Ahahahah bence de canımmYaaaa
Ne güzel denk gelmiş.
Benim eşim markette çalışıyor ekstra indirime girmiş görünce almış hemen kız olanları. Bence indirime heyecan yaptı onun motivasyonu oydu.
Geçen gün ya bizim kızımız olacak falan dedi yeni yeni anlamaya başlıyor
Son aylarda iki ayakları bir pabuca girince hallerine güleriz
Canim sistemde gözüktü daha once olmuşum benimde canima minnet dedim zaten ağrı yapiyordu dedimSagol canim suan yine bir etki yok sadece hafif halsizlik oldu aynı ilk doz biontechde oldugu gibi uyku yapti sanki uyudum bendeay ins yapmaz canim agri olursa öyle yapayim bi de igne yapılınca pamuk düştü yere hic bastiramadim kanadı kolum tunige gecmis hafif suanlik yok agri falan ins da olmaz onu nerden biliyorsunki canim ben uzun suredir bu tarz aşı olduğumu bilmem biontech oldum simdide tetenoz esimede askerde tetenozla menenjit ignesi vurdular sarsmıştı onu biraz yalniz iki doz tetenozdan sonra baska asi oluyormu ay bilmiyorum nette okudum 6ay ile 1 yil arası bir kere daha olunca 5 yil koruyormuş tekrar hamile kalirsan olmana gerek olmuyormuş
Oyle yapayim canım cok SagolCanim sistemde gözüktü daha once olmuşum benimde canima minnet dedim zaten ağrı yapiyordu dedimevet cnm koruyor 5 yil benim kizim 5 yasinda iste kizimdayken 1 kere olmuştum aşı
Sen pamuğa kolanya dok bastir oraya cnm ağrısı yarin cikiyor ortaya iinsllah agrimazda
Bu uyku için değil aslında ama bebek sonuçta sürekli uzanır ben de rahat edemez diye düşündüm emin olamadım o yüzdenCanim ablam bana hep sey der uyku tulumu falan alirsan kapsonu olmasin rahat edemiyormus ponponla rahat edebilir mi bilemedim
Son aylarda topluca idrak edilecekYa birde ben hala inanamiyorum icimde büyüyen varlığa dogunca inanicam galiba yada tekmeleri hissettigimde eşime diyorumki bebisi sev diyorki bi dogsun boyle varmis gibi olmuyor diyor o da zannimca tekmeleri gördüğünde yavas yavas alışacak
Bende bu tulumu cok seviyorum cnm kullanirsin bence ilk 3 ayaymira tasarım Unisex Bebek Pembe Tavşanlı Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kizlar bebişe şöyle bir şey almayı düşünüyorum ama bunun ponponundan dolayı yatamaz mı?
Sadece fotoğraf çekimi için mi kullanilir?
Haha haklısınSon aylarda topluca idrak edilecek
Belki biz de içimizde taşımasak onlar gibi hissederdik
sinovacin yan etkileri mi belli allah askina. Calismasi mi var? Sinovac olanlarin sonrasinda yasadigi sikintilar ile ilgili data mi toplanmis. Yani biontech yerine sinovac onerisine asla anlam veremiyorum. Bir yanda uzerine calismalar yapilip veriler toplanip makaleler yayinlanan bir urun. Diger yanda uretimi yapilmis, uzerine yayin yapilmamis, sinirli bir kitlenin kullandigi bir urun.Bazı doktorlar sinovac öneriyor daha az yan etkisinden dolayı
Ahahahah bence de canımm
Benm ki ilk zamanlar ultrasona girmeye bile hevesi yoktu. Resmlerini saklayınca minnacık şeyin resimimi olurmus falan diyordu. Hiçç aynı duygularda değildikçoğu babada bebek doğduktan sonra içgüdü yerine geliyormuş o yüzden bende üzülmedim. Yavas yavas alıştılar dediğin gibi :))
Senin ki hareketlerini hissetsin bir de o zaman görmarkette çalışıyo olması süpermiş indirmden gaza gelip aldı demek
Bu da çok tatlıymışBende bu tulumu cok seviyorum cnm kullanirsin bence ilk 3 ay
Bak cnm bende boype birseyde yaptimak istiyorum belki fikir olur çok hoşuma gidiyor böyle setler
Al canim içinde kalmasin giysin prensesin sağlıklaBu da çok tatlıymış
Galiba dayanamayıp alacağım ben de ponponluyu. İnşallah rahatsız etmez
Benim ilk iki gün hiç bir şeyim olmadı, üçüncü gün ağrım oldu,dördüncü gün aşı olan yerde kaşıntı oldu, sonra hepsi geçtiTetanoz olanlar ne zaman ağrı başlıyor acaba baska yan etkisi var mi? Ne zaman geçiyor yardimci olursanız sevinirim
Aynen valla canım annelik çok farklı birşeyBiz de içimizde taşımanın verdiği hisle böyle çabuk hissediyoruz belki de.
