2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar hastane çıkışı vs aldınız mı yoksa daha erken mi bunlar içinnnn?

benim ilk oğlandan kalma hersey maalesef gitti

o yüzden o hafta kendimce sakinleşmek için alış veriş yapmıştım
e - bebekte 5 li takım 28 liraya inmişti 2 takım aldım
zıbınlarda ucuzluk vardı 5li 0-3 ay , 5 li 6 ay - 5li 9 ay aldım

annemde 1 6lı - 1 5li set almış
6 tane tulum almış
battaniye ve çorap almış.

kalan alış verişi kasımdan sonraya yaparım artık.

Evet eşim toptan alalım diyor ama toptan almaya kalksak adam kalpten gidecek haberi yok ondan habersiz alıyorum ufaktan gördükçe bim’e a101 e geldikçe
En iyisini yapıyorsunuz iki zıbın alınacak bitecek zannediyorlar erkekler. Ama alt açma emzirme kıyafet beşik vs derken tek seferde tansiyonu düşecek mağazalarda

Kızlar bugün yaşadığım şeyi sizinle de paylaşmak istiyorum dikkat edin diye. Duş almak için banyoyoda girdim suyu açtım çokta sıcak değildi zaten ılıktan hafif sıcağa yakındı sonra bir anda kademe kademe dengem kaydı vücudum sağ çekmeye başladı ellerim titredi. Yani aslında kahvaltının üstünden de çok geçmemişti ama şekerim tansiyonum mu düştü anlamadım hemen köpüklü köpüklü çıktım ağzıma bir şeyler attım. Dikkat edin sizde hatta imkan varsa evde tek başına duş almayın isterseniz. Buhar etkiledi beni sanırım bende artık tek başına duş almayacağım

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun hepimizi inşallah Ben de duşa girerken tedirgin oluyorum, en iyisi yalnızken girmemek çok haklısın, insan panik oluyor, ayağımız falan kayar o panikle Allah korusun

En iyisini yapıyorsunuz iki zıbın alınacak bitecek zannediyorlar erkekler. Ama alt açma emzirme kıyafet beşik vs derken tek seferde tansiyonu düşecek mağazalarda
Aynenn aynen bir de ona ne gerek var buna ne gerek var diyip duruyor vallahi onu hiç çekemem alışverişe bile beraber çıkmak istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım annem de hep uyarır tek banyoya girme eşini bekle mutlaka diye. Ne olacağı belli olmaz der. Allah allah iyi ki kayıp düşmedin allah korumuş

bize başka şans bırakmıyor sistem maalesef .Bende biraz çalışmayı düşünmüyorum dğumdan sonra.sonrası ALLAH KERİM.

Ay Allah korumuş bir de panik yapıyoruz hemen cidden tek girmemek lazım demek ki.
çok geçmiş olsun canım
Merhabalar
Ayrıntili ultrasonum gayet güzel geçti . Çok şükür herhangi bi sağlık problemi yok bebeğimin.
21+0 405 gram 26 cm olmuş minik kızım
gözün aydın darısı hepimize olsun inşaallah :)

Geçmiş olsun. Sıcak da kötü etkilemiş olabilir. Yalnızken girmemek lazım. Allah korusun ayak kayar falan.

Merhabalar
Ayrıntili ultrasonum gayet güzel geçti . Çok şükür herhangi bi sağlık problemi yok bebeğimin.
21+0 405 gram 26 cm olmuş minik kızım
Gözün aydın cnm maşallah prensese annesi saglikla gelsin inşallah

Olanlar denek mi oluyor canım yapmayin Allah aşkına agzi olan konuşuyor uzman varken ebelere hemsirelere bisey demesi kesinlikle yanlış benim gorusum bu yönde onun öyle bişey demeye hakki kesinlikle yok
Canım çalışma bitmemişken ne oluyoruz elbette şuan herkes denek

Canım çalışma bitmemişken ne oluyoruz elbette şuan herkes denek
Çalışma nasıl bitmemis canim faz 123 yapıldı orda gönüllü olanlara diyebilirsin ondan sonra piyasaya sürülüyor. ben bi arkadasa da soyledim inan kararsizsan biran once kararini ver yoksa yıpranırsın herkes tereddüt ediyor elbet ama birilerinin zoruyla da olabilecegin birsey degil bu zaten.benim kendi ablam arastirmamis mesela bana dioki ben hamile olsam olurmuydum bilmem en yakınım mesela ama ben kendim arastirdim bana olmak mantıklı geldi ve kulagimi karsitlara tıkadım ve oldum.sen de olmak istemiyorsan birileri zorladi diye zaten olma bu senin kararin olmali

Maşallah cnm cok sevındım, darısı başımiza inşallah
Ay Allah korumuş bir de panik yapıyoruz hemen cidden tek girmemek lazım demek ki.
çok geçmiş olsun canım
gözün aydın darısı hepimize olsun inşaallah :)
Gözün aydın cnm maşallah prensese annesi saglikla gelsin inşallah
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Darısı ayrıntılı ultrason bekleyen annelere olsun insallah ❤

Tetanoz olanlar ne zaman ağrı başlıyor acaba baska yan etkisi var mi? Ne zaman geçiyor yardimci olursanız sevinirim

Canım birileri zorladı ve bitti değil halen zorluyorlar eşim bir yandan ailem bir yandan saygı duymuyor kimse olmak istememişiyime. Hamileyim zaten bir yandan onlara cevap vermekle uğraşıyorum etkili olmuyor madem olayım kurtulayım dedim ben de. Bazı doktorlar sinovac öneriyor daha az yan etkisinden dolayı bakalım bi danışayım kadın doğumcuya ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…