2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar hastane çıkışı vs aldınız mı yoksa daha erken mi bunlar içinnnn?
Bugüne kadar hiç bişey almadım, ayrıntili ultrasonu beklemiştim.
Bugün ayrıntilidan çıkınca attım kendimi magazaya 1 adet 10 lu 1 adet 5 li hastane çıkışı aldım. Bide corap sabah beri 10 kere bakıp geri katladım öyle güzeller ki minicik❤ yavaştan almakta fayda var . Hem cok pahalılar az az almak bütçeyi sarsmaz hem son aylarda kar buz olur çıkamayız hem agirlasiriz.

Canım bu ponponlu tulumların ponponu cırtlı oluyor yıkarken falan çıkarmak için, bebişi yatırırken çıkarırsın rahat eder kuzucuk Bi de yumuşacık bi ponpon bence çıkarılmasa bile bezden dolayı zaten hissetmez küçük popolularımız

Bende ederim ama çıktığını görmedim canım kesin karar verdiginde git saniyelik birsey zaten canım hicbirsey anlamayacaksin

Sağlıkla giysin insallah

Aa çok güzel o zaman.
Alayım inşallah bayıldım çünkü
Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin bebişlerimize

Kızlar çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? iki üç gündür derim o kadar gergindiki sanki yırtılacak diyordum, az önce farkettimki hemen 1 tane ince çatlak olmuş
Canım çatlak genetik bence ya yine de sen aşırı olmaması için bol bol doğal yağ kullan badem yağı zeytin yağı vs.

Kızlar çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? iki üç gündür derim o kadar gergindiki sanki yırtılacak diyordum, az önce farkettimki hemen 1 tane ince çatlak olmuş
Ben bir sürü şeyden sonra kararımı verdim. İlk olarak herkes çok önerdiği için baya bir para verip Lierac Çatlak Jeli aldım ama resmen sürdükten 1 saat sonra hiç sürmemiş gibi komple emildi yine kaşınma oldu. Sonrasinda çok doğal içerikli diye İncia markasının karın çatlak kremini denedim oda aktar gibi kokuyor ve sürmesi çok zor aşırı katı kıvamlı vazelin gibi. En sonda boom butterlar varya renkli kavanozlar onun cilt nemlendiricisini aldım %100 doğal içerikli diye ama asla bana iyi gelmedi.
O yüzden sonuç olarak Bio Oil pembe renk yağını kullanıyorum kokusu harika değil kesinlikle ama baya nemli tutuyor cildimi. Özellikle gece yatmadan sürüyorum sabah uyandığımda hala göbeğim nemli oluyor tavsiye ederim.

Benim başka yerlerim de catladigi için bundan kurtuluşum olmaz diye düşünüp saldım bir geçen gün bebe yağı sürüp öyle yattım bilmiyorum bir şeye yarar mı ama

Bio oili inceleyeceğim

Benim başka yerlerim de catladigi için bundan kurtuluşum olmaz diye düşünüp saldım bir geçen gün bebe yağı sürüp öyle yattım bilmiyorum bir şeye yarar mı ama
Çok hoşsun bende kendimi çatlamam sanıyordum niyeyse, bi çizgi görünce kalakaldım ama çoğalırsa bende salabilirim

Tabikii normal canım . Birkaç gün önce hiç hissetmedim hareketini mesela ama dünden beri maşallahı var her gün hareketini hissedeceksin diye bir şey yok. Bazen fazla hareket halinde oluruz, hareket ediyordur anlamayız mesela

Aa çok güzel o zaman.
Alayım inşallah bayıldım çünkü
Teşekkür ederim.
Şimdiden güzel günlerde kullanmanızı diliyorum canım sağlıkla inşallah
Hindistan cevizi yağı sürüyorum canım, aynı zamanda yenilebilen bir şey olduğu için, içim daha rahat ediyor.

Canım ben ilk gebeliğimde Lierac kullanmıştım ve 15 kg aldım toplamda ama hiç çatlağım olmadı. Yine onu kullanıyorum, 200ml ‘lik 1 tüp bitmek üzere, yaklaşık 12.haftamdan beri kullanıyorum her gün , tavsiye ederim, hemen emiliyor ve memnunun…

Bence de ol gitsin artık, karar verme stresinden hasta olacaksın bir şey değil Covid geçirmiş biri olarak söylüyorum, şu an covid olsak ve aşı yoksa ağır geçiririz eminim, hemen yoruluyorum ben mesela nefes nefese kalıyorum, üstelik şu ana kadar sadece 2,5 kg alım 68,5 olduğun halde…

Bence 3 takım az bile canım ben 5 takım 4 5 de tulum alacağım cok cabuk kirleniyor ilk aylar ve yıkamaya ilk günler vakit olmuyor birde tek yıkama değil utulememizde lazım ilk aylarda o yüzden yetişmiyor hemen hemen kusuyorlar kakalari ishal gibi sıvı olunca çıkıyor dışına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…