Ben 3 tane 5'li takım aldım.Kızlar hastane çıkışı vs aldınız mı yoksa daha erken mi bunlar içinnnn?
Ben de duş alırken gözümü kapatıp açtığımda parlak parlak bir sürü nokta gördüm ben de anlamadım nolduğunu.Kızlar bugün yaşadığım şeyi sizinle de paylaşmak istiyorum dikkat edin diye. Duş almak için banyoyoda girdim suyu açtım çokta sıcak değildi zaten ılıktan hafif sıcağa yakındı sonra bir anda kademe kademe dengem kaydı vücudum sağ çekmeye başladı ellerim titredi. Yani aslında kahvaltının üstünden de çok geçmemişti ama şekerim tansiyonum mu düştü anlamadım hemen köpüklü köpüklü çıktım ağzıma bir şeyler attım. Dikkat edin sizde hatta imkan varsa evde tek başına duş almayın isterseniz. Buhar etkiledi beni sanırım bende artık tek başına duş almayacağım
Aynı benim eşim ya heves bırakmıyorsun diyorum sinir ediyorAynenn aynenbir de ona ne gerek var buna ne gerek var diyip duruyor vallahi onu hiç çekemem alışverişe bile beraber çıkmak istemiyorum
Benm ki hareketini hissedince idrak ettiAynı benim eşim ya heves bırakmıyorsun diyorum sinir ediyor
Dün 2 tane hastane çıkışı almış gelmiş indirimde görünce. Bayağı heyecanlıydı zamanla adapte olacaklar galiba.
Senin eşin de heyecansız mı?
Benim ki bence hala tam idrak edemiyor bebek geleceğini
YaaaaBenm ki hareketini hissedince idrak ettiyanağına bir tekmik yiyince anladı. artık eve gelir gelmez canm oğlum diye karnımı sever oldu ama alışverişe hala uzak bakıyor daha zamanı var toptan alırız diyor
İyi yine almış senin eşinbenm eşim hiç bakmıyor öyle kıyafete felan. Odasını boyucaz ona bile üşeniyor
Allah herkese vicdan versin.Şimdi ankaradan yola çıktık Konya’ya gideceğiz, bir gece kalıp geri döneceğiz
Tatilsiz çalışıyorum ve gecem gündüzüm yok gibi
Kayınvalidem hanım ben yemek yapamam, yolda kendinize malzeme alın gelince yemeğinizi yaparsınız diyor.
Anlıyorum ay da bir gelin geliyor ama bu gelinde normal fizyolojik ve ruhsal olarak klasik biri değil ki.
Naz yapmaya da gelmiyor, hemen bu yeni nesilde altı üstü bir çocuk yapıyor her şeyi laf diyor.
Cok geçmiş olsun cnmKızlar bugün yaşadığım şeyi sizinle de paylaşmak istiyorum dikkat edin diye. Duş almak için banyoyoda girdim suyu açtım çokta sıcak değildi zaten ılıktan hafif sıcağa yakındı sonra bir anda kademe kademe dengem kaydı vücudum sağ çekmeye başladı ellerim titredi. Yani aslında kahvaltının üstünden de çok geçmemişti ama şekerim tansiyonum mu düştü anlamadım hemen köpüklü köpüklü çıktım ağzıma bir şeyler attım. Dikkat edin sizde hatta imkan varsa evde tek başına duş almayın isterseniz. Buhar etkiledi beni sanırım bende artık tek başına duş almayacağım
Gitme bu halde cnm niye gidiyosun ki ayda bir? Valla söyle eşine, yazık bide çalışıyomussun, üstüne hanımefendi yemek yapmicakmis oh vallaŞimdi ankaradan yola çıktık Konya’ya gideceğiz, bir gece kalıp geri döneceğiz
Kayınvalidem hanım ben yemek yapamam, yolda kendinize malzeme alın gelince yemeğinizi yaparsınız diyor.
Anlıyorum ay da bir gelin geliyor ama bu gelinde normal fizyolojik ve ruhsal olarak klasik biri değil ki.
Naz yapmaya da gelmiyor, hemen bu yeni nesilde altı üstü bir çocuk yapıyor her şeyi laf diyor.
