Gece yatarken daha fenayım doya doya uyuyamiyorum resmen midemin haline kalkıp dikiliyorum aniden şimdi bide ilac içeceğim yatmadan ne olacak bilmiyorumBenm normalde de midem problemliydi. Bu hafta yine basladı mide problemim. Yediklerim ağzıma geliyor. Özellkle aksam yemeğimden sonra. Karnım şiştikçe şişiyor o ayrı bi ağrı zaten
Canim ben ilkini 16 agustosta 2.si de 6 eylul ile 27 eylul arasi diyordu 8 eylul de oldum yani 23 gun sonra sıkıntı olmaz sistem zaten olacagin tarihleri veriyor canım randevu alabiliosan dogru zamandir sıkıntı etme benim de 3hafta sayılır. Tetenoz icinde dr um en az 3hafta olmasini isteriz aranin dedi yarin olucam o da 23 gun yapiyor 3 hafta gecmis oluyorCanım senin iki doz arası geçen süre ne kadardı? Ben ikinci doz randevumu 3.haftam dolunca aldım, 4 hafta olması şart mı acaba?
Aynı yaa yutkuna yutkuna bi hal oldum. Yürüyünce hafifliyor sanki ama geçmiyor. Sabaha kadar sürüyor. Çok iyi çiğneyip yemek lazım çiğ sebze meyve yememekte gerek. Kilodan oluyor hep bunlar . Ben zayıfken böyle problemlerim yoktu. Kilo almaya baslayınca çıkıyorGece yatarken daha fenayım doya doya uyuyamiyorum resmen midemin haline kalkıp dikiliyorum aniden şimdi bide ilac içeceğim yatmadan ne olacak bilmiyorum
Teşekkürler canım içim rahat etti, Allah razı olsunCanim ben ilkini 16 agustosta 2.si de 6 eylul ile 27 eylul arasi diyordu 8 eylul de oldum yani 23 gun sonra sıkıntı olmaz sistem zaten olacagin tarihleri veriyor canım randevu alabiliosan dogru zamandir sıkıntı etme benim de 3hafta sayılır. Tetenoz icinde dr um en az 3hafta olmasini isteriz aranin dedi yarin olucam o da 23 gun yapiyor 3 hafta gecmis oluyor
Rica ederim canımTeşekkürler canım içim rahat etti, Allah razı olsunŞifa olsun, bolca antikor olsun hepimize inşallah
Ben önceden daha kiloluydum canım şu 2 haftadır kilo veriyorum ama daha kötüye gidiyor bu geceleri durumum gerçekten dun gece 5 e kadar sürdü abartmiyorum oldum uykusuzluktanAynı yaa yutkuna yutkuna bi hal oldum. Yürüyünce hafifliyor sanki ama geçmiyor. Sabaha kadar sürüyor. Çok iyi çiğneyip yemek lazım çiğ sebze meyve yememekte gerek. Kilodan oluyor hep bunlar . Ben zayıfken böyle problemlerim yoktu. Kilo almaya baslayınca çıkıyor
Allah allah , o zaman mide koruyucu şart canım sana. Doktorla mutlaka görüş gebelikte böyle durumlarda mide koruyucu baslanıyor. En azından rahat edersin. Mide asidi dengede olmadığı için sindiremiyor ve böyle sıkıntılar çıkıyor. Dahiliyeye görün mutlaka derimBen önceden daha kiloluydum canım şu 2 haftadır kilo veriyorum ama daha kötüye gidiyor bu geceleri durumum gerçekten dun gece 5 e kadar sürdü abartmiyorum oldum uykusuzluktan
Bu rennie tarzı ilaçlarla aynı mantık değil mi mide koruyucu ya baştan beri vitaminden hormondan cok mide ilaci attım zaten varya bi düzelmiyor benim midem doguncaya kadarAllah allah , o zaman mide koruyucu şart canım sana. Doktorla mutlaka görüş gebelikte böyle durumlarda mide koruyucu baslanıyor. En azından rahat edersin. Mide asidi dengede olmadığı için sindiremiyor ve böyle sıkıntılar çıkıyor. Dahiliyeye görün mutlaka derim
