Idrarimda kan geldi dün canım enfeksiyon varmışNeyin var canim ?
Benimkide cok hareketli masaAllah hic durmuyor. Hayir işin ne uyusana be yavrum Ultrasondada ayni doktor ooo cok hareketli masaAllah Allah simdiden kolaylik versin diyorBenimki galiba hiç uyumuyor gece yattigimdada vuruyor gündüz yemeklerden sonrada sürekli hareket halinde hayır ne işin olabilir içeride yat uyu ben olsam uyurum mesela şuan hiç uyku uyuyamıyorum
Cok iyi olmuş canım karar vermen bol antikor olsun inşallah stresi cok başkaymış bende keşke bu kadar beklemeseydim diyorum bi an önce ikinci dozu olup rahatlayalım diye tetanozu ertelediler benimde 30. Haftalarda olacağım vakit var daha bisey olmaz insallahMeraba kizlar. İnsaAllah herkes iyidir. Dun esim isyerinde yedigi mantardan zehirlenmis gece boyu acildeydikbi yüzümüz gülmedi bu ara. Bugun daha iyi cok sukur. Bugun kizimin kontrolu vardi. Gelisimi iyi cok sukur 400 gram olmus. Bnde 2kilo almisim hayret ettim. Ogluslarima guzelce gosterdi doktor bu eli bu parmaklari idrar torbasina varana kadar bakın pipi yok bunda pipi sizde var kiz kardesiniz geliyor artik pipiyi unutun deismez diyor tahlil sonuclarina yarin gidecegim. Umarim troid degerim dusmustur. Birde kesinlikle covid aşı vurunmam gerektigini dun bir hastasinin bebegini almak zorunda kaldigini yogun bakimda yattigini soyledi. Hastaneden ciktik saglik ocagindaki doktorumda ilkinkinde ölümden döndün cok riskli bir suru hasta var hamile yogun bakimda ikinci kez yakalanirsam ya beni ya bebegi kaybedebilecegimizi soyledi Allah korusun. Bugun tetenoz aşım vardi. Olmadim arasinda 15,gun gecmesi gerekiyormus. Covid oncelikli onu vurun iyice düşün dediler. Sanırım yarin biontech vurunacagim. Rabbim yardim etsin kolay atlatirim insaAllah
Ucuz bisey olsa 10 kere almistim ben eve şahsen çok faydalı bi alet benceAynen sorma, bekliycez artık iyi olsunlar da napalım, eşim diyo ki sonunda eve ultrason cihazı aldırcan bana galiba diyo
Evet elinde olmuyo ki insanın, inşallah yarın güzel haberlerle gel canım
Ayy demiştim ya zaten hiç umudum yoktu aynen de öyle olduçok anlık bi göz çukurlarını burnunu gördük o kadar, ayaklarını ayak parmaklarını gördük , bekliycez yapacak bişey yok
Cok gecmis olsun canim. Bi arkadasiminda oyle olmustu ilacla tez gecti hicbi sıkıntı olmadi seninde olmaz Allahin izniyle gecer o.Idrarimda kan geldi dün canım enfeksiyon varmış
Aynen benimki de tetanozu boşver covit aşını ol demişti hemen oldum, iki hafta geçti bile, iki hafta sonra ikinci dozumu olucam, tetanozu hiç olmasan bile olur demiştiMeraba kizlar. İnsaAllah herkes iyidir. Dun esim isyerinde yedigi mantardan zehirlenmis gece boyu acildeydikbi yüzümüz gülmedi bu ara. Bugun daha iyi cok sukur. Bugun kizimin kontrolu vardi. Gelisimi iyi cok sukur 400 gram olmus. Bnde 2kilo almisim hayret ettim. Ogluslarima guzelce gosterdi doktor bu eli bu parmaklari idrar torbasina varana kadar bakın pipi yok bunda pipi sizde var kiz kardesiniz geliyor artik pipiyi unutun deismez diyor tahlil sonuclarina yarin gidecegim. Umarim troid degerim dusmustur. Birde kesinlikle covid aşı vurunmam gerektigini dun bir hastasinin bebegini almak zorunda kaldigini yogun bakimda yattigini soyledi. Hastaneden ciktik saglik ocagindaki doktorumda ilkinkinde ölümden döndün cok riskli bir suru hasta var hamile yogun bakimda ikinci kez yakalanirsam ya beni ya bebegi kaybedebilecegimizi soyledi Allah korusun. Bugun tetenoz aşım vardi. Olmadim arasinda 15,gun gecmesi gerekiyormus. Covid oncelikli onu vurun iyice düşün dediler. Sanırım yarin biontech vurunacagim. Rabbim yardim etsin kolay atlatirim insaAllah
Ben de öyle dedim ona zaten hiç fena fikir değilmiş sen bi bakıver fiyatlara dedimUcuz bisey olsa 10 kere almistim ben eve şahsen çok faydalı bi alet bence
Yaa dimi işin gücün yok yat uyuBenimki galiba hiç uyumuyor gece yattigimdada vuruyor gündüz yemeklerden sonrada sürekli hareket halinde hayır ne işin olabilir içeride yat uyu ben olsam uyurum mesela şuan hiç uyku uyuyamıyorum
