2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım hastaneye gitme şansım yok mu? Bi serum takarlar ilaç verirler takviye bişey yaparlar, daha çabuk toparlanırsın, evde yaptığın şeyler yeterli gelmiyor olabilir, fırsatın varsa bi gitsen ne iyi olur, umarım biran önce iyi olursun

Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin.
Tavada tereyağ biraz erisin üzerine pekmezi koy az birsey issin sonra yavas yavas ic cnm öksürüğe iyi gelir insllah
Bebeginde iyidir annesi yarin guzel haberler alacaksin inşllah
Yaa evet bunu yaparlardı bak aklıma hiç gelmedi hatta lohusa kadına da yaparlar içi yumuşasın diye. Amin inşallah

Çok sağol canım M Maviayyy ın dediği şeyi sende mi denesen tereyağı eritip içine pekmek katıp ılık ılık içmeyi belki iyi gelir birde aklında bulun keçi boynuzu pekmezi ya da andız pekmezi astım gibi nefes rahatsızlıklıklaeına iyi gelir her gün bir yemek kaşığı kadar tüketebilirsen belki rahat edersin rabbim tez zamanda şifa versin dualarım seninle

Canım birde nefes alabilme durumun nasıl bilmiyorum ama ben bu gece boğaz kaşıntısından duramıyordum maske takıp yattım kalktığımda o nefesin a havasıyla sanırım yumuşamıştı boğazım bşr sorun olmuyorsa sende dene

Aynı durum bendede var burun akıntısı yetmezmiş gibi boğaz kaşıntısı mahvetti başımda ağrıyor gece hiç uyuyamadım bir sağa döndüm bir sola ve altı bucuktan beri uyumaya çalışıyorum ama yok dalamiyorum uykuya rabbim hepimize şifa versin tez vakitte atlatırız inşallah

Kizlar az once hapsurdum hapsurmamla resmen karnima bıçak saplanmis gibi oldu normal mi bu cok ağrıdı sonra gecti
Benim hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep oluyor canım hapşuracağımda oturuyorum yada bacaklarımı kendime çekip kendimi sıkıyorum boş bulunursam inanılmaz açıyor karnım

Bende de akıntı var hep vardi ta hamile kalmaya calisirken de alttan muayene ediyordu doktor bana hic mantar bilmem ne de demedi yani. Sordum eşinle korunmasız ilişkiye girdigin icin olmustur dedi gecti. Simdi yine var hep var ve bu bence mantar ya da baska bisey ama bir türlü ilgilenmiyorlar gittiğim dr a soylicem bi caresine baksin baya muzdaribim bu durumdan surekli ic çamaşırı falan degistirdigim halde. Kaçınti olmayınca mantar yok diyorlar ee bu niye var o zaman anlayamıyorum

Kizlar Allah razi olsun hepinizden dualariniz dokundu, sonucum az once ciikti, negatif. Salya sümük oldum ağlamaktan, sevinçten. Elhamdulillah
Rabbim insani evladinin korkusuyla sinamasin. Tez vakitte tüm hasta gebeler şifa bulalim inşallah

Gebelik yokken bir cok hastaliktan bir basima çekmişliğim, hastanelere yatmişliğim var ama bir kere olsun korkmadim, Allahin verdiği can bu, alacaksa alir dedim baştan kabullendim hep. Ama karnimda bebek olunca öyle olmuyormuş, onu koruyamam diye korkudan mahvoldum. Annelik çok zor galiba..

Aynen öyle canım... Gözünüz aydın...

Bebek arabaları kışın indirimde olur diye ben kışın almayi düşünüyorum canım

Kızlar ya 10.haftayım daha kendime düzgün bi doktor bulamadım ya ikli test yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım bu haftalarda yapılıyormuş

Ilık su iç istersen iyi gelir belki

Ben bebek gibi takılıyorum sırtıma havlu falan koyuyorum usutunce basta dikkat et canım kendine çok hassas oluyoruz ama inşallah bisey olmaz psikolojiktir senin hemen kötüye yorma
Sağolun kizlar. Zencefil çayı içtim gece. İyiyim çok şükür. Sıcak havalarda ben ben olmuyorum havaların serinlemesini dört gözle bekliyorum. Normalde yazın bitmesini hiç istemezdim.

Çok sevindim canım gözün aydın

Gelmiş geçmiş olsun rabbim en tez şekilde şifanı versin canım görmemişe dönersin inşallah , dua ederi sen merak etme canım , sen de bebeğinde hayırlısyla sağlıkla geçireceksinizbu sıkıntılı dönemi içimi ferah tut

Günaydın kızlar, bahsetmiştim yeğenlerimin sünneti var diye, dün akşam kendi aramizda kina yaptık, 8de gittim 11 civarı geldim, bi kere kalktım oynadım bide kina yaktım oğluşuma cok duygulandim ağladım, ne ara büyüdüler anlamadimcok hareketli değildim ama yordu sandalyede oturmak, arada kalktım gezdim. Sanki üstümden kamyon geçmiş ya inanilmaz yorgunum, ağrım da oldu gece biraz, kendimi her yordugumda oluyor ağrım, bu benim oğlan cok nazlı valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…