Canım gavisconun hamileler için olanını içebilirsin, beni çok rahatlatıyordu kızımdayken. İlaç almak yerine rahatsız olduğun an biraz içmek anında ferahlatıp rahatlatıyordu bir dene istersen doktorunla görüşüp.Bu rennie tarzı ilaçlarla aynı mantık değil mi mide koruyucu ya baştan beri vitaminden hormondan cok mide ilaci attım zaten varya bi düzelmiyor benim midem doguncaya kadar
Aynı mantık değil canımcım çünkü ben hamilelikten önce mide koruyucu içiyordum, doktor ilk randevuda hemen bırak dedi ama rennieve gaviscon şurup içebilirsin dedi, demek ki onun farklı bi sistemi varBu rennie tarzı ilaçlarla aynı mantık değil mi mide koruyucu ya baştan beri vitaminden hormondan cok mide ilaci attım zaten varya bi düzelmiyor benim midem doguncaya kadar
Ben kızımı 6 aylıkken ayırmıştım yanımızdan odasında yatmaya başlamıştı. Odalarımız Yanyana olduğu için bu konuda sıkıntı çekmedik hiç. Şimdi kızımı bi sonraki odaya taşıdık o odayı oğluma hazırlayacağım yakın ve daha küçük olduğu için. Gene ayırmayı planlıyorum 3 saatte bir alarm kurup yanına emzirmeye gittiğin sürece 6 aylık yada 1 yaşında ayırmanın bir önemi kalmıyor. Böyle bir yatakta elbetteki yatabilir ama çocukla alakalı olan şu var, yerle birde yapsan düşmeye meyilli çocuk her türlü düşüyor düşmese de deli yattığı için korkuluklara ayaklarını kollarını falan sıkıştırıyor. 1 yaşında ayağa kalkıp kenarlara tutunup zıplamaya başlıyorlar ve öyle de düşebiliyorlar. Yani benim sana tavsiyem sadece anne yanını al bekle. Çocuğun doğsun onu bir tanı huyunu suyunu gidişatını anla ona göre bir yatak tercihi yaparsın ileride.Merhabalarr nasılsınızztecrübeli annelere bir sorum olucaktı. Ben şimdi anne yanı için park yatak almayı düşünüyorum en az 1 yaşına kadar kullanırım, oda olarakta beşik istemiyorum ben de yanında yatabiliyim diye montesorri yatak dişünüyorum ama 1 yaşında yatağa geçirebilir miyim orda tıkanıyorum
Fotodaki gibi bu kadar yüksek değilde alttan yavru yataklı bir de korkuluğu yüksek olan bir şey işimi görür mü acaba ? Kalkıp ordan düşerse diye korkum
Hayır canım koruyucuyla rennie ve gaviscon tarzı ilaçlar çok farklı. Koruyucu midedeki düzeni sağlıyor hasar olusmasını önlüyor. Rennie grubu ilaçlar ise yatıştırmaya calısıyor sorunu çözmüyor. Senin ciddi koruyuca baslaman gerek. Pandev, lansor,nexium tarzı ilaçlar yani.. ve tedavi de eder bu koruyucu mideni. Ben bi dönem kullandım cok ama cok rahat ettimBu rennie tarzı ilaçlarla aynı mantık değil mi mide koruyucu ya baştan beri vitaminden hormondan cok mide ilaci attım zaten varya bi düzelmiyor benim midem doguncaya kadar
Canım 3’lü testi çoğu doktor önermiyor. Çoğu 3’lü testlerin sonucu garip çıkıyor. İkili veya dörtlü öneriliyor. İkilin iyise ayrıntı usg de iyi çıkarsa kafana takmamalısın bence.Merhabalar ben aranızda yeniyim 22+1 günlük olduk hepimize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle sağlıcakla gelsin bebislerimizsizlere birsey sormak istiyorum 2 li testim cok iyi çıktı fakat 3 lu riskli olarak çıktı özele gittim doktor bebegin gayet iyi olduğunu 3 lu teste aslında gerek bile olmadığını söyledi cok ağladım başına gelen var mı böyle birsey ?
