- 7 Temmuz 2021
- 119
- 127
- 18
- 34
siz ne muhendisiydiniz ? :)Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum kac doktora gittim de riskli iste calistigim halde ozelde vermedi devlette zaten vermiyorlar bana hic denk gelmedi
Endustri muhendisiyim canim ama kendi meslegimi yapmiyorumsiz ne muhendisiydiniz ? :)
Benim de 2 hafta kaldi cok sukur yillik izindi idari izindi yok 5 er gun rapor almaya calis yok su yok bu valla bıktıydım sonunda girioz valla24. hafta idari iznime 2 hafta kaldı. Öncesine kalan yıllık izinlerimi aldım. Artık dinlenebileceğim evimde şükür
Ay cok mu acıyor canim bende birazdan yaptirmaya gidicem ay ins biontech gibi olur bisey olmazKizlar yine aşı konuşulmuş 9 gun once tetonoz aşısı olmustim halaa kolum sızlıyor. Burda her aşı kelimesini duydukca sızısı da artıyor:)
Çalışmayı bırakmamış mıydınız, yanlış mı anladım, ya da bazı mesleklerde istifa edip tekrar dönülebiliyor ya kamu da öyle hakkımız mı var?Benim de 2 hafta kaldi cok sukur yillik izindi idari izindi yok 5 er gun rapor almaya calis yok su yok bu valla bıktıydım sonunda girioz valla
devletteyim diyince sormak istedim canım devlette de sıkıntı oluyor malesef rapor sadece özelde değil sanki keyfi alınıyormus gibi bakıyorlar malesefEndustri muhendisiyim canim ama kendi meslegimi yapmiyorumsimdi de hukuktan devam edicem ins benim isler karışık
Pamuğa kolonya döküp aşı yerini ovun, bana ağrırsa bunu yap dedilerKizlar yine aşı konuşulmuş 9 gun once tetonoz aşısı olmustim halaa kolum sızlıyor. Burda her aşı kelimesini duydukca sızısı da artıyor:)
Sözleşmeli personel olarak çalışıyorum canim ben memurum yaniÇalışmayı bırakmamış mıydınız, yanlış mı anladım, ya da bazı mesleklerde istifa edip tekrar dönülebiliyor ya kamu da öyle hakkımız mı var?
darısı bizlerin basına canım hayırlısı ile artık gercekten cok zornaıyorum sürekli bi tempo heleki evde küçük cocugunda varsa daha da yorucu oluyor bnm de 3 hafta kaldı gün sayıyorum resmen24. hafta idari iznime 2 hafta kaldı. Öncesine kalan yıllık izinlerimi aldım. Artık dinlenebileceğim evimde şükür
Darısı başınızadarısı bizlerin basına canım hayırlısı ile artık gercekten cok zornaıyorum sürekli bi tempo heleki evde küçük cocugunda varsa daha da yorucu oluyor bnm de 3 hafta kaldı gün sayıyorum resmen
Çalışmayı nasıl bıraktın o zamanSözleşmeli personel olarak çalışıyorum canim ben memurum yaniyok canim istifa edip tekrar donemiyorsun öyle
kesinlikle benim de öyle oldu ilk aylarda hamilemiyim kesin acaba bi sorun mu varki bile diyordum ama suan daha cok yorulup uykum geliyor bir de idari izne 24+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 23 den sonraki bi günüde kabul ediyorlar mı ?Darısı başınıza
İlk aylarda çok enerjiktim bulantılara rağmen ama 2. trimester bu sefer bana çok ağır geldi. Ayaklarım çok şişiyor, enerjim çok düşük. Büyük kızım 8 yaşında ama okuluydu, hastalığıydı derken yine ilgi istiyor. Evin işi, yemek derken hiç erken yatamıyordum.
Ben klasik aşıyı oldum . Diğerini olacaksanız aşıyı eczaneden alıp sizin götürmeniz gerekiyormuş, sanırım onu tek doz 28 ya da 30.hafta da yapıyorlar, oda iki çeşitmiş biri canlı aşı diğeri inaktif, hamileyseniz inaktifi olun diyorlarTetanoz aşısı olanlar sağlık ocaklarındaki klasik aşıyı mı oldunuz? Bir de boğmaca aşısı içeren versiyonu varmış ama onu doktorun reçete etmesi gerekiyormuş. Gelen göçlerden sonra boğmaca vakaları arttığı iÇin bebeği koruma amaçlı yapıldığını okumuştum.
24+0’da. 32+0’da da isteğe bağlı dönebiliyoruzkesinlikle benim de öyle oldu ilk aylarda hamilemiyim kesin acaba bi sorun mu varki bile diyordum ama suan daha cok yorulup uykum geliyor bir de idari izne 24+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 23 den sonraki bi günüde kabul ediyorlar mı ?
TeşekkürlerBen klasik aşıyı oldum . Diğerini olacaksanız aşıyı eczaneden alıp sizin götürmeniz gerekiyormuş, sanırım onu tek doz 28 ya da 30.hafta da yapıyorlar, oda iki çeşitmiş biri canlı aşı diğeri inaktif, hamileyseniz inaktifi olun diyorlar
Doktorunuzun 24+0 diye yazı verdiği günü kabul ediyorlarkesinlikle benim de öyle oldu ilk aylarda hamilemiyim kesin acaba bi sorun mu varki bile diyordum ama suan daha cok yorulup uykum geliyor bir de idari izne 24+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 23 den sonraki bi günüde kabul ediyorlar mı ?
teşekkür ederim :)24+0’da. 32+0’da da isteğe bağlı dönebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?