Bende hastanede nst ye girenleri görünce çok heyecanlanıyorum tık tık tık tık sesleri bekleme alanına geliyor böyle diyorum ayy inşallah bizde gireceğizBeklerken bebek geldi babası dogumhanenin kapisindaydi doktor bi kontrole gitti 5 dk sonra koşarak gitti adam rahat rahat paşayi bekliyoruz işte geliyor diyor telefondadedim annesi ne çekiyordur içeride cok duygusal ya doğan bebek görünce heyecan basıyor kendimde ne olacağım bakalım
Cok sevindim cnm darısı başımıza insKızlar detaylı ultrasondan yeni geldim, çok şükür her şey yolunda, bi sıkıntımız yok, içim çok rahatladı, darısı tüm gireceklerin başına, inşallah herkes de çok çok güzel sorunsuz sonuçlarla çıksın kontrollerden
Ben gordum bugun kizimi :) kipir kipirdi. 313grammis, boy soylemiyorlarmis ama persentil olarak sorun yokmus. Cok hareketliydi yine bidik :) tamamen gobek deligimin altinda, hatta kafasi o kadar asagida ki ayaklarimi yukari kaldirip kafa olcumlerini yaptilar, normal mi diye sordum evet dedi. Bir de foto ekleyeyimBugün hastaneye gidenlerden haber var mı?
İnşallah güzel şeyler duyarız
Çok teşekkürler canımcım inşallah güzel haberlerini bekliyorumCok sevindim cnm darısı başımıza insbenimde haftaya çarşamba
Gece 11de yatiyorum tekmeliyor, sabah 6da uyaniyorum yine tekmeliyor. Ne zaman uyuyor bu bebek :)
Cidden uyku bbebekte benim en hassas noktam. Ilk kizim hic uyumazdi, cok zorlanmistim. Insallah bu uyur, egitim vericem diyordum ama bu daha dogmadan uyumuyor
Canım gözün aydın. Rahatladı ne güzel ,darısı hepinize olsun. Benim yarın sabah 10 da . Stres yapıyorum istemsizce.Kızlar detaylı ultrasondan yeni geldim, çok şükür her şey yolunda, bi sıkıntımız yok, içim çok rahatladı, darısı tüm gireceklerin başına, inşallah herkes de çok çok güzel sorunsuz sonuçlarla çıksın kontrollerden
Benimde aynı gece her kalktığımda oda uyanık zaten kalitesiz bı uyku durumu yaşıyorum bide masallah gündüzleri de çok hareketli bugünlerde minik kuşumGece 11de yatiyorum tekmeliyor, sabah 6da uyaniyorum yine tekmeliyor. Ne zaman uyuyor bu bebek :)
Cidden uyku bbebekte benim en hassas noktam. Ilk kizim hic uyumazdi, cok zorlanmistim. Insallah bu uyur, egitim vericem diyordum ama bu daha dogmadan uyumuyor
Gözün aydın olsun cnm cok şükür herseyi guzelmis yüzünüde gorebildinmi cimcimeninKızlar detaylı ultrasondan yeni geldim, çok şükür her şey yolunda, bi sıkıntımız yok, içim çok rahatladı, darısı tüm gireceklerin başına, inşallah herkes de çok çok güzel sorunsuz sonuçlarla çıksın kontrollerden
Ultrasonda bazen öyle korkunç görüntüler olabiliyormuş.Ben gordum bugun kizimi :) kipir kipirdi. 313grammis, boy soylemiyorlarmis ama persentil olarak sorun yokmus. Cok hareketliydi yine bidik :) tamamen gobek deligimin altinda, hatta kafasi o kadar asagida ki ayaklarimi yukari kaldirip kafa olcumlerini yaptilar, normal mi diye sordum evet dedi. Bir de foto ekleyeyimcok korkunc da bir iskelet fotosu var ama uykumuzu kacirmasin diye onu koymuyorum
