2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimki galiba hiç uyumuyor gece yattigimdada vuruyor gündüz yemeklerden sonrada sürekli hareket halinde hayır ne işin olabilir içeride yat uyu ben olsam uyurum mesela şuan hiç uyku uyuyamıyorum
Benimkide cok hareketli masaAllah hic durmuyor. Hayir işin ne uyusana be yavrum Ultrasondada ayni doktor ooo cok hareketli masaAllah Allah simdiden kolaylik versin diyor

Cok iyi olmuş canım karar vermen bol antikor olsun inşallah stresi cok başkaymış bende keşke bu kadar beklemeseydim diyorum bi an önce ikinci dozu olup rahatlayalım diye tetanozu ertelediler benimde 30. Haftalarda olacağım vakit var daha bisey olmaz insallah

Ucuz bisey olsa 10 kere almistim ben eve şahsen çok faydalı bi alet bence

Aynen benimki de tetanozu boşver covit aşını ol demişti hemen oldum, iki hafta geçti bile, iki hafta sonra ikinci dozumu olucam, tetanozu hiç olmasan bile olur demişti

Benimki galiba hiç uyumuyor gece yattigimdada vuruyor gündüz yemeklerden sonrada sürekli hareket halinde hayır ne işin olabilir içeride yat uyu ben olsam uyurum mesela şuan hiç uyku uyuyamıyorum
Yaa dimi işin gücün yok yat uyu çıkınca burada işler kolay değil

Dün gece ben de uyuyamadım karnım sertleşti sağa dönsem sağım ağrıyor sola dönsem ayrı ağrıyor. İlerleyince nolacak merak ediyorum gaz sıkışınca daha da fena oluyor

aynen gaz sıkışması ama çok sertleşiyor karnım, daha 4 ay var önümüzde

Hahah bizim burada cok ultrason hakkimiz yok o nedenle her foto cok degeri :) çaki diye isim taktık o fotoya
Biz de dun esnedigini gorduk, sonra agzini acip yutkunmaya basladi, yemek yedi yani :) cok sapsikti
Sanirim bir sonraki ultrason 10 hafta sonra

Ya maşallah cnm cok sevındım bebeğinde bişey olmamasına, bazen enfeksyon yaparmış sanırım, peki ilac falan verdi mi

Canim oncelikle gecmis olsun Allah tez zamanda saglik versin ins inan cok mantikli bir karar vermissin bak bana ben 2 dozumu da oldum biontech yarin tetenoz olucam ins masallah bebisim de gayet iyi icini ferah tut her yerde bebise bir zarari olmadığı söyleniyor aşı için. Ileride deniyor ama ileriyi düşünmek yerine suani düşünmek cok daha doğru bencede maalesef vakalar artıyor ve cok kisi hamile aşı oluyor hasta olmak daha riskli o yuzden verdigin karardan şaşma güzel düşün guzel olsun

Ya maşallah cnm cok sevındım bebeğinde bişey olmamasına, bazen enfeksyon yaparmış sanırım, peki ilac falan verdi mi
Evet canım tek kullanımlık tozlardsn verdi gece o kadar bulanıyor ki midem içebilirsem ki artık içmek zorundayım yatmadan icecegim

Kızlar ya ben akşamları midemden cok rahatsız oluyorum gaz var gibi midemde sürekli ağzıma geliyor midem kaynama değil gibi rennie alıyorum kesmiyor yinede hiç etki etmiyor hatta bazen uyutmuyor geceleri böyle olan var mı ne yapabilirim Soda ictim yatmadan daha beter yaptı midemi mesela deneme yapıyorum yeme içmeyi kesiyorum yine aynı daha bebek aşağıda midemin olduğu kısım boş yani sikistirmadan boylr rahatsızım bilemedim napsm

Evet canım tek kullanımlık tozlardsn verdi gece o kadar bulanıyor ki midem içebilirsem ki artık içmek zorundayım yatmadan icecegim
Bende su sıra limonlu su içiyorum enfeksiyon için bulanıyor miğdem oguruyorum hatta baya, ınsallah geçer cnm bian once..

Canım senin iki doz arası geçen süre ne kadardı? Ben ikinci doz randevumu 3.haftam dolunca aldım, 4 hafta olması şart mı acaba?

Benm normalde de midem problemliydi. Bu hafta yine basladı mide problemim. Yediklerim ağzıma geliyor. Özellkle aksam yemeğimden sonra. Karnım şiştikçe şişiyor o ayrı bi ağrı zaten

Kızlar karnım akşamları 2katı şişiyor öyle sert oluyor ki derim geriliyor. Canım çok yanıyor yatsam yatamıyorum otursam yine geçmiyor karnım daha fazla büyüdüğünde nolacak ya . İlk gebeliğim diyemi böyle nefes alamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…