2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ahahahah bence de canımm
Benm ki ilk zamanlar ultrasona girmeye bile hevesi yoktu. Resmlerini saklayınca minnacık şeyin resimimi olurmus falan diyordu. Hiçç aynı duygularda değildik çoğu babada bebek doğduktan sonra içgüdü yerine geliyormuş o yüzden bende üzülmedim. Yavas yavas alıştılar dediğin gibi :))
Senin ki hareketlerini hissetsin bir de o zaman gör markette çalışıyo olması süpermiş indirmden gaza gelip aldı demek

Canim sistemde gözüktü daha once olmuşum benimde canima minnet dedim zaten ağrı yapiyordu dedimevet cnm koruyor 5 yil benim kizim 5 yasinda iste kizimdayken 1 kere olmuştum aşı
Sen pamuğa kolanya dok bastir oraya cnm ağrısı yarin cikiyor ortaya iinsllah agrimazda

Oyle yapayim canım cok Sagol

Son aylarda topluca idrak edilecek
Belki biz de içimizde taşımasak onlar gibi hissederdik

Eklentiler

• 20211001_193710.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 37
Bazı doktorlar sinovac öneriyor daha az yan etkisinden dolayı
sinovacin yan etkileri mi belli allah askina. Calismasi mi var? Sinovac olanlarin sonrasinda yasadigi sikintilar ile ilgili data mi toplanmis. Yani biontech yerine sinovac onerisine asla anlam veremiyorum. Bir yanda uzerine calismalar yapilip veriler toplanip makaleler yayinlanan bir urun. Diger yanda uretimi yapilmis, uzerine yayin yapilmamis, sinirli bir kitlenin kullandigi bir urun.

Biraz nefret kusmus gibi oldum ama sinovac ile ilgili cok olumsuzum.

Biz de içimizde taşımanın verdiği hisle böyle çabuk hissediyoruz belki de.
Onlar hamile olsaydı kesin bize de garip gelirdi .

Aynen Ordan bayağı şey alabiliriz güzel oldu gerçekten

Bende bu tulumu cok seviyorum cnm kullanirsin bence ilk 3 ay
Bak cnm bende boype birseyde yaptimak istiyorum belki fikir olur çok hoşuma gidiyor böyle setler
Bu da çok tatlıymış

Galiba dayanamayıp alacağım ben de ponponluyu. İnşallah rahatsız etmez

Biz de içimizde taşımanın verdiği hisle böyle çabuk hissediyoruz belki de.
Onlar hamile olsaydı kesin bize de garip gelirdi .

Aynen Ordan bayağı şey alabiliriz güzel oldu gerçekten
Aynen valla canım annelik çok farklı birşey tekmesini hissettiğin an dünya duruyor sanki rabbim herkese nasip etsin

Merhaba kızlar. Doktorum detaylı ultrason yaptı. Bebeğimin genel sağlık durumu iyi fakat kalpte sağ ve sol karıncık arasında 1 mm’lik bi fark çıktı büyük ihtimal bi sıkıntı yok ama çocuk kardiyolojisine git dedi. 2 tane özel doktor ve 1 tanede devlette doktor önerisinde bulundu. Önceden böyle bişey yaşayan yada duyan var mı ?

Zeynep turanı bende takip ediyorum kitaplarınıda alıyorum 2021 kitabında benim burcum için yazılanlar baya baya doğru tabiki dinen yanlış inanmak inanmıyorum da şöyle bir merak gideriyorum diyelim Valla olcam ya olana kadar başıma bi iş gelmesin yeter artık kulaklarımı tıkayıp vurun tamam ben hazırım diycem aile hekimim gülmekten öldü adam girdim girdim geri çıktım hep zorla yaptırcam en sonunda kolundan tutup dedi kararsızlığımı bütün ilçe biliyor yani ebeler falan hep konuştu ama bi kulağımdan girdi diğerinden çıktı en sonunda kapıdan içeri geldiğin an geri döndürmicez vurcaz bak ona göre dediler tamam dedim

Canım uzun vadede ikisi de çokk tehlikeli olabilir ama şuan bio olanların geneli hastalık belirtileri gösterirken sino olanlar da hiçbir yan etki olmuyor ona istinaden bunu diyor olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…