2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok
Ne ağrısı oluyor cnm? 2 gündür bende iyi değilim ya karnim böbreklerim belim ağrıyo, enfeksiyon çıktı ama o kadar ağrı yapar mi bilmiyorum, doktoruma yazdım idrar kültürü istedi duruma göre bakarız dedi

Hayırlı olsun canım güle güle sağlıklı mutlu güzel günlerde oturun yavrularınızla

Benim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyo anlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?
O kemik çatı ağrısı canım, bende de oluyordu. Magnezyum kullandığımdan beri azaldı hatta pek yok. Doktor hani şu suda ertirilip içilenlerden vermişti, günde 1 tane içiyorum

O kemik çatı ağrısı canım, bende de oluyordu. Magnezyum kullandığımdan beri azaldı hatta pek yok. Doktor hani şu suda ertirilip içilenlerden vermişti, günde 1 tane içiyorum
Bende içiyorum ama 2 gündür unutuyorum Bellide ondan.hemen gidip içiyorum şimdi.
Tşk ederim cnm

Ah tatlım vallahi aklım sende kaldı korkuttun bizide çok şükür iyiymiş yavrun çok sevindim canım gözün aydın
Allahım razı olsun canım benimben de o kadar korktum ki ağla ağla bi hal oldum çok şükür ki normal akıntıymış . Ne zor bu annelik

Ayyy canım gözün aydın o kadar çok sevindim ki, valla eminim ki buradaki herkesin de senin kadar içi rahatladı çok şükür aman dinlen birkaç gün, rabbim senin de hepimizin de yavrularımızı korusun
Ya evet canım çok ama çok sağolun Allah korusun buradaki herkesin bebişine birşey olsa kendimin olmuş kadar üzülürüm. Çünkü sürekli anlatıyoruz paylasıyoruz alışıyoruz birbirmize Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasip etsin

Benim üçüncü diye galiba cok zor geçiyor bu hamileliğim diğerlerin de bu haftalarda böyle agridigini sanmıyorum olsa hatırlardim sanırım ilk oğlumda gece gündüz yürürdüm ağrı nedir bilmezdim ikincide son bir kaç ay kala acayip ağrı çekerdim yürür yürür sonunda neredeyse eve gelene kadar ağlardım ama bu epeydir ağrıyor dediğim bölgeler canım
Ay sen daha güzel anlatmışsın aynen öyle bir ağrı .
Hiç yoktu birden çıktı

Allahım razı olsun canım benimben de o kadar korktum ki ağla ağla bi hal oldum çok şükür ki normal akıntıymış . Ne zor bu annelik
Zor olmazmi canım doğana kadar insanın canından can gidiyor ama olsun Allah'ın izniyle yolun yarisina geldik bile rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada bebiş çok hareketli yazmıştın ya sanırım senin stres olduğunu korktugunu anladı o yüzden mis o aşırı hareketi sen sakinlesince oda sakinlesmistir aşırı evhamliyiz ya sanırım bunu aşmamız lazım

Evet şimdi okudum 2. Gebeliklerde oluyormuş.
Benimde ilk hamileliğimde hiç olmamıştı

Yaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok
Valla numaralar bizde de bitti kanka olarak devam ediyoruz. İşin kötüsü ben de hiç istemiyorum bazen eşimede acıyorum ama beklerim ben diyoNeyse şunun şurasında 20 haftamız kaldı

Canim benim geçmiş olsun mantarsa tedavini olursun geçer gider inşllah

Valla numaralar bizde de bitti kanka olarak devam ediyoruz. İşin kötüsü ben de hiç istemiyorum bazen eşimede acıyorum ama beklerim ben diyoNeyse şunun şurasında 20 haftamız kaldı
Bizde kanka olarak devam edenlerdeniz dedigin gibi canim ne kaldi şurda biraz daha sabretsinler yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…