2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İlk hamileligimde bı konuda ufak bir sorun yaşamıştım ben stresten sabaha kadar uyumamistim yavrumda benimle birlikte bir dakika uyumamisti 8 aylık falandim sanırım akıllı olmazlarmi canım valla masallahlari var daha şimdiden bile annelerinin hissettiğini hissediyor minikler

Uyuyamıyorum düşünmekten resmen aynı şey gibi olunca daha da korktum tek istediğim devamı olmasın önemsiz bisey olsun
Canım böbrek taşı yada kum da olabilir çünkü bende bir sürü taş var bunu sık sık yaşarım idrarda kan olayı illa enfeksiyondan olacak degil içini ferah tut tabi taş falanda olmasın inşallah biraz böbrekte ağrı yapıyor oda merak etme ciddi birşey değildir

a ben şok. biz de melisa koyacakktık

Kızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?

Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü

Aslında cok hoş, naif bir isim.
ama söylemesi biraz zor belli bir süre sonra alışılabilir ama ilk okul çağında ki cocuklar acımasız
dalga geçerler mi bilemiyorum.

çok gecçmiş olsun canım, sonradan öyle olmadığı anlaşılmış.
zamanında gelsin inşallah.
Benim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyo anlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?
ahh o kemik ağrısı, yürürken batıyor resmen
ilkinde hatırlamıyorum böyle bir ağrıyı nedense

Cnm korkma inşallah Allahin izniyle birsey yoktur duamdasin cnm

Canım çok geçmiş olsun, Allah korusun, Allahın izniyle kötü bir şey değildir inşallah, duamdasin

Geçmiş olsun canım bende de olmuştu enfeksiyondan oluyormuş ama doktora git tabiki. İnşallah güzel haberler alırsın

İşte bu biziz, hiç risk olmamasına rağmen ikimiz de acaip korkuyoruz, ben istesem de eşim elini sürmez zaten zaten dediğin gibi yumurtlama günüydü oydu buydu yetti canıma acık dinlendik iyi oldu
Hahahahaaha gerçekten yaaa resmen dinlendim

Kızlar günaydın Istanbul da oturanlara bir sorum olacaktı, detaylı ultrason için doktorum bakırköy de bir yer önerdi aradım normalde 750 tlymis anlaşmalı bir doktor yönlendirince 500 TL oluyor dedi. Siz nerede yaptırdınız veya yaptıracaksiniz acaba ?

Günaydın kızlar, güzel mutlu bi gün olsun hepimiz için bugün saat 14.30da detaylı ultrasonum var, çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum umarım her şey yolundadır güzel haberlerle gelirim
Günaydın cnm hayirli güzel haber gelirsiin insllah minak prenseste insllah yüzünü gosteriri
Bizim oğlan biraz nazliydi göremedik yüzünü

Kizlar dun asmden kan icin çağırmışlardı bugun sonuc cikti
Tokluk sekerim 80 çıkmış
Kalsiyum iyi dedi ama magnezyum cok düşükmüş kasiktaki agrilar ondan olur dedi ihmal etme devamli ic dedi bende onemsemiyordum fazlasi zarar verir diye

Kızlar yaa bir şey sorcam İlişki sırasında sizde de kuruluk oluyor mu ? Birkaç seferdir oluyor benim, gebelikten mi acaba yaa ?? Kızımdayken de oluyor muydu hatırlayamadım 5 sene geçti…normalde hiç olmazdı da bir sorayım dedim, hormonlarımız değişik çalışıyor ya ondan mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…