Dün gece ben de uyuyamadımkarnım sertleşti sağa dönsem sağım ağrıyor sola dönsem ayrı ağrıyor. İlerleyince nolacak merak ediyorum gaz sıkışınca daha da fena oluyor
Hahah bizim burada cok ultrason hakkimiz yok o nedenle her foto cok degeri :) çaki diye isim taktık o fotoyaAy benimkide gözlerini kafasını çekmiş ama uzaylı gibi çıkmış yavrumhiç saklamayim arşive az büyüyünce eline geçer de korkar yavrum kendinden benimki tekme atıyordu tam göbek deligimin oraya bi koydu aleti sanki aletin üzerinde oturmuş aynen poposu gördük açık açık
Ya maşallah cnm cok sevındım bebeğinde bişey olmamasına, bazen enfeksyon yaparmış sanırım, peki ilac falan verdi miKizlar cok gec bitti isim doğumdan dolayi uzadı baya çok şükür kötü bisey demedi enfeksuyonum aynı devam ediyor o yüzden olmuş olabilir dedi ilk taş olabilir diye suphelendi taş çıkmadı inşallah devamı gelmez enfeksiyon için tek kullanımlık ilac verdi oglumu gördüm çok şükür yarım kilo olmuş artık kıpır kıpır asla durmuyordu ayaklariyla sürekli tekme attı hissettim o sırada baya
Benimde cok sertleşiyor karnım su sıra ya doktoruma sordum normal dedi, ama çok erken değil mi daha minik değiller miaynen gaz sıkışması ama çok sertleşiyor karnım, daha 4 ay var önümüzde
Canim oncelikle gecmis olsun Allah tez zamanda saglik versin insMeraba kizlar. İnsaAllah herkes iyidir. Dun esim isyerinde yedigi mantardan zehirlenmis gece boyu acildeydikbi yüzümüz gülmedi bu ara. Bugun daha iyi cok sukur. Bugun kizimin kontrolu vardi. Gelisimi iyi cok sukur 400 gram olmus. Bnde 2kilo almisim hayret ettim. Ogluslarima guzelce gosterdi doktor bu eli bu parmaklari idrar torbasina varana kadar bakın pipi yok bunda pipi sizde var kiz kardesiniz geliyor artik pipiyi unutun deismez diyor tahlil sonuclarina yarin gidecegim. Umarim troid degerim dusmustur. Birde kesinlikle covid aşı vurunmam gerektigini dun bir hastasinin bebegini almak zorunda kaldigini yogun bakimda yattigini soyledi. Hastaneden ciktik saglik ocagindaki doktorumda ilkinkinde ölümden döndün cok riskli bir suru hasta var hamile yogun bakimda ikinci kez yakalanirsam ya beni ya bebegi kaybedebilecegimizi soyledi Allah korusun. Bugun tetenoz aşım vardi. Olmadim arasinda 15,gun gecmesi gerekiyormus. Covid oncelikli onu vurun iyice düşün dediler. Sanırım yarin biontech vurunacagim. Rabbim yardim etsin kolay atlatirim insaAllah
Evet canım tek kullanımlık tozlardsn verdi gece o kadar bulanıyor ki midem içebilirsem ki artık içmek zorundayım yatmadan icecegimYa maşallah cnm cok sevındım bebeğinde bişey olmamasına, bazen enfeksyon yaparmış sanırım, peki ilac falan verdi mi
Bende su sıra limonlu su içiyorum enfeksiyon için bulanıyor miğdem oguruyorum hatta baya, ınsallah geçer cnm bian once..Evet canım tek kullanımlık tozlardsn verdi gece o kadar bulanıyor ki midem içebilirsem ki artık içmek zorundayım yatmadan icecegim
Canım senin iki doz arası geçen süre ne kadardı? Ben ikinci doz randevumu 3.haftam dolunca aldım, 4 hafta olması şart mı acaba?Canim oncelikle gecmis olsun Allah tez zamanda saglik versin insinan cok mantikli bir karar vermissin bak bana ben 2 dozumu da oldum biontech yarin tetenoz olucam ins masallah bebisim de gayet iyi icini ferah tut her yerde bebise bir zarari olmadığı söyleniyor aşı için. Ileride deniyor ama ileriyi düşünmek yerine suani düşünmek cok daha doğru bencede maalesef vakalar artıyor ve cok kisi hamile aşı oluyor hasta olmak daha riskli o yuzden verdigin karardan şaşma güzel düşün guzel olsun
Benm normalde de midem problemliydi. Bu hafta yine basladı mide problemim. Yediklerim ağzıma geliyor. Özellkle aksam yemeğimden sonra. Karnım şiştikçe şişiyor o ayrı bi ağrı zatenKızlar ya ben akşamları midemden cok rahatsız oluyorum gaz var gibi midemde sürekli ağzıma geliyor midem kaynama değil gibi rennie alıyorum kesmiyor yinede hiç etki etmiyor hatta bazen uyutmuyor geceleri böyle olan var mı ne yapabilirim Soda ictim yatmadan daha beter yaptı midemi mesela deneme yapıyorum yeme içmeyi kesiyorum yine aynı daha bebek aşağıda midemin olduğu kısım boş yani sikistirmadan boylr rahatsızım bilemedim napsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?