Amin canım Allahım razı olsunÇok şükür canımm Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah
Çok sevindim çok şükürKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Cok şükür cnm cok sevindim, rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallahKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Yaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yokkorona çıktığından beri yani 2 senedir kuaförün yolunu unuttum kendim boyadım falan, bi bakıma girmem gerek benim de 20.haftaya kadar ilişki yasak demişti doktorum, geçen eşim zaten kankayız artık diyor gideyim de karısı olduğunu hatırlasın
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah cumartesi günü de güzel haberler alırsın bebisinle ilgiliKızlar sizin de aklınızda olsun. Bu turnusol kağıdı heryerde bulunmuyor . Denk gelirseniz kırtasiyelerde veya internetten alın. Uygun birşey zaten. Son aylara doğru lazım olabilir ne olur ne olmaz. Evde bulunsun en azından bu tarz bişey olduğunda kağıtla test yapabilrsiniz. Eşim bugun bulmak için çok uğraştı . Doktora gitsek bile su hemen azalmıyormus ve anlasılmıyormus. Doktor kendi veriyormus turnusol kağıdını test edip tekrar gel diye. Bunu da öğrenmiş oldum
Çok şükür canımKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Gözün aydın canımmm çok sevindimKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Ah tatlım vallahi aklım sende kaldı korkuttun bizide çok şükür iyiymiş yavrun çok sevindim canım gözün aydınKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Valla canim obez olmadigi surece bence olur yani 6 ay ile 9 ay arası kiyafetler ki yazlik zaten ust uste giydirmicezyazın oğluşumun kaç kilo olacağını bilsem bende yapacağım :) Çok mantıklı bir hareket yoksa 20 TL alacağımız şeyi 120 TL alıyoruz ne yazık ki
Bizde de esim istemiyor cocuga bisey olur diyeYaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok
Biontech oldum .çok şükür bir yan etki de yaşamadım.Şifa olsun inş.Hangi aşıyı tercih ettiniz peki
Ayyy canım gözün aydın o kadar çok sevindim ki, valla eminim ki buradaki herkesin de senin kadar içi rahatladı çok şükürKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Bende de oyle canim hareket mi gaz mi surekli alt kısımda hissediyorum birde ozel bolgede bazen nabiz atar gibi oluyorBenim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyoanlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?
Özel bölge de ağrı bendede oluyor acayip bir ağrı bide cati kemiklerim agriyor çok fazla yürürken yatakta dönerken falan normaldir her haldeBenim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyoanlatıcak başka kelime bulamadım soryy
O kemik ağrısı normalmiş diye okumuştum. O regl ağrısı da oluyor bende az önce de vardı mesela. Bence normaldir ciddi bir ağrı olmadığı süreceBenim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
O bende de oluyor nabız atıyor gibi orda hissediyorum.Bende de oyle canim hareket mi gaz mi surekli alt kısımda hissediyorum birde ozel bolgede bazen nabiz atar gibi oluyor
Ah canım çok şükür. Büyük buyük gecmiş olsunKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Bana Dr um normal demişti rahim büyüdükçe baskıdan olurmuş sadece sürekli ve şiddetli olursa yani dinlenince hafiflemezse kontrole gel dediBenim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?