nefes alamiyorum. Burnum cok kanadi. Artik oksurmekten bogazimdan kan geliyo. Herseyi ictim ama bes dk bogazimda durmuyo. Sabahtan beri kesintisiz kusuyorum artik takatım kalmadi. Birkere covid atlattim ölümden döndüm enn agir sekilde atlattim. Rabbim ikinci kez yakalatmamistir insaAllah. Cok korkuyorum. Berilyumm sanada cok gecmis olsun Rabbim yavrunun iyi haberini almayi nasip etsin sabaha kus gibi ol dualarim seninle. Hepiniz Allaha emanet olu
İnşallah canımİyidir inşallah annesi sen içini ferah tutmaya çalış, onlar sandığımızdan daha güçlüYarın sabah inşallah güzel haberler alıp bebişini görünce rahat edersin
Yaa evet bunu yaparlardı bak aklıma hiç gelmedi hatta lohusa kadına da yaparlar içi yumuşasın diye. Amin inşallahGeçmiş olsun cnm rabbim şifa versin.
Tavada tereyağ biraz erisin üzerine pekmezi koy az birsey issin sonra yavas yavas ic cnm öksürüğe iyi gelir insllah
Bebeginde iyidir annesi yarin guzel haberler alacaksin inşllah
Çok sağol canımAllah hepinizden kat kat razi olsunHala cok kotuyum astim ilacsiz nefes alamiyorum. Burnum cok kanadi. Artik oksurmekten bogazimdan kan geliyo. Herseyi ictim ama bes dk bogazimda durmuyo. Sabahtan beri kesintisiz kusuyorum artik takatım kalmadi. Birkere covid atlattim ölümden döndüm enn agir sekilde atlattim. Rabbim ikinci kez yakalatmamistir insaAllah. Cok korkuyorum. Berilyumm sanada cok gecmis olsun Rabbim yavrunun iyi haberini almayi nasip etsin sabaha kus gibi ol dualarim seninle. Hepiniz Allaha emanet olu
Canım birde nefes alabilme durumun nasıl bilmiyorum ama ben bu gece boğaz kaşıntısından duramıyordum maske takıp yattım kalktığımda o nefesin a havasıyla sanırım yumuşamıştı boğazım bşr sorun olmuyorsa sende deneAllah hepinizden kat kat razi olsunHala cok kotuyum astim ilacsiz nefes alamiyorum. Burnum cok kanadi. Artik oksurmekten bogazimdan kan geliyo. Herseyi ictim ama bes dk bogazimda durmuyo. Sabahtan beri kesintisiz kusuyorum artik takatım kalmadi. Birkere covid atlattim ölümden döndüm enn agir sekilde atlattim. Rabbim ikinci kez yakalatmamistir insaAllah. Cok korkuyorum. Berilyumm sanada cok gecmis olsun Rabbim yavrunun iyi haberini almayi nasip etsin sabaha kus gibi ol dualarim seninle. Hepiniz Allaha emanet olu
Aynı durum bendede var burun akıntısı yetmezmiş gibi boğaz kaşıntısı mahvetti başımda ağrıyor gece hiç uyuyamadım bir sağa döndüm bir sola ve altı bucuktan beri uyumaya çalışıyorum ama yok dalamiyorum uykuya rabbim hepimize şifa versin tez vakitte atlatırız inşallahCanım birde nefes alabilme durumun nasıl bilmiyorum ama ben bu gece boğaz kaşıntısından duramıyordum maske takıp yattım kalktığımda o nefesin a havasıyla sanırım yumuşamıştı boğazım bşr sorun olmuyorsa sende dene
Benim hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep oluyor canım hapşuracağımda oturuyorum yada bacaklarımı kendime çekip kendimi sıkıyorum boş bulunursam inanılmaz açıyor karnımKizlar az once hapsurdum hapsurmamla resmen karnima bıçak saplanmis gibi oldu normal mi bu cok ağrıdı sonra gecti
Evet canim var biraz aşırı yuksek degil ama gözüküyor onceden temiz çıkmıştı.Toklugu bilmiyorum canım ama lökosit idrar yolu enfeksiyonu diye biliyorum
Bende de akıntı var hep vardi ta hamile kalmaya calisirken de alttan muayene ediyordu doktor bana hic mantar bilmem ne de demedi yani. Sordum eşinle korunmasız ilişkiye girdigin icin olmustur dedi gecti. Simdi yine var hep var ve bu bence mantar ya da baska bisey ama bir türlü ilgilenmiyorlar gittiğim dr a soylicem bi caresine baksin baya muzdaribim bu durumdan surekli ic çamaşırı falan degistirdigim halde. Kaçınti olmayınca mantar yok diyorlar ee bu niye var o zaman anlayamıyorumCanım önemli birşey değil takma kafana, benim de bakıldı tahlillere şimdi sen de okuyunca baktım glukoz negatif diyor ama değer yazmamışlar rakam olarak kaçta bilmiyorumyani çok yüksek bir değer değil 173 birde tatlı yemişsin normal diye düşünüyorum. Akıntım vardı sarı-yeşil lökosit çıkmamış enfeksiyon yok dedi şaşırdım bende olmamasına o kadar akıntıya. Bol bol su iç dinlen ve kafana takma kafana takacak kadar yüksek değil değerin merak etme
Aynen öyle canım... Gözünüz aydın...Kizlar Allah razi olsun hepinizdendualariniz dokundu, sonucum az once ciikti, negatif. Salya sümük oldum ağlamaktan, sevinçten. Elhamdulillah
Rabbim insani evladinin korkusuyla sinamasin. Tez vakitte tüm hasta gebeler şifa bulalim inşallah
Gebelik yokken bir cok hastaliktan bir basima çekmişliğim, hastanelere yatmişliğim var ama bir kere olsun korkmadim, Allahin verdiği can bu, alacaksa alir dedim baştan kabullendim hep. Ama karnimda bebek olunca öyle olmuyormuş, onu koruyamam diye korkudan mahvoldum. Annelik çok zor galiba..