Ay benimkide gözlerini kafasını çekmiş ama uzaylı gibi çıkmış yavrumBen gordum bugun kizimi :) kipir kipirdi. 313grammis, boy soylemiyorlarmis ama persentil olarak sorun yokmus. Cok hareketliydi yine bidik :) tamamen gobek deligimin altinda, hatta kafasi o kadar asagida ki ayaklarimi yukari kaldirip kafa olcumlerini yaptilar, normal mi diye sordum evet dedi. Bir de foto ekleyeyimcok korkunc da bir iskelet fotosu var ama uykumuzu kacirmasin diye onu koymuyorum
Ay benimde 20 Ekimdi randevum nasıl beklerim 1 Ay 1 hafta diyordum bugün görünce az rahatladım tekrar kaldı 3 haftaSorma canım yaa, hem merak hem korku insan çok geriliyor, gerçekten rahatladım ama doktorum 20ekime gün verdi şimdi onu nasıl bekliycez bakalım
Çok teşekkürler canım
Sana bağlı canım ama şöyle bi dönem 1 yas ben istesem ve bilinçli olsam kesinlikle geçirirdim niyetim benimde 1 yasti ama 1 yaşından sonra gece memesine deli gibi düştü cocuk gece mahvolduk ikimizde bilmiyordum aciktigindan oluyor saniyordum halbuki alışkanlıktan yapıyormuş yatağından yanıma alıştı resmen 1 yaşında sürekli memede hiç uyuyamiyordum eğer onu cozebilirsen ki bence ayrı yatak basta zor olsada çözmek için çok önemli bir adım yatirabilirsin bizim kötü etkilendi o dönem ben bilmediğim için kardeş muhabbetindende once yatağını ayırmıştık hamile kalmadan önce 2 yaşında yani memeden ayrıldıktan sonra yine evde olmayınca düzen bozuldu şimdi tam alıştı mesela bizim sürecimiz böyle oldu oğlum gonulluydu açıkçası odasında yatmaya yatağında uyumaya ama yanında yatma imkanın olursa sana da çok rahat olur böyle bi yatakla çok mantıklı yaniMerhabalarr nasılsınızztecrübeli annelere bir sorum olucaktı. Ben şimdi anne yanı için park yatak almayı düşünüyorum en az 1 yaşına kadar kullanırım, oda olarakta beşik istemiyorum ben de yanında yatabiliyim diye montesorri yatak dişünüyorum ama 1 yaşında yatağa geçirebilir miyim orda tıkanıyorum
Fotodaki gibi bu kadar yüksek değilde alttan yavru yataklı bir de korkuluğu yüksek olan bir şey işimi görür mü acaba ? Kalkıp ordan düşerse diye korkum
Benimki galiba hiç uyumuyor gece yattigimdada vuruyor gündüz yemeklerden sonrada sürekli hareket halinde hayır ne işin olabilir içeride yat uyu ben olsam uyurum mesela şuan hiç uyku uyuyamıyorumdaha uyku düzenleri yok bence zamanla değişir.
Benim ki de benimle uyuyup sabah 9 gibi uyanıyor bence gece tuvalete kalktığımda kıpırdamıyor hiç.
Canım gözün aydın. Rahatladı ne güzel ,darısı hepinize olsun. Benim yarın sabah 10 da . Stres yapıyorum istemsizce.
Iyiyim canım çok şükür kötü bisey çıkmadı inşallah devamı gelmez devam ederiz böyle
Neyin var canim ?Iyiyim canım çok şükür kötü bisey çıkmadı inşallah devamı gelmez devam ederiz böyle
Aynen sorma, bekliycez artık iyi olsunlar da napalım, eşim diyo ki sonunda eve ultrason cihazı aldırcan bana galiba diyoAy benimde 20 Ekimdi randevum nasıl beklerim 1 Ay 1 hafta diyordum bugün görünce az rahatladım tekrar kaldı 3 hafta
Evet elinde olmuyo ki insanın, inşallah yarın güzel haberlerle gel canımCanım gözün aydın. Rahatladı ne güzel ,darısı hepinize olsun. Benim yarın sabah 10 da . Stres yapıyorum istemsizce.
Ayy demiştim ya zaten hiç umudum yoktu aynen de öyle olduGözün aydın olsun cnm cok şükür herseyi guzelmis yüzünüde gorebildinmi cimcimenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?