Ölümüne kankayız agaaAyy canim bir de onlar var demineyse bebisi istedilerse beklesinler sağlık olsun epey bir süre kankaliğa devam
Iyi o zaman sevindim canim ne oluyor diyordum bendeO kemik ağrısı normalmiş diye okumuştum. O regl ağrısı da oluyor bende az önce de vardı mesela. Bence normaldir ciddi bir ağrı olmadığı sürece
O bende de oluyor nabız atıyor gibi orda hissediyorum.
Doktora alt taraflarda baskı hissettigimi söylemiştim normal dedi bazen o kadar hissedersin ki bebek düşecek dersin dedi.
Normal demek ki böyle şeyler.
Valla bizdr cidden bizimki korkuyor ilk cocuk belki de ondan benimde canima minnet zatenBizde yasak yok ama bende bir üşengeçlik var son zamanlarda. Eşim de 3 gün geçince beni ihmal ediyorsun diye şakayla karışık takılıyor
Evet canım kesin doğru bilgidir çünkü o akıntı gelme olayından sonra benm elim ayağım dolaştı titredi adeta hemen uzandım kontrol edip durdum araştırdım panikledim bir başladı hareketlenmeye hiç böyle olmamıstı şok oldum . Ne kadar akıllı bu bebişler ahZor olmazmi canım doğana kadar insanın canından can gidiyor ama olsun Allah'ın izniyle yolun yarisina geldik bile rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada bebiş çok hareketli yazmıştın ya sanırım senin stres olduğunu korktugunu anladı o yüzden mis o aşırı hareketi sen sakinlesince oda sakinlesmistiraşırı evhamliyiz ya sanırım bunu aşmamız lazım
Bizede doktor yasaklamıstı canım , yasak kalktı eşimin korkusu basladıYaa. Bizimde yasaktı 18.haftada yasak bitti dedi ama o kdr çok ağrım oluyor ki hala hiçbir numara yok
Çok çok geçmiş olsun, Allahım korusun hepimiziKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çook sağolunTurnusol kağıdı alıp geldi eşim. Hemen koydum normal çıktı. Su geliyor olsaymış mavi veya mor’a dönermiş. Dönmedi çok şükür. Doktorumu aradım mantar akıntısıdır dedi. Fitil isimi verdi. Fitil al ve idrar tahlili yaptır yarın dedi. Akıntım da azaldı bu arada. Uzanıyorum ne olur ne olmaz diye. Cumartesi günü doktora gideceğiz bi baktırmak için . Çok şükür içim rahatladı öyle korktum ki..
Canım myomlar kaç cm ki sertlik yapıyormus . İyi bari kötü birşey yokmus. Benm ki de bugun cok serrt ve ağrılı geçiyor nedense parol içtim birtaneKızlar merhaba, bugün kontrole gittim dün kasılmam olmuştu. Bende myom var 3 tane. Karnımdaki sertlik myommuş. Benek daha aşağıdaymış. Magnezyumu 2 ye çıkardı bir de progestanı 2 ye çıkardı. 2 hafta böyle devam edicekmişiz. 26 hafta benim eşiğim, bebeğinnyaşama oranı daha yüksek oluyor dedi. Yine bir hedef var önümüzdeilk 3 ay riskli dediler şükür geçtik şimdi de bu. Hep bir stres şükür ki sağlıklı ama bebeklerimiz, Rabbim bize psikolojik sabır da versin , amin
İnşallah geçer gider ya. Bugün korkular yaşıyoruz böyle hayrolsunKızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
Gunduz biraz iş yapmış yorulmuştur aylardır ilk defa oyle pişmanım ki şu an ağlamak istemiyorum ama durduramıyorum kendimiİnşallah geçer gider ya. Bugün korkular yaşıyoruz böyle hayrolsun
Git tabi canım için rahat etsin, bize de haber ver, ayy hayırlısıyla bi doğuraydıkKızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
İşte bu biziz, hiç risk olmamasına rağmen ikimiz de acaip korkuyoruz, ben istesem de eşim elini sürmez zatenValla bizdr cidden bizimki korkuyor ilk cocuk belki de ondan benimde canima minnet zatenay bi de biz olsun diye hergun yapıyorduk gına gelmisti o da bir etmen olabilir
Cok geçmiş olsun cnm inşallah ciddi bişey yokturKızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
Cnm panik yapma hemen. Yat uyu yarın kontrolde için rahat etmiş olur Allahın izniyle. Çok geçmiş olsun.Kızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
Uyuyamıyorum düşünmekten resmen aynı şey gibi olunca daha da korktum tek istediğim devamı olmasın önemsiz bisey olsunCnm panik yapma hemen. Yat uyu yarın kontrolde için rahat etmiş olur Allahın izniyle. Çok geçmiş olsun.
Canımmm iyi düşün iyi olsun inşallah korkma. Bebeklerimiz çok güvenli bir yerde şuan ama enfeksiyon varsa tedavi ol ki sen de rahat et canım. Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun. Sıkıntısız musmutlu bi hamilelik geçirelim inşallahUyuyamıyorum düşünmekten resmen aynı şey gibi olunca daha da korktum tek istediğim devamı olmasın önemsiz bisey olsun
Kötü bir isim değil ama alışılagelmedik bir isim. Mesela okulda arkadaşları dalga geçebilir, Tebessüm mü adın bu mu gerçekten yeaaaa diyen tipler de mutlaka olacaktır. Heryerde ve her zaman varlar maalesef. O yüzden isim koyarken çok düşünmek gerekiyor ama çok tatlı bir isim bence koyulurrrKızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
Haha yalniz olmadigima sevindim garipsiodum çünkü esim neden istemiyor beni begenmiyir mu diye düşüncelere kapılıyordum bende bu hormonlar cok fena valla insanin dusunmeyecegi seyleri dusundurtuoİşte bu biziz, hiç risk olmamasına rağmen ikimiz de acaip korkuyoruz, ben istesem de eşim elini sürmez zatenzaten dediğin gibi yumurtlama günüydü oydu buydu yetti canıma acık dinlendik iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?