Bebek arabaları kışın indirimde olur diye ben kışın almayi düşünüyorum canımbebek alışverişi için erken geliyor,
zaten ilk oğlumdan dolayı herşey tam, tek eksiğim bebek arabası
onu da normalde almak istemiyorum ama gözüme kestiridiğim her model çaktırmadan 20-30 artıyor
erkenden bi tek onu mu alsam acaba
siz hangi modeli alacaksınız ?
Ilık su iç istersen iyi gelir belki
Sağolun kizlar. Zencefil çayı içtim gece. İyiyim çok şükür. Sıcak havalarda ben ben olmuyorum havaların serinlemesini dört gözle bekliyorum. Normalde yazın bitmesini hiç istemezdim.Ben bebek gibi takılıyorum sırtıma havlu falan koyuyorum usutunce basta dikkat et canım kendine çok hassas oluyoruz ama inşallah bisey olmaz psikolojiktir senin hemen kötüye yorma
Çok sevindim canım gözün aydınKizlar Allah razi olsun hepinizdendualariniz dokundu, sonucum az once ciikti, negatif. Salya sümük oldum ağlamaktan, sevinçten. Elhamdulillah
Rabbim insani evladinin korkusuyla sinamasin. Tez vakitte tüm hasta gebeler şifa bulalim inşallah
Gebelik yokken bir cok hastaliktan bir basima çekmişliğim, hastanelere yatmişliğim var ama bir kere olsun korkmadim, Allahin verdiği can bu, alacaksa alir dedim baştan kabullendim hep. Ama karnimda bebek olunca öyle olmuyormuş, onu koruyamam diye korkudan mahvoldum. Annelik çok zor galiba..
Gelmiş geçmiş olsun rabbim en tez şekilde şifanı versin canım görmemişe dönersin inşallah , dua ederi sen merak etme canım , sen de bebeğinde hayırlısyla sağlıkla geçireceksinizbu sıkıntılı dönemi içimi ferah tutFaranjit olmusum. Oksurukten catliyorum. Kusmaktan helak oldum. Karnim aciyo artik. Acilde kalp atislarini duydum cok sukur bebegimin. Bi tane bebegimi bu sebeple karnimda öldü bilemedim bu sebeple cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. Acildede cinsiyeti kiz biliyomuydunuz dediler. İlk hareket etmedi ömrumden ömür gitti cok ağladım sonra makineyi degistirdiler cok sukur orda hareketini gördük kalp atislarini aldik. Dua istiyorum sizden bebegime birsey olmasin. Alerjik astimim oldugu icin nefes darligi yasiyorum o nöbet aninda nefes alamiyorum cok korkuyorum bebegime bisey olmasintitreye titreye öksüre öksüre sizden dua istemeye yaziyorum. Allaha emanet olun. İnsaAllah sizler iyisinizdir
Benim hep öyle oluyor cnm, anlıyorum bazen tutuyorum karnimi ama tutmazsam tipim kayıyorKizlar az once hapsurdum hapsurmamla resmen karnima bıçak saplanmis gibi oldu normal mi bu cok ağrıdı sonra gecti
E bebek de indirim var kızlar. Joie literax 4 travel sistem bebek arası 2999’dan 1899’a düşmüş. İsterseniz bir bakın...Bebek arabaları kışın indirimde olur diye ben kışın almayi düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?