Valla ben her ay bisiler aliyorum bitmiyor ki eksik kiyafet kısmı en kolayı iviri ziviri cok canimO zaman yavaştan almak lazım çok masraf annecimm :)
Kızlar hastane çıkışı vs aldınız mı yoksa daha erken mi bunlar içinnnn?
Evet eşim toptan alalım diyor ama toptan almaya kalksak adam kalpten gidecek haberi yokO zaman yavaştan almak lazım çok masraf annecimm :)
Maşallah cnm cok sevındım, darısı başımiza inşallahMerhabalar
Ayrıntili ultrasonum gayet güzel geçti . Çok şükür herhangi bi sağlık problemi yok bebeğimin.
21+0 405 gram 26 cm olmuş minik kızım
En iyisini yapıyorsunuzEvet eşim toptan alalım diyor ama toptan almaya kalksak adam kalpten gidecek haberi yokondan habersiz alıyorum ufaktan gördükçe bim’e a101 e geldikçe
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun hepimizi inşallahKızlar bugün yaşadığım şeyi sizinle de paylaşmak istiyorum dikkat edin diye. Duş almak için banyoyoda girdim suyu açtım çokta sıcak değildi zaten ılıktan hafif sıcağa yakındı sonra bir anda kademe kademe dengem kaydı vücudum sağ çekmeye başladı ellerim titredi. Yani aslında kahvaltının üstünden de çok geçmemişti ama şekerim tansiyonum mu düştü anlamadım hemen köpüklü köpüklü çıktım ağzıma bir şeyler attım. Dikkat edin sizde hatta imkan varsa evde tek başına duş almayın isterseniz. Buhar etkiledi beni sanırım bende artık tek başına duş almayacağım
Aynenn aynenEn iyisini yapıyorsunuziki zıbın alınacak bitecek zannediyorlar erkekler. Ama alt açma emzirme kıyafet beşik vs derken tek seferde tansiyonu düşecek mağazalarda
Çok geçmiş olsun canımKızlar bugün yaşadığım şeyi sizinle de paylaşmak istiyorum dikkat edin diye. Duş almak için banyoyoda girdim suyu açtım çokta sıcak değildi zaten ılıktan hafif sıcağa yakındı sonra bir anda kademe kademe dengem kaydı vücudum sağ çekmeye başladı ellerim titredi. Yani aslında kahvaltının üstünden de çok geçmemişti ama şekerim tansiyonum mu düştü anlamadım hemen köpüklü köpüklü çıktım ağzıma bir şeyler attım. Dikkat edin sizde hatta imkan varsa evde tek başına duş almayın isterseniz. Buhar etkiledi beni sanırım bende artık tek başına duş almayacağım
bize başka şans bırakmıyor sistem maalesef .Bende biraz çalışmayı düşünmüyorum dğumdan sonra.sonrası ALLAH KERİM.Ben de hastanede çalışıyordum canım, sürekli iizn alamadığım için ayrılmak zorunda kaldım. Maalesef kamu çalışanların özel hakları bize tanınmıyor. Direk muhasabe çağırdı beni rapor aldığım gün anca 3 hafta izin alabildim sonra çıkışımı verdim. Olsun önemli olan bebeğimin sağlığı dedim tüp bebekte olunca.. doğumdan sonra bebeğimede bakacak kimse olmayacak 3 yasına kadar calısamayacağm gibi duruyor
Ay Allah korumuş bir de panik yapıyoruz hemen cidden tek girmemek lazım demek ki.Kızlar bugün yaşadığım şeyi sizinle de paylaşmak istiyorum dikkat edin diye. Duş almak için banyoyoda girdim suyu açtım çokta sıcak değildi zaten ılıktan hafif sıcağa yakındı sonra bir anda kademe kademe dengem kaydı vücudum sağ çekmeye başladı ellerim titredi. Yani aslında kahvaltının üstünden de çok geçmemişti ama şekerim tansiyonum mu düştü anlamadım hemen köpüklü köpüklü çıktım ağzıma bir şeyler attım. Dikkat edin sizde hatta imkan varsa evde tek başına duş almayın isterseniz. Buhar etkiledi beni sanırım bende artık tek başına duş almayacağım,
gözün aydın darısı hepimize olsun inşaallah :)Merhabalar
Ayrıntili ultrasonum gayet güzel geçti . Çok şükür herhangi bi sağlık problemi yok bebeğimin.