Kuzum 2li ve 3 lü testler tamamen bir olasılık ve ihtimal üzerine kurulu. Ben bu sebeple ne kızımda ne de şimdi bu testlere girmedim. Kızıma sağ Salim kavuştum darısı oğlumun başına. Sadece detaylı taramaya giriyorum. O testler sadece üzüntü ve stres getiriyor anneye. Kaç kişide risk çıktı ağladı etti sonra temiz sonuçlarını aldılar. Hiç üzülme ikilide sorun çıkmadıysa keşke 3 lüye girmeseydin kafan bulanmış boşuna. Biliyorum kafaya takma demek kolay ama İnan bana takmamalısın. Bebeğini o strese sokma o gayet iyidir annesi merak etmeMerhabalar ben aranızda yeniyim 22+1 günlük olduk hepimize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle sağlıcakla gelsin bebislerimizsizlere birsey sormak istiyorum 2 li testim cok iyi çıktı fakat 3 lu riskli olarak çıktı özele gittim doktor bebegin gayet iyi olduğunu 3 lu teste aslında gerek bile olmadığını söyledi cok ağladım başına gelen var mı böyle birsey ?
Ben de aynı fikirdeyim . Ense kalınlığı iyi ise detaylı iyi çıkarsa hiç gerek yok bu testlere. Zaten sonucuda yüzde yüz değil. Yine seni karından su almaya veya o pahalı kan testine yönlendiriyor. Ben hiç yaptırmadım ikili taraması iyi gelip down çıkan da var görmedim değil..Kuzum 2li ve 3 lü testler tamamen bir olasılık ve ihtimal üzerine kurulu. Ben bu sebeple ne kızımda ne de şimdi bu testlere girmedim. Kızıma sağ Salim kavuştum darısı oğlumun başına. Sadece detaylı taramaya giriyorum. O testler sadece üzüntü ve stres getiriyor anneye. Kaç kişide risk çıktı ağladı etti sonra temiz sonuçlarını aldılar. Hiç üzülme ikilide sorun çıkmadıysa keşke 3 lüye girmeseydin kafan bulanmış boşuna. Biliyorum kafaya takma demek kolay ama İnan bana takmamalısın. Bebeğini o strese sokma o gayet iyidir annesi merak etme
Canım bence yanlış bir kanıya varmışsın öyle etki etmesi icin aşırı alerjik biri olmalısın. Ası yaptigini nerden biliyormuş ayrica hicbir dr aşıdan oldu demez. Yanlis anlama ama sürekli erteliyorsun bir bahane bulup olmak isteyen insan hicbir seye kulak asmaz benim gibi. Kendini oyle kandırma yani. Ben sadece uyarmak istedim cunku bu durum seni daha cok yorar inan bana kararsız kalma gerçekten bir karar verdiginde rahatlayacaksınKızlar bende hala aşı olmadım ama geçen kontrolümde doktorum eşim yükses ihtasasta görev yapıyor 40 tane yoğun bakımda hamilesi var dediçok üzüldüm, biontech olmaya karar verdim gidiyordum sağlık ocağına yolda arkadaşımın eşi ile karşılaştım. Canavar gibi heryeri kıpkırmızı su kabarcıkları gibi yaralar dökmüştü. Noldu abi sana dedim biontech yaptı dedi. Haydaaa dedim içimden yürü kızım Ece tetanoz ol gel bu bir ilahi mesaj. Sonra gittim tetanoz oldum dün, kolum hiç kalkmıyor kütük gibi. Ama aklım hala aşıda. Arkadaşlarım olmamam konusunda çok ısrarcı ama onlara söylemeden gizlice gidip olacağım 15 gün sonra. Gerisi de Allah’ın takdiri ne diyebilirim ki.
Evet zaten ozelde ki doktorumun makinesi de tam detaylı o hiç bir sorun olmadığını söyledi aslında içim rahat ama yine kafa bulanmiyo değil:)Canım 3’lü testi çoğu doktor önermiyor. Çoğu 3’lü testlerin sonucu garip çıkıyor. İkili veya dörtlü öneriliyor. İkilin iyise ayrıntı usg de iyi çıkarsa kafana takmamalısın bence.
Sıvı aldırmam da diğerini doktorum önermeye bile gerek duymuyorum yoksa bende de var o pahalı kan testinden dediBen de aynı fikirdeyim . Ense kalınlığı iyi ise detaylı iyi çıkarsa hiç gerek yok bu testlere. Zaten sonucuda yüzde yüz değil. Yine seni karından su almaya veya o pahalı kan testine yönlendiriyor. Ben hiç yaptırmadım ikili taraması iyi gelip down çıkan da var görmedim değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?