2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar sizin de aklınızda olsun. Bu turnusol kağıdı heryerde bulunmuyor . Denk gelirseniz kırtasiyelerde veya internetten alın. Uygun birşey zaten. Son aylara doğru lazım olabilir ne olur ne olmaz. Evde bulunsun en azından bu tarz bişey olduğunda kağıtla test yapabilrsiniz. Eşim bugun bulmak için çok uğraştı . Doktora gitsek bile su hemen azalmıyormus ve anlasılmıyormus. Doktor kendi veriyormus turnusol kağıdını test edip tekrar gel diye. Bunu da öğrenmiş oldum

Çok sevindim çok şükür

Cok şükür cnm cok sevindim, rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah

Yaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah cumartesi günü de güzel haberler alırsın bebisinle ilgili tecrübeni paylaştığın için teşekkürler

Çok şükür canım

Gözün aydın canımmm çok sevindim

Ah tatlım vallahi aklım sende kaldı korkuttun bizide çok şükür iyiymiş yavrun çok sevindim canım gözün aydın

yazın oğluşumun kaç kilo olacağını bilsem bende yapacağım :) Çok mantıklı bir hareket yoksa 20 TL alacağımız şeyi 120 TL alıyoruz ne yazık ki
Valla canim obez olmadigi surece bence olur yani 6 ay ile 9 ay arası kiyafetler ki yazlik zaten ust uste giydirmicez

Benim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyo anlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?

Ayyy canım gözün aydın o kadar çok sevindim ki, valla eminim ki buradaki herkesin de senin kadar içi rahatladı çok şükür aman dinlen birkaç gün, rabbim senin de hepimizin de yavrularımızı korusun

Merhaba,

Aramizda tasinacak arkadaslar vardi, hangi ay tasinacaksiniz?

Bize kismet oldu, hic aklimizda yokken dun ev aldik. Oyle apar topar ve plansiz oldu ki. Simdi aralikta yeni evi teslim alacagiz. Esime dedim asla bir gunde tasinamam, araligin kirasini da odeyelim yavas yavas tasinalim. Ama korkuyorum yavas yavas da olsa.

Ilk hamileligimde 32. haftada bir gun temizlige abla geldi, tum isi o yapti ben sadece yaninda durdum. O gun sanirim cok ayakta kaldigim icin kanamam oldu. Doktorum tutturdu nisanin geldi sezaryene alcam diye. Ben karsi ciktim. Sonra baska doktorlara falan gittim derken kizimi 40. haftada dogurdum ama o 8 hafta hep gergin hep doktorlarda gecti.
Simdi bir de baska ulkedeyim. Turkiyedeki gibi bilgim cevrem de yok.

Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyo anlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Bende de oyle canim hareket mi gaz mi surekli alt kısımda hissediyorum birde ozel bolgede bazen nabiz atar gibi oluyor

Özel bölge de ağrı bendede oluyor acayip bir ağrı bide cati kemiklerim agriyor çok fazla yürürken yatakta dönerken falan normaldir her halde

O kemik ağrısı normalmiş diye okumuştum. O regl ağrısı da oluyor bende az önce de vardı mesela. Bence normaldir ciddi bir ağrı olmadığı sürece
Bende de oyle canim hareket mi gaz mi surekli alt kısımda hissediyorum birde ozel bolgede bazen nabiz atar gibi oluyor
O bende de oluyor nabız atıyor gibi orda hissediyorum.

Doktora alt taraflarda baskı hissettigimi söylemiştim normal dedi bazen o kadar hissedersin ki bebek düşecek dersin dedi.
Normal demek ki böyle şeyler.

Ah canım çok şükür. Büyük buyük gecmiş olsun

Bana Dr um normal demişti rahim büyüdükçe baskıdan olurmuş sadece sürekli ve şiddetli olursa yani dinlenince hafiflemezse kontrole gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…