- 24 Ağustos 2016
- 3.781
- 6.322
- 158
Ayy inşallah ama hiç umutlu değilim, cinsiyeti öğrenene kadar neler çektikGünaydın cnm hayirli güzel haber gelirsiin insllah minak prenseste insllah yüzünü gosteriri
Bizim oğlan biraz nazliydi göremedikyüzünü
Normal canım korkma büyüyor minikler :)Dinlenince geçiyor.
Yemek filan yaparken fazla ayakta kalınca oluyo
Bende de oluyor canım regl ağrısı gibi, hatta belim de regl dönemindeki gibi ağrıyor bazen, dinlenince geçiyor, bi de bazen büyüme atağı geçiriyor sanırım rahim ve bebek, kasıklarımı sancı giriyor iki büklüm oluyorum, uzanınca o da geçiyorBenim 2 gündür kasıklarım ağrıyo regli olcam gibi.
Bide afedersiniz özel bölgemin kemiği ağrıyoanlatıcak başka kelime bulamadım soryy
Acaba bu haftalar normal mi? Bilen var mı kızlar?
Canim ben istanbul cevizlibagda yeri. Prof.Dr.Ahmet Gül e yaptircam. İkili taramadada ona gitmistim. Ücreti 800 tl.Kızlar günaydınIstanbul da oturanlara bir sorum olacaktı, detaylı ultrason için doktorum bakırköy de bir yer önerdi aradım normalde 750 tlymis anlaşmalı bir doktor yönlendirince 500 TL oluyor dedi. Siz nerede yaptırdınız veya yaptıracaksiniz acaba ?
Allahtan yok canım 2 3 ay önce ultrason yapıldı böbreklerime ama bilmiyorum geçmedi bence enfeksiyon çünkü rahatsizliklarim aynı az su içsem yine hissediyorumCanım böbrek taşı yada kum da olabilir çünkü bende bir sürü taş var bunu sık sık yaşarım idrarda kan olayı illa enfeksiyondan olacak degil içini ferah tut tabi taş falanda olmasın inşallah biraz böbrekte ağrı yapıyor oda merak etme ciddi birşey değildir
Ya ne demişti doktorun canım birazdan gidicem ama duramiyorum heyecandan vakit gecmediGeçmiş olsun canım bende de olmuştu enfeksiyondan oluyormuş ama doktora git tabiki. İnşallah güzel haberler alırsın
Ağrın da var mıydı peki cnm cokYa ne demişti doktorun canım birazdan gidicem ama duramiyorum heyecandan vakit gecmedi
İnşaallah canim guzel haberlerini bekliyoruz hic korkma enfeksiyondur kesin.Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bisey yoktur aksam cok panikledim bütün gece uyku tutmadı sabah geçtiğini görünce biraz rahatladım öğleden sonra gel dedi doktorum birazdan cikicam inşallah güzel haberler veririm size
Ağrım çatı ağrısı dedikleri alt tarafımda kemiklerim ağrıdı geçen hafta geçti dun cok kotu bi agri girdi tam kasigima yarım saat kendime gelemedim sonra geçti aşırı bi ağrım yoktu canım normaldir rahimdendir diye takmadım bideAğrın da var mıydı peki cnm cok
Hmm o zaman dikkatli ol canım suyu arttır bol bol iç geçer inşallah merak etme onda yaşadın diye buda aynı olacak değil içini ferah tut senAllahtan yok canım 2 3 ay önce ultrason yapıldı böbreklerime ama bilmiyorum geçmedi bence enfeksiyon çünkü rahatsizliklarim aynı az su içsem yine hissediyorum
Vallahi güldürdünüz beni :) kollarımız taşır umarım bebeleriValla canim obez olmadigi surece bence olur yani 6 ay ile 9 ay arası kiyafetler ki yazlik zaten ust uste giydirmicez
Simdi böbrek ultrasonundan çıktımda canım taş çıkmadı bakalım ne diyecek sonuca göreHmm o zaman dikkatli ol canım suyu arttır bol bol iç geçer inşallah merak etme onda yaşadın diye buda aynı olacak değil içini ferah tut sen
Yoktur bişey cnm Allahın izniyle merak etme, su sıra ağrılarımizin artması normal, rahim büyüyor bide enfeksiyon varsa arttirirAğrım çatı ağrısı dedikleri alt tarafımda kemiklerim ağrıdı geçen hafta geçti dun cok kotu bi agri girdi tam kasigima yarım saat kendime gelemedim sonra geçti aşırı bi ağrım yoktu canım normaldir rahimdendir diye takmadım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?