Değildir inşallah canım anlaşılmaz mi ultrasonda da sanki hemen koy o kağıdıHanımlar, bugun sürekli akıntım var. Ayaktayken birden dolu dolu geldi. İç çamaşırım sırılsıklam oldu. Hemen peçete koydum peçetede aynı şekilde sıırlsıklam oldu. Rengi kokusu yok. Kıvamı su gibi. Doktorumu aradım hemen su kesesi açılmış olabilir turnusol kağıdı koy rengi değişirse su geliyor demektir dedi. Doktora git hemen dedi. Moralim cok bozuldubu normal bi akıntımı yoksa gerçekten su mu geliyor anlayamıyorum sürekli sızıntı şeklinde geliyor napacağım ben
Elin gavuru da mı şamanmışev süpürmekte oğlumun üstüne yok ama heryer kıl vallahi bıktım. Geçen ay komşumun yanında dedim saçlarımı kestireceğim diye, onun gelini Ukrayna lı, elin gevuru hamileyken kestirilmez diye kestirmedi, otur oturduğun yerde diye kestirmemi istemedi ben de tırstım ama şuan çok fena halde saçlarım
Yok canım el ayak hastalığı değil. Onu iki kes geçirdi ateşle beraber başlıyor o ve halsiz oluyor çocuk. Oğlumda sadece ara ara kaşıntı var kaşıdigi yerler kırmızı nokta oluyor kasidiktan sonra. Alerjiye benzettim ama geçmezse yarın mutlaka götüreceğim doktora.Canim el ayak hastalığı salgını varmis sürekli duyuyorum arkadaş demisti hatta burada da benim oğlumda dunden beri sırtını gösteriyor kaşınıyorum diye bogazlarda sıkıntısı olunca şüpheleniyorum bende ama döküntü yok şimdilik eğer başka sıkıntısı varsa öyle götür doktora biliyorsan alerjisini
Kasimasina bile gerek yok canim direk kizariyor cocukKasidiktan sonra kırmızı noktalar çıkıyor mu ? Bende cikolatadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ay maşallah uzunmuş canım dökülmesi geçer inşallahİnşallah kuzum, her yer saç, belime kadar birde uzun uzun bıktım artık.
Yaaa tüh, inşallah kötü bir şey değildir canım…Sağolun kızlar. Korktuğum çok sıvı su gibi olması. Ve yatttığım halde geliyor olması. Geldiğinden beri 1 saattir yatıyorum süreli peçete değişiyorumçokta hareketli bugun anormal bir şekilde. Allahım hayırlara çıkarsın insallah normal akıntıdır
Canım çok geçmiş olsun, bize de haber ver mutlaka, bişeye mi üzüldün sıkıldın naptın, yat uzan dinlen mutlaka Allah'ın izniyle korkulacak bişey yoktur canımcımAkşam eşimle birlikte gideceğim. Şimdi turnusol kağıdı almaya gitti eşim getirsin onunla önce test yapacağım. Doktorlarda bunu veriyormuş ultrasonda anlaşılmayıncaanlamadım ki birden oldu
Benzer şeyler. Çok sağol canim teşekkür ederim.Kasimasina bile gerek yok canim direk kizariyor cocuk
Alerjiktir seninki de canim üzülme ins bir sıkıntı yoktueBenzer şeyler. Çok sağol canim teşekkür ederim.
Ins kotu birsey degildir canim icini ferah tut bizidr haberdar etHanımlar, bugun sürekli akıntım var. Ayaktayken birden dolu dolu geldi. İç çamaşırım sırılsıklam oldu. Hemen peçete koydum peçetede aynı şekilde sıırlsıklam oldu. Rengi kokusu yok. Kıvamı su gibi. Doktorumu aradım hemen su kesesi açılmış olabilir turnusol kağıdı koy rengi değişirse su geliyor demektir dedi. Doktora git hemen dedi. Moralim cok bozuldubu normal bi akıntımı yoksa gerçekten su mu geliyor anlayamıyorum sürekli sızıntı şeklinde geliyor napacağım ben
yazın oğluşumun kaç kilo olacağını bilsem bende yapacağım :) Çok mantıklı bir hareket yoksa 20 TL alacağımız şeyi 120 TL alıyoruz ne yazık kiBence yazliklari da kisliklari da sezon sonunda almak lazim mesela kış bitsin ben montunu kışlık kiyafetlerini alicam bu yilda oyle yaptim yazliklarini hep indirimden aldım. 60 70 tl lik takimlar 20 lira 10 liraydi cok ucuzluyor
Canım inşallah suyun değildir gelen daha zamanı var güzel güzel beklesin kuzucuk inşallah sonucu bize de bildir canımHanımlar, bugun sürekli akıntım var. Ayaktayken birden dolu dolu geldi. İç çamaşırım sırılsıklam oldu. Hemen peçete koydum peçetede aynı şekilde sıırlsıklam oldu. Rengi kokusu yok. Kıvamı su gibi. Doktorumu aradım hemen su kesesi açılmış olabilir turnusol kağıdı koy rengi değişirse su geliyor demektir dedi. Doktora git hemen dedi. Moralim cok bozuldubu normal bi akıntımı yoksa gerçekten su mu geliyor anlayamıyorum sürekli sızıntı şeklinde geliyor napacağım ben
Elin gavuru da mı şamanmışBu adetler eski şaman inançlarımızdan geliyor tamam da bir de şöyle bir şey var; saçlara gidecek can bebeğime gitsin Bir de çok kırılan saç baya kestirmeden o uçtaki kuruluklar gitmiyor bu sefer. Kestirmek bakımdır hem Güzel ve bakımlı hamilelik geçirmek benim de hakkım
KUzucum kötü düşünme inşallah bişeyciği yoktur, idrarını tutamıyorsan belki bi ihtimal. Güzel düşünelim güzel olsun herşeySağolun kızlar. Korktuğum çok sıvı su gibi olması. Ve yatttığım halde geliyor olması. Geldiğinden beri 1 saattir yatıyorum süreli peçete değişiyorumçokta hareketli bugun anormal bir şekilde. Allahım hayırlara çıkarsın insallah normal akıntıdır
Allah korusun canım,Allah korktuğuna uğratmasın, Allah in izniyle normal bir şeydir inşallahSağolun kızlar. Korktuğum çok sıvı su gibi olması. Ve yatttığım halde geliyor olması. Geldiğinden beri 1 saattir yatıyorum süreli peçete değişiyorumçokta hareketli bugun anormal bir şekilde. Allahım hayırlara çıkarsın insallah normal akıntıdır
İnşallah olağan akıntıdır canım rabbim korusunSağolun kızlar. Korktuğum çok sıvı su gibi olması. Ve yatttığım halde geliyor olması. Geldiğinden beri 1 saattir yatıyorum süreli peçete değişiyorumçokta hareketli bugun anormal bir şekilde. Allahım hayırlara çıkarsın insallah normal akıntıdır
Ben de merak ediyorum inşallah her şey yolundadırCanimBallikko akintin devam ediyor mu denedin mi turnusolu ne durumdasi
Çok şükür canımm Rabbim birdaha yaşatmasın inşallahKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?