2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Değildir inşallah canım anlaşılmaz mi ultrasonda da sanki hemen koy o kağıdı

Elin gavuru da mı şamanmış Bu adetler eski şaman inançlarımızdan geliyor tamam da bir de şöyle bir şey var; saçlara gidecek can bebeğime gitsin Bir de çok kırılan saç baya kestirmeden o uçtaki kuruluklar gitmiyor bu sefer. Kestirmek bakımdır hem Güzel ve bakımlı hamilelik geçirmek benim de hakkım

Son düzenleme:
Yok canım el ayak hastalığı değil. Onu iki kes geçirdi ateşle beraber başlıyor o ve halsiz oluyor çocuk. Oğlumda sadece ara ara kaşıntı var kaşıdigi yerler kırmızı nokta oluyor kasidiktan sonra. Alerjiye benzettim ama geçmezse yarın mutlaka götüreceğim doktora.

Yaaa tüh, inşallah kötü bir şey değildir canım… dualarım seninle, ne güzel sabah konuşuyorduk bir şeyin yoktu bir de tüp bebek di mi ? İnşallah normal akıntıdır…

Akşam eşimle birlikte gideceğim. Şimdi turnusol kağıdı almaya gitti eşim getirsin onunla önce test yapacağım. Doktorlarda bunu veriyormuş ultrasonda anlaşılmayınca anlamadım ki birden oldu
Canım çok geçmiş olsun, bize de haber ver mutlaka, bişeye mi üzüldün sıkıldın naptın, yat uzan dinlen mutlaka Allah'ın izniyle korkulacak bişey yoktur canımcım

Ins kotu birsey degildir canim icini ferah tut bizidr haberdar et

Bence yazliklari da kisliklari da sezon sonunda almak lazim mesela kış bitsin ben montunu kışlık kiyafetlerini alicam bu yilda oyle yaptim yazliklarini hep indirimden aldım. 60 70 tl lik takimlar 20 lira 10 liraydi cok ucuzluyor
yazın oğluşumun kaç kilo olacağını bilsem bende yapacağım :) Çok mantıklı bir hareket yoksa 20 TL alacağımız şeyi 120 TL alıyoruz ne yazık ki

Canım inşallah suyun değildir gelen daha zamanı var güzel güzel beklesin kuzucuk inşallah sonucu bize de bildir canım

korona çıktığından beri yani 2 senedir kuaförün yolunu unuttum kendim boyadım falan, bi bakıma girmem gerek benim de20.haftaya kadar ilişki yasak demişti doktorum, geçen eşim zaten kankayız artık diyorgideyim de karısı olduğunu hatırlasın

KUzucum kötü düşünme inşallah bişeyciği yoktur, idrarını tutamıyorsan belki bi ihtimal. Güzel düşünelim güzel olsun herşey Haberdar et bizi de,

Allah korusun canım,Allah korktuğuna uğratmasın, Allah in izniyle normal bir şeydir inşallah

İnşallah olağan akıntıdır canım rabbim korusun

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolun Turnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..

Çok şükür canımm Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…