2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sizler de benim gibi bu aralar tatlıya çok düştünüz mü hem canım istiyor yiyorum hem de şeker olur mu oğluşumda diye korkuyorum
Bende öyleyim surekli canim cikolatali kek istiyor tatli gorunce dayanamiyorum ama sekerde çikar diye çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım salgın var ve havalar ciddi soğudu artık çok dikkat edin bol c vit ve d vit tüketin

Canım bol su iç monurol saşe kullan eczaneden alıp . Hiçbir zararı yok temizliyor . Ben de baslarda çok sorun olmustu. Piyeloseptyyl ve monurol ile geçti bir de bol su . İnsallah kötü birşey yoktur

Sizler de benim gibi bu aralar tatlıya çok düştünüz mü hem canım istiyor yiyorum hem de şeker olur mu oğluşumda diye korkuyorum
Sorma canım baslarda tiksiniyordum gene basladı tatlı krizleri tahin pekmez yiyorum geceleri aşerdğimde. Bugunde ayıptır söylemesi biskivi pastası yapayım dedim canım çekti

Dün gece ben de uyuyamadım karnım sertleşti sağa dönsem sağım ağrıyor sola dönsem ayrı ağrıyor. İlerleyince nolacak merak ediyorum gaz sıkışınca daha da fena oluyor

Geçen gün ben de aynı şeyi düşündüm. Uyurken bir tekme yedim uyandığımda da vurdu. Eyvah dedim uykular haram olacak herhalde

Benim ki benmle beraber uyuyor bence çünkü gece 2-3 kere wc ye kalkıyorum o zamanda hiç tekmelemiyor. Sabahta saat 10 gibi falan baslıyor uyandığımda kahvaltıdan sonra daha cok :) ben çok uykucuyumdur inşallah bana çekmiştir
Ama bu haftalarda daha uyku düzeni oturmamıs olabilir

Bugün hastaneye gidenlerden haber var mı?
İnşallah güzel şeyler duyarız
Ben sağlık ocağına gittim , bebeğimin kalp atışlarını dinledim tahlil vs verdim . Ayda 1 gel dediler. Ama NST yokmus sağlık ocaklarında çok üzüldüm. Son aylarda NST ye çok ihtiyacımız olacak sağlık ocağında olsa iyi olurdu

Evet gerçekten çok güzel olurdu.
Maşallah iyi olsun minik
Hadi gözün aydın olsun
Amin inşallah

Canım myomlar kaç cm ki sertlik yapıyormus . İyi bari kötü birşey yokmus. Benm ki de bugun cok serrt ve ağrılı geçiyor nedense parol içtim birtane
ben biraz geç gördüm mesajı.
4 tane var biri 7 cm, 5cm,3 cm diğerini bilmiyorum. bebekten göremiyorum dedi.
malesef büyükler.

Ben de Ali Ekiz e aldım randevu nakit 700 tl ama aklım Ahmet Gül de kaldı, birisi daha önermişti kendisini, belki ona giderim

GöZünüz aydın canım detaylıdan sonra daha cok rahatlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…