Canim bu hamileligimde tetanoz olmayacağım 5 kere olmussum daha önceTetanoz olanlar ne zaman ağrı başlıyor acaba baska yan etkisi var mi? Ne zaman geçiyor yardimci olursanız sevinirim
Banada tam tersiydi annem abim falan olma diyordu ben dinlemedimki sonra annem haberde dinlemiş abimin arkadaşının kardesi yogun bakıma girince bu sefer ne zaman olcan demeye baslamislardi ben yinede bildigimi okudum sen bir bireysin sonucta senin kendin karar vermelisin kulagini tıkayacaksınCanım birileri zorladı ve bitti değil halen zorluyorlar eşim bir yandan ailem bir yandan saygı duymuyor kimse olmak istememişiyime. Hamileyim zaten bir yandan onlara cevap vermekle uğraşıyorum etkili olmuyor madem olayım kurtulayım dedim ben de. Bazı doktorlar sinovac öneriyor daha az yan etkisinden dolayı bakalım bi danışayım kadın doğumcuya ne diyecek
Yuh cidden gitme canım. Nasil insanlar öyle azicik anlayışŞimdi ankaradan yola çıktık Konya’ya gideceğiz, bir gece kalıp geri döneceğiz
Sagol canim suan yine bir etki yok sadece hafif halsizlik oldu aynı ilk doz biontechde oldugu gibi uyku yapti sanki uyudum bendeCanim bu hamileligimde tetanoz olmayacağım 5 kere olmussum daha önce
Ama ağrı yarin başlar 3gun devam ediyor gerci herkeste olmayabiliyorda sen buz koy aşı oldugun koluna
Kol agrisindan baska yan etkisi olmamisti bende
Ben genel de netten aliyorum ama dedigine katiliyorum soguk havalarda dışarı cikmakta riskli grip falan aman uzak olsun. Bende kalin battaniye nohut battaniye birde ince battaniye alicam bebise bir ara çıkıpBen 3 tane 5'li takım aldım.
Bence yavaştan alınmalı. Kışta giriyor agirlasma durumunda dışarı çıkmak bile eziyete dönebilir.
Onlar da var dimi?Ben genel de netten aliyorum ama dedigine katiliyorum soguk havalarda dışarı cikmakta riskli grip falan aman uzak olsun. Bende kalin battaniye nohut battaniye birde ince battaniye alicam bebise bir ara çıkıp
Eksik bitmezki canımOnlar da var dimi?
Ne kadar ayrıntı var ya.
Annemle de konuştuğumuzda şunu şunu yaparız deyince iyiki onlar biliyor diyorum
Aynen internetten de alınır birçok şey ama illa mağazalarda da denk gelinir diye düşünüyorum. Biz de çıkıp bakacağız haftasonu inşallah.
Umarım güzel uygun şeyler buluruz.
Bir de son iyi havalar tadını çıkartmak lazım
Gerçekten öyle ben de cinsiyet öğreneyim başlayalım diyordum artık rahat rahat alırım.Eksik bitmezki canımonlari alınca banyo icin sampuan falan alicam onlari netten alırım ama skt gecer diye bekletiyorum son ayda bebek arabasi alicam birde alt acma alcam sleepy tamamdir ben kiyafet isini tamamladım zaten kendime olanları da aldım iyi oldu hersey cok pahalı bir anda almak sıkıntı
Canim ablam bana hep sey der uyku tulumu falan alirsan kapsonu olmasin rahat edemiyormus ponponla rahat edebilir mi bilemedimaymira tasarım Unisex Bebek Pembe Tavşanlı Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kizlar bebişe şöyle bir şey almayı düşünüyorum ama bunun ponponundan dolayı yatamaz mı?
Sadece fotoğraf çekimi için mi kullanilir?
Ya birde ben hala inanamiyorum icimde büyüyen varlığa dogunca inanicam galiba yada tekmeleri hissettigimde eşime diyorumki bebisi sev diyorki bi dogsun boyle varmis gibi olmuyor diyor o da zannimca tekmeleri gördüğünde yavas yavas alışacakGerçekten öyle ben de cinsiyet öğreneyim başlayalım diyordum artık rahat rahat alırım.
Eve yeni bir birey gelecek olması, ihtiyaçları falan çok tatlı bir duyguymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?