İlk hamileligimde bı konuda ufak bir sorun yaşamıştım ben stresten sabaha kadar uyumamistim yavrumda benimle birlikte bir dakika uyumamisti 8 aylık falandim sanırım akıllı olmazlarmi canım valla masallahlari var daha şimdiden bile annelerinin hissettiğini hissediyor miniklerEvet canım kesin doğru bilgidir çünkü o akıntı gelme olayından sonra benm elim ayağım dolaştı titredi adeta hemen uzandım kontrol edip durdum araştırdım panikledim bir başladı hareketlenmeye hiç böyle olmamıstı şok oldum . Ne kadar akıllı bu bebişler ah
Canım böbrek taşı yada kum da olabilir çünkü bende bir sürü taş var bunu sık sık yaşarım idrarda kan olayı illa enfeksiyondan olacak degil içini ferah tut tabi taş falanda olmasın inşallah biraz böbrekte ağrı yapıyor oda merak etme ciddi birşey değildirUyuyamıyorum düşünmekten resmen aynı şey gibi olunca daha da korktum tek istediğim devamı olmasın önemsiz bisey olsun
ne kadar sevindim anlatamam çok geçmiş olsun..İnan dün hep aklımdaydın ne yaptı acaba diye.Gelmiş geçmiş olsun canım...Allahım razı olsun canım benimben de o kadar korktum ki ağla ağla bi hal oldum çok şükür ki normal akıntıymış . Ne zor bu annelik
Oyy kuzum allahım razı olsun kimseye yasatmasın sağlıkla kucağımıza alalım insallah çok sağolne kadar sevindim anlatamam çok geçmiş olsun..İnan dün hep aklımdaydın ne yaptı acaba diye.Gelmiş geçmiş olsun canım...
a ben şok. biz de melisa koyacakktıkKızlar isim konusu konuşulmuş hep.
Eşimle Melis yada Melisa olsun diyoruz. Anlamları. Tatlı,bal,bal arisi,oğul otu gibi çeşitlilikte. Birkac yerde okudum bu isimler konulmaz. İsim anlami eski Yunancada şişko yada tanrica gibi bisey demek diyolar mekruhmuş. Kimiside yok öyle bisey diyor cok kararsiz kaldik yani. İcimize sinem tek isimdi vazgecicez. Biraz Ela ismine yöneldik.
İkimizinde isileri E harifyle basliyor E harfi ile olsun bari dedik
Canim ben dün birkac bilir kisiye sordum. Kökeni rumcadan geliyor onun disinda kötü bisey duymadik dediler.a ben şok. biz de melisa koyacakktık
Kızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
çok gecçmiş olsun canım, sonradan öyle olmadığı anlaşılmış.Hanımlar, bugun sürekli akıntım var. Ayaktayken birden dolu dolu geldi. İç çamaşırım sırılsıklam oldu. Hemen peçete koydum peçetede aynı şekilde sıırlsıklam oldu. Rengi kokusu yok. Kıvamı su gibi. Doktorumu aradım hemen su kesesi açılmış olabilir turnusol kağıdı koy rengi değişirse su geliyor demektir dedi. Doktora git hemen dedi. Moralim cok bozuldubu normal bi akıntımı yoksa gerçekten su mu geliyor anlayamıyorum sürekli sızıntı şeklinde geliyor napacağım ben
ahh o kemik ağrısı, yürürken batıyor resmenBenim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyoanlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?
Cnm korkma inşallah Allahin izniyle birsey yoktur duamdasin cnmKızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
ben de sordurdum şimdi bikaç hocayahaber bekeliyorum canım. rumcadan gelmesi için ne dedilet pekiCanim ben dün birkac bilir kisiye sordum. Kökeni rumcadan geliyor onun disinda kötü bisey duymadik dediler.
Canım çok geçmiş olsun, Allah korusun, Allahın izniyle kötü bir şey değildir inşallah, duamdasinKızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
Geçmiş olsun canım bende de olmuştu enfeksiyondan oluyormuş ama doktora git tabiki. İnşallah güzel haberler alırsınKızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
Süper. Benide haberdar edersen cok sevinirim. Net bisey demedi yabanci kökenli sonucta dedi. Anlami iyi olsunda kökenine cok takilmicam acikcasi.ben de sordurdum şimdi bikaç hocayahaber bekeliyorum canım. rumcadan gelmesi için ne dedilet peki
Hahahahaahaİşte bu biziz, hiç risk olmamasına rağmen ikimiz de acaip korkuyoruz, ben istesem de eşim elini sürmez zatenzaten dediğin gibi yumurtlama günüydü oydu buydu yetti canıma acık dinlendik iyi oldu
Koyun ya valla ben çok seviyorum Melisa ismini ben de önerdim eşim şımarık kız ismi dedia ben şok. biz de melisa koyacakktık
Günaydın cnm hayirli güzel haber gelirsiin insllah minak prenseste insllah yüzünü gosteririGünaydın kızlar, güzel mutlu bi gün olsun hepimiz içinbugün saat 14.30da detaylı ultrasonum var, çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum umarım her şey yolundadır güzel haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?