Bende öyleyim surekli canim cikolatali kek istiyor tatli gorunce dayanamiyorum ama sekerde çikar diye çok korkuyorumSizler de benim gibi bu aralar tatlıya çok düştünüz mü hem canım istiyor yiyorum hem de şeker olur mu oğluşumda diye korkuyorum
bende meyveye düştüm yıkarken soyarken bile küçük çocuklar gibi sabırsızlanıyorum.Bende öyleyim surekli canim cikolatali kek istiyor tatli gorunce dayanamiyorum ama sekerde çikar diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım salgın var ve havalar ciddi soğudu artık çok dikkat edin bol c vit ve d vit tüketinGünaydın kızlar dun oglumda az öksürük vardi gece iyice arttı işin kötüsü benimde boğazlarım aciyor baya kabarmış bogazlarimiz bide galiba usutmusum sabaha karşı soğuk soğuk terledim mide bulantısı baya kötü bi gece geçirdik yani hasta olmasın diye çocuğu okula göndermedim bu yıl 2 aydir sürekli hasta ya nasıl iş anlamadım kahvaltıdan sonra parol içtim dayanamadim allahtan vitaminlerimi içmeye baslamistim biraz onlara güveniyorum inşallah atlatırız hemen
Canım bol su iç monurol saşe kullan eczaneden alıp . Hiçbir zararı yok temizliyor . Ben de baslarda çok sorun olmustu. Piyeloseptyyl ve monurol ile geçti bir de bol su . İnsallah kötü birşey yokturKızlar öyle korkuyorum ki idrarimda kan geldi tuvalette silince gelmiyor kanama gibi değil galiba enfeksiyondan ama çok korktum yarin doktora gideceğim oglumda da bu haftalarda olmuştu kanama aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum nolur dua edin bana
Sorma canım baslarda tiksiniyordum gene basladı tatlı krizleriSizler de benim gibi bu aralar tatlıya çok düştünüz mü hem canım istiyor yiyorum hem de şeker olur mu oğluşumda diye korkuyorum
Dün gece ben de uyuyamadımeskiden de kalitesizdi uykum, şimdi daha beter
gece 2 saat derin uyusum yeterli ama , kadi uykusu gibi uykum.
eşim kaç kez döndü kaç kez ayağımı çektim , kaç araba geçti
uyku ile uyanıklık arasındayım.
bu da tüm günümü mahvediyor
Beni en çok korkutan şey ya bebeğimi taşıyamazsam ağır gelirseVallahi güldürdünüz beni :) kollarımız taşır umarım bebeleri
Geçen gün ben de aynı şeyi düşündüm. Uyurken bir tekme yedim uyandığımda da vurdu. Eyvah dedim uykular haram olacak herhaldeGece 11de yatiyorum tekmeliyor, sabah 6da uyaniyorum yine tekmeliyor. Ne zaman uyuyor bu bebek :)
Cidden uyku bbebekte benim en hassas noktam. Ilk kizim hic uyumazdi, cok zorlanmistim. Insallah bu uyur, egitim vericem diyordum ama bu daha dogmadan uyumuyor
Benim ki benmle beraber uyuyor benceGece 11de yatiyorum tekmeliyor, sabah 6da uyaniyorum yine tekmeliyor. Ne zaman uyuyor bu bebek :)
Cidden uyku bbebekte benim en hassas noktam. Ilk kizim hic uyumazdi, cok zorlanmistim. Insallah bu uyur, egitim vericem diyordum ama bu daha dogmadan uyumuyor
Ben sağlık ocağına gittim , bebeğimin kalp atışlarını dinledimBugün hastaneye gidenlerden haber var mı?
İnşallah güzel şeyler duyarız
Evet gerçekten çok güzel olurdu.Ben sağlık ocağına gittim , bebeğimin kalp atışlarını dinledimtahlil vs verdim . Ayda 1 gel dediler. Ama NST yokmus sağlık ocaklarında çok üzüldüm. Son aylarda NST ye çok ihtiyacımız olacak sağlık ocağında olsa iyi olurdu
Hadi gözün aydın olsunKızlar detaylı ultrasondan yeni geldim, çok şükür her şey yolunda, bi sıkıntımız yok, içim çok rahatladı, darısı tüm gireceklerin başına, inşallah herkes de çok çok güzel sorunsuz sonuçlarla çıksın kontrollerden
ben biraz geç gördüm mesajı.Canım myomlar kaç cm ki sertlik yapıyormus . İyi bari kötü birşey yokmus. Benm ki de bugun cok serrt ve ağrılı geçiyor nedense parol içtim birtane
sonuçlar çıktı mı ne dedi doktor canımSmdi
Simdi böbrek ultrasonundan çıktımda canım taş çıkmadı bakalım ne diyecek sonuca göre
Canım sezaryenle birlikte alabilir insallah doktorun sıkma canını .ben biraz geç gördüm mesajı.
4 tane var biri 7 cm, 5cm,3 cm diğerini bilmiyorum. bebekten göremiyorum dedi.
malesef büyükler.
GöZünüz aydın canımKızlar detaylı ultrasondan yeni geldim, çok şükür her şey yolunda, bi sıkıntımız yok, içim çok rahatladı, darısı tüm gireceklerin başına, inşallah herkes de çok çok güzel sorunsuz sonuçlarla çıksın kontrollerden
Sorma canım yaa, hem merak hem korku insan çok geriliyor, gerçekten rahatladım ama doktorum 20ekime gün verdi şimdi onu nasıl bekliycez bakalımGöZünüz aydın canımdetaylıdan sonra daha cok rahatlıyor insan
Çok teşekkürler canımHadi gözün aydın olsun
Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?