2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın cnm hayirli güzel haber gelirsiin insllah minak prenseste insllah yüzünü gosteriri
Bizim oğlan biraz nazliydi göremedik yüzünü
Ayy inşallah ama hiç umutlu değilim, cinsiyeti öğrenene kadar neler çektik çok nazlı kızım da teyzesi

Benim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyo anlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?
Bende de oluyor canım regl ağrısı gibi, hatta belim de regl dönemindeki gibi ağrıyor bazen, dinlenince geçiyor, bi de bazen büyüme atağı geçiriyor sanırım rahim ve bebek, kasıklarımı sancı giriyor iki büklüm oluyorum, uzanınca o da geçiyor

Canim ben istanbul cevizlibagda yeri. Prof.Dr.Ahmet Gül e yaptircam. İkili taramadada ona gitmistim. Ücreti 800 tl.

Allahtan yok canım 2 3 ay önce ultrason yapıldı böbreklerime ama bilmiyorum geçmedi bence enfeksiyon çünkü rahatsizliklarim aynı az su içsem yine hissediyorum

Geçmiş olsun canım bende de olmuştu enfeksiyondan oluyormuş ama doktora git tabiki. İnşallah güzel haberler alırsın
Ya ne demişti doktorun canım birazdan gidicem ama duramiyorum heyecandan vakit gecmedi

Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bisey yoktur aksam cok panikledim bütün gece uyku tutmadı sabah geçtiğini görünce biraz rahatladım öğleden sonra gel dedi doktorum birazdan cikicam inşallah güzel haberler veririm size

İnşaallah canim guzel haberlerini bekliyoruz hic korkma enfeksiyondur kesin.

Ağrın da var mıydı peki cnm cok
Ağrım çatı ağrısı dedikleri alt tarafımda kemiklerim ağrıdı geçen hafta geçti dun cok kotu bi agri girdi tam kasigima yarım saat kendime gelemedim sonra geçti aşırı bi ağrım yoktu canım normaldir rahimdendir diye takmadım bide

Allahtan yok canım 2 3 ay önce ultrason yapıldı böbreklerime ama bilmiyorum geçmedi bence enfeksiyon çünkü rahatsizliklarim aynı az su içsem yine hissediyorum
Hmm o zaman dikkatli ol canım suyu arttır bol bol iç geçer inşallah merak etme onda yaşadın diye buda aynı olacak değil içini ferah tut sen

Smdi
Hmm o zaman dikkatli ol canım suyu arttır bol bol iç geçer inşallah merak etme onda yaşadın diye buda aynı olacak değil içini ferah tut sen
Simdi böbrek ultrasonundan çıktımda canım taş çıkmadı bakalım ne diyecek sonuca göre

eskiden de kalitesizdi uykum, şimdi daha beter
gece 2 saat derin uyusum yeterli ama , kadi uykusu gibi uykum.
eşim kaç kez döndü kaç kez ayağımı çektim , kaç araba geçti
uyku ile uyanıklık arasındayım.

bu da tüm günümü mahvediyor

Beklerken bebek geldi babası dogumhanenin kapisindaydi doktor bi kontrole gitti 5 dk sonra koşarak gitti adam rahat rahat paşayi bekliyoruz işte geliyor diyor telefonda dedim annesi ne çekiyordur içeride cok duygusal ya doğan bebek görünce heyecan basıyor kendimde ne olacağım bakalım

Yoktur bişey cnm Allahın izniyle merak etme, su sıra ağrılarımizin artması normal, rahim büyüyor bide enfeksiyon varsa arttirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…