- 8 Eylül 2021
- 1.896
- 2.904
- 83
Rica ederimTeşekkürlerDoktoruma da danışacağım bakalım haftaya.
Covid risk herkes için, bence de özel sektöre de verilmeliydi.kızlar ne güzel kamudasınız.
devlet özel sektörde çalışan hamileleri anne gözüyle görmüyor.bizlerede aynı hak verilmeliydi. Bende artık doktorumdan bana bir şekilde rapor vermesini talep edeceğim.Ev-iş-öğrenci gerçekten yorucu oluyor.
Evet devletteyim canim sozlesmeli olarak çalışıyorum ben zaten ilk 3 ay cok kötüydüm hastane hastane dolandım migrenden birde tansiyon yuksekti kendi doktorum 2 kere heyet verdi oyle gecti sonrada ben pandemide hep calistim fazladan filyasyonda falan da gorev yaptim fazla calismalarimda var idari izin yillik izin falan derken bu zamana geldim ara da 10 gunluk rapor aldim bir turlu heyet vermediler sonra anlamadim gitti son 10 gun raporum var onu da haftaya alicam sonra 24 sonra 32 geliyor zaten calismicam falan idare ettim ama yoruldum ugrasmaktan.devletteyim diyince sormak istedim canım devlette de sıkıntı oluyor malesef rapor sadece özelde değil sanki keyfi alınıyormus gibi bakıyorlar malesef
ah o migren iğrenç birsey kafamı kaldıramıyorum tututnca arada tutunca bi çare bulabildiniz mi en azından hafifleten birşeyEvet devletteyim canim sozlesmeli olarak çalışıyorum ben zaten ilk 3 ay cok kötüydüm hastane hastane dolandım migrenden birde tansiyon yuksekti kendi doktorum 2 kere heyet verdi oyle gecti sonrada ben pandemide hep calistim fazladan filyasyonda falan da gorev yaptim fazla calismalarimda var idari izin yillik izin falan derken bu zamana geldim ara da 10 gunluk rapor aldim bir turlu heyet vermediler sonra anlamadim gitti son 10 gun raporum var onu da haftaya alicam sonra 24 sonra 32 geliyor zaten calismicam falan idare ettim ama yoruldum ugrasmaktan.
Istifa etmedim calismayi biraktim canimÇalışmayı nasıl bıraktın o zaman
Canim agri degil resmen zonkluyordu tansiyonu da etkiledi falan fenaydim hareket edemiyordum hergun ataklar geliyordu 3. Ay bitince hafifledi bu sefer tüm basim agriyordu 4 den sonra kurtuldum basagirlarindan kendiliginden gecti canım parol iciyodum ama nafile hayatimda hic oyle bir agri bilmem 8.haftamda mr çekildi beynimin solundaki damarlar inceymis ama o yapmaz dediler dogustan oyleymis bisey daha ogrenmis oldumah o migren iğrenç birsey kafamı kaldıramıyorum tututnca arada tutunca bi çare bulabildiniz mi en azından hafifleten birşey
Canim uzaktan calisma sekli yok mu sizde?kızlar ne güzel kamudasınız.
devlet özel sektörde çalışan hamileleri anne gözüyle görmüyor.bizlerede aynı hak verilmeliydi. Bende artık doktorumdan bana bir şekilde rapor vermesini talep edeceğim.Ev-iş-öğrenci gerçekten yorucu oluyor.
Maalesef yok canım.Fabrika ortamı ön muhasebe-telefon karşılama şeklinde çalışıyorum.Canim uzaktan calisma sekli yok mu sizde?
Kadim doğum değil canım onun randevusunu başka yerden alman lazımd çıkıntı varsa ihmal etmekanamalı bi sıkıntım yok ama bı çıntı var ve can acıtıyor
devlet hastanesinde randevu bulmak deveye hendek atlatmak gibi
özelde ki dr da ayın 10nunda almıştım, mesaj atsam ulaşır mıyım acaba deniyeyim bi
anladim canım bende 2 yila yakin fabrikalarda muhendislik yaptim bilirim öyle yerler sıkıntı yapiyor raporu. Benim calistigim yer gelmedigin gun maastan kesiyordu iyi oluyordu raporla falan ugrasmiyordumMaalesef yok canım.Fabrika ortamı ön muhasebe-telefon karşılama şeklinde çalışıyorum.
Ben aldim canim 3 tane 5li hastane takimi 2 tanede sonradan 3lu takim aldim uygun bulununca alınmalı benceKızlar hastane çıkışı vs aldınız mı yoksa daha erken mi bunlar içinnnn?
Valla canim ablamin 23 aylik oğlu var o ne dediyse onu aldim 3 hastane çıkışı aldım yenidogan ama digerleri 3-6aylik yenidoğan olarak aldigim 3 uzun kollu zıbın ve 3 tane 5li hastane çıkışı. Digerleri hep 3 aylik ve uzeriPeki o kadar ihtiyaç oluyor mu cidden, ben 1 takım alıp 4-5 tane de 0-3 aylık body alırım diyordum ( zıbın yani) altına da pantolon. Çok kararsız kalıyorum
Kusar, çişi kakası taşar. Bol bol üst baş değiştirmek gerekiyor çocuklar küçükken. Çabuk büyüdükleri için çok abartılı sayılarda almamak lazım ama sayı az olursa da zorlanırsınız.Peki o kadar ihtiyaç oluyor mu cidden, ben 1 takım alıp 4-5 tane de 0-3 aylık body alırım diyordum ( zıbın yani) altına da pantolon. Çok kararsız kalıyorum
Ben de hastanede çalışıyordum canım, sürekli iizn alamadığım için ayrılmak zorunda kaldım. Maalesef kamu çalışanların özel hakları bize tanınmıyor. Direk muhasabe çağırdı beni rapor aldığım gün anca 3 hafta izin alabildim sonra çıkışımı verdim. Olsun önemli olan bebeğimin sağlığı dedim tüp bebekte olunca.. doğumdan sonra bebeğimede bakacak kimse olmayacak 3 yasına kadar calısamayacağm gibi duruyorkızlar ne güzel kamudasınız.
Ben henüz birtanecik hastane çıkışı aldım çok beğendim çünkü :)Kızlar hastane çıkışı vs aldınız mı yoksa daha erken mi bunlar içinnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?