Onlar hamile olsaydı kesin bize de garip gelirdi.
Aynen Ordan bayağı şey alabiliriz güzel oldu gerçekten
Sağol canım ins bende hic sıkıntı olmazBenim ilk iki gün hiç bir şeyim olmadı, üçüncü gün ağrım oldu,dördüncü gün aşı olan yerde kaşıntı oldu, sonra hepsi geçti
İnşallahSağol canım ins bende hic sıkıntı olmaz
Amin inşallahAl canim içinde kalmasin giysin prensesin sağlıkla
Kesinlikle bazen alakasız anlarda gelince gülümsüyor insan.Aynen valla canım annelik çok farklı birşeytekmesini hissettiğin an dünya duruyor sanki rabbim herkese nasip etsin
Zeynep turanı bende takip ediyorum kitaplarınıda alıyorum 2021 kitabında benim burcum için yazılanlar baya baya doğru tabiki dinen yanlış inanmak inanmıyorum da şöyle bir merak gideriyorum diyelimCanim günaydın onda oldu diye sende yuksek olacak diye bir kaide yok ki boyle riskler inan hastalığı kapmandan cok cok daha düşük. Astrolojiye inanmam hepsi yalan onların gunluk burc falan sallıyorlarama dinen var inandigim o mesela ama bu dergilerde bilmem nelerde olanlara inanma yani bende cok okurdum bir kere çıktığını gormedim zeynep turani takip ederim hatta bilgim hep var ama inanmıyorum olmuyor çünkü aşı niye zombi yapsın haha boyle seylere takılırsan hic yaptirsmszsin ben de kuyruklu doğacak cocuklar mi ne demis erbakanin oglu mu ne ben duymadim da esim demisti inanma böyle seylere agzi olan konuşuyor sen bilimsel makaleleri oku kafani boyle seylerle bulandirma ben aşı karşıtlarının yazdiklarini okurum ne kadar sacmalansbilir şahit oldum komik geliyor bana etkilenmiyorum yani
Canım uzun vadede ikisi de çokk tehlikeli olabilir ama şuan bio olanların geneli hastalık belirtileri gösterirken sino olanlar da hiçbir yan etki olmuyor ona istinaden bunu diyor olabilirlersinovacin yan etkileri mi belli allah askina. Calismasi mi var? Sinovac olanlarin sonrasinda yasadigi sikintilar ile ilgili data mi toplanmis. Yani biontech yerine sinovac onerisine asla anlam veremiyorum. Bir yanda uzerine calismalar yapilip veriler toplanip makaleler yayinlanan bir urun. Diger yanda uretimi yapilmis, uzerine yayin yapilmamis, sinirli bir kitlenin kullandigi bir urun.
Biraz nefret kusmus gibi oldum ama sinovac ile ilgili cok olumsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?