2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tamam canim bidahaki kontrolde söyleyeyim doktoruma eczaneden de alabilirim aslında eczacı ilgili baya ama doktora sormam lazım

Yemekten sonra içiyorum canım ona dikkat edeyim aslında şekerden dolayı ihtiyaç duyuyorum sanırım kuruyor ağzım özellikle bekleyeyim

Tamam canim bidahaki kontrolde söyleyeyim doktoruma eczaneden de alabilirim aslında eczacı ilgili baya ama doktora sormam lazım
Tabii canım mutlaka dahileyeye git. Gebelerin kullanabildiği koruyucular var her ilaç içemiyoruz maalesef. İnsallah düzelir

Canım beni alttan muayene etti aktif kanama var mı diye, çok şükür yoktu, idrar ve kan tahlilimde enfeksiyon çıktı, enfeksiyon da yapabiliyor demişti ozaman. Ben msj yeni gördüm inşallah bi sorun yoktur
Evet canım aslında aşırı yüksek değil enfeksiyonumda doktor da şaşırdı bi değişiklik yok bu kadardı zaten enfeksiyonun dedi ilacimi içtim dun inşallah faydası olur

devlette nasıl rapor verdiler acaba size işe gitmeyin diye sizmi talep ettiniz yoksa dokto kendisi mi yazdı
Kendisi verdi, ciddi alerjim var sistemden görebiliyorlar, ben kalabalıkta çalıştığımı söyledim aşı oluyummu dedim olma dedi, alerjimden dolayı ol diyemiyorlar bana..zaten yıllık izinlerimde vardı o kadar, yani aşı olma çalışma da dese izinlerimi kullanırdım, sonra zaten idari izin var

Bence de öyle dün meyve yedim üstüne lıkır lıkır su içtim öyle böyle bir şişme değil karnım çatlıcaktı az daha . Ama çok susuyorum yemekten sonrada. Çay ile giderebilirmiyiz

Bu aynı ben artık resmen yastığımı oturur pozisyona getirip öyle uyudum geçen gece. Bir tane popkek yemiştim o bile bütün gece midemi mahvetmeye gitti rennie şurup içtim ona rağmen çok kötüydü
Zaten sürekli oyle uyuyorum canım bildiğin oturarak

Yemekten sonra içiyorum canım ona dikkat edeyim aslında şekerden dolayı ihtiyaç duyuyorum sanırım kuruyor ağzım özellikle bekleyeyim
Ben de çok su içiyorum dayanamıyorum bazen
Ne kadar dikkat etsek faydası var

Heyet raporumu aldın?
Ben tüp bebek yaptırdığım halde kanamalarım oldugu halde bana rapor vermediler. İşten ayrılmak zorunda kaldım. Özeller bile vermedi düşün

Bence de öyle dün meyve yedim üstüne lıkır lıkır su içtim öyle böyle bir şişme değil karnım çatlıcaktı az daha . Ama çok susuyorum yemekten sonrada. Çay ile giderebilirmiyiz
Çay konusunda tam bir şey hatırlamıyorum malesef
Ayranda su kadar sıkıntı olmaz deniyordu ama bilemiyorum. Denemekten bir şey çıkmaz eğer şişerse demek ki o da icilmiyor.
Bu hamilelik döneminde insan suya da çok ihtiyaç duyuyor galiba benim de ağzım hep kuru.
Bu dönemde zor olabilir ama biraz bile dikkat etsek faydası olur bence

Gerçekten ben yaptığım dönem dikkat ettim su içmeyince yemekte midem sişmiyordu.

basur olanınız var mı
yaa kontrolüme daha 10 gün var
ve cok rahatsız edici bi durum.
Daha önce ilk aylarda basurmuydu bilmiyorum ama baya kanama yaptı canım tahribat vardi doktora gidemeden geçti tekrarlamadi ama geçmiyorsa hemen git bekletme bu aylarda oluyormuş genelde ilk aylarda olmuyor demişlerdi bana ama o durumda bile çok sıkıntı demisti bi arkadaş burada geçirmiş

B

Benimki de aynı canım maşallahı var bazen duruyor merak ediyorum bu seferde
Ben hafif tık tık yapıyorum karnıma o an nerede olduğunu anlayabiliyorum o kısma anında cevap veriyor hatta geçen ritme bağladık ben vurdum o vurdu cok hoşuma gitti siddetli değil ama kapı tiklatir gibi

Heyet raporumu aldın?
Ben tüp bebek yaptırdığım halde kanamalarım oldugu halde bana rapor vermediler. İşten ayrılmak zorunda kaldım. Özeller bile vermedi düşün
Canım benim durumumla aynı değil demekki, mesela alerjiden dolayı hiç hastanelik oldunuzmu, ya da 1 yıl boyunca ağlaya ağlaya uyudunuz mu, yuzunuzun tamamı kupkuru kıpkırmızı göz kapaklarınız şiş gezdinizmi?yani başta kanamalar hepimizde oldu ama olabilir dediler ve bizde çalıştık..kendim alacak olsam gider özelden daha öncesinde talep ederdim, bende aşımı olabilmek işimede gidebilmek isterdim

Sürekli tekmeleri hissediyorum yaa valla kızımda hiç böyle değildi, erkek bebek farklı cidden hep ben burdayım anne diyor
Peki şu haftalarda bazı günler cok hareketli bazı günler sakın olması normal mi acaba? Yada bazı saatlerde? Benim oğlanın saati saatini, günü gününü tutmuyor valla bazen hareketli bazen uyuyor uykucumbide hareket etmesi illa tekme atması demek mi? Bazen pit pit yapiyor hareket ediyor ama tekme şeklinde degil, ay cok soru sordum cnm k bakma ama tecrübesizim ya merak ediyorum

Ben çok iyi astrologlar takip ediyorum hiç zombi mombi demediler siz iyi astrologları takip edin . Diğerleri psikoloji bozuyor ben mine ölmez ile nilay dinç’i takip ediyorum dedikleri de birebir tutuyor
Zeynep Turan’ın kitaplarını alıyorum söylediği herşey çıktı ama bu zombi olayını Oğuzhan Ceyhan’dan duydum

Kaynanam hep kızar yemekte su gelmesine. Onların kültürü biraz farklı orta asyalılar yemekten önce çok çok açık kakule çayı içerler yemeği iyi sindirsin diye. Yemekte asla su gelmez. Daha sonrasında da birer bardak sıcak birşey içerler. Yoğurt veya ayranda olmaz yemeklerde :)) karnı şişirir su der aklıma o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…