2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim doktorumda çok iyi bir prof ama ol diyemedi, benim alerjik durumumdan dolayı. Amiin hiçbirimiz hasta olmayalım

Kuzucum 2022 ye gerek yok zombi görmek için insan kılıklı zombilerle beraber yaşıyoruz zaten

Asi karsiti asparagas haberlere itibar etmeyin, Ugur Sahin ve Ozlem Tureci asinin arastirma ve ilk evrelerinde Alman yasalari geregi asi olmadilar fakat 2021 in basinda aşı oldular.
Erken donem asi olmamis olmalarini hala olmamislar gibi cevirip cevirip sunuyorlar, gercek degil

Kaynak olarak The Times'tan bu haberi birakiyorum buraya https://archive.is/J0v93

o söylenenlerde güvenilir değil, bana göre kimse kesin bir bilgiye sahip değil
iki dr takip ediyor beni, biri olmalısın diyor biri bence bekle olma diyor

aşı olup olmamak değil ama sektörlerde mobing uygulamak rahatsız edici
okulda - hastane de - çekim mekanlarında - matbaa da orda, burda, şurda vb.
sen aşılı değilsin sen bulaşsın senin yüzünden öldük bittik diyemez kimse
sonucta aşı olan da kovid oluyor , olmayan da
aşı olan da yoğun bakıma kaldırılıyor olmayan da
aşı olan da bulaştırıyor olmayan da,
hafif atlatıp atlatmamak kişinin yapısıyla alakalı bence.

bu yüzden aşı kişinin iç meselesi. tek dua ve temmenimiz
tez bu illetten kurtulmak, Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin.

Amin Canım düşüncesi bile korkunç geliyo insana ama inanıyorum çok sağlıklı doğacaklar

Gerçekten çevre baskısı çok sinir bozucu.
Kendi ailem olma diyor bebekten dolayı.
Eşimin ailesi de olmamdan yana ama bana bir şey demiyorlar.

Ben de olmak istemiyorum.
Uzmanlar da HES koduyla girilen yerlere aşı kartıyla girilebilsin diyorlar.
Bu haksızlık değil mi bize?
Hayatımız kısıtlanacak gibi duruyor.

İnşallah hiçbirimize bir şey olmadan geçer gider.

Ası olupta kimse virus kapmayacak diye bisey yok çoğunlukta semptomlar hafif oluyor daha ölümcül mutasyonların cikmamasi icin de bagisiklik sart bunun suanki çözümü de aşı olmak!

Bu karar herkesin kendi karari ama durum toplumu ilgilendiren birşey herkes aşı olunmazsa daha farkli mutasyonlar cikacak diye bas bas bağırıyor canım cogu ulkeye bak zorunlu ve hukuken de aşı zorunluluğu gerekirse getirilebilir ersan şen bu durumu tek tek kanunlarla anlatiyor

Aşı olanların büyük kısmı bence kendilerinin bulaştırıcı olabileceğini düşünmüyorlar.kamuda çalışıyorum İşim gereği bir çok insanla muhatap oluyorum, son zamanlarda maskeyi çeneye indirip gelen, koluna takan, cebine koyan çok kişi geliyor.Maskenizi takarmısınız diyince verilen cevap hep aynı : ben aşımı oldum, bende virüs yok,temizim, bana artık bir şey olmaz ..sanırsın pcr yaptırıp geldi bende diyorum madem size bir şey olmaz o zaman aşısızlara kızmayın siz zaten hasta olmazsınız artık aşı hafif geçirme ihtimali verir asla bulaştırmayacaksın yada asla hasta olmayacaksın demek değil ama öyle düşünmüyorlar tabiki

devlette nasıl rapor verdiler acaba size işe gitmeyin diye sizmi talep ettiniz yoksa dokto kendisi mi yazdı

Kızlar aşı konusunda şöyle düşünüyorum. Burdan bir arkadaş daha önce aşı karşıtı olduğumu ima etmişti ama kesinlikle değil. Ben sadece aşı olmayanlar ateşlenirse direkt bebek etkilenir diye bir cümle kurulmuştu ona karşı çıkmıştım. Bu bilimsel bir açıklama bile olsa hamile kadınların psikolojisini düşünerek yazmalıyız bence mesajlarımızı. Kaldı ki ilk dozumu oldum. Ama aşı olanlar şöyle, aşı olmayanlara böyle olacak diye mesajlar yazmayı mantıklı bulmuyorum uzmanlık alanımız olmadığı için hepimiz duyduklarımızı aktarabiliyoruz sadece. Bilimin yolundan gitmekte fayda var diye düşünüyorum kendimce. Bu zamana kadar aşılara ve ilaçlara güvendiysek bundan sonrası için de bu böyle olmalı, tabii ki kişisel bir karar. Doktorlar arasında fikir ayrılığı her zaman oldu ve olucak. En basitinden bulantı için kullanılan Prilam ilacı için bile burda konuştuk doktorların fikir ayrılıklarından bahsettik. Şuan başka bir çare olsaydı ve hepimiz ona yönelseydik keşke. Allah hepimizi bütün hamileleri, bebekleri korusun inşallah zamanında sağsalim doğsun yavrularımız.

Ben çok iyi astrologlar takip ediyorum hiç zombi mombi demediler siz iyi astrologları takip edin . Diğerleri psikoloji bozuyor ben mine ölmez ile nilay dinç’i takip ediyorum dedikleri de birebir tutuyor

Saka gibi canım daha öncede son anda vazgecmistin sen hakkında hayırlısı neyse ona karar ver inşallah insan böyle görünce de daha kötü oluyor sinovac olabilirsin benim gibi eğer aklında soru işareti varsa ben daha fazla düşünüp beklemek istemediğimden en iyisi sinovac olayım dedim doğumdan sonra 3. Doz biontechle tamamlarım diye düşünüyorum

Aynı mantık değil canımcım çünkü ben hamilelikten önce mide koruyucu içiyordum, doktor ilk randevuda hemen bırak dedi ama rennieve gaviscon şurup içebilirsin dedi, demek ki onun farklı bi sistemi var
Tamam canim hamilelere özelde vardır insallab biraz bekleyeceğim doktora gidinceye kadar ama yapacak bisey yok dun gece daha rahattım galiba yorgunluktan bayılmışım

devlette nasıl rapor verdiler acaba size işe gitmeyin diye sizmi talep ettiniz yoksa dokto kendisi mi yazdı
Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum kac doktora gittim de riskli iste calistigim halde ozelde vermedi devlette zaten vermiyorlar bana hic denk gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…