2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de duş alırken gözümü kapatıp açtığımda parlak parlak bir sürü nokta gördüm ben de anlamadım nolduğunu.
Bugünlerde basım da dönüyor bazen dengemi koruyamıyorum.
Dikkat etmek lazım ya

Aynenn aynen bir de ona ne gerek var buna ne gerek var diyip duruyor vallahi onu hiç çekemem alışverişe bile beraber çıkmak istemiyorum
Aynı benim eşim ya heves bırakmıyorsun diyorum sinir ediyor
Dün 2 tane hastane çıkışı almış gelmiş indirimde görünce. Bayağı heyecanlıydı zamanla adapte olacaklar galiba.
Senin eşin de heyecansız mı?
Benim ki bence hala tam idrak edemiyor bebek geleceğini

Benm ki hareketini hissedince idrak etti yanağına bir tekmik yiyince anladı. artık eve gelir gelmez canm oğlum diye karnımı sever oldu ama alışverişe hala uzak bakıyor daha zamanı var toptan alırız diyor
İyi yine almış senin eşin benm eşim hiç bakmıyor öyle kıyafete felan. Odasını boyucaz ona bile üşeniyor

Şimdi ankaradan yola çıktık Konya’ya gideceğiz, bir gece kalıp geri döneceğiz
Tatilsiz çalışıyorum ve gecem gündüzüm yok gibi

Kayınvalidem hanım ben yemek yapamam, yolda kendinize malzeme alın gelince yemeğinizi yaparsınız diyor.
Anlıyorum ay da bir gelin geliyor ama bu gelinde normal fizyolojik ve ruhsal olarak klasik biri değil ki.
Naz yapmaya da gelmiyor, hemen bu yeni nesilde altı üstü bir çocuk yapıyor her şeyi laf diyor.

Yaaaa
Ne güzel denk gelmiş .

Benim eşim markette çalışıyor ekstra indirime girmiş görünce almış hemen kız olanları. Bence indirime heyecan yaptı onun motivasyonu oydu .

Geçen gün ya bizim kızımız olacak falan dedi yeni yeni anlamaya başlıyor

Son aylarda iki ayakları bir pabuca girince hallerine güleriz

Allah herkese vicdan versin.
Aldığın malzemeden zırnık vermeyeceksin o olacak tövbe tövbe ya.
Altı üstü çocuğa da (!) Doğunca pek düşkün oluyorlar ne hikmetse!

Cok geçmiş olsun cnm

Gitme bu halde cnm niye gidiyosun ki ayda bir? Valla söyle eşine, yazık bide çalışıyomussun, üstüne hanımefendi yemek yapmicakmis oh valla

Tetanoz olanlar ne zaman ağrı başlıyor acaba baska yan etkisi var mi? Ne zaman geçiyor yardimci olursanız sevinirim
Canim bu hamileligimde tetanoz olmayacağım 5 kere olmussum daha önce
Ama ağrı yarin başlar 3gun devam ediyor gerci herkeste olmayabiliyorda sen buz koy aşı oldugun koluna
Kol agrisindan baska yan etkisi olmamisti bende

Banada tam tersiydi annem abim falan olma diyordu ben dinlemedimki sonra annem haberde dinlemiş abimin arkadaşının kardesi yogun bakıma girince bu sefer ne zaman olcan demeye baslamislardi ben yinede bildigimi okudum sen bir bireysin sonucta senin kendin karar vermelisin kulagini tıkayacaksın

Yuh cidden gitme canım. Nasil insanlar öyle azicik anlayış

Canim bu hamileligimde tetanoz olmayacağım 5 kere olmussum daha önce
Ama ağrı yarin başlar 3gun devam ediyor gerci herkeste olmayabiliyorda sen buz koy aşı oldugun koluna
Kol agrisindan baska yan etkisi olmamisti bende
Sagol canim suan yine bir etki yok sadece hafif halsizlik oldu aynı ilk doz biontechde oldugu gibi uyku yapti sanki uyudum bende ay ins yapmaz canim agri olursa öyle yapayim bi de igne yapılınca pamuk düştü yere hic bastiramadim kanadı kolum tunige gecmis hafif suanlik yok agri falan ins da olmaz onu nerden biliyorsunki canim ben uzun suredir bu tarz aşı olduğumu bilmem biontech oldum simdide tetenoz esimede askerde tetenozla menenjit ignesi vurdular sarsmıştı onu biraz yalniz iki doz tetenozdan sonra baska asi oluyormu ay bilmiyorum nette okudum 6ay ile 1 yil arası bir kere daha olunca 5 yil koruyormuş tekrar hamile kalirsan olmana gerek olmuyormuş

Ben 3 tane 5'li takım aldım.
Bence yavaştan alınmalı. Kışta giriyor agirlasma durumunda dışarı çıkmak bile eziyete dönebilir.
Ben genel de netten aliyorum ama dedigine katiliyorum soguk havalarda dışarı cikmakta riskli grip falan aman uzak olsun. Bende kalin battaniye nohut battaniye birde ince battaniye alicam bebise bir ara çıkıp

Ben genel de netten aliyorum ama dedigine katiliyorum soguk havalarda dışarı cikmakta riskli grip falan aman uzak olsun. Bende kalin battaniye nohut battaniye birde ince battaniye alicam bebise bir ara çıkıp
Onlar da var dimi?
Ne kadar ayrıntı var ya.
Annemle de konuştuğumuzda şunu şunu yaparız deyince iyiki onlar biliyor diyorum

Aynen internetten de alınır birçok şey ama illa mağazalarda da denk gelinir diye düşünüyorum. Biz de çıkıp bakacağız haftasonu inşallah.
Umarım güzel uygun şeyler buluruz.
Bir de son iyi havalar tadını çıkartmak lazım

Eksik bitmezki canım onlari alınca banyo icin sampuan falan alicam onlari netten alırım ama skt gecer diye bekletiyorum son ayda bebek arabasi alicam birde alt acma alcam sleepy tamamdir ben kiyafet isini tamamladım zaten kendime olanları da aldım iyi oldu hersey cok pahalı bir anda almak sıkıntı

Gerçekten öyle ben de cinsiyet öğreneyim başlayalım diyordum artık rahat rahat alırım.

Eve yeni bir birey gelecek olması, ihtiyaçları falan çok tatlı bir duyguymuş.

Gerçekten öyle ben de cinsiyet öğreneyim başlayalım diyordum artık rahat rahat alırım.

Eve yeni bir birey gelecek olması, ihtiyaçları falan çok tatlı bir duyguymuş.
Ya birde ben hala inanamiyorum icimde büyüyen varlığa dogunca inanicam galiba yada tekmeleri hissettigimde eşime diyorumki bebisi sev diyorki bi dogsun boyle varmis gibi olmuyor diyor o da zannimca tekmeleri gördüğünde yavas yavas alışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…