2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Iyi o zaman sevindim canim ne oluyor diyordum bende

Bizde yasak yok ama bende bir üşengeçlik var son zamanlarda. Eşim de 3 gün geçince beni ihmal ediyorsun diye şakayla karışık takılıyor
Valla bizdr cidden bizimki korkuyor ilk cocuk belki de ondan benimde canima minnet zaten ay bi de biz olsun diye hergun yapıyorduk gına gelmisti o da bir etmen olabilir

Kızlar merhaba, bugün kontrole gittim dün kasılmam olmuştu. Bende myom var 3 tane. Karnımdaki sertlik myommuş. Benek daha aşağıdaymış. Magnezyumu 2 ye çıkardı bir de progestanı 2 ye çıkardı. 2 hafta böyle devam edicekmişiz. 26 hafta benim eşiğim, bebeğinnyaşama oranı daha yüksek oluyor dedi. Yine bir hedef var önümüzde ilk 3 ay riskli dediler şükür geçtik şimdi de bu. Hep bir stres şükür ki sağlıklı ama bebeklerimiz, Rabbim bize psikolojik sabır da versin , amin

Evet canım kesin doğru bilgidir çünkü o akıntı gelme olayından sonra benm elim ayağım dolaştı titredi adeta hemen uzandım kontrol edip durdum araştırdım panikledim bir başladı hareketlenmeye hiç böyle olmamıstı şok oldum . Ne kadar akıllı bu bebişler ah

Yaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok
Bizede doktor yasaklamıstı canım , yasak kalktı eşimin korkusu basladı bebek varken yapamam diyor psikolojisi acaip hassas benimkinin öyle böyle değil

Çok çok geçmiş olsun, Allahım korusun hepimizi

Canım myomlar kaç cm ki sertlik yapıyormus . İyi bari kötü birşey yokmus. Benm ki de bugun cok serrt ve ağrılı geçiyor nedense parol içtim birtane

Kızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana

İnşallah geçer gider ya. Bugün korkular yaşıyoruz böyle hayrolsun

Git tabi canım için rahat etsin, bize de haber ver, ayy hayırlısıyla bi doğuraydık

Valla bizdr cidden bizimki korkuyor ilk cocuk belki de ondan benimde canima minnet zaten ay bi de biz olsun diye hergun yapıyorduk gına gelmisti o da bir etmen olabilir
İşte bu biziz, hiç risk olmamasına rağmen ikimiz de acaip korkuyoruz, ben istesem de eşim elini sürmez zaten zaten dediğin gibi yumurtlama günüydü oydu buydu yetti canıma acık dinlendik iyi oldu

Cok geçmiş olsun cnm inşallah ciddi bişey yoktur

Cnm panik yapma hemen. Yat uyu yarın kontrolde için rahat etmiş olur Allahın izniyle. Çok geçmiş olsun.

Uyuyamıyorum düşünmekten resmen aynı şey gibi olunca daha da korktum tek istediğim devamı olmasın önemsiz bisey olsun
Canımmm iyi düşün iyi olsun inşallah korkma. Bebeklerimiz çok güvenli bir yerde şuan ama enfeksiyon varsa tedavi ol ki sen de rahat et canım. Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun. Sıkıntısız musmutlu bi hamilelik geçirelim inşallah

Kızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?

Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
Kötü bir isim değil ama alışılagelmedik bir isim. Mesela okulda arkadaşları dalga geçebilir, Tebessüm mü adın bu mu gerçekten yeaaaa diyen tipler de mutlaka olacaktır. Heryerde ve her zaman varlar maalesef. O yüzden isim koyarken çok düşünmek gerekiyor ama çok tatlı bir isim bence koyulurrr Ben şimdiki hamileliğime çok düşündüm kızlar bilir yazdım buralara hep Batın, Bilal vs diye ama Efe koyuyorum kısa ve öz. Kendi başına karakterli bi isim. Biraz daha düşünün vaktiniz çok var içinize sine sine koyun ismini

Son düzenleme:
İşte bu biziz, hiç risk olmamasına rağmen ikimiz de acaip korkuyoruz, ben istesem de eşim elini sürmez zaten zaten dediğin gibi yumurtlama günüydü oydu buydu yetti canıma acık dinlendik iyi oldu
Haha yalniz olmadigima sevindim garipsiodum çünkü esim neden istemiyor beni begenmiyir mu diye düşüncelere kapılıyordum bende bu hormonlar cok fena valla insanin dusunmeyecegi seyleri dusundurtuo yazik adam korkuyorum dio o zaman iki kat seviyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…