Ne ağrısı oluyor cnm? 2 gündür bende iyi değilim ya karnim böbreklerim belim ağrıyo, enfeksiyon çıktı ama o kadar ağrı yapar mi bilmiyorum, doktoruma yazdım idrar kültürü istedi duruma göre bakarız dediYaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok
Hayırlı olsun canım güle güle sağlıklı mutlu güzel günlerde oturun yavrularınızlaMerhaba,
Aramizda tasinacak arkadaslar vardi, hangi ay tasinacaksiniz?
Bize kismet oldu, hic aklimizda yokken dun ev aldik. Oyle apar topar ve plansiz oldu ki. Simdi aralikta yeni evi teslim alacagiz. Esime dedim asla bir gunde tasinamam, araligin kirasini da odeyelim yavas yavas tasinalim. Ama korkuyorum yavas yavas da olsa.
Ilk hamileligimde 32. haftada bir gun temizlige abla geldi, tum isi o yapti ben sadece yaninda durdum. O gun sanirim cok ayakta kaldigim icin kanamam oldu. Doktorum tutturdu nisanin geldi sezaryene alcam diye. Ben karsi ciktim. Sonra baska doktorlara falan gittim derken kizimi 40. haftada dogurdum ama o 8 hafta hep gergin hep doktorlarda gecti.
Simdi bir de baska ulkedeyim. Turkiyedeki gibi bilgim cevrem de yok.
Ay sen daha güzel anlatmışsın aynen öyle bir ağrı .Özel bölge de ağrı bendede oluyor acayip bir ağrı bide cati kemiklerim agriyor çok fazla yürürken yatakta dönerken falan normaldir her halde
Dinlenince geçiyor.Bana Dr um normal demişti rahim büyüdükçe baskıdan olurmuş sadece sürekli ve şiddetli olursa yani dinlenince hafiflemezse kontrole gel dedi
Ben yemek yaprken sandalye cekip oturuyorum. Bel agrisi sikayetkm oluyor benim de o yuzden oturmak iyi geliyor.Dinlenince geçiyor.
Yemek filan yaparken fazla ayakta kalınca oluyo
Cok tesekkurlerHayırlı olsun canım güle güle sağlıklı mutlu güzel günlerde oturun yavrularınızla
Bizde yasak yok ama bende bir üşengeçlik var son zamanlarda. Eşim de 3 gün geçince beni ihmal ediyorsun diye şakayla karışık takılıyorBizde de esim istemiyor cocuga bisey olur diyebize hic yasak yoktu ama kanka gibi takilioz
O kemik çatı ağrısı canım, bende de oluyordu. Magnezyum kullandığımdan beri azaldı hatta pek yok. Doktor hani şu suda ertirilip içilenlerden vermişti, günde 1 tane içiyorumBenim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyoanlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?
Bende içiyorum ama 2 gündür unutuyorumO kemik çatı ağrısı canım, bende de oluyordu. Magnezyum kullandığımdan beri azaldı hatta pek yok. Doktor hani şu suda ertirilip içilenlerden vermişti, günde 1 tane içiyorum
Allahım razı olsun canım benimAh tatlım vallahi aklım sende kaldı korkuttun bizide çok şükür iyiymiş yavrun çok sevindim canım gözün aydın
Ya evet canım çok ama çok sağolunAyyy canım gözün aydın o kadar çok sevindim ki, valla eminim ki buradaki herkesin de senin kadar içi rahatladı çok şüküraman dinlen birkaç gün, rabbim senin de hepimizin de yavrularımızı korusun
Ay sen daha güzel anlatmışsın aynen öyle bir ağrı .
Hiç yoktu birden çıktı
Zor olmazmi canım doğana kadar insanın canından can gidiyor ama olsun Allah'ın izniyle yolun yarisina geldik bile rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada bebiş çok hareketli yazmıştın ya sanırım senin stres olduğunu korktugunu anladı o yüzden mis o aşırı hareketi sen sakinlesince oda sakinlesmistirAllahım razı olsun canım benimben de o kadar korktum ki ağla ağla bi hal oldum çok şükür ki normal akıntıymış . Ne zor bu annelik
Evet şimdi okudum 2. Gebeliklerde oluyormuş.Benim üçüncü diye galiba cok zor geçiyor bu hamileliğim diğerlerin de bu haftalarda böyle agridigini sanmıyorum olsa hatırlardim sanırım ilk oğlumda gece gündüz yürürdüm ağrı nedir bilmezdim ikincide son bir kaç ay kala acayip ağrı çekerdim yürür yürür sonunda neredeyse eve gelene kadar ağlardımama bu epeydir ağrıyor dediğim bölgeler canım
Valla numaralar bizde de bittiYaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok
Canim benim geçmiş olsun mantarsa tedavini olursun geçer gider inşllahKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Bizde kanka olarak devam edenlerdenizValla numaralar bizde de bittikanka olarak devam ediyoruz. İşin kötüsü ben de hiç istemiyorum bazen eşimede acıyorum ama beklerim ben diyo Neyse şunun şurasında 20 haftamız kaldı
Aynen, bunun daha lohusalığı var, ağrıların geçmesi varBizde kanka olarak devam edenlerdenizdedigin gibi canim ne kaldi şurda biraz daha sabretsinler yapacak birsey yok
Ayy canim bir de onlar var demiAynen, bunun daha lohusalığı var, ağrıların geçmesi varvar da var yaniii 2023 te yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?