2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhabalarr nasılsınızz tecrübeli annelere bir sorum olucaktı. Ben şimdi anne yanı için park yatak almayı düşünüyorum en az 1 yaşına kadar kullanırım, oda olarakta beşik istemiyorum ben de yanında yatabiliyim diye montesorri yatak dişünüyorum ama 1 yaşında yatağa geçirebilir miyim orda tıkanıyorum
Fotodaki gibi bu kadar yüksek değilde alttan yavru yataklı bir de korkuluğu yüksek olan bir şey işimi görür mü acaba ? Kalkıp ordan düşerse diye korkum

Eklentiler

• A60186F8-4789-426E-B094-404661068564.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 69
Bende hastanede nst ye girenleri görünce çok heyecanlanıyorum tık tık tık tık sesleri bekleme alanına geliyor böyle diyorum ayy inşallah bizde gireceğiz

Cok sevindim cnm darısı başımıza insbenimde haftaya çarşamba

Bugün hastaneye gidenlerden haber var mı?
İnşallah güzel şeyler duyarız
Ben gordum bugun kizimi :) kipir kipirdi. 313grammis, boy soylemiyorlarmis ama persentil olarak sorun yokmus. Cok hareketliydi yine bidik :) tamamen gobek deligimin altinda, hatta kafasi o kadar asagida ki ayaklarimi yukari kaldirip kafa olcumlerini yaptilar, normal mi diye sordum evet dedi. Bir de foto ekleyeyim cok korkunc da bir iskelet fotosu var ama uykumuzu kacirmasin diye onu koymuyorum

Eklentiler

• 69FFB621-CAC2-43FB-B22F-071271BC8D76.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 70
daha uyku düzenleri yok bence zamanla değişir.
Benim ki de benimle uyuyup sabah 9 gibi uyanıyor bence gece tuvalete kalktığımda kıpırdamıyor hiç.
Canım gözün aydın. Rahatladı ne güzel ,darısı hepinize olsun. Benim yarın sabah 10 da . Stres yapıyorum istemsizce.

Benimde aynı gece her kalktığımda oda uyanık zaten kalitesiz bı uyku durumu yaşıyorum bide masallah gündüzleri de çok hareketli bugünlerde minik kuşum

Gözün aydın olsun cnm cok şükür herseyi guzelmis yüzünüde gorebildinmi cimcimenin

Ultrasonda bazen öyle korkunç görüntüler olabiliyormuş.
Sağlıkla gelsin minnak ayaklı

Kizlar cok gec bitti isim doğumdan dolayi uzadı baya çok şükür kötü bisey demedi enfeksuyonum aynı devam ediyor o yüzden olmuş olabilir dedi ilk taş olabilir diye suphelendi taş çıkmadı inşallah devamı gelmez enfeksiyon için tek kullanımlık ilac verdi oglumu gördüm çok şükür yarım kilo olmuş artık kıpır kıpır asla durmuyordu ayaklariyla sürekli tekme attı hissettim o sırada baya

Ay benimkide gözlerini kafasını çekmiş ama uzaylı gibi çıkmış yavrum hiç saklamayim arşive az büyüyünce eline geçer de korkar yavrum kendinden benimki tekme atıyordu tam göbek deligimin oraya bi koydu aleti sanki aletin üzerinde oturmuş aynen poposu gördük açık açık

Sorma canım yaa, hem merak hem korku insan çok geriliyor, gerçekten rahatladım ama doktorum 20ekime gün verdi şimdi onu nasıl bekliycez bakalım

Çok teşekkürler canım
Ay benimde 20 Ekimdi randevum nasıl beklerim 1 Ay 1 hafta diyordum bugün görünce az rahatladım tekrar kaldı 3 hafta

Sana bağlı canım ama şöyle bi dönem 1 yas ben istesem ve bilinçli olsam kesinlikle geçirirdim niyetim benimde 1 yasti ama 1 yaşından sonra gece memesine deli gibi düştü cocuk gece mahvolduk ikimizde bilmiyordum aciktigindan oluyor saniyordum halbuki alışkanlıktan yapıyormuş yatağından yanıma alıştı resmen 1 yaşında sürekli memede hiç uyuyamiyordum eğer onu cozebilirsen ki bence ayrı yatak basta zor olsada çözmek için çok önemli bir adım yatirabilirsin bizim kötü etkilendi o dönem ben bilmediğim için kardeş muhabbetindende once yatağını ayırmıştık hamile kalmadan önce 2 yaşında yani memeden ayrıldıktan sonra yine evde olmayınca düzen bozuldu şimdi tam alıştı mesela bizim sürecimiz böyle oldu oğlum gonulluydu açıkçası odasında yatmaya yatağında uyumaya ama yanında yatma imkanın olursa sana da çok rahat olur böyle bi yatakla çok mantıklı yani

Benimki galiba hiç uyumuyor gece yattigimdada vuruyor gündüz yemeklerden sonrada sürekli hareket halinde hayır ne işin olabilir içeride yat uyu ben olsam uyurum mesela şuan hiç uyku uyuyamıyorum

Meraba kizlar. İnsaAllah herkes iyidir. Dun esim isyerinde yedigi mantardan zehirlenmis gece boyu acildeydik bi yüzümüz gülmedi bu ara. Bugun daha iyi cok sukur. Bugun kizimin kontrolu vardi. Gelisimi iyi cok sukur 400 gram olmus. Bnde 2kilo almisim hayret ettim. Ogluslarima guzelce gosterdi doktor bu eli bu parmaklari idrar torbasina varana kadar bakın pipi yok bunda pipi sizde var kiz kardesiniz geliyor artik pipiyi unutun deismez diyor tahlil sonuclarina yarin gidecegim. Umarim troid degerim dusmustur. Birde kesinlikle covid aşı vurunmam gerektigini dun bir hastasinin bebegini almak zorunda kaldigini yogun bakimda yattigini soyledi. Hastaneden ciktik saglik ocagindaki doktorumda ilkinkinde ölümden döndün cok riskli bir suru hasta var hamile yogun bakimda ikinci kez yakalanirsam ya beni ya bebegi kaybedebilecegimizi soyledi Allah korusun. Bugun tetenoz aşım vardi. Olmadim arasinda 15,gun gecmesi gerekiyormus. Covid oncelikli onu vurun iyice düşün dediler. Sanırım yarin biontech vurunacagim. Rabbim yardim etsin kolay atlatirim insaAllah

Bu arada bu kontrolde ilk defa serviks uzunluk olctu kızlar doktorum kadını bir kere daha iyiki seçmişim dedim cok tedbirli ilerliyor oncekinde kanamam olunca olcmustu doktor bu haftalarda bisey demeden kendisi bakti

Ay benimde 20 Ekimdi randevum nasıl beklerim 1 Ay 1 hafta diyordum bugün görünce az rahatladım tekrar kaldı 3 hafta
Aynen sorma, bekliycez artık iyi olsunlar da napalım, eşim diyo ki sonunda eve ultrason cihazı aldırcan bana galiba diyo
Canım gözün aydın. Rahatladı ne güzel ,darısı hepinize olsun. Benim yarın sabah 10 da . Stres yapıyorum istemsizce.
Evet elinde olmuyo ki insanın, inşallah yarın güzel haberlerle gel canım
Gözün aydın olsun cnm cok şükür herseyi guzelmis yüzünüde gorebildinmi cimcimenin
Ayy demiştim ya zaten hiç umudum yoktu aynen de öyle oldu çok anlık bi göz çukurlarını burnunu gördük o kadar, ayaklarını ayak parmaklarını gördük , bekliycez yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…