Geçmiş olsun. Sıcak da kötü etkilemiş olabilir. Yalnızken girmemek lazım. Allah korusun ayak kayar falan.Kızlar bugün yaşadığım şeyi sizinle de paylaşmak istiyorum dikkat edin diye. Duş almak için banyoyoda girdim suyu açtım çokta sıcak değildi zaten ılıktan hafif sıcağa yakındı sonra bir anda kademe kademe dengem kaydı vücudum sağ çekmeye başladı ellerim titredi. Yani aslında kahvaltının üstünden de çok geçmemişti ama şekerim tansiyonum mu düştü anlamadım hemen köpüklü köpüklü çıktım ağzıma bir şeyler attım. Dikkat edin sizde hatta imkan varsa evde tek başına duş almayın isterseniz. Buhar etkiledi beni sanırım bende artık tek başına duş almayacağım
Gözün aydın cnm maşallah prensese annesi saglikla gelsin inşallahMerhabalar
Canım çalışma bitmemişken ne oluyoruz elbette şuan herkes denekOlanlar denek mi oluyor canımyapmayin Allah aşkına agzi olan konuşuyor uzman varken ebelere hemsirelere bisey demesi kesinlikle yanlış benim gorusum bu yönde onun öyle bişey demeye hakki kesinlikle yok
Çalışma nasıl bitmemis canim faz 123 yapıldı orda gönüllü olanlara diyebilirsin ondan sonra piyasaya sürülüyor. ben bi arkadasa da soyledim inan kararsizsan biran once kararini ver yoksa yıpranırsın herkes tereddüt ediyor elbet ama birilerinin zoruyla da olabilecegin birsey degil bu zaten.benim kendi ablam arastirmamis mesela bana dioki ben hamile olsam olurmuydum bilmem en yakınım mesela ama ben kendim arastirdim bana olmak mantıklı geldi ve kulagimi karsitlara tıkadım ve oldum.sen de olmak istemiyorsan birileri zorladi diye zaten olma bu senin kararin olmaliCanım çalışma bitmemişken ne oluyoruz elbette şuan herkes denek
Maşallah cnm cok sevındım, darısı başımiza inşallah
Ay Allah korumuş bir de panik yapıyoruz hemen cidden tek girmemek lazım demek ki.
çok geçmiş olsun canım
gözün aydın darısı hepimize olsun inşaallah :)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Darısı ayrıntılı ultrason bekleyen annelere olsun insallah ❤Gözün aydın cnm maşallah prensese annesi saglikla gelsin inşallah
Canım birileri zorladı ve bitti değil halen zorluyorlar eşim bir yandan ailem bir yandan saygı duymuyor kimse olmak istememişiyime. Hamileyim zaten bir yandan onlara cevap vermekle uğraşıyorum etkili olmuyor madem olayım kurtulayım dedim ben de. Bazı doktorlar sinovac öneriyor daha az yan etkisinden dolayı bakalım bi danışayım kadın doğumcuya ne diyecekÇalışma nasıl bitmemis canim faz 123 yapıldı orda gönüllü olanlara diyebilirsin ondan sonra piyasaya sürülüyor. ben bi arkadasa da soyledim inan kararsizsan biran once kararini ver yoksa yıpranırsın herkes tereddüt ediyor elbet ama birilerinin zoruyla da olabilecegin birsey degil bu zaten.benim kendi ablam arastirmamis mesela bana dioki ben hamile olsam olurmuydum bilmem en yakınım mesela ama ben kendim arastirdim bana olmak mantıklı geldi ve kulagimi karsitlara tıkadım ve oldum.sen de olmak istemiyorsan birileri zorladi diye zaten olma bu senin kararin olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?